RE: درخواست مجدد از دختری که یکبار بهم جواب نه داد
چون صادقانه می یاین اینجا و از احساستون می گین منم خواهرانه یه چیزی می گم امیدوارم دلخور نشین
این توصیفایی که می کنین از ایشون و رفتارایی که از اول تا حالا از ایشون گفتین یه کم با اون وقار و متانت و اینا که از ایشون توصیف کردین منافات داره
یه دختر متین و باوقار وقتی پیشنهاد کسی رو رد می کنه دیگه هر روز پا نمیشه بره تو اتاقش و بگه و بخنده
به نظر من بیشتر تابع احساستون بودین و شناختتون درست نبود
فقط اینو گفتم که تو انتخابای بعدیتون روش فکر کنین
برای وجهه خودتون و برای اینکه مانع از ادامه بازیای ایشون بشین دیگه باهاش رسمی برخورد کنین و ارتباطتون رو باهاش قطع کنین
مطمئن باشین اینطوری بهتره
وقتی ادم تابع احساس میشه دیگه چشمشو رو حقایق می بنده شمام تا وقتی باهاش ارتباط صمیمانه داشته باشین نمی تونین فراموشش کنین
بازم می گم خواهرانه اینو بهتون گفتم
موفق باشین
RE: درخواست مجدد از دختری که یکبار بهم جواب نه داد
خیلی ممنون خانم صابره.
البته در گفتار ممکنه نشه حق مطلب را درست ادا کرد. من در ذهن ایشون نیستم که بدونم چی تو ذهنشه. اما رفتار ظاهری کلی ایشون در محل کار مودبانه و متشخصانه و بدون حاشیه هست.
ما با هم در یک محیط کار میکنیم و هنوز پروژه مشترک داریم . نه میتونیم و نه اصلا دلیلی داره که ارتباطمون را قطع کنیم. منظور از صمیمیت هم حالا خیلی چیز خاصی نبوده اما نسبت به رفتار رسمی و خشک قبلی در مقایسه با راحت صحبت کردن از مسائل در زمان فعلی هست بیشتر.
اما شاید چون به هر حال در جایی هست که من در آینده هم ارزیاب کارهاش شاید باشم یه طوری میخواد کنه که مثلا مطمئن بشه من ازش دلخور نشم و بعدن به دردسر بخوره. و چیز دیگه به ذهنم نمیرسه.
باید ببینم در اینده ایا این رفتارها ادامه پیدا میکنه یا نه!