سلام
خب توقعتونو بیارید پایین وبا یک دختر خوب اما با شرایط مالی پایینتر انتخاب کنید تا به آرامش برسید.واسه پسرا که دختر خوب زیاده.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خب توقعتونو بیارید پایین وبا یک دختر خوب اما با شرایط مالی پایینتر انتخاب کنید تا به آرامش برسید.واسه پسرا که دختر خوب زیاده.
دوست عزیز اتفاقا هر مرد سالم و نرمالی با دیدن صحنه های تحریک کننده تحریک میشه..اینجوری که شما گفتین 95%مردهای جامعه ما بیمار جنسی ومنحرف هستن..در قرآن داریم که حضرت یوسف پیامبر با دیدن تن برهنه زلیخا در اون داستان معروف میگن اگه خدا منو حفظ نمیکرد وتقوای الهی محافظم نبود به گناه میافتادم..ایشون که پیامبرخدا بودن از تقوا وتوجه الهی میگن...تکلیف بقیه مشخصه...یعنی تحریک واسه همه وجود داره و برای همینه که دین همه مسلمونها رو به صبر وتقوا در مقابل وسوسه ها سفارش کرده نه فقط منحرفین جنسی رو!!!!!
خب ایشون هم مثل هر مردی نیازی دارند که طبیعی است و البته متاسفانه وضعیت حجاب هم خیلی در جامعه بد شده.
ولی من فکر میکنم چیزی که باعث شده ایشون خیلی اذیت بشن اینه که خیلی روی این قضیه حساسیت و نوجه نشون میدن. من گمان میکنم ایشون چون ترس از دوباره تحریک شدن دارند یک جور فراری از این تحریک شدن میخوان بکنن. و چیزی که آدم ازش بترسه مرتبا ذهن آدم رو دنبال میکنه.
سلام اشلیز. ببین آق جون. من هم میفهمم چی میگی. دخترایی که شما میبینی من هم میبینم. قبول که بعضی ها شون شیطنت میکنن. اما کاری از دست من و تو بر نمیاد. آخوندا با این حکومت قلدرشون کاری از پیش نمیبرن. چون حرف زور تو مخ جوون نمیره. حالا هی بگو به نفع خانوماس. عفاف فلان ، عفت فلان.
پس تکلیفت با جامعه مشخصه. اما خودت رو که میتونی کنترل کنی. انقدر کم جنبه نباش عزیزم. با این حساب فردای روزگار تو هیچ خونه ای راهت نمیدن. چرا که همه به عنوان فردی چشم چران و ناپاک میشناسنت. من کارم به صورتی هست که تو خونه مردم رفت و آمد دارم و حدودا نیمی از کارفرما ها نیز خانم هستن. اون هم در شمال شهر تهران. اکثرشون هم با لباس تو خونه و بدون حجاب هستن. خوب اگه قرار باشه کوچکترین اشتباهی ازم سر بزنه که از نون خوردن میافتم. میدونی من چکار میکنم. اون لحظه اصلا به عنوان یک خانم جوون یا دختر زیبا نگاهشون نمیکنم. تنها و تنها به عنوان یک کارفرما و یک انسان. تو خیابون هم حدودا همینطور اگر زن شوهر دار باشه که سریع رو برمیگردونم. و اگه یه دختر جوون زیبائیش توجهم رو جلب کرد بیشتر سعی میکنم با نگاه تحسین برانگیز تماشا کنم. تو دلم میگم "توله سگ ببین چه چشمای ناز و زیبایی داره." :311: یا خوش به حالش با این موهای بلند و زیباش.
اینجوری خودم هم راحت ترم و از نظر وجدان هم آرامش بیشتری دارم. البته نه کاملا اما مقدار زیادی موفق میشم.
شما هم سعی کن ذهنت رو اون موقع به جای دیگه بده. اگر هم نشد بجای این که بیای اینجا از دوستان کمک بخوای برو به خانواده بگو زودتر یه دستی برات بالا بزنن..
جناب فرهنگ ویلیام برتراند راسل یکی از بزرگترین فیلسوفان معاصر یه جا میگه که من اشتباه کردم که فکر می کردم مسائل جنسی مثل درخت گیلاسِ! ایشون یه خاطره ای از انگلستان تعریف می کنه و میگه که یه زمانی مردم زیاد به درخت های گیلاس هجوم می بردند ولی بعد از فراوان شدن این نوع درخت مردم میل سابق رو نداشتند و اشباع شده بودند (مثل درختای پرتقال تو شمال اگه به رفتار بومیان و غیر بومیان دقت کنید منظورم رو می فهمید) ولی قضیه برای مسائل جنسی کاملا برعکس بود!
من یکی از فامیلام که تو یکی از آزادترین کشورهای جهان از نظر دموکراسی و مسائل جنسی زندگی می کنه میگه آزادی باعث شده بعضی انسان ها از لحاظ علمی و هنری و مذهبی خیلی جلو بیفتند (عدم محدودیت در تحقیقات و...) و حتی فریاد عدالت خواهیشون رو به دنیا برسونن، طوری که دوستم به خاطر عدالت خواهی بازداشت شد تو خیابون ولی 2 ساعت بعد آزاد شد و از یه طرف هم این آزادی بدون قید و شرط(به شرطی که منجر به آنارشیسم نشه) باعث شده بعضیا دچار انحطاط بشند. یادمه چند ماه پیش تو فیسبوک که بودم نامه یه بچه هشت ساله توجه تمام رسانه های کشور و فعالین اینترنتی به خودش جلب کرده بود. تو این نامه پسر 8 ساله به مادرش گفته بود متاسفم باید اعتراف کنم همجنسگرام!
در زمینه اینکه مردا باید چشماشون رو حفظ کنن یا زنان باید با حجاب باشن باید بگم که این بحث مال صد سال پیش تو آمریکاست nature over nurture که آخر هم به این نتیجه رسیدن که در ایجاد یه رفتار هم خود فرد و هم محیطش موثره، بعضیا اگه اروپا و آمریکا مثال می زنند این جمله چامسکی، رهبر جنبش اشغال وال استریت رو فراموش نکنند که دموکراسی هرچقدر هم عالی بود معایبی با خودش داشته و باید به موزه ها بره!(به آمارها نگاه کنند گرچه که جهان سوم جای خود دارد!) و نظامی بهتر باید جایگزینش بشه (به گفته ایشون شکل جدیدی از نظام آنارشیستی)
جناب آکیلیس شما سعی کن خودت رو سرگرم کنی و هم ببینی چه مسائلی باعث تحریکت میشه و اگه امکان داره ازشون دوری کنی
اگه احیانا سایتای.... میری اون سایتها رو در مرورگرت فیلتر کن تا با فیلت.ر شکن هم باز نشن، در مورد معایب پورنوگرافی هم تحقیق کن
من مذهبی نیستم ولی ارتباط با پروردگار واقعا موثره در این زمینه
مدیریت قدرت جنسی رو یاد بگیر، صادقانه منم خوب نمی دونم امیدوارم کسی ما رو از این جهل در بیاره تو این تاپیک
موفق باشید
درسته که موقعیت انحراف زیاد شده اما راهحل سادهایی داره نگاهات را به جای دیگهایی بیانداز و ذهنات را به موضوع دیگری مشغول کن:
به ویترین یک مغازه نگاه کن
به درختهای اطراف خیابان نگاه کن
به چراغ راهنمایی نگاه کن ببین چقدر مونده چراغ سبز بشه
به اسم مغازه دقت کن ببین چه معنی میده و آیا با نوع مغازه متناسبه یا نه
به پوشش کف پیاده رو نگاه کن ببین چه طرحی داره
به ماشینها تو خیابان نگاه کن ببین از چه نوع ماشینی بیشتر دیده میشه
و به هزار جور کنجکاوری سالم دیگهایی که میشه در این موقعیتها کرد فکر کن
دوست عزیز:72:
دوستان پاسخهای کاملی دادند ولی نکته ای یادم آمد این بود که یکبار در یک نشست پرسش و پاسخ مشاوره ای فرهنگی
که اکثر مراجعه کنندگان دانشجویان و اساتید بودند شخصی این سوال را اینچنین بیان کرد که از طرز لباس پوشیدن
دختران جوان در دانشگاه و جامعه من خیلی ناراحت و ناراضی هستم و متاسفانه احساس خوبی ندارم چه راهکار یا
پیشنهادی برای گذر از این بحران پیشنهاد میکنید. یک از مشاوران که یک آقای دکتر روانشناس بود گفت عزیزم اکثر ما که الان
بعنوان مشاور و استاد در خدمت شما هستیم در زمان رژیم گذشته تحصیلات خود را تمام کرده ایم و یا در خارج از ایران
تحصیل کردیم که شرایط نسبت به شرایط کنونی خیلی بغرنج تر بود و پوشیدن لباس نامناسب و دامن کوتاه و ....
فراوان همانطور که الان در کشورهای اروپایی هم چنین است ولی درسمان را خواندیم در جامعه بودیم و خویشتنداری را
تمرین کردیم و بجای زوم کردن و زیر ذره بین بردن رفتار و حرکات دیگران با کار و فعالیت سازنده در مسیر مطلوب خودمان
حرکت کردیم. باید بجای متهم کردن رفتارهای دیگران یاد بگیریم آستانه تحمل و ظرفیت خود را بالا ببریم.
و گرنه تبدیل به یک انسان عیب جو و غرغرو میشویم که چاره ای جز عیبجویی و زندانی کردن خود نداریم.
موفق باشید:72:
3**) لطفا وبلاگ ما زنان مقصریم! را مطالعه بفرمایید. نظرات آقایان(حتی آنهایی که اصلا مذهبی نیستند) در ذیل هر موضوع بسیار جالب است.همانجا هم متوجه می شویم که خانم ها نمی توانند آقایون را درک کنند.
سلام
ببخشید اما لطفا" نظرات آقایون رو ملاحظه بفرماید در اون سایت!!!!
میل جنسی یک میل طبیعیه اما من فکر میکنم خانومی که اونجا وبلاگ زدن علمی صحبت نمی کنن و یک عده آقا در شرایط خاص( تحریک شده) رو دور خودش جمع کرده ....دیگه نمی دونم هدفشون چی بوده.
از خانومی با ادعای محجبه بودن بعیده همچین وبلاگی بزنن.
من با موضوعش زیاد مشکل ندارم( یعنی نظری ندارم) اما مطلبی که اونجا نوشته شده افراطی هستش و اگر به سایتهای علمی در این مورد سر بزنید میبینید که کمتر تحریک کننده هستند و کاملا" علمی هستند.
این سایت ارزش کمی برای آقایون قائل شده و اونهارو موجوداتی میدونه که کنترلی روی مسائل جنسی خودشون ندارن. جای تعجبه واقعا"!!!!!!
سلام دوستان
این تاپیکی که ما زدیم اینقدر پیشرفت کرده!اجازه بدید یکی یکی بخونم تا بتونم جواب بدم
- - - Updated - - -
واقعا النا خانم شما دوست دارید اونطوری لباس بپوشین؟دوستان من در 3تا کشور خارجی بودم.من در استانبول که اوج آزاذیه بودم ولی رفتار دختران ایرانی بیشتر باعث آزار میشن.شلوار ساپورت!
من مذهبی افراطی نیستم.ولی کاش میبودم.من 6 سال پیش قهرمان بوکس در رده جوانان تورنمنت ارمنستان بودم و اگه الان نمیخوام خودم رو آلوده به گناه کنم علاوه بر خدا نمیخوام بدن نازنینم که هر روز برای آماده کردنش عرق میریزم داغون بشه.حالا شما که راحتین و میخواین اونجوری لباس بپوشین بکنین.خدا رو شکر که الان وضع من از لحاظ جنسی بسیار خوبه و کامل کنترلش کردم.
- - - Updated - - -
نه احسان اصلا فیلم بد نگاه نمیکنم و چنین چیزی حتی اگه نگاه کنم هم فکر نمیکنم تحریکم کنه
- - - Updated - - -
ویولت جان با عرض معذرت با عرض معذرت از کلیه دوستان.خاک تو سر اون دانشگاه که میخواد به تو مدرک روانشناسی بالینی بده.امیدوارم که دانشگاه محقق اردبیلی نباشه که واقعا دلم از دانشگاه ها هم میشکنه.
- - - Updated - - -
ممنون مصباح الهدی.من گرم مزاج نیستم اصلا.الان هم مشکلم برطرف شده کامل.از همه دوستان هم تشکر میکنم که کمکم کردن.
حالا هرکی هر طور دوست داره لباس ببوشه.خان هایی که دوست دارن ساپورت ببوشن راحت باشن ولی مواظب باشن مردی که سراغشون میاد ساپورت پوش نباشه
سلام
اگر امکان اش هست بگو چطور مشکلات را کامل حل کردی؟
یکی ازاندیشمندان میگه:قدیسی که درمعبد زندگی میکنه تصاویر دختران وزنان زیبامیادبه ذهنش و هرزه ای که درخیابون زندگی میکنه تصویرمعبدو قداست بودن(اینو با دستکاری خودم گفتم چون عین جمله یادم نیست)دلیلش اینه که قدیس به خاطرمحدودیت برخودش_الان کاری باجامعه وآزادومحدود بودنش ندارم_تمایل ونیازبیشتربه عکس آن دارد وهرزه وگناهکاربه خاطرآلودگی ومنع قداست ازخودش تمایل به عکس آن پیدامیکند.این جمله به من اثبات شد یه زمانی به شدت خودمو منع میکردم که هیچ تصویری ازجنس مخالف به ذهنم نیاد واوناروکمترببینم اگه کاری داشتم ویه دختربزک کرده پشت میز نشسته بود به خاطراین منع قبلی بعدش همش تصویرش میومدبه ذهنم.تنهاراه رو در آزادکردن ذهن دیدم یعنی همین که من قصد گناه ندارم کافیه واینکه خودمو درشرایط گناه قرارندهم.این تجربه باعث شد برام معمولی بشه.بنابراین من فکرمیکنم این نگرانی برای شما مسأله سازشده.ولی نگاه دوم وخیره شدن بی دلیل میتونه آسیب زاباشه.نگاه خیره به دیگران سوای جنسی بودن یاغیرجنسی بودنش تجاوزبه حریم خصوصیه اوناست ونامتناسب هست مگراینکه کسی اون موقع حواسش جای دیگه باشه ومتوجه نباشه به کجا نگاه میکنه
من نگفتم دوست دارم اینطوری که بد میگردن بپوشم ، من آدم معتقدی هستم حتی اگه محدودیتی نداشتم من بدون حجاب بیرون نمیرفتم ، من اصلا دوست ندارم جنس مخالف جذب کنم..
من گفتم دوست دارم لباس های مورد علاقم رو بپوشم که والا از نظر خودم ایراد نداره فقط من خیلی رنگ های روشن و شاد رو خیلی دوست دارم چون فانتزیام اینطوریه همیشه هم دوست دارم رو همین مود باشم، و همیشه همینطوری بوده ام ولی همین باعث شده خیلی اذیت بشم متلک و چرت و پرت زیاد میپرونن یا حتی بعضی زنا با نفرت میگفتن خجالت نمیکشه این شکلی میاد بیرون ، برا همین مجبورم همش یا سیاه بپوشم یا رنگ های سرد و بی روح ..
والا من که دیگه عادت کردم با این قضیه کنار اومدم فکر نمیکنم حل شدنی باشه
النه خانم من خوذم به شخصه دوست دارم تی شرت اندامی بپوشم که بدنم و بازو هام معلوم شه و شلوار هم دوست دارم جین بپوشم.قبلا کار و شرایطم طوری بود که میپوشیدم.اما الن که تو دانشگاه تدریس میکنم بدون کت وشلوار نمیتونم بگردم.
همیشه ما چیزهایی رو که دوست داریم نمیتونیم انجام بدیم.
achilis مقایسه ای که با خانم النا انجام دادین اصلا درست نیست چون شما به خاطر کارتون تیپتون رو عوض کردین ...مطمئنن اگه خانم النا هم بخوان تو یه جای دولتی و حتی غیر دولتی هم کار کنن خیلی تیپشون با اون چیزی که گفتن دوست دارن داشته باشن فرق خواهد کرد!!!
گیسو جان شاید من اشتباه کردم.
ولی ما باید ملاحظه سایر افراد.هنجارهای جامعه.فرهنگ و اعتقادد های دیگران رو هم بکنیم.
وقتی خودمو میذارم به جای یه دختر مطمئن میشم که اگه دخت میبودم رعایت میکردم
ببخشید دست و پا نشسته میپرم وسط صحبت هاتون
اینجا به این نتیجه میرسیم که نفس عماره ضعیف شده باید تقویتش کنید با عبادت و دعا و حضور قلبی با خدا... مذهبی نیستم مسلمون هم خیر
یکی دیگه از کارهایی که میشه کرد این هستش که خودتون رو با تحصیل و یا کار مشغول کنید که سرتون گرم بشه البته ترجیحا در محیطی که کسی قیافه و هیکل جذابی نداشته باشه که کمتر بهش فکر کنید ، خدا مومنان رو دوست دارد.
دارم Living Sacrifice - The Training گوش میدم که نیاز نداشته باشم به کسی.
مثل اینه که مشکل حل شده دیگه، چطورش رو نمیدونم ولی مثل اینه که به مرادتون رسیدید شکر خدا
- - - Updated - - -
ببخشید دست و پا نشسته میپرم وسط صحبت هاتون
اینجا به این نتیجه میرسیم که نفس عماره ضعیف شده باید تقویتش کنید با عبادت و دعا و حضور قلبی با خدا... مذهبی نیستم مسلمون هم خیر
یکی دیگه از کارهایی که میشه کرد این هستش که خودتون رو با تحصیل و یا کار مشغول کنید که سرتون گرم بشه البته ترجیحا در محیطی که کسی قیافه و هیکل جذابی نداشته باشه که کمتر بهش فکر کنید ، خدا مومنان رو دوست دارد.
دارم Living Sacrifice - The Training گوش میدم که نیاز نداشته باشم به کسی.
مثل اینه که مشکل حل شده دیگه، چطورش رو نمیدونم ولی مثل اینه که به مرادتون رسیدید شکر خدا
راستش مشکل من حل شده.اونم اینطوری که من قبلا تنها زندگی میکردم.الان تو دانشگاه تدریس میکنم(استاد کامل نیستم ها دروس آزمایشگاه هارو میگم)
الات با یکی از دوستان زندگی میکنم و همیشه با همیم.اصلا این موضوع دیگه عذابم نمیده.چون وقتی براش ندارم.یا دانشگاه یا ناهار پختی که واسه یه مرد سخته یا هم باشگاه.مرسی از همتون.براستی خدا بزرگه
این تاپیک از ظرفیت مجاز عبور کرده و لذا قفل می شود