سلام آقا احسان، اگه حرف این خانمها رو متوجه نمیشدی به جای اینکه اینجا جروبحث کنی امشب قرار خواستگاری داشتی.
فقط شاید خسته شدی، خسته ات کردند، فشار زیادی داری تحمل میکنی. یه کم به آرامش و استراحت احتیاج داری.
نمایش نسخه قابل چاپ
دلیلی که گفتید برای ازدواج لازمه اما کافی نیست.
در مورد شریک جنسی هم اگر فکر کی می کنید می تونید بدون علاقه به کسی باهاش رابطه داشته باشید و ازش لذت ببرید (به طوری که بطور کامل ارضاء بشید) پس در سیستم روانی شما ممکنه اختلالی وجود داشته باشه اما اگر فکر می کنید اگر قصد ازدواج داشته باشید تنها می توانید با کسی که به او علاقمند هستید رابطه داشته باشید خوب پس شرط دیگر ازدواج رو هم دارید اما از آن آگاه نیستید.
لطفا الان از نظراتی که گرفتین به ما بگید.بگید به نظرتون کجاها قانعتون نکرده؟
سوالاتتون هم شفاف تر بپرسید. این طوری بهتر راهنمایی می گیرید.
من الان فقط نیاز جنسی دارم نه بلوغهای ازدواج را، نیاز جنسی اذیتام میکنه
نه میتوانم فقط برای ارضای این میل ازدواج دائم کنم! (چون نه میتوانم همسر خوبی باشم و نه پدر خوبی!)
نه امکاناش هست که ازدواج موقت کنم (کمی از بیماریهایی که میتونه منتقل بشه و اینکه بعداً آن زن میتونه وقتی ازدواج دائم کردم من را تهدید به افشای این رابطه کنه میترسم همینطور از نگاه خانوادهام به این قضیه اگر افشاء بشه!)
نه اهل رابطه جنسی آزاد خارج از ازدواج هستم
نه میتوانم خودارضایی کنم
اگر کسی راهی به نظرش میرسه لطفاً بگه!
رياضت.
چه عواملی باعث شده فکرکنید نمیتوانید همسروپدرخوبی باشید؟
برای رسیدن به بلوغ چه چیزهایی لازمه ؟
خودم نمیتونم ریاضت بکشم باید از دارو استفاده کنم! نمیدونم دارویی ست که بتونه این میل را کاملاً بطور موقت قطع کنه و عوارضی نداشته باشه!
- - - Updated - - -
به اندازه کافی عاطفی و مهربان نیستم و نمیدانم چطور میتونم گرمتر و مهربانتر شوم! (یعنی مطالبی که تو اون وبلاگ بود هم خوندم ولی احساسی نسبت به آن نداشتم یعنی حسرت حرف زدن و بودن در کنار یک زن را ندارم!)
هنوز هدفام از ازدواج فرزند داشتن نیست!
ادمهاکه خودبه خودمهربان نمیباشندبایدبخواهندتاباشن د وقتی دختری به دلتون بشینه خودبه خود مهرش دردلتون رخنه میکنه و خواه ناخواه دوستش خواهید داشت
فکرمیکنم چون تاحالابادختری حرف نزدیداین نیازهم درشمابه وجودنیامده است وقتی نامزدکردیداین نیازدرشمابوجودخواهدامد خب هرچی باشه محبت میبینید ودرقبال ان هم محبت میکنید
درباره بچه داشتن هم میتونیدباهمسرتون صحبت کنیدبعدازچندسال بچه دارشوید
میگن داروعواقب داره بطوریکه گاهی اوقات کاملافردراسردمیکند به سراغ دارونروید
اعتقادتون به دين اسلام در چه حده؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا دیدگاهتون نسبت به ازدواج همیشه همین بوده؟ ایا قبلا قصد ازد.اج داشتیدید ولی شرایطش براتون مهیا نبوده
؟کسی رو دوست داشتیدی که به هر دلیلی بهش نرسید؟
چقدر علامت سئوال؟
در حد متوسط نه افراطی نه بیاعتقاد!
- - - Updated - - -
آره همیشه ازدواج را اینجوری میدیدم
نه هیچوقت قصد ازدواج نداشتم
آره 2- 3 دختر بودند که دوستشان داشتم (نه میل به اینکه همسرم باشه نه این اینکه رابطه عاطفی یا جنسی باهاش داشته باشم فقط خوشام ازشان آمد همین) اما حتی احساس دوستداشتنام را ابراز هم نکردم البته الان که فکر میکنم از هیچ کدام شان همسر و مادر خوبی درنمیآمد چون فقط صورتشان را پسندیده بودم! و از لحاظ اخلاقی به هم نمیخوردیم!
رياضت بستگي به اعتقادات شما داره دين اسلام در هيچ زمينه اي نيست كه راهكار نداشته باشه. حتي رياضت.:303:
یکیشان مذهبی نبود یعنی ارتباطات باز با پسرها داشت!
یکی دیگر هم فقط 2 بار دیدم و نمیتونم بگویم چطور بود! و اصلاً هم دربارهاش کنجکاوی نکردم که حتی بخواهم اسم و فامیلاش را بدانم!
یکی هم بیست سالی هست ندیدماش و اون موقع که میدیدماش بچه بود و نمیدانم بعداً چه اخلاق و رفتاری داره و الان هم دیگه ایران نیست!
پس یک معیار بسیار مهم هم اضافه شد و آن هم حیا است.که معیار بسیار بسیار مهمی برای انتخاب همسر هست.
یعنی شما نمی تونید یک همسر داشته باشید که خیلی خوشگل باشه و نیاز جنسی شما را کامل براورده کنه ولی بی حیا باشه! همچین همسری آرامش شما را به هم می ریزه.درسته؟
حتی لذت رابطه را در نزد شما به شدت می کاهد.چون شک و تردید در آن هنگام به سراغتان خواهد آمد.
- - - Updated - - -
با توجه به تاپیک قبلیتان(اگر ازم تشکر نشه ناراحت و پشیمان میشم!) من یک معیار دیگر هم به معیارهاتون اضافه می کنم:
قدر شناسی! یعنی آیا شما حاضرید با کسی ازدواج کنید که مدام از شرایط غرغر کند و حتی یک تشکر خشک و خالی از شما نکند؟
کسی که خوبی های شما را نبیند و بدبین باشد.
کسی که با وجود اینکه در این شرلیط اقتصادی زحمت می کشید و پول درمیارید تازه دو قورت ونیمش باقی است. چنین شخصیتی را چند روز می تونید تحمل کنید؟
- - - Updated - - -
من تا اینجا معیارهاتون را خلاصه می گم.مطمئنا اگه بشتر فکر کنید می بینید که معیارهای دیگری هم هستند که اگر همسر آیندتون نداشته باشه؛زندگی خوبی نخواهید داشت.و آنها هم برتون مهمند.
1) براوردن میل جنسی و ظاهر خوب.
2)خانه داری و سلیقه
3)حیا
4)قدر شناسی و ادب
5)عدم وابستگی به شوهر از نظر احساسی در حد افراطی
6)......
بیشتر فکر کنید. حتما موارد دیگری هم براتون مهم اند.
در مورد همین معیار ها هم نظرتان را بفرمایید.
سلام.
یک سوال.
آیا شما حاضرید با هر جور دختری ارتباط جنسی داشته باشید؟
یعنی براتون مهمه که اون کسی که داره این نیازتون رو برطرف میکنه چه جور آدمیه؟
واقعا فکر میکنید بدون وجود احساس، یک رابطه جنسی، رابطه ای لذت بخش و آرامش دهنده خواهد بود؟
خودتون فکر میکنید اگر با کسی ازدواج کنید به او تا آخر عمرتان وفادار خواهید بود؟
فکر میکنید وقتی کسی با شما ازدواج کنه و نیاز شما رو پاسخ بده، بعدش نسبت بهش حس قدردانی پیدا خواهید کرد؟
بله این معیارها را دارم و معیارهای دیگه ایی هم دارم اما مشکلم پیدا کردن چنین دختری نیست، تبدیل شدن به شوهری است که میتونه زندگی خوبی برای خودش و چنین خانمی درست کنه!
- - - Updated - - -
بله حتماً اگرچه بحث رابطه جنسی یک لذت دو جانبه است و اینطور نیست که من لذت ببرم و طرف مقابل زجر بکشه!
خواستن توانستنه اگرخودتون بخواهیدمیتونیدیه شوهرایده ال شوید ولی بایدشروع کنیدومدام سازمنفی نزیدنمیتوانم یانمیشود به نظرشماشوهرخوب چه ویژگیهایی داردکه شماانهارادروجودخودتان نمیبینید؟
:104:
بسیار عالی! این نشون می ده که شما طرف مقابلتون براتون ارزش دارن!
و دوست دارید که یک شوهر خوب برای ایشان باشید. من فکر می کنم شما مشکل حادی ندارید و اگر در آینده دختری را دوست داشته باشید و قبل از آن مهارت هایی را هم یاد بگیرید عاطفه تا حدی در شما به وجود میاد.
فقط اینکه نباید با دختر خیلی عاطفی ازدواج کنید.
راستی این تست نیم کره ها را انجام دادین؟
راست مغزید یا چپ مغز؟
فکر کنم نیم کره چپ شما خیلی قوی تر از راستتونه!(اگر انجام دادین لطفا به ما هم بگید)
(مال من تقریبا مساوی بود ولی نیم کره چپ کمی قوی تر.خودم فکر می کنم دلیلش اینه که تک بعدی نیستم و از هر دو نیم کره ام کار می کشم.)
- - - Updated - - -
یک سوال دیگر هم دارم:
همانطور که می دانید بعضی از دختران هستند که رفتارهای دخترانه ندارند.یعنی رفتارهاشون تقریبا پسرانه است.
و خیلی تاپیک داشتیم که آقا شکایت می کرد که خانم من ناز و عشوه ندارد و یا لطافت زنانه و.... ندارد.
آیا چنین دخترانی را شما می پسندین؟ (چون معمولا اینها به شدت دختران دیگر عاطفی نیستند.البته فکر کنم)
آقا احسان با جوابهایی که دادید گمان نمیکنم شما انسان بی عاطفه ای باشید.
همون حس قدردانی یعنی عاطفه. همون حس اینکه متعهد میمانید یعنی عاطفه.همین که با هرکسی نمیتونید ارتباط جنسی برقرار کنید یعنی عاطفه.
ببینید، شما فرضا هم فقط همون میل جنسی و تنها نبودن در زمان پیری براتون مهم باشه. آیا جز تامین خرج زندگی واقعا برای همسرتون به نظرتون هیچ کاری نخواهد کرد؟
مثلا اگه یه روزی دستش رو به شدت با چاقو ببره، شما حس رحمی در دلتون ایجاد نخواهد شد؟
اگر یه لبخند پر از مهر به شما بزنه واقعا احساسی در قلب شما ایجاد نخواهد شد؟ آیا شما هم لبخندش رو جواب نمیدید؟
اگه کسی بی حرمتی به همسرتون کنه شما غیرتتون به جوش نمیاد؟آیا ازش حمایت نمیکنید؟
آیا اگه بگه به فعالیتی علاقه داره شما تشویقش نمیکنید؟
آیا اگر براتون درددل کنه شما میگید حوصله ندارم و گوش نمیکنید؟
اگه ازتون برنجه شما از دست خودتون ناراحت نمیشید؟
اگه چند روز باهاتون قهر کنه شما قلبتون به درد نمیاد؟
اگه یه روزی بیرون باشید و او خیلی گرسنه باشه و معده اش درد گرفته باشه، یه جا نگه نمیدارید براش یه چیزی بخرید بخوره؟
یا حتی توی رابطه جنسی به نظر خودتون، فقط و فقط خودتون برای خودتون مهم هستید کار خودتونو میکنید بدون توجه به حس و حال او؟
گمان میکنم شما همه ی این احساسات رو دارید. چون این احساسات در فطرت همه ی انسانها هست.و در شما هم هست.
مگه عشق چیه؟ مگه عاطفه چیه؟ همین چیزاست دیگه.
شاید در ابراز محبت ضعیف باشید. اما این به این معنی نیست که بی محبت هستید. فقط باید مهارت های ابرازش رو تمرین کنید و خودتون رو به یه حد تعادل برسونید.
خ0ب همین پاکی شما، که تا این سن با این فشار نیاز جنسیتون نه سراغ روابط غیرمشروع رفته اید نه خودارضایی کرده اید، خودش خیلی ارزشمنده. و پاکی یک پسر برای دخترها خیلی مهمه.
- - - Updated - - -
یعنی میخوام بگم شما مسلما این کارها رو برای همسرتون خواهید کرد و حتما عاطف خواهید داشت.
یه موقع بد برداشت نشه سوالهام.
بله با شما موافقم چون یک دختر عاطفی بخاطر رفتار سرد من در بعضی مواقع ممکن است اذیت شود و من هم اذیت میشوم که او مرتب چیزی را از من می خواهد که من نمیتوانم در ان حدی که او میخواهد تامیناش کنم
بله 88٪ نیمکره چپ/12! نیمکره راست! (البته تو چند تا سایت فارسی خصوصیات راست مغزها و چپ مغزها را خواندم تقریباً با شخصیتام میخوند ولی تعجب کردم که چرا بعضی خصوصیاتاش برعکس من است مثلاً نوشته چپ مغزها علمگرا هستید ولی من در اکثر موارد عملگرا نیستم!)
ولی خیلی خصوصیاتاش را داشتم اما در حین جستجو به مطلبی برخوردم که "تحقیقات جدید شخصیت چپ و راست مغز را رد کرد" :
تحقیقات جدید شخصیت چپ و راست مغز را رد کرد
من خانمی که عاطفی نباشه را زن نمیدانم! فقط نباید زیاد عاطفی باشه!
یک مقدار هم بخاطر سنام دیگه حال و حوصله شیطنتهای یک دختر را ندارم پس فاصله سنی همسرم نباید زیاد باشه
چون دخترها در سن پایین خیلی پر شور و حالاند و من نمیتونم پا به پایاش بیایم!
- - - Updated - - -
بله من حتی از آزار دیدن یک حیوان یا یک درخت هم ناراحت میشوم و اگر بتونم جلوی شخصی که این کار را میکنه میگیرم ولی توی چهرهام نمیتوانم آن ناراحتی و احساساتام را نشان دهم
ابرازش برایام مشکله!
ترجیح میدهم دربارهاش بنویسم چون تو اون لحظه نمیتونم درست ابرازش کنم ولی خوب میتونم دربارهاش فکر کنم و بنویسم
درست گفتید من در بیان احساساتام چه در کلام چه در حالات چهره مشکل دارم!
دوستان کافیه یه سر به راهنمایی هایی که آقا احسان برای کاربرای دیگه نوشتن بزنید تا متوجه بشید با چه شخص مهربونی سر و کار داریم. هر کدوم ما یه زمانی دچار احساساتی می شیم که ما رو کمی از شخصیت اصلیمون دور میکنه. خوب حالا هم دور دور داش احسانه. مطمئنم روحیه چکشی و تندی که در این تایپیک از خودش نشون داده بخش کوچیکی از هویت اصلیشه.
صبر کن حاج احسان. کافیه طرف به دلت بشینه. چنان مثل موم نرم میشی که خودت باور نکنی.
به قول معروف: شب درازست و قلندر بیدار.:305:
- - - Updated - - -
دوستان کافیه یه سر به راهنمایی هایی که آقا احسان برای کاربرای دیگه نوشتن بزنید تا متوجه بشید با چه شخص مهربونی سر و کار داریم. هر کدوم ما یه زمانی دچار احساساتی می شیم که ما رو کمی از شخصیت اصلیمون دور میکنه. خوب حالا هم دور دور داش احسانه. مطمئنم روحیه چکشی و تندی که در این تایپیک از خودش نشون داده بخش کوچیکی از هویت اصلیشه.
صبر کن حاج احسان. کافیه طرف به دلت بشینه. چنان مثل موم نرم میشی که خودت باور نکنی.
به قول معروف: شب درازست و قلندر بیدار.:305:
خب پس فقط یکم تمرین لازم دارید.
اصلا منظورم این نیست که بخواید نوع شخصیتتون رو تغییر بدبد. چون ظاهرا خیلی درونگرا هستید. و البته خیلی با عاطفه.
فقط باید یکمی در ابراز عواطف دست و دلباز تر بشید.
ازدواج هم که کنید خود وجود همسرتون و رفتارهاش و احیانا ابراز نیازهاش به محبت شما، کم کم به شما یاد میده که چطوری میتونید محبت کنید.
خود زنها خوب بلدن یخ مردای با عاطفه ولی درونگرا رو تا حدی آب کنن.
- - - Updated - - -
ایول آقا مجید
پستتون خیلی خوب بود. حقیقتا که درست گفتید.
به نظرتان همسرم هم باید درونگرا باشه؟
من درونگرا برونگرا حالیم نیست. یکی باشه ،خوشگل ،مهربون ،با معرفت ، شاد و با نمک، شیرین سخن.زیرک و ... تا رو نوک انگشتش بچرخوندت.
خب گاهی بعضیها میگن یک شخصیت درونگرا و برونگرا در کنار هم میتونن تا حدی همدیگه رو به تعادل برسونن.ولی بعضی ها هم میگن این دو شخصیت متفاوت نمیتونن راحت با هم کنار بیان.
اما در هر حال شما خودتون باید ببینید ترجیح میدید طرف مقابلتون چه شخصیتی داشته باشه؟ درونگرا رو بیشتر میپسندید یا برون گرا؟ یا شخصیتی که بین این دو حالت باشه. نه کاملا درونگرا نه کاملا برون گرا
کمی درونگرا باشه بهتره، چون اگر درونگرای کامل باشه دیگه حرفی با هم نداریم و اگر برونگرا باشه که میشه متضاد من!
- - - Updated - - -
جناب مصباح الهدی من میخواستم در تاپیکی که لینکاش را دادید نظر بدهم (http://www.hamdardi.net/thread-30869.html) ولی انگار آن تاپیک بسته شده و نمیشه نظر داد! بنابراین همین جا نظرم را میگذارم :
من در سایت دیگه در این باره تست دادم (http://www.personalitytest.net/quizzes/quiz3/) اما این بار زده "If your score was between 8-12 then you use the left and right sides of your brain in a balanced way." یعنی تعادل بین استفاده از دو قسمت مغز!
چرا نتایج تستها یکسان نیست؟
اقااحسان کم کم که جلومیرویدمعیارهایکی یکی خودشون رونشون میدهند اگربازهم ریزبینانه ترنگاه کنیم درکنارمعیارهاتون برای انتخاب همسرویژگیهای شخصیتی خودتان هم اشکارمیشود که این موارددرانتخاب همسرشایسته خیلی بهتون کمک خواهدکرد
زیادبه جواب این تستهادل نبندید چون ازمونهایی هستندکه اعتباربالایی ندارند برای برگزاری ازمون شرایط وموقعیت ومتخصص میخواهدماکه دردانشگاه چندواحدکارشناسی وچندواحدارشدمبحث ازمونهای هوش وشخصیت پاس کردیم بازنمیتوانیم بعضی ازازمونهارااجراکنیم بااینکه مدرک تحصیلیمون مربوط به همین شاخه هاست
- - - Updated - - -
درباره درونگراوبرونگرابودن بایدخدمتتون عرض کنم که زن وشوهربایدمکمل هم باشند هردودرونگراباشندیه خرده به مشکل برمیخورند
- - - Updated - - -
کتاب ایاتوان گمشده ام هستی ازباربارا
وکتاب مردان مریخی زنان ونوسی خیلی میتونه بهتون کمک کنه که بهترتصمیم بگیرید مخصوصااین کتاب درباره دنیای زن ومرد توضیح کاملی داده است
دوست من چرا فکر میکنی نمیتونی همسرخوبی باشی؟؟؟؟؟؟خودت داری به خودت ناامیدی وارد میکنی
شماهم مثل خیلیا میتونی ی زندگی سرشار از عشق و محبت داشته باشی طرز فکرت رو عوض کن حتما ی زندگی خوب جلو روی ما انسان ها هست فقط باید خودمون درایت ب خرج بدیم هم منطق داشته باش تو این کار هم احساس موفق میشی عجله نکن درست تصمیم بگیر
ازمونهایی داریم که میتونم براتون بنویسم ولی نمیدونم میتونیدبهشون دست رسی پیداکنید ومهمترازاون تفسیرشون کنید میتونم برای تفسیرهم کمکتون کنم یاشماازمون رواجراکنیدومن براتون تفسیرکنم
- - - Updated - - -
MMPI و NEO ازمونهای خوبی هستند که درشناخت خودفرد بسیارکمک میکنه نمیدونم چطور میتونم بهتون برسونم اگر پیداکردید میتونم درتفسیرش کمکتون کنم
MMPIسه تافرم داره که فرم بلندش خسته کنندست اگراشتباه نکنم 567سوالیه، فرم کوتاه شدش وجودداره که نتیجه ازمون هم درسته اون روپیداکنید به طورکامل میتونیدبه شخصیتتون پی ببرید
اینارو پیدا کردم
آزمون شخصیت (Neo) - مقياس بر اساس منابع اسلامي
آزمون mmpi
واسه خودمو هم می ذارم نتیجه اشو اگه تونستید نظر بدین ممنون میشم.
روان آزردگی neuroticism بسیار بالا
برون گرایی extraversion بسیار پایین
گشودگی openness to experience بسیار بالا
موافق بودن agreeableness بسیار بالا
با وجدان بودن conscientious بسیار پایین
از تست 71 سوالی- 30 تا بله بود بقیه نه. شماره های بله هام:
1و 4و 6و 7و 10
12و 13و 14و 17و 18
24و 26و 29و 31و 32
34و 36و 38و 41
45و 46 و 47و 57
59و 62و 65و 66
68و 69و 70
ببخشید احسان جان و ممنون میشم رز جان اگه نظری بتونی واسه منم بدی البته بعد از اینکه واسه احسان نظر دادی.
ممنون.
مینوش جان حتمابراتون تفسیرمیکنم
یاسی هیچ وقت ازخواستگارت نخواه که به ازمونت جواب بده مطمئناناراحت خواهدشد
- - - Updated - - -
meinoushاگرمیتوانیدبرگه ای راکه جواب داده ایدبرایم سندکندتاجواب روبراتون سندکنم یاهمین جاتفسیررومیذارم
سلام
جناب roseflower فایل آزمون NEO را و نتایج آزمون را ضمیمه کردم ممنون میشوم تفسیرش را برایام بنویسید
http://www.rodfile.ir/images/z3aa8i0ub81e1az5ea.pdf
اختلاف سنی من با همسرم چقدر باید باشه؟
من در جایی خواندم که خانمها زودتر از نظر عقلی بالغ می شوند و مثلاً یک خانم 25 ساله از لحاظ درک عقلی بیشتر از آقای 25 ساله میفهمه!
آیا این اختلاف سن در هر سنی قابل توصیهاست یعنی یک مرد هر سنی که باشه باید یک اختلاف سن 5 تا 7 سال با همسری که قصد ازدواج با آنرا داره داشته باشه تا این مشکل بلوغ عقلی باعث نشه که تصمیمهای آقا همیشه برای خانماش ابلهانه و کودکانه به نظر بیاید؟
این اختلاف سنی برای همین موضوع عقلی هست یا از نظر جنسی هم تاثیر میگذاره؟
این درسته که خانمها از یک سنی به بعد تمایل به رابطه جنسی در آنها کم میشوند و دیگر تمایلی به رابطه جنسی ندارند اما آقایان تا آخر عمر این میل را دارند؟
برای همین آقایان معمولاً همسرشان را کم سنتر از خودشان انتخاب می کنند که دیرتر وارد فاز سردی جنسی شوند؟
ehsan_hamdardi نتیجه ازمون روتفسیرمیکنم وهمین جامیگذارم فقط چندروزمسافرت میرم بعدبرگشتن جواب شماوmeinoushراهمین جامیگذارم
اختلاف سنی دختروپسرفاصله بین دوبلوغ یعنی 3تا6سال میباشد (یعنی بلوغ اولیه وثانویه دختروپسرمیباشد)
دختران زودتربه بلوغ میرسندولی پسران دیرتر
باافزایش سن نیازجنسی درهردوجنس کمترمیشودولی ازبین نمیرودکسانی که فاصله سنی زیادی دارندانهابه مشکل برمیخورنددرثانی میل وکشش بستگی به عوامل مختلفی داردوتنهاسن دران مطرح نیست ونمیتوان همه مسائل رااینجابه صورت واضح بیان کرد بهتراست خودتان کتابهایی که درباره این مسائل توضیحات کاملی داده است رامطالعه نمایید
- - - Updated - - -
اگرمیتونیدازمون mmpiرواجراکنیدکه نتایجش معتبرتره