الف-ح و باران 27 عزیزان مرسی از راهنماییاتون:72:
امروز رفتم وسایل ببینم خودمونیم قیمتا خیلی بالاسا
خدا خودش به داد جوونا برسه
نمایش نسخه قابل چاپ
الف-ح و باران 27 عزیزان مرسی از راهنماییاتون:72:
امروز رفتم وسایل ببینم خودمونیم قیمتا خیلی بالاسا
خدا خودش به داد جوونا برسه
در مورد آبرومندی اگه منظ.رت ظاهره آره میشه .
به نظر من که 2 سال ازدواج کردم وسایل مورد نیاز آشپزخونه
گاز
یخچال ( از این دو طبقه ها بگیر حتما نباید ساید باشه که)
لباسشویی
مینی سرخ کن
آب پرقال گیری
مجیک بولت ( این عالی جای غذا ساز و آب میوه گیری رو می کنه خیلی هم ارزون تره )
سرویس قاشق ( نری از این چمدونها بخری ها هیچکدومش استفاده نمی شه )
کتری قوری یا چای ساز
مکروفر هم خوبه اما چون ما فقط باهاش غذا گرم می کنیم توستر هم جاش بگیری خوبه ( مکروفر هم نباید حتما همه کاره باشه ساده ترین و کم حجم ترینش رو بگیرید ) من که دارم راضیم اون موقه همه کارش بود 350 تومان واسه من 120 بود
واسه پذیرایی هم مبل و میز ناهار خوری 6 نفره
با یک میز وسط و 3 تا عسلی
بوفه نگیر الکی کلی خرج پر کردنش میشه
واسه اتاق خواب هم
تخت و میز توالت
اتو
در مورد فرش هم الان یه سری فرش ها اومدن هم ارزونند هم زیبا هستند الان زیاد فرش هم مد نیست همه خونتون رو فرش کنید
جار برقی رو فقط سعی کن خوب بخری . مارک های متفرقه دو روزه ولو می شند .
قابلمه هم من که هنوز چدن هام رو استفاده نکردم بس که سنگینه من بودم به جای چدن دو دست از این معمولی ها می گرفتم
در مورد ظرف هم 18 تایی بگیر و یک 6 تایی برای دمه دستی ارزون قیمت هم بگیر که شکست دلت نسوزه ( هر چی باشه اول راهیت دیگه )
سلام خواهر من تقريبا دوساله ازدواج كرده پدرم براش يخچال(سايد) و گاز و ماشين لباسشويي اسنوا خريد درسته مارك ايرانيه ولي خيلي خوبه قيمتش هم به صرفه تره. ماشين لباسشوييش كه حرف نداره انقد لباسو تميز ميكنه كه انگار تازه خريدي بعدم فك كنم شما خانم باسليقه اي باشي و وسايل و خوب استفاده كني پس اين به صرفه تره.خواهرم از اينكه سايد خريده پشيمونه ميگه كاش دوقلو خريده بودم فريزر سايد اصلا جانداره.ماشين ظرفشوييش رو هم بعد يك سال بدون استفاده با نصف نصف قيمت رد كرد چون نه جاداشت نه كارايي.تلويزيون رو هم ساسمونگ ال سي دي بگيريد تااونجايي كه ميدونم دي وي دي اشتانتيون داره و ديگه احتياج نيست به اونم پول بديد. اگه خونتون كوچيكه يه ميز چهارنفره تاشو خيلي خوبه هم صندليش تاميشه هم ميزش ديگه جاي زيادي هم نميگيره هروقت خواستيد استفاده كنيد بازش ميكنيد.واسه روتختي هم زياد پول خرج نكنيد چون فقط قيافه داره و خيلي گرونن سرويس خواب كه كيسه ايه خوبه دور تخت رو كامل ميگيره و نميذاره دشك كثيف بشه كه يه ملحفه اضافه داره و دوتارو متكايي ميتونين براي روي تخت هم از پتو هاي گلبافت قشنگ استفاده كنيد كه ارزون ترم هست احتمالا براتون كادوهم ميارن.اگه رختخواب ميخوايد ببريد حاضري شو بگيريد كه پشم شيشه هستن. تا هزينه ي كمتري داشته باشه جاي كمتري هم بگيره چون لحاف و دشك بزرگه و نصف كمدتون و ميگيره.مبل روهم 6نفره بگيريد چون بيشترش فقط جاگيره.
دخترايي كه بابا ندارن چيكار بايد بكنن؟
چطوري 20 تومن خرج كنن اصلا از كجا بيارن خرج كنن؟
اینم یک سایت در مورد خرید جهاز.از روتختی تا ظرف و طروف.
اومدم تو تاپیک که انجمن نوعروس رو معرفی کنم:311: همه پست هارو خوندم که ببینم قبلا کسی پیشنهاد داده یا نه
دقیقا آخرین پست بود:311:
عزیزم برو نوعروس منم چند وقتی هست اونجا عضوم (البته مجردم) بچه ها خیلی خوب مشاوره میکنن قیمت ها رو هم میگن
چنتا تاپیک هم هست واسه چیزایی که لازم نیست تو جهیز باشه واسه اینکه الکی واسشون هزینه نکنی
خب از اول داماد میبینه که پدر ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط asalfar
انتظار ندارن
میشه از همون اول بگن که نمیتونیم زیاد خرج کنیم
من هم بابا ندارم هم شوهرم هم اول کارشه و البته اونم بابا نداره. نههایت پولی که مامان بخاد بده 10 تومنه. همیشه هم در مورد جهازم رویا پردازی میکردم. یعنی الان من برم بمیرم با 10 تومن؟؟؟؟؟؟ وسایل اولیه هم با این پول نمیشه خرید. خداااااااااااا
دور از جونت عزیزم
خدا رحمتشون کنه
ساناز یعنی فامیلا هم کمکی نمیکنن!؟
خیلی جاها هستن که به عروس و داماد ها واسه خرید جهاز کمک میکنن
یه نمونه اش همون سایتی که معرفی کردم
تو این کلاس قرآن ها هم دیدم پول جمع میکنن
حتی بعضی از صنف های مشاغل هم کمک میکنن (ماهانه یه پولی از همه مغازه ها میگیرن بعد هر ماه به چند تا عروس کمک میکنن، یکیش صنف موتور فروشاس)
اگه دوست داری میتونی کمک بگیری
ماكه اصلارسم جهيزيه نداريم:311:
نه ما کلا با کل فامیلامون رابطه نداریم. وای من انقده خجالتیم که ازین کارا نمیتونم بکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط zm518
وای ینی جدا نمیشه دوباره همه چی ارزون بشه؟؟؟؟؟؟؟؟:316:
دیشب موقع خواب یادت افتادم، بعد دیدم چقدر بابام رو دوست دارم یه ساعت گریه کردم:302:
خب شما این کارارو نکن
مامانت بره بهشون بگه، اونا هم میان تحقیق بعد کمک میکنن
مثلا تو همین صنف موتور فروشا، چند تا وسیله رو میدن (مثل فرش و یخچال و گاز..) حالا خیلی گرون نیستن ولی خب واسه شروع زندگی خوبه (شاید پولشون هم بدن)
خدا نگهش داره واست
نمیدونم وا... اصلا اطلاعی راجع به این مسایل ندارم
مرسی عزیزم
حالا جهیز که مهم نیس، چنتا وسیله که ضروری هست رو بخری بسه
مهم اینه که کنار شوهرت شاد باشی:46:
10 میل که مامانت میده 10 هم وام دارین میتونی بخری، نگران نباش
امیدوارم خوشبخت بشین:72:
وام ازدواجو گرفتم دادم به شوهرم.
مرسی عزیزم توهم خوشبخت بشی و همیشه شاددددددددددددد باشی
:43::46::43::46::43::46::43::46::72:
بچه ها رسم جهيزيه نداريم ولي يه چيزاي تك وتوك ميخريم
ولي وسايل بزرگ تقريبا همه وسايل باآقاداماده
آقاي شب شكن يه چيزبهتون بگم حرفي كه زديد مااين شكلي هستيم مهريمون خيلي كمه يااصلانداريم
ولي درعوضش پسره همه جهازروميخره
ولي مهريه حق هردختريه
توكشورهاي ديگه دخترمهريه داره وهم جهازنميده وجهازازپسرس
شماحداقل يه پولي يايه مهريه خيلي كم بايد درحق اون دخترداشته باشيد
يعني شماحتي بايك سكه موافق نيسيتيد؟
توی کشورهای دیگه دو نفر که همدیگه رو دوست دارن بدون هیچ شرط و شروطی با هم زندگی میکنند ، با هم کار میکنند و وسایل خونه میخرند. در زمان جدایی هرچه که بعد از تاریخ ازدواج هر کدوم از طرفین خریده تقسیم بر دو میشه و میرن دنبال زندگیشون. به قول قدیمی ها اره و تیشه بر نمیدارند بیفتن دنبال مهریه و جهاز و کش مکش (-:
مهریه مهرمرده به زن وتعیین میزان مهریه به توافق ورضایت خانم واقابستگی داره
حضرت رسول اکرم فرمود: مهریه رااسان(اندک) بگیریدزیرامردمی پردازدامادردل اوکینه ای باقی خواهدماند
امادرباره جهیزیه بایدخدمتتون عرض کنم قرارنیست که ازهمون اول زندگی همه چی داشته باشیم بلکه به مرور زمان وباکمک همدیگه میشه بهترین زندگی روساخت
مامیگیم زندگی مشترک یعنی توهرکاری مشترک هستندوبایددوش به دوش هم برای پیشرفت زندگیشون تلاش کنند قرارنیست اول زندگی به اقادامادیاخانواده فشاربیاریم بلکه بایستی درحدتوانمون جهیزیه ببریم یعنی وسایل که برای شروع زندگی لازم وضروریندبعداکم کم همه وسایل رومیخریم
مثلامارسم نداریم کوچکترین وسیله روهم اقادامادبخره همه وسایل ازکوچیک گرفته تابزرگ پای دختره نباید بااین وضع گرونی به خانوادم فشاربیارم بلکه باتوجه به وضع مالی خانواده جهیزیه میبرم دوست خوبم شماهم نگران نباشیدتاجاییکه توانش روداریدووسایلی که ضروریه بخریدبعداینکه ازدواج کردیدکم کم همه کم وکسریاتون روهم میخریدخوشبخت باشید
مصاد عزیز اگه پستهای قبلی همین تاپیک رو بخونی کمک زیادی بهت میکنه