اونچه که کاملا مشهود هست این هست که شما بیش از اینکه در دنیای واقعی نیاز به همدم و همراه داشته باشی،
ترجیح میدی که در دنیای تخیلی خودت یک رابطه ایده ال رو تجربه کنی
این ایمیل ها هم دقیقا همین وظیفه رو دارن، داغ کردن ماجرای تخیلی ذهن شما !
اینکه نامزدت بعد از خوندن ایمیل چه احساسی داره، به چی فکر میکنه، قلبش تند تند میزنه، پشیمونه ؟ و و و و
ساعت ها به این موضوع فکر میکنی، منتظر میمونی،
و دوباره یه ایمیل جدید می فرستی
این نوع رفتار سمج گونه، مستمرو در عین حال بی هدف، به روح و روان و شخصیت شما آسیب میزنه
اصلا مهم نیست این اقا چه فکری در مورد شما میکنه، مهم اینه که شما با این رفتار، داری به خودت صدمه می زنی
با توجه به چیزایی که نوشتی، قاعدتا این رابطه تموم شده هست و به وضوح مشخصه که خودت هم به این موضوع رسیدی
اما اصرار داری با کش دادن بیهوده این رابطه، اون هم به صورت یک طرفه، داستان پردازی های ذهن خودت رو فعال ترکنی
نمی دونم ایا درست فهمیدم یا نه اما اگر این خیال پردازی ها، رنگ و بوی جنسی هم داره کار به شدت سخت تر خواهد بود
چون عملا داری رویای یک رابطه تمام شده رو با یک نیاز واقعی پیوند می زنی
و روز به روز، به حجم این احساس وابستگی کاذب، اضافه میکنی
روی بی هدف بودن رفتارت فکر کن
احتمالا ماها موجودات هدفمندی هستیم، هر کاری که انجام میدیم منتظر نتیجه اون می مونیم
کاری که بی هدف انجام میشه به شدت آسیب زننده است
(می تونم درکت کنم اگر بگی یک زمان هایی بوده که ارزو می کردی ای کاش جواب ایمیل هات رو با فحش و ناسزا میداد!
نتیجه تلخ خیلی بهتر از بدون نتیجه بودن هست)
هربار که ایمیلت رو باز میکنی و وسوسه ادامه دادن این داستان تخیلی بهت هجوم میاره،
چرا این کارو میکنم؟ میخوام به چی برسم؟ چه انتظاری دارم؟ چه کار بهتری میتونم انجام بدم؟ و چیزهایی شبیه به این
شما لزوما نیازی به ایجاد یه رابطه جدید با یه فرد جدید نداری
اما دقیقا به یک درگیری ذهنی جدید نیاز داری
چیزی که ذهنت رو به خودش مشغول کنه
مثل انجام دادن کاری که هیچوقت فرصت نشده انجامش بدی یا کاری که قبل از این خیلی جدیش نگرفتی
- - - Updated - - -
یادم رفت اینو بپرسم، اصلا واسه همین اومدم توی تاپیک شما
چرا من نمی تونم توی انجمن پیشنهادات و انتقادات چیزی ارسال کنم ؟؟ :(
من نمی تونم با نام کاربری قبلیم وارد شم ، به ایمیلم هم دسترسی ندارم
الان باید چیکار کنم؟