نوشته اصلی توسط
sci
سلام خانم،
سلام.
خیلی موفق بوده اید! آفرین
ممنون.
کتابی که انتخاب کردید خوبه! کتاب کیمیاگر پائولو کوئیلو هم خوبه
کتاب کیمیاگر رو 16 سالم که بود خوندم.مفاهیم خوبی داره. ولی خب اون حالت نشونه خواستن هاش هم روم تاثیر گذاشت و ضربه هم بهم زد.
کتاب کمال الملک دیروز تموم شد. دیشب کتاب سمک عیار رو شروع کردم.
بله روش مراقبه شما، مطابق همون روشی است که برای بهار نوشتم/ تنفس دیافراگمی الزامی نیست... به راحت ترین شکل نفس بکشید!
هیچ کدوم احساساتی که دارید تلقین نیست... اما در مورد نور تیره... عملا این روش شما یک روش تن آرامی است. خب نور تیره رو وقتی تصور می کنید، موجب می شه که تمرکز شما بر این نور باشه و ذهنتون لحظه ای بصورت کامل استراحت کنه
نمیدونم چرا نورها رو خوب نمیتونمتصور کنم. کلا تمرکز نمیتونم بگیرم. دیشب هم نتونستم نور رو خوب تصور کنم. چه نور خوشرنگ رو چه نور تیره رو.
نوشتن افکار منفی هر زمان که افکار اومدن، انجام بشه! مثلا الان یک فکر منفی به شما هجوم آورده و در ذهن شما تکرار می شه... اون رو بنویسید
مهم نیست که جای نوشتن افکار منفی کجا باشه... حتی می تونه تو ماشین هم باشه!
برای پوشش بیشتر تلاش کنید! بهترین لباسهاتون رو بپوشید و دقت کنید که خلیی به خودتون برسید!
اتفاقادیروز توی خونه علاوه بر پوشیدن دامن که معمولا نمیپوشیدم، مدل موهامو همتغییر دادم. ولی بازم برای بیرون هیچ فکری به ذهنم نرسیده.
تیپ شما رو ندیدم اما یقین دارم متفاوت شده!
به مادرتون بگید که مشاور به من گفته که تست بدم برای کنترل کلی ( چک آپ) ایشون درک می کنند! بدون شک برای شما لازمه/ هزینه با بیمه تامین اجتماعی کمی ارزانتر است
ما بیمه خدمات درمانی هستیم. خیلی کم نمیشه. تازه این هزینه هایی که نوشتم با همون بیمه بود
چند تا کار رو هنوز تو برنامه ندارید.
اما در مورد کارهایی که به ذهنتون می رسه! همون لحظه که به ذهنتون می آد فورا انجام بدید و اجراییش کنید! اگر مقدور نبود یادداشتش کنید
ساعت مراقبه نور رنگی رو غروب انجام بدید
حس بیهودگی ناشی از سندرم هست. به زودی بهتر می شوید
مراقب خودتون باشید