-
و عسی ان تکرهوا شیئاوهوخیرلکم وعسی ان تحبو شیئاوهوشرلکم:چه بساچیزی راناخوش بدارید وخیرشما درآن باشد وچه بسا چیزی را خوش بدارید وشر شما درآن باشد...خانم سان آی شما اینطوری وضعیت رابرای خودتعریف کرده ایدکه ادامه بارداری یک تصمیم احساسیست وسقط یک تصمیم منطقی.ازکجامعلوم عکسش درست نباشه؟؟حضرت مریم(س)وقتی قبول کرد که بارداربشه میدونست کلی تهمت ناجوربهش میزنن وتهمت زنندگان درظاهرحق دارن میتونست به خدا شک کنه ازکجا معلوم بعدا مبراش کنه ولی اعتماد کردوشد مریم مقدس. حضرت موسی(ع)میتونست شک کنه جلو فرعون با اون همه سازوبرگ عصا رو بندازه وتبدیل به مارنشه وجلو یک پادشاه واون همه مردم ضایع بشه ولی اعتمادکرد. الان شوهرت داره ازت دعوت میکنه سقط کنی و وعده های سر خرمن میده و"تصمیم گیرنده"نهایی توی.یابه شوهرت توکل کن ونتایج پس ازسقط اوروبپذیر یا به خدا اعتمادکن ونتایج ادامه بارداری روازجانب خدا بپذیر.ان وعد الله حق :همانا وعده خدا حق است /ان الله لایخلف المیعاد:خداوند خلف وعده نمیکند._ ژان پیاژه میگوید اخلاق منطق اقدام است،امیدوارم قوی وپرتوان باشی ازهیچی نترسی.ما فقط وظیفه مون رو انجام میدیم نتیجه باخداست.:72:
-
به خدا بگو خدایا تمام سرکوفتاش تمام اعتراضشان تمام شاید تنهای اشک ریختنم(بعد از تصمیم برای نگه داشتن بچه) تمام نا امیدیهام را فقط به این خاطر که ایمان دارم به وعدت و میدانم روزی همه مخصوصا همسرم به اسرارم برا نگه داشتن بچه به من افتخار میکنن. وقتی بچه ش بغل گرفت میگه خدایا چه خوب شد و زنم همکاری نکرد. و من نشدم صادر کننده قتل فرزندم و زنم هم قاطل
به خدا آدم داشتیم از داشتن بچه متنفر (به معنی واقعی کرچه بچه ها را دوست داشته اما میگفت هیچ وقت بچه. نه....) حالا که به اسرار بچه داره. حتی تو حاملگی همسرش هم صدو هشتاد درجه خوب شده بود گرچه از خبر بارداری خوشحال نشد.حالا میگه من نمیدونستم بچه یعنی چه؟... یعنی این...هر روز خدا باشکر میکنه و خیلی وقتا به خاطر بچه دست از. چیزای گذشته. که ناراحت میشده خبری نیست
به خدا توکل کن بگو بسم الله بزار ناراحت باشه بگو من تو رو دوست دارم در حقم همسر خوبی بودی(با وجود همه اختلاف نظر ها)متمعا نم پدر خوبی میشی و من نمیتونم چیزی که خدا از تو بهم هدیه داده را بکشم فقط همین باورش با تو...(جراتمندانه و سنجیده صحبت کن
- - - Updated - - -
مشکل دیگه نپرداختیم چون ما شاید. بر خلاف تو فک میکنیم این تصمیم خیلی مهمتر از. مشکل همسرته بیا بگو که نگه داشتیش به امید خدا اون هم حل میشه
-
اقای اس سی ای و فرشته مهربان و دیگر دوستان عزیز که به تاپیک من سر زدید دیروز بعد از کلی کلنجار رفتن رفتیم پیش متخصصی که شوهرم نزدش پرونده داشت دکتر گفت من پیشنهاد نمی کنم تو این شرایط بچه دار بشید ولی بهت نمی گم سقط کن این مسئله کاملا به خودتون ربط داره ولی مطمئن باشید تا این مسئله حل نشه نمی شه به بچه دار شدن فکر کرد گفت با توجه به بیماری وسواسی شوهرم باید 3 ماه تحت درمان باشه بعدش باید تحت نظر سکس تراپ باشه من خیلی خودمو اذیت می کنم برام سخته سقطش کنم ولی دیگه چاره ای نیست همه می گفتنید زیادم مشکلش بزرگ نیست ولی حالا دید که خود دکترشم توصیه کرد که بچه دار نشیم من با تمام وجودم الان داغون بعداظهر می رم واسه سقطش امیدوارم خدا منو ببخشه
- - - Updated - - -
اینم بگم که دکتر گفت من بارها به شوهرت گفتم این موضوع رو با خانمت در میان بزار یا یه بار با خودت بیار ولی اصلا گوش نکرده و بعد از 6 جلسه دیگه بر نگشته ولی قول داده دیگه پی گیرش باشه
-
سلام. پس با این وجود قابله درمانه! خوشحالم دوست عزیز.
من مجردم و تجربه سقط رو ندارم اما هم اتاقی من این مشکل رو داشت. من شاهد دردهای داخل شکم و خونریزیهای چندماهش و افسردگیش بودم.
براتون خوشبختی ارزومندم
-
خانم سان آی،نمیخام مته به خشخاش بذارم.ولی جوازادامه یامنع بارداری رو بایدمتخصصین مامایی وروانشناسان موردتأیید دولت وزارت بهداشت که دراین زمینه تعیین شدند بدهند.اون متخصص مبهم صحبت کرده وفقط نظر خودشو گفته.هروقت نوشت وزیرشو امضا کرد که شما"قطعا نبایدباتوجه به شرایط حاضرشوهرت بارداربشی"اون وقت حرفش سند محسوب میشه.لطفا با یه متخصصین زنان که مورد تأییدهست صحبت کنید.درپستهای قبلی هم من روی این تأکیدکردم.موفق باشید.
- - - Updated - - -
خانم سان آی،نمیخام مته به خشخاش بذارم.ولی جوازادامه یامنع بارداری رو بایدمتخصصین مامایی وروانشناسان موردتأیید دولت وزارت بهداشت که دراین زمینه تعیین شدند بدهند.اون متخصص مبهم صحبت کرده وفقط نظر خودشو گفته.هروقت نوشت وزیرشو امضا کرد که شما"قطعا نبایدباتوجه به شرایط حاضرشوهرت بارداربشی"اون وقت حرفش سند محسوب میشه.لطفا با یه متخصصین زنان که مورد تأییدهست صحبت کنید.درپستهای قبلی هم من روی این تأکیدکردم.موفق باشید.
-
شما منتظر بودید تا یه دکتری بگه س ِ تا با خیال راحت بگید خب دیگه دکتر هم گفت سقط کنید!
خیلی حرفا میخواستم بنویسم اما الان دیگه فایده ای نداره. قبلشم فایده ای نداشت. شما تصمیم خودتون رو گرفته بودید.
و من متوجه نشدم چرا اینجا تاپیک زدید!
بگذریم.
امیدوارم مشکلی که به خاطرش این کارو انجام دادین حل بشه.
زندگی خوبی داشته باشید.
-
سلام دوست عزیز خیلی نارحت شدم که نی نی کوچولو از دست دادید واقعا امیدوارم بعدا از این کارتون پشیمون نشید میدونم دل خودتون خون و شما بیش از هرکسی غم فرزند خودتونو دارید امیدوارم از این به بعد کارها روی روال باش شما هم خوشبخت شید از خوبیها بگید:43:
-
-
تو یک قاتل هستی و یک قاتل هر مشکلی برایش پیش بیاید حقش است. مطمئن باش خدا جای حق نشسته است و نمی گذارد خون بنده بی گناهش که به خاطر خودخواهی شما ریخته شد پایمال شود.
-
ببخشید دوستان ایشان هم گفته بودند این کار برایش آسان نیست و کلی با خودشون کلنجار رفته بودن ازتون خواهش میکنم خودتون رو کنترل کنید ایشون به اندازه کافی فشار روش بوده و خواهد بود انرژی های منفی تون رو خواهشا کنترل کنید ...
قطعا خانم سان آی با خدای خودش کنار خواهد آمد
گاهی اوقات فکر میکنم میبینم میگم چقدر خوبه که خدا مثل ما آدمها نیست که در هر لحظه که از دست بندگانش ناراحت میشه بخواد تلافی کنه من اصلا آدم مذهبی نیستم فقط این رو میدونم خدا خیلی مهربان تر و با گذشتت تر از ما انسانهاست بذاریم حساب این کار بین خدا و خان سان آی پاک بشه ...
-
:54:من درد زیادی رو تحمل کردم و خیلی هم ناراحتم ولی به خاطر شک و دودلی نسبت به اینده مجبور بودم این کارو بکنم
نوپو درست حرف بزن اگه نمی تونی درست حرف بزنی مجبور نیستی پست بزاری برای من فردا بچم به دنیا می اومد و فرزند طلاق می شد و ما هر کدوم می رفتیم پی زندگی خودمون فردا اونم اغده ای بزرگ می شد مثل خیلی از بچه های طلاق دیگه یه کم منطقی باشید اینقدر نگید شرع شرع گناه گناه ما این همه بچه طلاق داریم که خیلی به ندرت پیش اومده یکیشون ادم موفقی بشه تو زندگی من خودم داغونم لطفا نمک به زخمم نپاشید
- - - Updated - - -
ملکه جان به خدا شاید باورت نشه از ته دل داغونم ولی چاره ای نداشتم ان شالله خدا از سر تقصیرم بگذره و منو ببخشه :203:
-
بازم می گم شما قاتلی چون نه تنها ناراحت نیستی بلکه خودت را حق به جانب می دانی و برای زندگی آدم ها تصمیم می گیری. قتل هم ربطی به مذهبی بودن یا نبودن ندارد خانم ملکه . قتل و جنایت در همه دنیا محکوم است. همه آنهایی که کودک یا بزرگسالی را به قتل رساندند یک بهانه داشتند. اصلا هم حرف قبلی ام را پس نمی گیرم و معتقدم باید خیلی تندتر از این پست می گذاشتم . چون شما جنایت کرده ای . به خاطر خودخواهی خودت.
-
نوپو جونم قضاوت رو بسپار به خدا من و شما در جایگاهی نیستیم که بخواهیم برای دیگران حکم صادر کنیم عزیزم
من از شما تعجب میکنم چون پستهای دیگه که برای دوستان دیگه میزاری رو خوندم و خیلی خوب راهنمائی میکردی و نظرت رو میگفتی الان هم فکر میکنم بشه با آرامش بیشتر و ادبیات بهتر نظر مخالفت رو بگی ... دوست عزیز
و اینکه من هم کار آی سان رو تائید نکردم
من فقط میگم که من و شما و امثال ما تو شرایط و زندگی این شخص نبودیم و نیستیم و حق قضاوت کردن رو نداریم دوستان اومدن قبل از اینکه خان ای سان این کار رو بکنن بهش گفتند نکن از شرع و قانون و ... گفتند ولی ایشون تشخیص دادن (درست یا غلط بودن تصمیمشون به خودشون مربوطه) این کار رو کردن الان دیگه کار از کار گذشته و با داد و بیداد بد و بیراه گفتن هیچ چیز به قبل بر نمیگرده
-
خانم سان آی دیگه سرزنش کردن شما فایده ای نداره قصد همه ما ازپستهای قبلی این بودکه شما منصرف بشیدازکورتاژ. اما برای اینکه اینکه پایان تایپیک شمابدآموزی نداشته باشه و یک سفسطه مشخص بشود اینو عرض میکنم:بله مطابق گفته شما "بچه های طلاق به احتمال بیشتردر معرض آسیب های اجتماعی وروانی هستند"اما این هشدار درکجا به کارمیرود؟؟۱_زمانی که دو نفر بچه داشته باشند وقصد جدایی دارند تا بیشترفکرکنندوانگیزه ادامه زندگی مشترک درآنها تقویت شود.۲_قیمین ونهادهای اجتماعی وافرادی که بچه های طلاق رو نگه میدارند متوجه آسیب باشند ودر رفتارهاشون با این بچه هامهارت کسب کنند.یعنی این جمله تازمانی ارزشمندهست که اون بچه طلاق وجود داشته باشد نه زمانی که نیست.! همچنین این جمله برای حفظ زندگی یک بچه طلاق به کاربرده میشودنه گرفتن زندگی ازاو!درمورد شرع وگناه منظورماصرف گناه نبود این آیه روخدمتتون میگم خودش گویا و واضح هست."الم یجدک یتیما فاوی"آیا خدا تو رایتیمی نیافت ودرپناه خودی جای داد(سوره ضحی آیه ۶)__امیدوار هم من هم شما توفیق اعتمادبه خداوند روبدست بیاریم وبرای امروز زندگی کنیم .درپناه خداباشید
-
با سلام به دوستان و خانم سان آي
من جريان را خوندم و متاسف شدم لكن هيچ رابطه منطقي و اساسي و مرتبط محكم بين گرفتن جان فرزندتان با مشكلات زندگي زناشوييتون پيدا نكردم، هر طوري فكر كردم بودن بچه اثراتش مفيد تر بود تا نبودنش. تنها و فقط بي اعتمادي و بياعتقادي شما خانم به خدا و خالق و خلقت و بهانه جويي و لوسبازي و فرا فكني و احياناً حيله و حقه خيالبافانه شوهرتان براي باز گذاشتن راه براي طلاق شما را ديدم .
اگر شما با اعتقاد و اعتماد از خلقت و خدا و واقعيت دفاع كنيد آينده بهتر و پايدارتري در انتظارتان خواهد بود تا اينكه خدا و نظام خلقت را ناديده بگيريد و بازيچه دست شوهرتان باشيد كه معلوم نيست در سر چه مي پرورانند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ لا اقل بعد از اين محكم باشيد و به خدا و خودتون اعتماد كنيد ...
-
این تاپیک از حد مجاز عبور کرده
مراجع تاپیک خانم سان آی نیز در خصوص عنوان تاپیک تصمیم خود را گرفته و اجرایی کردند ، اگر چه از نظر شرعی و عرفی و
پزشکی و روانشناختی تصمیم غلطی هست اما در هر حال ایشان اجرا کردند و حتماً هم پای تبعاتش
خواهند ایستاد .