نوشته اصلی توسط
Estaf
جناب الیاس و جناب m-eros اصلا ادم نمیتونه خوشحال بشه افراد دیگه هم مشکلات مشابه خودش رو دارن
ولی حداقل اینکه مشکلات ابراز میشه و میشه همفکری کرد شاید بهبود و درمان رو بهم کمک کرد خیلی میتونه مفید باشه
من روی خیلی از مسائل و مشکلاتم به تنهایی کار کردم و خیلی هم موفق بودم و مشکلاتی که داشتم رو حل کردم
ولی بعضی مشکلات رو بدلایل مختلف انسان خودش تنها نمیتونه راه بجایی ببره
بزرگترین مشکل هم ندانستن و نشناختن درست مشکلات هست که انسان خیلی وقتها بهیچ وجه خودش نمیتونه مشکلش رو تشخیص بده
ولی متاسفانه و بدبختانه علم روان درمانی در کشور واقعا ضعیف و بسیار سطحی هست و حداقل من نتونستم تا حالا روان درمان و روانپرشکی که واقعا به بیمارش اهمیت بده پیدا نکردم
هزینه های درمان که دیگه حرفی نمیشه دربارش زد
من تازه پی به ریشه خیلی از مشکلاتم بردم و تصمیم گرفتم بشدت پیگیر بهبود حالم باشم و دارم تحقیق میکنم چه برای مصرف دارو چه رفتار درمانی چه گروه درمانی و حتی یافتن روانپزشک قابل اعتماد برای مراجعه
توصیه من به شما همین هست که دنبال ریشه مشکلاتتون بگردید
نترسید که بگید بیمارید
نترسید که بگید مشکل دارید
مثل من تاپیک مجزا حتما ایجاد کنید و مشکلاتتون رو بگید و منتظر باشید دوستان تجربیات خودشون رو باهاتون شریک بشن
ولی نه از حرف دیگران نا امید بشید نه مشاوره های دیگران رو حتما قبول کنید بلکه دنبال این بگردید که بفهمید مشکل شما دقیقا چی هست و راهکار درمان چی میتونه باشه
یکی بهترین راهکارهای درمان گروه درمانی هست
پس اینکه با هم در ازتباط باشیم و تبادل نظر کنیم خیلی میتونه مفید باشه