سلام
سلام
به نظر من مسافر زمان آدم مذهبی هست که گاهی یه سری سختگیریا تو این مورد داره.مثلا حساسیتش راجب اون اشناشون که تو سایتای سکسی رفته بود و خواستگاری یکی از اقوامشون رفته بود.این حساسیتها بد نیست اما باید مواظب باشه اونو به سمت گناه بزرگتر مثه برچسب زدن نکشونه.
بهار خانوم، من نمیخواستم به اون فرد برچسب بزنم. بالاخره میدونستم که ایشون فیلمهای نامناسب میبینه. از من هم در موردشون سوال شده بود. بالاخره باید به طریقی میگفتم یا حداقل هشدار میدادم که حق سوالکننده ضایع نشه. البته به صورت مستقیم هم نگفتم و یکی از روشهایی که فرشتهٔ مهربان گفته بود رو کمی تغییر دادم و انجام دادم.
البته روشی که اول میخواستم انجام بدم (این که اصل موضوع رو نگم، اما جوری از اون پسر بگم که طرف منصرف بشه) درست نبود. حق با شماست.
من این توصیه رو دوست نداشتم اونم به کسی که اول راه یادگرفتن معارف دینه و کسی هست که بعضی مسائل براش ابهام بوجود اورده و تو تاپیک دیگش گفته
بهار خانم، مراجع چند مشکل داشت:
۱- دچار خودارضایی بود و به همین دلیل، بسیار مهم بود که در روابطش چه با جنس مخالف و چه موافق، حریمها با جدیت بیشتری رعایت بشه.
۲- در جمعهایی حاضر بود که باقی افراد از او کوچکتر بودند و به همین دلیل دوستان کمی داشت.
۳- مسائل اعتقادی برایش مهم بود و میشه نتیجه گرفت چنین کسی با افرادی که از نظر اعتقادی قویتر هستند، راحتتره.
۴- محدودهٔ دین رو تا حد خوبی میفهمید (همان نقل قولی که شما کردید، دلیلی برای اونه).
بنده هم به او نگفتم برو مسجد و مسجدنشینی کن. پیشنهاد من حضور ایشون در فعالیتهای فرهنگی مساجد بزرگ بود. چون در مساجد بزرگ، مطمئنا از هر صنفی میتوان یافت (هم از نظر اعتقادی هم سیاسی و ...) . از نظر اعتقادی، واضحه که افرادی که در مساجد هستن، از میانگین افرادی که اهل مسجد نیستن، قویتر هستن ( این به این معنا نیست که همگیشون انسانهای خوبی هستن! اصلا این منظورو ندارم). همچنین حریم روابط در بین چنین افرادی معمولا بیشتر رعایت میشه. حتی ممکنه از روی ریا حریم رو حفظ کنن که همین مورد رو من در یکی از پستهام بهشون گفتم.
اینها یعنی احتمال اینکه ایشون در مسجد، سریعتر به هدفشون برسن، بیشتر از جاهای دیگه هست.
نه به این معناست که حتما در مسجد به هدفشون میرسن. نه به این معناست که در جاهای دیگه اصلا به هدفشون نمیرسن. بحث احتمال هست و وقتی مسجد چند تا پیششرط رو داره، قطعا احتمالش بیشتر میشه.
خوب هممون میدونیم همه اونایی که مسجد میرن حتما ادمای درست و خوبی نیستن و رفتارای زشت و ریاکارانه بعضیاشون خیلی وقتا وجهه دین رو خراب میکنه یا خیلی وقتا مسائل سیاسی انقد با ادمای اونجا قاطی شده که نمیشه گفت هرکی اونجاس خوبه.مسافر زمان باید یه توصیه ای درمورد دقت تو ادمای مسجد هم میکرد.
حق با شماست. شاید باید بیشتر به این میپرداختم که حضور در مساجد فقط احتمال رو افزایش میده و قطعی نیست.
نقل قول:
نکته دیگه درونگراییشه.شاید هم ایده الگراییشه که باعث میشه مسائلشو مبهم بیان کنه.حتی تو محیط مجازی هم بعد از کلی وقت مشکلش و اتفاقی که افتاده رو واضح نگفت.
الان درونگرا نیستم. مشکلاتی که داشتم رو هم راه حلشون رو پیدا کردم. بالاخره میشه بدون زدن تاپیک، تاپیکهای دیگر رو هم خوند و راه حل رو پیدا کرد.
به خودش سخت میگیره و اون مشکلش رو تا مدتها مثه یه بار روی دوش خودش گذاشته بود.
حق با شماست. گاهی اوقات به خودم بیش از حد، سخت میگیرم. البته در مورد اون مشکلی که شما میگید (اگر منظورتون از کلمهٔ مشکل رو درست فهمیده باشم)، به نظرم سخت نگرفتم.
به نظر میاد شور و هیجان تو زندگیش کم باشه و واسه لذتهای مادی زندگیش کم میذاره.
اشتباه به نظر میاد.:biggrin: لذتهای مادی جزء جداییناپذیر از زندگیه. البته باید تلاش کنم که حدش رو جوری حفظ کنم که به چیزهای دیگه آسیبی نزنه. دعا کنید که تلاشم مثمر ثمر باشه.
پسر مودبیه.خیلی خوب فکر میکنه.خوب مینویسه.نسبت به سنش بزرگتره اما باید مراقب باشه زیاد جلوجلو نره.:)
اطلاعتش خوبه.ایکونهای ورژن جدید تالارو برای بچه ها توضیح داد.
پشتکار خوبی داره.و دلسوزه.قابل اعتماد هست.
متشکرم :72:
حس میکنم چند تا خواهر برادر ازدواج کرده داشته باشه.و بچه اول که نیست.شاید ته تغاری یا جزو بچه های اخر باشه.فکر میکنم پدرومادرشم سنشون زیاد باشه.(البته اینا حدسه و ممکنه درست نباشه)
کلا سه تاییم. پدر و مادرم هم سنشون زیاد نیست.
منم بهش احساس مثبتی دارم.
لطف دارید. :72:
(تو اواتارت گربه نیستش.سایز عکستو کوچیک کن شاید گربه معلوم بشه.قشنگه)
من از قصد کاری کردم که اون گربه توی آواتارم نباشه. :smile: میدونید، ممکن بود برای بعضیها سوء تفاهم پیش بیاد. :smile-new:
موفق باشی
شما هم هینطور. متشکرم :72: