RE: از نامزدم متنفرم ولی نمی تونم بهم بزنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
ضمن تشکر از صبر و خویشتنداری شما و اینکه پاسخها را بدور از احساسات و دقیق ارائه کردید.:104:
حالا برای چند لحظه این حادثه را کنار نگه دارید و بنویسید شما چه معیارهایی دارید که تصور می کنید اگر همسرتان آنها را داشته باشد، شما را خوشبخت می کند.
این معیارها را فهرست کنید و برای ما بنویسید.
بعد معیارهایی که این آقا دارند را بنویسید.
بعد این دو را مقایسه کنید تا ببینیم چه میزان تطابق دارید.
سلام مدیر همدردی ببخشید چند لحظم خیلی طول کشید.
معیارایی که تصور میکنم اگر همسرم داشته باشه خوشبخت میشم.
.به خانواده من یعنی مامان و بابام مثل پدر و مادر خودش رسیدگی کنه و بهشون اهمیت بده
.مثل داماد نباشه مثل پسر باشه براشون
.مدیر باشه یعنی قدرت مدیریت داشته باشه شخصیت پیرو نداشته باشه شخصیت رهبر داشته باشه.
.آداب معاشرتش خوب باشه.
.روحیه شادی داشته باشه.
.عاشق من باشه.
.مرد سالار نباشه
.بد دهنی نکنه.
.خسیس نباشه
.خانواده خوبی داشته باشه.
.از نظر اعتقادی از من قوی تر باشه نه ضعیف تر
.به حجاب و نوع پوشش من زیاد گیر نده.
معیارهایی که این آقا دارن
به خانواده من یعنی مامان و بابام مثل پدر و مادر خودش رسیدگی کنه و بهشون اهمیت میده
مثل داماد نیست مثل پسر براشون
خانواده معمولی نه خیلی خوب
از نظر اعتقادی از من ضعیف تر
کمی مرد سالار
به وقت عصبانیت بد دهنی هم می کنه
.خیلی وقت ها حس میکنم خیلی عاشق منه
.خسیس نیست
.روحیه اش کمی افسرده است.
سحر جاوید عزیز فقط برای ادامه احساس دلسوزی ندارم بیشتر از اینکه نامزدیم به هم بخوره به خاطر مامان و بابام نگرانم.
مدیر جان به نظرتون ما چقدر تطابق داریم؟
نبات عزیز
قبل از اینکه مدیر محترم جواب شما رو بدن می خوام ازتون سوال کنم خودتون الان فکر می کنید چقدر تطابق دارید؟قبلا چطور؟
tamas فکر می کنم شاید 10 درصد تطابق داریم.
قبلن احساس میکردم تا 70 درصد تطابق داریم ولی الان که فهمیدم انقدر بی فرهنگ و سطح پایین هست به نظرم فقط 10 درصد تطابق داریم.
نبات جان چیکار کردی ؟
نامزدت اقدامی نکرده تو این مدت ؟
به خانواده ت چیزی نگفتی ؟
احساست هنوز بهش تغییر نکرده ؟
http://www.hamdardi.net/thread-26535-post-247733.html#pid247733
سلام نبات جان خوبی؟
من هم داستان شما رو دارم پیگیری میکنم و منتظرم ببینم چی شده راهنمایی دوستان واقعا به جا و مفید هست
خیلی سایت خوبیه
چند وقتی به جمع شما دوستان اومدم
امیدورارم موفق باشی و بهترین تصمیم رو بگیری با راهنمایی دوستان
ولی زود تصمیم نگیر انشالله زمان مشکلات رو حل میکنه :72:
سلام نبات جان خوبي خواهرم؟چه خبر؟تونستي ببخشيش؟ماروبي خبر نذار
سلام عزیزم ،می فهم که چقدر روحت آزرده است و چه لطمه جبران ناپذیری خوردی باهاش صحبت کن ببین هدفش چی بوده چرا این کار رو باهات کرده دلایلش بشنو زندگی کردن با ادمی که ازش متنفری فوق العاده سخته مطمئن باش بدون دلیل این کار رو نکرده ، نیباید این مسئله رو به نهمکلاسیت می گفتی تو چون الان در شرایط بسیار بدی هستی می خای یجوری روح ازردهت رو اروم کنی
سلام مرسی از پیگری شما
خیلی ممنونم که برام کامنت می زارید.من تصمیمم فعلا بر جدایی هست و قرار شد که سه هفته جدا شیم تا بتونیم بهتر تصمیم بگیریم .ولی مامان بابام خیلی تحت فشارم میزارن میگن لوس بازی و بچه بازی در میاری.از حال من که خبر ندارن .بم میگن تو بچه ای عقلت کمه ازدواج بچه بازی نیست یه روز بگی می خوامش یه زور بگی نه.
خوب به پدر مادرت بگو اگر واقعا قصدت جدایی و تصمیمت رو کاملا گرفتی
عزیزم نمی خوام کاسه داغ تر از آش بشم اما شما بکارتت رو از دست دادی پس اگه یم خواهی جدا شی حتما حداقل مادرت رو در جریان قرار بزار نکنه خود سرانه کاری کنی
البته اول کاملا مطمئن شو
آبجی گلم
بیشتر فکر کن عزیزم متارکه کردن از نظرم درست نیست چون نیتش از اینکار رو گفته پس یه کم مهربون تر باش باهاش عزیزم
کار بدش رو توجیه نمیکنم گلم و میدونم خیلی خیلی کارش بد بوده و ولی بهش فرصت دوباره نشون دادن خودش رو بده ....هر جور که خودت صلاح میدونی تنبیهش کن و بذار خودش رو بهت اثبات کنم خواهر گلم.......
تقاضا میکنم بیشتر فکر کنی و بهش فرصت دوباره زندگی کردن البته زندگی خودته گلم بعد نیست پیش مشاوره بری شاید بتونی راحت تر با این موضوع کنار بیای
تصمیمات عجولانه زیاد می گیری، مواظب باش برای همیشه تاوان این تصمیمت رو ندی. :305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sare jo0on
پس اگه یم خواهی جدا شی حتما حداقل مادرت رو در جریان قرار بزار نکنه خود سرانه کاری کنی
:104: