بله بهش گفتم ولی، شب قبل عقد موقت -چطور مگه؟
- - - Updated - - -
بله بهش گفتم ولی،شب قبل از عقد موقت-چطور مگه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بله بهش گفتم ولی، شب قبل عقد موقت -چطور مگه؟
- - - Updated - - -
بله بهش گفتم ولی،شب قبل از عقد موقت-چطور مگه؟
والا من از هیچ کدوم از دخترها نخواستم یه نظر ببینم چون فکر میکردم اگه فقط صورتشون رو ببینم میتونم بقیشم کامل تصور کنم
درضمن از نظر من یه نظر دیدن برای جلسات اول و دوم نیست برای وقتیه که دو طرف به این نتیجه رسیدن که اگه این موردم اکی باشه بله برون انجام میشه هست
مسلما برای یه دختر معتقد سخته که هرکی اومد خواستگاری یه بار بی حجاب جلوش ظاهر بشه و باید این کار رو گذاشت مرحله اخر قبل بله برون و واقعا هم باید یه نظر باشه یعنی در طول یک جلسه لازم نیست دختر بی حجاب باشه فقط در این حد که تصویر ذهنی برای پسر شکل بگیره که تصمیم اخرش رو بگیره
قیافه هم اینقدرها که برای باز کننده این تاپیک مهمه برای من مهم نبود پس از هیچ کدوم نخواستم
من به هیچ موردی بخاطر قیافه جواب رد ندادم ولی از خوش شانسیم خدا دختری رو سر راهم گذاشت که ظاهرشم منو جذب میکنه
اینکه گفتم تجربه کردم یکیش بطور خفیف در مورد محرم هام بود و یکیش هم نامزدمه
من وقتی چهره نامزدم رو با حجاب دیدم به دلم نشست ولی وقتی اولین بار تصویر بی حجابش رو دیدم دیدم چقدر با تصورم فرق میکرد و بیشتر جذب چهرش شدم و همینطور وقتی بصورت زنده دیدم بازم دیدم از عکسش هم بهتره:227:
نمی دونم شاید این برای ادمای ندید بدیدی مثل من فرق کنه و برای همه مردا مصداق نداشته باشه
من از تجربه خودم گفتم
به نظرمن شمافقط دلتون میخواد یکی رو داشته باشید که تنهاییتون رو پرکنه.
ی چیز بی دلیله که شما دختر رو بی حجاب ببینید بعد بپسندید معذرت میخواما ولی مگه دارید میرید خرید که باید ازهر لحاظ ایشون روببینید من خودم دوتا خواهر داشتم شوهر کردن همچین چیزی نداشتیم تصورشم سخته واسم بلاخره نامحرم بحساب میومدن قبل ازدواج
من فقط میدونم که دارید با زندگی واحساسات خودتون بازی میکنید
نمی دونم ولی شاید دعای دوستان و خانواده گرفت و من اولویت خودمو عوض کردم - زیبایی برام دیگه اولویت اول نیست- این دختر خانم در کنار چهره معمولی، زیبایی های زنانه دیگری هم داره البته جلسه سوم به خاطر من ساق ننداخته بود و چند بار چادرش از دوشش افتاد ، فقط همین ولی در کل ظاهرشم قبول کردم ولی قرار شد به متخصص پوست برای درمان مراجعه بکنه-ولی واقعیت اینکه فکر می کنم به خاطر دعاهای حضرت فاطمه زهرا (س) محبت این دختر توی دلم افتاد و مطمئن هستم بعد از ازدواج هم هرگز پشیمون نمی شم چون بسیار جذابیت معنوی داره و حتما در کنار ظاهر معمولی ایشون، زندگی خوبی خواهیم داشت- برای من ظاهر حل شد - ولی تیپ شخصیتی ما کاملا فرق می کنه من سازماندهی فکری(منظم ،بابرنامه) هستم و ایشون واقع گرا(نامنظم ،تصمیم لحظه ای)-اگه دوستان در این مورد نظر بدن ممنون می شم-
کجا همه چیز درست شد
تازه شروع ماجراست
خوبه که معیاراتو اولویت بندی کردی
قبلا اینقدر تو یه ملاک گیر کرده بودی که خیلی چیزا رو ندیدی یا اون موقع بهش اهمیت نمی دادی(البته اگه هنوز ملاک زیبایی برات حیاتی بود متوقف شدن روش اشکالی نداشت)
فقط مواظب باش از اونور بوم نیفتی یعنی اینقدر وابستش نشی که نتونی ایراداشو ببینی
نامنظم یعنی چی یعنی شلخته هست یا فکرش نامنظمه ؟
همشه در لحظه تصمیم میگره یا گاهی وقتا یا اکثر اوقات ؟
خیلی کلی گفتی و سخته که نظری بشه داد
لطفا یک ماه دیگه بیاید توسایت و تجربه خودتون رو در این مورد به ما بگید
ممنون
امیدوارم چند سال دیگه هم همینطور باشیدوپشیمون نشید
احتمالا بعد عقد يه شوك بهت وارد ميشه يه شوك پشيموني و مقايسه خانمت با ديگران.
مواظب باش كه اون شوك رو به درستي كنترل كني كه احتمالا چند ماهي طول ميكشه. بعدش مشكلي نخواهد بود انشالله
من بحث زیبایی رو برای خودم حل کردم و فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد - تنها علتش این بود که کلی نگاه کردم ،به همه زیبایی های نامزدم نگاه کردم و فقط صورت برام ملاک نبود(البته در جلسه دوم تصحیح کردم).هیچ وقت نمی تونی همسری با تمام زیبایی های مورد نظر پیدا کرد بلکه باید کلیت اون رو پسندید.با تشکر از دوستان خداحافظ
ان شاالله خوشبخت بشید. خیلی خوبه که شما بیشتر مجذوب سیرت ایشان شدید تا صورت.:104:و همین باعث شده صورتشان هم در نظرتان زیبا جلوه کند
- - - Updated - - -
الان در چه مرحله ای هستین؟
دوست عزیز فقط مواظب باش تحت تاثیر حرف دیگران نباشه تصمیمت
اون دوستانی هم که تاپیک زده بودند واسه پشیمونی به خاطر ظاهر، موقع عقد مطمئن باشید که فکر کردند سیرت مهم تره و ... چون تو اکثر موراد هم خودشون می گفتن که دختر خانم خیلی خوبه و اخلاقش عالیه و برای همین به ظاهر اهمیت کمتری داده و تصمیم به عقد گرفتن.
البته من به یک مساله شدید اعتقاد دارم. انسان تا خودش تجربه نکنه بعضی چیزا رو متوجه نمیشه حرف دیگران رو. من امیدوارم همیشه همین قدر محکم رو حرفتون بمونید.
یادتون باشه که به هیچ وجه اجازه ندید همسرتون متوجه بشه که به خاطر ظاهرش مردد بودید.
دوستان ببینید ایشان گفته بودن که ظاهر دختر خانم شبیه ایده آلشون نیست.نگفتند که قیافشون خوب نیست.تازه از نظر خانوادشون این دختر زیباست.
به هر حال یافتن یک شخصی که شبیه ایده آلمون باشه کمه.اگه تو یک مورد باشه ممکنه تو مورد دیگه نباشه. به هر حال اولویت هر کس مهمتره.
و هم کفو بودن از نظر قیافه در ازدواج هم مهمه.(باید زن و شوهر به هم بیان)
اون آقایونی که برای ایشون مثال زدید یکیشون کلا ظاهر خانم از اول به دل آقا ننشسته بود.تو رودرواسی اینکه دختر خوبی بوده ازدواج کرد.یکیشون هم خانمشون ازشون هم سنی بزرگتر بود و هم ظاهرا.و اون آقا تحت تاثیر حرفای دیگران بود و مدام می گفت ای کاش یه دختر کوچیکتر انتخاب می کردم.که حتی بعد از طلاق هم هنوز دلشون پیش اون دختر بود.(اما امان از دهن بینی....)
آقای 141985 آیا الان شما همین ظاهر فعلی به دلتون نشسته؟ به دل نشستن خیلی مهمه ها.(با زیبایی فرق داره)(با خودتون صادق و رک باشید و هیچ وقت پا رو دلتون نذارید!)
اگه به دلتون نشسته که به نظر من مشکلی نیست.
فقط آشنایی چند ماهه ضروریه. یه مشاوره ازدواج هم برید و احساستان نسبت به چهره و .... را بگید.
این تصمیم مهمترین تصمیم زندگی شماست.پس با تردید انتخاب نکنید.
لطفا بیاین و راجع به احساساتتون حرف بزنید.
میدونم یکمی از زمان تاپیک گذشته و این پست رو برای آینده گان می ذارم:18:
نظر من اینه که هر وقت در مورد طرف دو دل بودین و شک داشتین به امید اینکه شک بعد از چند جلسه برطرف میشه به هیچ عنوان اقدام نکنید. البته این در مورد فردی هست که کم و بیش آشناست. موردی مثل استارتر تاپیک توجیح داره که چند جلسه خواستگاری بره، چون مثال "عشق در نگاه اول" در همه ی موارد صدق نمی کنه. این چنین افراد هم اگر بعد از چند جلسه هنوز دو دل بودن به نظرم بیخیال بشن و بیشتر ادامه ندن که موجب وابسته شدن میشه.
از هم دوستان تشکر می کنم به خصوص مصباح
راستش الان تو مرحله شناخت هستیم و قراره بعد از صفر عقد دائم کنیم!!!!! باباش مخالف صیغه است
فکر می کنم تنها مسئله ما اینکه ظاهر ایشون با ایده ال من متفاوته
ولی واقعا در چهره مشکل خاصی وجود نداره
الان هم خ بهم دلبسته شدیم (وابسته نه) و قراره تا اخر صفر همدیگرو بشناسیم-در مورد همه چیز تقریبا تفاهم داریم
فقط ایشون یکم مثل من منظم نیست یعنی به قول معروف شد شد نشد نشد
که قابل حله
التماس دعا حتما اگه اتفاق خاصی افتاد خبر می دم
سلام.....
دوست عزیزم من شما را از ازدواج با این خانم بصورت جدی نهی میکنم. زیرا شما در تایپیک اولتان نوشتید که هیچ حسی به ظاهر این خانم ندارید...من شما را انسانی متدین و پاکدل میبینم که دوست دارید به سیرت زیبا بیاندیشید نه صورت زیبا ..اما به دلایلی اشتباه میکنید.من جوانی ۲۷ساله و مذهبی هستم که سه سال و نیم پیش با خانمی بسیار مومن و با شخصیت ازدواج کردم که اسوه ی همه پاکی هاست اما امروز دربه در به دنبال طلاق هستم...چرا؟ چون که از ابتدا هیچ حس جنسی و جاذبه ظاهری در این خانم نبود و من از ارتباط با ایشان احساس لذت نمیکردم.سه سال زجراور من ایشان را با همه نکات مثبتشان تحمل کردم اما روابطمان اصلا زیبا نبود و من این چند سال هم افسرده شدم هم از زندگی عقب افتادم و هم زندگی این خانم را خراب کردم...بنابراین امروز در پشمانی کامل شما را از چنین اشتباههی شما را برحذر میدارم.اگربه عقلتان که همان پیامبر درونی تان است رجوع کنید به شما توصیه میکند سراغ دختری بروید که ظاهرش برایتان دلفریب تر ااست.وگرنه میشوید مثل من که در این سه سال دچار انحرافات اخلاقی شدم و هیچ لذتی از عمرم نبردم و خدا هم از من روی گردان است......
دوست عزیز قرار دادن تلفن یا ایمیل در پستها خلاف قوانین هست .
بیچاره اون دختر!با چه امیدی داره زندگی را شروع میکنه.
من درک نمیکنم که این چه اصراری ست بر حذف ظواهر
مگر ممکن نیست که ظاهر و معنویات یکجا باشند
حتما" باید از یک سوی بام بیفتیم؟