آخه چرا؟
بهتر یه کم خوددار باشی عزیزم
دیگه تماس نگیر تا او تکلیف تو رو روشن کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه چرا؟
بهتر یه کم خوددار باشی عزیزم
دیگه تماس نگیر تا او تکلیف تو رو روشن کنه
یک دعوا ممکنه بوده ویک عبارتی که مثل نقل و نبات تو دهن بعضی ها می چرخه" ازت متنفرم و..."چقدر احساساتی برخورد می کنید. دعوا که بعدش شیرینی نمی دن. شما مطمئنی همه جوانب زندگی سخت رو سنجیدی؟ یخورده صبر کنید. "شاید این شما باشید که بعد صبر وتمرکزتون بدونید ممکنه در آینده اونو نخواید"
سلام garibeجان
من پستت رو دنبال می کنم خانومی فراموشت نکردم خیلی هم دوست دارم به نتیجه برسی همیشه منتظرم یه خبر خوب ببینم ولی حالا که دیدم نوشتی دعواتون شده واون دیگه تورو نمی خواد خیلی ناراحت شدم
ولی عزیزم زود تصمیم نگیرآقای santatian راست میگه تو دعوا کع نون و حلوا خیرات نمی کنن اونم الان تحت فشار ااز یه طرف خانوادش از یه طرف تو خیلی سخته این رفتارها و برخورداش از فشاری که روشه خارج می شه یه کم دیگه بهش فرصت بده بزار خودشو پیدا کنه
خیلی ازش معذرت خواستم اما حتی گوششیو برنداشت گفتم یعنی دوسم نداری جواب ندادنقل قول:
نوشته اصلی توسط nafas
خب عزیزم این یعنی ایشون تصمیمی به جدایی ندارن فقط به خاطره این شرایط پر استرس گذشته یه مقدار دارن کناره گیری میکنن . با یه sms بهش بگو عزیزم میدونم که الان شرایط خوبی نداری بهتره یه مدت هردومون یه استراحته روحی داشته باشیم هر وقت احساس کردی روحیه ات بهتر شده با من تماس بگیریم . حالا با اون چاشنی هایی که خودت میدونی واسم smsکن . موفق باشی گلم
عزیزم این نشون میده که ایشون تصمیم به جدایی ندارن فقط به خاطره شرایط پر استرس اخیر یه مقدار خسته شدن. شما طی یه smsبهشون بگید که میدونم که الان روحیه خوبی نداری بهتر یه مدت بهمدیگه یه فرصت تجدیده روحیه بدیم . هر وقت حالنت بهتر شد با من تماس بگیر. حالا هر جوری که خودت صلاح میدونی واسش بنویس.
به خدا توکل کن عزیزم ان شاءالله هر چی خیر پیش میاد.
یه کم صبور باش غریبه جان
اون الآن شرایط خوبی نداره خودش حتما" باهات تماس میگیره
تماس نگرفت هیچی گفت دیگه منو نمیخواد
یعنی گفتم دیگه دوست نداری به این راحتی داری ترکم میکنی
گفت این به نفع هردومونه
گفت علت دوا نیست برات ایمل میکنم
بچه ها دارم مثل اون روز دیونه میش
خدایا
دلم میخواد بمیرم دعا کنید بمیرم
غریبه عزیز، سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی، عزیزم همه چی روبسپار دست خدا، مطمئن باش هر چیزی رو که از دست بدی چیز بهتری رو به دست خواهی اورد فقط باید امید داشته باشی عزیزم
:72:
سلام غريبه جان. تمام تايپيك ها تو خوندم. نمي دانم تو اين لحظه چي بايد بهت بگم. مي دونم خيلي سخته. بيش از اندازه. اما يه كمي صبر و تحمل و آرامش داشته باش. به خدا توكل كن شايد خدا برايت سرنوشت بهتري را رقم زده. شايدم ايشون برگرده اما اگر برنگشت سعي كن فراموشش كني، نگو كه نمي تونم، انسان همه كاري مي تونه بكنه. با زور نمي شه چيزي رو به دست آورد زيرا خيلي زود از دست آدم مي ره. مقاوم باش عزيزم.
عزیزم واقعا درکت میکنم
شکسپیر میگه: کسی رو که دوست داری ازش بگذر اگه قسمت تو باشه برمیگرده اگرم نباشه حتما از اول مال تو نبوده پس همون بهتر که رفت.
میدونم که خیلی سخته ولی عزیزم به خدا توکل کن تو هر کاری که میتونستی کردی اگه واقعا اون به این نتیجه رسیده و دیگه نمیخاد واسه عشقش تلاش کنه مطمئن باش بیشتر از شما ضربه میخوره شاید الان متوجه نشه ولی بعدها.......
خودت بسپار به سرنوشت سعی کن به زندگیه عادیت برگردی
گاهی پیش میاد که تو راهی را انتخاب کردی اما زمانی هست که راه و مسیری خاص تو را بر می گزیند. باور کن و ایمان بیاور به راهی که تو را انتخاب کرده است و تو را به سوی خود فرا میخاند.
اره اون منو با بيرحمي ترد كرد قراره امشب دليل كارشو بهم ايمل كنه
از همتون ممنونم
اگه اينجا رو نداشتم حتما ديونه شده بودم
غریبه جان چی شد؟ ایمیل زد بهت؟
یشب بهش ایمل زدم خدایی خیلی زود قظاوت کردم بهش گفتم اشتباه کردم
شاید اصلا منظورش ترک من نبوده نمیدونم
قرار بود بهم ایمل بزنه اما نزده
نمدونم چرا
خدا میدونه
نگران نباش عزیزم
به خدا توکل کن و صبور باش
غریبه جان حواست باشه که تماس از طرف تو به صلاح نیست
اره اون حق انتخاب داره
خودش باید انتخاب کنه
الان خیلی ارومم
خیلی
توکل به خدا
بلاخره اونم حتما تحت فشار عصبیه باید یه مدت اروم باشه
کاری ندارم بهش نه من چه تماسی باهاش بگیرم نگران نباش گلم
غریبه عزیز، شما هم حق انتخاب داری، اما دفعه پیش کمی عجولانه انتخاب کردی، اگه حتی از طرف این آقا انتخاب شدی، این حق رو از خودت نگیر، با بررسی بیشتر و حوصله بیشتر انتخاب کن.
عزيزم واست آرزوي موفقيت ميكنم
تو از من چند پله بالاتري ، من كه مشكلاتم از تو خيلي بيشتره و احتمالا بيشتر هم خواهد شد...
اميدوارم به اون چيزي كه ميخواي برسي ، اميدوارم خوشبخت بشي و اين خوشبختيت پايدار باشه
راستي عزيزم گفتي كه پدرش به مادرش گفته كه بياد و شمارو ببينه . چي شد ؟ شما رو ديدن يا نه ؟
هنوز نگفته كه چرا ديگه شمارو نميخواد؟( منم فكر ميكنم كه احتمالا توي فشار عصبي بوده و يك چيزي همينجوري گفته )
مارو بي خبر نذار
منتظريم تا خبرهاي خوب خوب بشنويم
سلام رویا جان ازهمه ممنون که وقت میزارید و به منم سر میزنید
رویا جان درابطه به سوالت بگم که
قرار بود بیان مشهد اما با این دعوا که بینمون شد دیگه از هیچی خبر ندارم
نه هنوز نیومدن
نه اصلا حرفی باهام نزده قرار بود علت اینکاراشو ایمل کنه اما نکرد
میدونم فشار زیادی رو داره تحمل میکنه فهمیدم که چرا اون طور ازم ناراحت شدو ودلگیر بهش حق دادم به خدا اصلا متوجه حرف زدنم نبودم باهاش
اما بعد ش دیگه باهام تماس نگرفت
ممنون منم خودم منتظرم
توکل به خدا اما مطمئن باشید بیخبر نمیزارم
سلام غريبه جان. خوبي؟ چه خبر؟ زنگ زد؟
سلام غریبه جان خوبی؟
ببخشید نتونستم بهت سر بزنم.من تو شرایط بدی هستم.
فقط دوست من میخواهم اینو بهت بگم که بذار تو آرامش باشه.
چون من هم تو موقعیت تو بودم و من باهاش تماس میگرفتم چون نگران حالش بودم گه تو چه استرسیه.اما بعد از این مدت چند وقت اصلا بهش زنگ نزدم مثل خودش گفتم بذار بیشتر فکر کنه که باید چی کار کنه و به کاراش فکر کنه.بعد 1 ماه باهم تماس داشتیم و همدیگرو دیدیم خیلی چیزا معلوم شد وفکرای الکی که با خودم کرده بودم دیدم همش اشتباه بوده. شما هم به خودت هم به اون فرصت بده حداقلش اونو بیشتر میتونی بشناسی.
این فرصتو بده بهش.تا آروم بشه چون اون تو استرس فوق العاده زیادیه.اینجاس که تو رو میتونه بیشتر بشناسه که تو این موقعیت چی کار میکنی.
موفق باشی دوست من.
نه عزیزم هنوز تماس نگرفته هیچی:228:نقل قول:
نوشته اصلی توسط harfedel
فدای تو ممنون من خوبم شکر خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Nilofar
اره هم من هم اون به این فرصت و ارامش نیاز داریم
مگه خدایی چاره دیگه ای هم جز این فرصت دادن دارم ؟؟:203:
سلام خانومی
اولا مراقب خودت باش
یکم صبر کن این تنش هایی که پیش می یاد تو این شرایطی که هم تو خسته ای هم اون باعث می شه رفتارهایی صورت بگیره که اصلان طبیعی نیست
عزیزم اونم مثل تو آرامش می خواد کیه که از آرامش بدش بیاد تا خودتون آروم نشین نمی تونین اطرافیانو آروم کنین
سلام الهی تفلی سرما خورده بهش اس ام اس دادم گفت سرما خورده :54: گفتم ممنون که جواب اس ام اس مو دادی فکر نمیکردم جوابمو بدی هیچی نگفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط bloom
گفتم میشه بهت زنگ بزنم حالتو بپرسم بخدا میخواستم حالش بپرسم:302: گفت اگه ناراحت نمیشی نه
میدونم اگه باهات صحبت کنم باز دوباره.. ادامه نداد
گفت خودم بهت زنگ میزنم به وقتش به خاطر هردومون من متوجه نشدم منظورشو:302:
بعد اس ام اس دادم تو اگه جای من بودی چکار میکردی گفتم نمی دونم
گفتم من چکار کنم گفت نمدونم
گیجم کرده خیلی
صب اروم شدم بهش اس ام اس دادم که خیلی اروم شدم به خدا منم مثل تو به این فرصت احتیاج دارم من فراموش کردم همه خاطرات ی که باعث شده دلامون بارونی بشه
خدایا یعنی من ادم نیستم
من درک ندارم
من تنش ندارم
منو تنها نزار خداااااااااااا
سلام الهی تفلی سرما خورده بهش اس ام اس دادم گفت سرما خورده گفتم ممنون که جواب اس ام اس مو دادی فکر نمیکردم جوابمو بدی هیچی نگفت
گفتم میشه بهت زنگ بزنم حالتو بپرسم بخدا میخواستم حالش بپرسم گفت اگه ناراحت نمیشی نه
میدونم اگه باهات صحبت کنم باز دوباره.. ادامه نداد
گفت خودم بهت زنگ میزنم به وقتش به خاطر هردومون من متوجه نشدم منظورشو
بعد اس ام اس دادم تو اگه جای من بودی چکار میکردی گفتم نمی دونم
گفتم من چکار کنم گفت نمدونم
گیجم کرده خیلی
صب اروم شدم بهش اس ام اس دادم که خیلی اروم شدم به خدا منم مثل تو به این فرصت احتیاج دارم من فراموش کردم همه خاطرات ی که باعث شده دلامون بارونی بشه
سلام غریبه جان
دوست من وقتی تمام این حرفاتو شنیدم یاد خودم میوفتم.دقیقا شرایطت مثل چند ماه قبل من میمونه.
دوست من فقط باید آرامش پیدا کنه.ما دوست داریم بهشون آرامش بدیم این خوبه ولی بذار خودشم تو تنهایی خودش این آرامشو تجربه کنه.(میدونم سخته ولی این کارو بکن دوست من).
نتیجه خوبی میگیری.
ودعا کن یه مهری به دل خانوادش بندازه(مثل من).
مواظب خودت باش.
اون دنبال یه بهونه بود
بچه ها ترکم کرد خیلی راحت
نمیدونم چی بگم اما دلم رو شکوند
میخاستم واگذارش کنم به خدا که با احساسم اینطور بازی شد
اما وقتی تو بییمارستان اون مریضارو ددیدم بخشیدمش حتی گفتم خدا هم ببخشتت اشکالی نداره اون حق انتخاب داشت دیگه مگه نه زوری که نیست
شاد باشه براش ارزوی خوشبختی میکنم
اما چه ساده قول و قرار های که گفت رو فراموش کرد
چه راحت
میگفت بدون من نمیتونه اما تونست
حس میکنم کار جدیدش اونو ازم دور کرد
ایشالا همیشه پول دار باشه طوری که تو پول غرق بشه
اشکال نداره غریبه جان . امیدوارم یکی بهتر نصیبت بشه .
اون کسی که ترکت کرده اصلا ارزشش رو نداره که تو خودتو بخاطرش ناراحت کنی . امیدوارم خیلی زود از این ناراحتی بیرون بیایی .
غریبه عزیز، به چیزی که خدا برات خواسته اعتماد کن. امیدوارم زودتر این دوران سخت رو بگذرونی عزیزم. این اتفاق می تونه گرانبها ترین تجربه باشه، ازش استفاده کن...
قسمت هرچی باشه همون می شه گلم
ممنون از هموتون ممنون میدونم
میدونم واسه کارش دلیل داره میدونم بام بازی نکرده میدونم
نکته ای که در آخر آقای سنگ تراشان بهش اشاره کردن رو باید با آب طلانوشت واقعا حقیقت داره و من اونو بطور ملموس در زندگی برادرم مشاهده کردم حتما بهش توجه کنید حتمممممممممممممممما حتما
گلم به نظر من هم تا خونوادش راضی نباشن فایده نداره...اما اینم بذار بهت بگم که داداشم تعریف میکرد بعضی از دوستاش به بهانه ی ازدواج با دختر هایی که نجیب بودن رابطه برقرار میکردن اما این در واقع همون دوستی بوده! حواستو حسابی جمع کن...شاید اون پسر قصد ازدواج نداره و اینا همش بهونست تا یه جورایی از خواستگاری فرار کنه...شاید هم اینجوری نباشه...در این صورت به نظر من رابطه ی تلفنی و اس ام اسیتونو با اون پسر قطع کنین و بهش بگین که تا تکلیفمو روشن نکنی نمیتونم باهات رابطه ای داشته باشم...اینجوری اون زودتر تکلیف هردوتونو معلوم میکنه!
به تاریخ آخرین پست توجه کنید !
شروع تاپیک تاریخ اش 7 شهریور 87 است و
آخرین پست ۴ بهمن ۱۳۸۷
عزیزم با اینکه راهنمایی خوب و درستی کردی اما این تاپیک خیلی قدیمی است و قطعا دوستمان تا به امروز یک کاری کرده است . اینطور نیست ؟! لطفا به تاریخ ها دقت کنید .