عزیز من چرا باز از موضع جنگ و دعوا وارد شدی؟:327:
من که تاکید کرده بودم <مراقب باش نه به شکل دفاع بلکه به عنوان درددل،تلاش برای روابط بهترو...>
حتی وقتی پشینهاد سکس داداگه راحت قبول میکردی وسعی میکردی یه سکس خوب داشته باشین(حتی اگر ظاهر سازی کنی) وبعده یه استراحت کوتاه با ارامش حرفاتو بهش بگی اینجوری خیلی بهتر بود..
میدونم چقد ازش دلخوری ولی این برای یه مرد خیلی سخته که بهش بگی تو منو فقط برا سکس میخوای.حتی اگر واقعا اینجوری احساس کنی باید غیر مستقیم بهش بفهمونی که مثلا توسکس باهاش رو دوس داری ولی به همون اندازه هم روابطو احساسات عشقولانه رو.
اگر همه اون چیز ی که اتفاق افتاد اینایی بودن که گفتی بهترین لباستو بپوش به خودت برس به اعصابتم برس
:exclamation::loyal: برو ازش معذرت خواهی کن.بگو عصبانی بودی ناراحت بودی دلخور بودی واینجوری رفتار کردی...خوش اخلاق باش وباهاش خوب رفتار کن
:43:.خودت بهش پیشنهاد سکس بده و تمام تلاشت رو بکن که به اعصابت مسلط باشی و هردوتون یه احساس خوب رو تجربه کنید.
:321:
بعد از استراحت اگر موقعیتش بود در باره ی ابراز احساسات حرف بزن .باهش درد دل کن:47:.البته با مهربونی:43:
اگر هم دیدی موقعیتش نیس با حفظ این احساس خوبی که به وجود اوردی حرف زدن رو تا یه فرصت خوب مثلا فرداش به تعویق بنداز.
همه توانت رو به کار بگیر اینبار به خودت مسلط باشی اگرهم اون عصبانی بود تو با حرف ها ورفتارات ارومش کنی.درباره خونواده ها حرف نزنین.
شاید الان اینقدر ناراحت باشی ازش که انجام این کارا برات سخت باشه ولی اینهایی که گفتم قبل از اینکه به نفع اون باشه به ارامش خودت کمک میکنه.
منتظر نتیجت هستم عزیزم:203: