درود بانو
این اصلا حس خوبی نیست که دارین
((راستش رفتاراش عصبیم میکنه مخصوصا تو جمع، همش نگران اینم که نکنه الان حرف بزنه ویا حرکتی داشته باشه که همه بفهمن ارتباط اجتماعیش چقد ضعیفه و باعث خجالت من بشه(هرچند از این فکرم عذاب وجدان میگیرم -البته اینارو هیچوقت بخودش نمیگم)))
من خودم عاشق گفتمان اقتصادی و سیاسی و اجتماعی هستم چون توی نت هستم و خبر خیلی میخونم و تحلیل ها رو دنبال میکنم به اندازه خودم یکچیزایی رو خوب میدونم چون توی فامیل گرم میگیریم خانومم لجش میگیره هردفعه همین مشکل رو داریم تا میریم بیرون شروع میکنه به گیر دادین چرا اینو گفتی چرا اینکارو کردی چقدر حرف میزنی و از این چیزا.یعنی واقعا میدونم تا بیایم بیورن گیر میده من خودم توی خانواده شلوغ بزرگ شدم اهل بگو و بخند هستیم واسه همین از جاهایی که باید بریم البته زیاد رفت و آمد کنیم ولی یک گوشه آروم بشینیم خوشم نمیاد.جایی بریم که اون خانواده شیشه خورده داشته باشه بقول خودمون پدرسوخته باشه تا جایی که بتونیم نمیریم حتی فامیل نزدیک باشه(از بچگی همینجوری بودیم یه خانواده ساده و آرومیم با کسی کاری نداریم جایی اذیت بشیم سعی میکنیم کمتر بریم) ولی حالا خانواده همسرم پر رفت و امد هستن و بعضی هاشونم شیشه خورده دارن واقعا اذیت میشم چون با دوستای مجردیم هم دیگه نمیگیردم بیورن نمیریم چون قلیون میکشن خانومم خوشش نمیاد اینو میدونم هرووقت بیایم بیرون خانومم شروع میکنه.دقیقا مثل شما
این کارو ادامه نده شوهرت همینه که هست دزده قاچاقچیه دست بزن داره زن بازه فحاشه دروغگو هستش خسیسه چه مرگشه بندی خدا فقط کمتر اجتماعیه اونم دست خودش نیست بخدا بعضی وقتا میگم مرده شور هرچی دختره ببرن :161: توی این مملکت همون پدرسوخته و آب زیرکاه باشی خیلی بهتره تا همه بهت احترامب زان همون دروغ بگی و غیبت کنی و صدات رو ببری بالا سر زنت اینجوری بهتر ازت حساب میبرن.
شوهرت همینه که هست میخوای بهتر شه بسم الله بهش اعتماد بنفس بده بزار حرف بزنه جلوب باهاش حرف بزن.درضمن خواهشا پی خانواده هایی که پدرسوخته هستن نبرتش تا اینجوری خجالت نکشی بخاطر اینکه شوهرته(دلم خیلی واسش میسوزه بنده خدا مثلا زن گرفته خوشبخت و شاد باشه نه که ......
روز خوش بانو :72: