سلام دوست عزیز..امیدوارم مشکل جسمی شما برطرف بشه..ولی مطالب شما منو یاد برنامه تلوزیونی انداخت که چند روز پیش از کانال zdf آلمان پخش شد.راجع به افرادی بود که در سن کم رشدشان متوقف شده یا به اصطلاح کوتوله بودند..در این بین با دختری مصاحبه کرد که ایرانی بود و به آلمان پناهنده شده بود..شاید این دختر قدش از20سانتی متر هم کوچکتر بود..وقتی ازش پرسید که چرا به آلمان آمده آن هم باوجود مشکل جسمی گفت وقتی ایران بودم همه به من میخندیدن.نمیتونستم ادامه تحصیل بدم یا شغلی داشته باشم حتش به رابطه با پسر فکر کنم چه برسد به ازدواج ولی وقتی به آلمان مهاجرت کردم هیچ وقت در خیابان کسی به من نخندید به دانشگاه رفتم و پزشک شدم حتی الان نامزد هم دارم..این برخوردها فقط به دلیل ضعف فرهنگی مردم ما هستش نه بدلیل زیبایی یا زشتی واقعی دوست عزیز..متاسفانه فرهنگ بدی بین مردم جا افتاده و اون هم مسخره کردنه..ضعف ها و شکستهای خودشون رو با خورد کردن همدیگه تسکین میدهند..من که صورت معمولی حتی شاید کمی هم زیبا داشته باشم بارها چه در دوران مدرسه چه در خیابان متلک شنیدم و مسخره شدم..این مشکل از صورت نیست فقط و فقط ضعف فرهنگی هست ..وگرنه یک آدم با فرهنگ و باعقل هیچ موضوعی جالبتر از دماغ کسی واسه خنده یا صحبت نداره..سخت نگیر آقا..بیشتر روی سلامتی خودت تمرکز کن