-
یعنی چی؟
اگر پدر و مادرت ببننش و به جرم ورود به خونتون ازش شکایت کنند؟
این مرد آبرو نداره؟
زندگی نداره؟
شعور نداره؟
عجب آدمهایی پیدا می شن!!
مگه نمی گی توی یه شهر دیگه زندگی می کنه؟ نصف شب از یه شهر دیگه پاشده اومده که چی؟
تهدیدش کن که اگه مزاحم بشه شکایت می کنی. بترسونش.
برای کاهش میل جنسی توی تالار یکی دوبار دیدم دوستان
برنامه خاص غذایی توصیه می کنند
توی اینترنت سرچ کن پیدا می کنی.
ورزش و سرگرمی و خسته کردن خودتون و ... هم موثره.
طبیعیه که یک مقدار هم باید خوددار باشید و تحمل کنید.
خودارضایی نکن که اون هم بشه برات یه مساله.
-
من ازخودارضایی بدم میادتابحال نکردم ونخواهم کرد.
فاصله شهرمون تاشهرشون 2ساعته.اومده ک بگه دوسمداره ودلتنگمه.میدونه ک بخاطرابرومون شکایت نمیکنیم.خانوادم هم نمیبیننش.راهش بازشده ودوباراومده.گفتم خطرناکه.گفت مهم نیست حتی جونموبدم.گفت خطتتوروشن کن تانیام.چون برام سخته نداشتنت.من نمیدوونستم چی بگم فقط اشک ریختم.نتونستم بدبرخوردکنم.اماخطموروشن نکردم
- - - Updated - - -
واقعا بریدم!
-
شخصیتشو ببین از بالای دیوار پریده اومده تو حیاط
خانوم عزیز اگه براش خواستنی بودی با گل و شیرینی میومد خواستگاری و زنگ می زد و از طریق در وارد میشد نه دیوار مثل دزدا
-
تمنای عزیز سلام.
شما چند راه داری که انتخاب حق شماست.
1_ راهی که داری میری! بذاری هرجور که دلش میخواد باهات بازی کنه و تو مثل یک عروسک خیمه شب بازی گوش به فرمانش باشی.هروقت که احساس نیاز کرد راحت احساستو مچاله کنه... و تو فقط خودخوری کنی.دقیقا مثل الانت و این بازی حالا حالاها ادامه داره تموم نمیشه.
2_رابطه باهاشو شروع کنی و دنیا و آخرت خودتو تباه کنی و به نیستی بکشونی و لذت آرامش در کنار همسرو برای همیشه از خودت بگیری و دیگه هیچ چیزی ازت نمیمونه.
3_محکم باشی و جلوی این رفتارهای بیمارگونه این آقارو بگیری.به هرشکلی که مقدوره از جمله شکایت به پلیس.قطع ارتباط و توجه کامل(وقتی میاد جلو خونتون هیچ عکس العملی نشون ندی انگار گربه اومده جلو پنجرت!) ... حتی حتی به نظر من اگه شرایط سخت شد و اون اقا به خانوادت خواست بگه ،خانوادت بفهمن موضوع چی بوده بهتر ازین وضع اسف باریه که برای خودت ساختی.اونا فوقش حبست میکنن کتکت میزنن... بلاخره تموم میشه و تو راحت میشی از این کابوس هات . اون فکر میکنه تو از رسوایی میترسی و ازت اتو داره برای همین خیلی راحت هرکار دلش بخواد میکنه.
خوب دوست داری چی کار کنی؟
خیلییییییی عذرمیخوام اما به نظر من اشتباه ترین حالت همون حالت اوله که داری باهاش پیش میری.
-
سلام راه سوم روانتخاب میکنم....