نوشته اصلی توسط
sookoot
سلام
شرمنده که یکم گوش ندادم چون گفته بودین دیگه کسی پیام نزاره :303: آخه نمی شد نگم ساری ...
من کوچیکترم فقط خواستم بگم من از تاپیکهای قبلیتون خیلی مطلب یاد گرفتم اینکه شما همه مراحل را می نوشتین و دوستان نظراشونو می گفتن حتی به منم کمک کرد فهمیدم که واقعـــــــــا میشه از روی منطق تصمیم گرفت برای ازدواج و احساس و درگیر نکرد این برای من که تک تک روزاتونو که گذروندین و اینجا نوشتین بدون اینکه احساستون درگیر شه برام یه حقیقت عینی بود تا بیشتر این قانونو باور کنم ... بخاطرش ممنون.....مخصوصا چون دارای این ویژگی هایی که خودتون گفتید که خیلی تو اجتماع بودید و تو برخورداتون با همه رابطتتون گرمه دقیقا منم همینطوریم و حالا که شرایطتتون ایده آل شده تصمیم به ازدواج گرفتین پس محـــــــــــــــــــــــ ـــــال کسی که با این تیپ ویژگی ها هست و اونم از طریق خانواده به خواستگاری می رن نه خودشون تنها تصمیم بگیرن یا حتی قبلش بخوان خودشون انتخاب کنن و رابطه داشته باشن بعد رسمیش کنن و اون مدلی دارن همسرشونو انتخاب می کنن با توجه به اون ویژگی هایی که از خودتون گفتین غیر ممکنـــــــــــــــــــه کسی راجب نوع برخورداتون فکر بد کنه چون برای همه روشنه دارن تو اجتماع می بینن آدمارو من اینو صادقانه گفتم پس همه با دید خوب دارن دیدگاهاشونو می گن و ناراحت نباشید
یادتونه چون گفتم منم برونگرا و شوخ هستم .. من خودمم از نصیحت خوشم نمی آد اما نصیحت برای من وقتیه که من از کسی کمک نخواستم و یکی همش نشسته کنارمو حرف می زنه بدون اینکه حرفاو روحیه منو بشناسه.... اینجا هم چون همه بیرون دایره زندگی شما هستن دیدگاهاشونو می گن که کمکتون کنن چون آدم منطقی هستید و می خواید زندگی آروم و خوبی داشته باشید و مشخصه که برای زندگیتون هدف گذاری می کنید و تا به نتیجه نرسید رهاش نمی کنید و تصمیم گیرنده نهایی شمایید با این وجود تو کاراتون مشورت می کنید و این فوق العاده است از دید من ... بهتون تبریک می گم ... پس نظرارو بشنوید و با اون دید خوبتون که برای رسیدن به بهترین انتخاب مشورت می کنید به نظرا نگاه کنید هدف شما رسیدن به بهترین روشه :18:
امیدوارم نظرم براتون مهم باشه ....و نخواید تاپیکتونو بدون نتیجه قفل کنید و به هدفتون برسید :72: