نوشته اصلی توسط
میـشل
این معنیش اینه که کل مشکلت نیاز جنسی و نیاز به خانواده هست. حالا یه سوال.
قطعا انسان های زیاد دیگه ای رو (چه در این سایت و چه بیرون) سراغ داری که ازدواج نکردن و دوست دختر/پسر هم ندارن، بنابراین هم نیاز جنسی دارن و هم نیاز به خانواده. اما نیازشون برآورده نشده. فکر میکنی همشون حال تو رو دارن؟
بله.اما تو خودشون میریزن وتسلیم سرنوشت شدن.
اما مثل من نبودن که نیازشون اینقدر زود شروع بشه واینقدر طول بکشه تا به نیازشون پاسخ بدن.
هیچکدوم مثل من مورد اصابت ضربه های روحی ناشی از ارتباط با داییشون تو اون شرایط نبودن.
اگر کمی به گذشته من نگاه کنید میبینید بامن فرق دارن.
- - - Updated - - -
اگه جوابت منفیه، دلم میخواد توجیهش رو بدونم. چطوره که نیاز مشترکه، شرایط مشترکه، اما اثر برآورده نشدن اون نیاز، متفاوته؟
یعنی چطوره که یکی دیگه همین نیازهای تو رو داره، و همین اندازه دلش میخواد این نیازها رو برطرف کنه، اما درعین حال با آرامش و شادی سکان زندگیش رو در دست داره؟حتی تو شرایط معمولی هم هرکسو نگاه میکنم اون آرامش که شما میگین نداره.
اینکه آدم یه وقتایی غمگین بشه، برای هممون هست. اما اینکه به غصه ها ببازه یه صحبت دیگست.
یوسف جان من سوالهای بالا رو جدی ازت پرسیدم و انتظار جواب کامل دارم که بتونم ادامه بدم. هرچند جوابی که به سوال پست قبلیم دادی، نشون میده هدفت از این تاپیک حل مسئله نیست (چون این تاپیک نه درجستجوی همسر هست و هدفش درمان ... بوده.) اما از اونجائیکه در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی ایجادش کردی، طبیعتا اکثر آدمایی که اینجا میان، دنبال راهکار دادن بهت هستن، که به این وسیله به حل مشکلت کمک کنن.