سلام آقای شهریار گرامی
پست 19 بود.
که این طور گفته بودین:
خداوند کریم ازهمه ما دانا وتواناست!!پس درین شکی نیست!درسته؟قبول دارید؟
چطور ازمیان اینهم زنان یک دانه شون برای نبوت وامامت انتخاب نشدند؟
پس زنان لیاقت چنان جایگاهی را ندارند اگه یکی از پیامبران ما زن بود من باورکنین همه عقایمو عوض میکردم!!
من هم جواب این سوالتون را دادم.اما گویا سوء تفاهم پیش آمده که من با دوست پسری و... موافقم.
نمی دونم چرا وقتی کسی از شما انتقاد می کند؛تمام حرف های خودتان را که ربطی ندارد به آن انتقاد مربوط می کنید.
من و نه هیچ دوست دیگری در این تالار که واقعا از این سایت بهره مند شده باشه و تجربه های افراد را درک کرده باشد؛هیچ وقت موافق بی بند و باری و دوست پسری و دوست دختری نبوده و نیستیم.
من خودم بسیار شخص مذهبی هستم.محجبه هم هستم.حجابم هم چادر است.(هرچند که حجاب را مساوی چادر نمی دانم و پوشش متینی که همان حرف خدا را مبنی بر پوشاندن زینتهای زن است را قبول دارم)
اما به شما یک انتقاد کردم و سریع جبهه گرفتین و گفتین که : خدا نکنه!!من مبلغه اون دینی باشم که شما تفسیر می کنید !!کجای اسلام واژه (دوست پسر اومده)؟؟؟
درایران ما مث یه دوران سربازی میباشه وهردختری باید این مرحله را سپری کنه!!
من کجای حرفم گفتم دوست پسر!!!؟؟؟؟
آیا این درسته که به جای تامل وقتی من دارم دوستانه نظرم را بیان می کنم؛شما این قدر سریع پیش داوری کنید و بگید عقاید من فلان است و بهمان...و چیزهای نامربوط را به شخص انتقاد کننده نسبت دهید؟ آیا این کار مغلطه کردن نیست؟
آیا در دین شما تهمت و قضاوت اشتباه گناه نیست؟
آیا در دین شما مشورت پیشنهاد نشده؟امر به معروف و نهی از منکر با مهربانی پیشنهاد نشده؟
البته من چیزی از شما به دل نمی گیرم.می دانم که شما دلتون پاکه و نیت بدی ندارید.فقط خیلی رگباری جبهه می گیرید.
اتفاقا شخصیت شما در این تالار شخصیت جالبی برای من بود.و خواندن نوشته هایتان حس صداقت ؛ یک رویی و خوش قلبی را به من منتقل می کرد.و لبخند را بر لب می نشاند.
اگر هم انتقادی به شما کردم دلیلش این بود که یک دوست وقتی عیب یک دوست را می بیند باید به او بگوید.
من هم فقط نظرم را به شما گفتم و نظرم هم کاملا دلسوزانه بود وگرنه اگر برایم مهم نبودید؛هیچ دلیلی بر بحث با شما ؛نمی دیدم و وقتی برای شما نمی گذاشتم.:72:
برای شما آرزوی خوشبختی می کنم.:72:
و امیدوارم سال خیلی خوب و پربرکتی داشته باشید!
و همسر مناسبی را در این سال انتخاب کنید.
از این تالار هم قهر نکنید!!! گهگاهی بیایید و به ما سر بزنید.:72: