سلام دلسا ببین فک میکنم بیشترین کمکی که بهت میکنه صحبت کردن درمورد مشکلت من تو متن گفتگوت فک کنم بتونم خوب کمکت کنم. اما اول شرایط گفتگو باید آماده کنی مثلا. بفهمه مث قبل برات مهم نیست اگه غذات هم نخورد. نخوره مث یه کد بانو سریع سفره. جمع کن(اینا همه چند روز قبل از گفتگو بکن) تاکمتر به چشماش نگاه کن ساعت های که خونه میاد تنظیم کن بچه ت خواب خودت بیکار همه کارا. انجام که نمونه داد بزنه فلان کار بکن و تو بدو بدو انجام بدی بهتر بفهمه تسلتی روت نداره اما هیچ ایرادی هم از رفتارت و کارات نگیرد اگه خواست بحث کنه چرا نکردی سرد ولی محکم و با احترام بگو الان. انجام پ. دلسا ما بعضی وقتا فک میکنیم طرف خودش میدونه ولی باور کن خیلی رفتارها حتی اگه ده بار بهش گفته باشی نکن خدایی سر انجام بعدی انجامش میده ولی خبر نداره ناراحتی ببین میدونم که باید از همه بالا پایین شدن احساست خبر داشته باشه حتی از گریه هات که سعی کردی نذاری خواب شبش خراب کنه حتی از اینکه شاید به دختر گفتی منم مث تو به بابات نیاز دارم ولی میبینی که دیر میاد. دلسا شاید خیلی حرفهایی که تو دلته باید بدونه اما نه با محکومیت مثلا اگه دیدی کارات جواب. داد خواست تو بغل بگیرت هیچ ایرادی نداره گریه کن محکم بگیرش بهش بگو تو بغلت ارامش دارم نگو زجرم دادی نبودی بگو چه شبهای که ناراحت بودم میدونستم خوابت میاد نیومدم اخه تو از صبح زود میری تا شب سر کاری همین باعث شده ارامش را به ندازه که دلم میخواد نداشته باشم ببین دلسا هنوز من نمیدونم میخوای چکار کنی فردا شب هم میام بهم بگو چه تصمیمی گرفتی؟ چه برخوردی کرد تا. دنبال راهکار برای چه هستی؟ من دلسا اگه اومد طرفت فک. میکنم وقت خوبیه برا گفتگو با ابراز نیازهاتون خودت و فرزندت حتیو... باز هم میگم تو باید کاری کنی که بفهمه تو چیزی باعث نگرانت کرده بفهمه جات خالیه بفهمه دنبال جلب توجه زوری ازش نیستی. . تحمل تنهای بهتر از گدایی محبت است. بفهمه داری زندگیت میکنی تا بخواد بفهمه چه شده بیاد طرفت و تو گفتگویی که از قبل آماده میکنی باهاش کنی اینطوری میفهمم اگه انجام نمیده ولی کاملا درجریانه دلسا حتی اگه گفت غذات نمیخوام از فردا به اندازه خودتون درست کن زیاد کرد فریبش و برآر ببینه براش نپخت ی و آمد گفت کو غذا بگو گفتی نمیخوام نپختم برا شما ولی هر چه بخوای الان آماده میکنم به بحث هاش جواب نده دلسا راهنمایم کن که در مورد چی بیشتر باز کنم برات
- - - Updated - - -
خونه که. میاد بچه ت خواب همه کارا کرده ولی تو سرگرم کاری باش که دوست داری مثلا در اطاق کناری طوری که ارایش مو صورتت اونطوری که فک میکنی دوست داره. را ببینه و بفهمه سر گرم کار خودتی حتی بعضی وقتا ازش خواهش کن فلان کار بکن مثلا آبه کنارته بدهبیار برا بچه مثلا قربون دستت از یخچال فلان چیز بیار یا شعله گاز روشنه؟ ببین حتی اگه گفت نمیکنم اخم سکوت هم نکن بگو آخی میخواستم بلند نشم که دخترمون غذا کامل بخوره..... با همان هیجان که بچه صصحبت میکنی برو آبه خودت انگار مهم نبود شاید زیادی مثال زدم ولی دلسا میخوام منظورم درست متوجه بشی که زودتر نتیجه بگیری دلسا فرداشب میام خبرم کن