RE: ترس از شنیدن نه در خواستگاری از دختر مورد علاقم
آقا شهرام داشتم پست های تاپیکتون رو می خوندم و فکر می کردم که باید بهتون بگم که احتمال داره اون خانم فقط شوکه شده باشن از پیشنهاد ناگهانی شما و به خاطر همین اون رفتار رو کرده باشن. بعدش که دیدم گفتین اومدن معذرت خواهی کردن که دیگه می تونم با احتمال بیشتری بگم که علت جا خوردن ایشون بوده نه هیچ چیزه دیگه.
شاید اون لحظه به خاطر غیر منتظره بودن پیشنهاد شما واقعا نمی دونستن چی کار کنن و به خاطر همین صحنه رو ترک کردن! به خصوص اگر شخصیت کم حرف و آرومی داشته باشن. شاید هم اون لحظه درست حرف شما پردازش نشده و فکر کردن ممکنه سو نیت داشته باشین. بعد رفتن فکر کردن و دیدن که این طوری نبوده.
البته ممکن هم هست علتش مغرور بودن یا چیزای دیگه که گفتین باشه ولی این احتمال شوکه شدن رو هم در نظر بگیرین.
به هر حال اگر بعد از معذرت خواهی حرف دیگه ای بابت مثبت یا منفی بودن نظرشون ندادن بهتره بعد از مدتی دوباره ازشون بپرسین و نذارین خیلی توی این بلاتکلیفی بمونین. تکلیفتون روشن بشه برخوردهای کاریتون هم راحت تر می شه. حالا چه نظرشون مثبت باشه چه منفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط زهرا ۲
آقا شهرام داشتم پست های تاپیکتون رو می خوندم و فکر می کردم که باید بهتون بگم که احتمال داره اون خانم فقط شوکه شده باشن از پیشنهاد ناگهانی شما و به خاطر همین اون رفتار رو کرده باشن. بعدش که دیدم گفتین اومدن معذرت خواهی کردن که دیگه می تونم با احتمال بیشتری بگم که علت جا خوردن ایشون بوده نه هیچ چیزه دیگه.
شاید اون لحظه به خاطر غیر منتظره بودن پیشنهاد شما واقعا نمی دونستن چی کار کنن و به خاطر همین صحنه رو ترک کردن! به خصوص اگر شخصیت کم حرف و آرومی داشته باشن. شاید هم اون لحظه درست حرف شما پردازش نشده و فکر کردن ممکنه سو نیت داشته باشین. بعد رفتن فکر کردن و دیدن که این طوری نبوده.
البته ممکن هم هست علتش مغرور بودن یا چیزای دیگه که گفتین باشه ولی این احتمال شوکه شدن رو هم در نظر بگیرین.
به هر حال اگر بعد از معذرت خواهی حرف دیگه ای بابت مثبت یا منفی بودن نظرشون ندادن بهتره بعد از مدتی دوباره ازشون بپرسین و نذارین خیلی توی این بلاتکلیفی بمونین. تکلیفتون روشن بشه برخوردهای کاریتون هم راحت تر می شه. حالا چه نظرشون مثبت باشه چه منفی
فکر میکنم اگر بتونی غیر مستقیم توسط کسی مثلا یه خانم نظرشو جویا بشی بهتره. ممکنه نظرش مثبت نباشه و مثل من سرت بیاد :)
سلام
ازبابت برخورداول اون خانم بایدخدمتتون عرض کنم که شوکه شدند بعدش پشیمون ازرفتارشون که چرااونطوری باهاتون حرف زدندمعذرت خواهی کردند
اکثر دخترادراین موردمغرورندمخصوصااگه بدونندکه پسری ازشون خوشش اومده ومیخوادبیادخواستگاری که سعی میکنندخودشون رویه جورایی کناربکشن تااقاپسرجلوبیادودرخواست بده
دختراتازمانیکه به صورت رسمی به خواستگاریشون نرفتید دلهره خاصی تودلشون دارندحتی اگه شماقصدتون جدی باشه وباهاشون مطرح کرده باشیدچون میدونیدکه تواین دوره وزمونه خیلی هاازاین روش برای جلب رضایت خانم استفاده میکنندوبعدچندماه میذارن میرن همین امرباعث شده که خیلی ازدخترابترسندچون نمیدونن تودل شماچی میگذره بهترین راه برای اینکه جواب خانم روبدونید خواستگاری رسمی توسط خانوادست نترسیدبااینکارکوچیک نمیشید
بلکه باعث میشه دخترخانم بیشتروجدی تربه موضوع فکرکنه
حتی اگه شماباپدردخترخانم حرف بزنیدبازیه دلهره ای داره که نکنه بازم جلو نیادنکنه میخواست اعتمادمنوجلب کنه وازاین حرفا
اگه توتصمیمتون جدی هستیدباتوکل به خداجلوبریدانشالله که موفق وخوشبخت باشید
قبلن گفتم ولی ظاهرن کسی توجه نکرد،پیشنهاد نباید طوری باشه که دختر سو برداشت کنه،در خواست شماره منزل
می تونه خیال دخترو راحت کنه در واقع این چیزیه که دختر باید در جواب پیشنهاد پسر بگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram_sis
چرا رفتار این همه نوسانیه؟خانم ها بیایید بگید هدفش چی بوده از معذرت خواهی؟
نکنه ترسیده بعدا تلافی کنم،جلو جلو اومده مغذرت خواهی؟!:302:
نظر شخصی:
ما خانما نه اینکه به احساساتمون خیلی بها میدیم ،به خودمون اجازه هم میدیم که بر اساسش رفتار هم کنیم.
ایشون اون رفتارش وقتی پیشنهاد دادین آنی بوده چون انتظار نداشته،فکر کرده دیده درست نبوده.همین.
حالا اینکه نظر واقعیش چی باشه.خودش میدونه.
به نظر من ربطی به مسایل کاریتون نداره.بیشتر آدما از رفتاری که بدون تامل باشه پشیمون میشن.
به نظرم زندگی ارزش اش بالاتر از اینه که با احتمالات در موردش تصمیم بگیرید.
(نمیدونم چرا آقایون بیشتر سعی در این دارن که ببینن طرف تو چه حال و هواییه تا اینکه ببینن معیاراشونو داره یا نه.)
اگه معیاراتونو داره ارزش داره نظر واقعیشم جویا شین.
من تو تاپیک این بنده خدا سوال می پرسم شهرام جان ما رو ببخش. اگر دختری که خیلی خوب و صمیمی حتی بعد از ارائه پیشنهاد بوده یک مرتبه بگه لطفا اس ام اس معمولی هم به من ندید بازم نشونه نظر قطعی ومنفی نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
اگر دختری که خیلی خوب و صمیمی حتی بعد از ارائه پیشنهاد بوده یک مرتبه بگه لطفا اس ام اس معمولی هم به من ندید بازم نشونه نظر قطعی ومنفی نیست؟
آقا مهران
ببخشید اگه من برداشت شخصیم رو(والبته تجربه) که ممکنه درست هم نباشه مینویسم:
من اولین موردی که تو حرفای شما تو تاپیکای مختلفتون میبینم پراکندگی و تنوع سوالاتونه.
پیشنهاد میکنم این لینکو مطالعه کنید
کلیک کنید
شما با تعریف یک قسمت از داستان نمیتونید نتیجه بگیرید
مثلا اگر یه نفر بزنه تو گوش شما آدم عصبیه؟وقصد آزار شما رو داشته؟
حتی اگه شما اول زده باشی تو گوشش؟
بیشتر به نظر میرسه حرفشون یه عکس العمل بوده.
بهتره یه تاپیک و یک سوال اصلیتون رو دنبال کنید.
نظر شخصی بود.من هم فقط با دونستن قسمتی از داستان نظر دادم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaaldaa
به نظرم زندگی ارزش اش بالاتر از اینه که با احتمالات در موردش تصمیم بگیرید.
(نمیدونم چرا آقایون بیشتر سعی در این دارن که ببینن طرف تو چه حال و هواییه تا اینکه ببینن معیاراشونو داره یا نه.)
اگه معیاراتونو داره ارزش داره نظر واقعیشم جویا شین.
:104::104::104:
واقعا گُل گفتی، من فکر می کردم خانمها فقط دنبال احساسها و حال و هوای طرف مقابلند
چون بخاطر حجب و حیا و شرایط و موقعیت هایی که پیش میاد خانمها نمی تونند مستقیم صحبت
کنند و نظر طرف مقابل رو بدونند و از بچگی هم همین طور رشد کردند و خانواده و جامعه ازشون می خواند که زیاد صحبت نکنند و احساسات و افکارشون رو نشون ندند
ولی گویی اقایون رو دست خانمها رو آوردند............:310: