فدات بشم دستت درد نکنه چشم حتما این کارا رو می کنم... همیشه اولین کسی که براش دعا می کردم این بود... می گفتم خدایا ابروشو نبر... گره از کاراش باز کن تا غرورش نشکنه ابروش نره... ولی خوب خدا هم به نیت ادما نگاه می کنه... چطور منی که با دست خالی بدون حامی با دل شکسته رو بهش کردم را یه طوری مشکلمو حل کرد که دهن همه باز موند از تعجب... هیچ کس باورش نمیشد که اون مشکلی که من از اون ادم کمک خواستم و ولم کرد به امون خدا و رفت اینطور همه چیزش جور بشه بی دردسر رفع بشه... بازم خدا رو شکر... خوب می شم من... نمی ذارم حالا که زمینم زدن همونجا بمونم تا بپوسم... خوب می شم انشاا... به کوری چشم هر کس نمی تونه ببینه ...
- - - Updated - - -
میدونین بچه ها من دعای خیر پدر مادرم پشت سرمه... همیشه مثل یه پسر ازشون حمایت کردم... همین یک چندر قاز حقوقو اول حواسم هست توی یخچال چی هست چی نیست... وقت سیسمونی خواهرم هست؟ پول جهاز کم دارن؟ این مدتی که این توی زندگیم بود یک ارزوی بزرگی داشتم همیشه به خاطرش گذاشتم کنار چون می گفتم شاید راضی نباشه... همیشه دلم میخواست مامان بابا را بفرستم حج... خدا کنه بتونم سر پا بشم دوباره تا این را عملی کنم... عیبی نداره به من هم میگذره... من اگر زن بدی هستم خدا ته جهنم تا ابد بسوزونتم ... اگر ظلم این ادم کردم خدا به بدترین وجه جزامو بده... ولی اگر زن بدی نبودم خدا بهم کمک کنه بعد از اینم پست نشم... از خودم بدم میاد الن تمام وجودم خشم و حسادته... دلم می خواد اینا پاشن برن خونشون... تحمل دیدن اینا کنار شوهراشونو ندارم... بدبختا به خاطر من اومدن ولی من اون ادم قبلی نیستم یه جونور وحشی توی من بیدار شده...