نوشته اصلی توسط
yektaa2013
چشم ميرم. چر زندگی من اينجورى پيش ميره تو سن نوزده سالگى و اينهمه مشکلاولى که کارش فقط فحش و بددهنى و دروغ . شوهرمم که ماشالله واويلاست. يعنى من انقد بدم و بدى کردم و دارم تاوان کارامو پس ميدم من حاضر نيستم خار تو پاى کسى بره کاش حداقل بدى کرده بودم که بگم اره تاوان کارامه پس حقمه. اما وقتی من بدي نکردم نه که هيچ ولى اونقدر بزرگ نبودن که به چشم بيان. دنيا خيلى بى انصاف و بى چشم و رو هست.تو سن نوزده سالگى و اينهمه اتفاق اگه بيست و نه سالم بشه چى ميشه فکر کنم دنیا رو سرم اوار بشه
- - - Updated - - -
تو ایم تالار میگن تجسس کار بدیه.یعنی چند باری دیدم مشاورا گفتن اما به زن هایی گفتن که چند سالی زندگی کردن و گاهی بچه هم دارن.
نمیدونم اما بنظرم در مورد شما این موضوع صدق نمیکنه. چون شما با مطمعن شدن اینکه اون طرف دختر بوده یا پسر میتونی هم ذهنتو منسجم کنی و دیگه اینقد خودخوری نکنی و خودتو اذیت نکنی هم اگه واقعا الان معلوم شه دختر بودن علاوه بر خیانت دروغگویی هم اضافه میشه و شما الان راه بازگشت داری چون هنور دختری و زیاد از زمان عقدت نگذشته.
اما اگه فردا ازدواج گردی رفتی سر خونه زندگی خودت. و متوجه خیانت ها و تغییر رفتارا شدی بلایی که سرت میاد خیلی بیشتر و میتونم بگم آره دنیا روسرت آوار میشه. که تاوان انتخاب اشتباه خودته عزیزم.
شاید اینجا حرفم تند باشه و ناراحت کننده اما لازمه.
قبل عقدت گفتیم اول مطمعن شو بعد عقد کن گوش نکردی دیدی نتیجشو.
الان میگیم بیشتر تحقیق کن برو مطمعن شو که دروغ گفته یا راست اونم انجام نمیدی منتظری که خودش بیاد بگه خب عزیز من اگه فردا رفتین سر یه زندگی فهمیدی راست بوده و واقعا چیزی بوده میخوای چه کنی؟ اونموقع خیلی دیره هااا. بببین چقد بهت گفتیم.
والا حقته واقعا داری تاوان اشتباهات خودتو میدی. خب انتخاب اشتباه کردی دیگه. ایرادارو دیدی هیچی نگفتی.ادامه دادی.
چشم ميرم. چر زندگی من اينجورى پيش ميره تو سن نوزده سالگى و اينهمه مشکلاولى که کارش فقط فحش و بددهنى و دروغ . شوهرمم که ماشالله واويلاست. يعنى من انقد بدم و بدى کردم و دارم تاوان کارامو پس ميدم من حاضر نيستم خار تو پاى کسى بره کاش حداقل بدى کرده بودم که بگم اره تاوان کارامه پس حقمه. اما وقتی من بدي نکردم نه که هيچ ولى اونقدر بزرگ نبودن که به چشم بيان. دنيا خيلى بى انصاف و بى چشم و رو هست.تو سن نوزده سالگى و اينهمه اتفاق اگه بيست و نه سالم بشه چى ميشه فکر کنم دنیا رو سرم اوار بشه
- - - Updated - - -
چيزى که عذابم ميده اينه که اون اس واسه ى دختره يا نه. اخه تا قبل از من هم دوست دختر نداشته از چند نفر پرسيدم گفتن نداشته داشته ولى واسه پنج شش سال قبل. دوست دارم تو زندگی فقط بهم خيانت نشه شایدچون همش ترس اينکه بهم خيانت شه تو وجودمه. شاید هم مشکل از منه که همه چيو سخت گرفتم و همه چيز ى اتفاق ساده ست که امکان داره واسه همه پيش بياد.