RE: شوهرم ازدواج مجدد کرده چه کنم؟
نمی دونم عزیزم ، من اینو اینجا http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8807300571
خوندم که اگه مرد بدون اجازه دادگاه ازدواج دوم کنه یکسال حبس براش داره ، سایتشم معتبره
حالا مهریت هیچی.. ، برای تقاضای اجرای عدالت و نفقه چی ؟ قصد نداری برای اینها به دادگاه مراجعه کنی؟
البته به نظر من همون قسط بندی مهریه هم از هیچی بهتره. حالا فرض کن یواشکی بیاد و بره؟ بهتر ازینه که با وقاحت زنشو برداره بیاد. اقلا یکم بهش سخت میگذره!
با همون قسطی هم که ازش میگیزی میتونی یه فکری برای خودت از لحاظ مالی بکنی.
فکر نمیکنم به این سادگی ها هم که وکیله گفته باشه. شاید اگه خودت یک روز حضوری پاشی بری دادگاه و حداقل اونجا پرس و جو بکنی اطلاعات بهتری دستت بیاد،
اونجا که بری شاید کسانی رو ببینی که مشکل خودت رو داشته باشند ، از تجریباتشون استفاده کنی یا با خود افرادی که اونجا کار می کنند صحبت کنی ، بالاخره راه و چاه بهتر دستت میاد. شاید شوهرت بتونه نهایتا از زیر مهریه فرار کنه اما اگه دادگاه به اجرای عدالت رای بده از زیر این یکی دیگه نمی تونه فرار کنه. از زیر نفقه دادن نمی تونه فرار کنه.
بالاخره وضعیتت از اینی که الان هست بهتر میشه ، بازم هرطور که خودت صلاح میدونی گلم.
کی گفته ازدواج بدون رضایت همسر اول مجازه؟
خانم شما تو خونه نشستی فقط بلدی غصه بخوری یا زنگ بزنی به اون شوهر نامردت بگی بیا به ما سر بزن.
حتی ازدواجشو فبول کردی!!!!
من تو پستای اولم بهت گفتم که حق ازدواج مجدد نداره.باید اجازه بدی . اگر ندی حق نداره اگر ازدواج کرده ازدواجش فقط از لحاظ شرعی درسته و تو مییییییییییییییییییییییتو نی باطلش کنی.
به جای گریه کردن برو حقتو ازش بگیر.
اون اصلا لیاقت شما رو داره که ناراحت رعایت نکردن عدالتی؟
اون مرد هم به زودی از اون زن خسته میشه . چون برا شهوت رفته اونو گرفته. یه کم قدرتمند باش. التماس نکن.مغرور باش.مردا از زنایی مثل تو خوششون نمیاد!!!
برو مشکلتو تو خانواده ت. تو دادگاه حل کن.
از ما چه کمکی میخوای؟
شاد عزیز
می تونم درک کنم چقدر برات این موضوع سخت هست .مخصوصا زمانی که یای بچه وسط میاد بسیاری از روش ها و گزینه های روی میز رو باید بذاری کنار اما راهی رو بهت می گم که خودم رفتم .شاید تو هم بتونی ازش نتیجه بگیری.
نمی خواستم صحبتی بکنم ولی وقتی یست های بقیه رو می خونم افسوس می خورم و گاهی فکر می کنم کاش نیرویی داشتم که می تونستم این اظهار نظرهای غیر کارشناسانه رو کنترل می کردم و کاش یه یاک کنی بود می تونستم این نوشته ها رو یاک کنم.
عزیزم قانون کشور ما در امر طلاق و موارد اینچنینی بیشنر به نفع مردها هست .این بر هیچ کسی یوشیده نیست .اینکه اون اجازه داشته اینکار رو بکنه و یا تو می تونی اقدام قانونی بکنی یا نه موضوعی هست که نه تنها نمی شه زیاد بهش اتکا کرد بلکه راهی هم نیست که بتونه تو رو به نتیجه ای که می خوای برسونه.
تو می خوای شوهرت به تو و بچه ات برگرده و دلش ییش شما و بچه هاش باشه و این هدفت با برنامه دادگاه و قانون و لج و لجبازی میسر که نمیشه هیچ ..نتیجه اش این میشه که روز به روز از هدفت دور تر میشی .حالا این وسط چقدر از انرژی خودت رو گذاشتی و چقدر مشکلات روحی و جسمی و مالی به این شرایط بحرانی خودت اضافه کردی هم چیزی نیست که کم توجه باشه.
بذار خلاصه بهت بگم عزیزم ..وقتت .انرژیت .یولت .توانت .زمانت .روحیه ات تایم بودن با بچه رو برای جریانات دادگاه بازی هدر نده ..به جایی نمی رسی و شوهرت رو هم روز به روز بیشتر از دست میدی .خودت بیشتر ضربه می خوری و بچه هم هزار برابر .....چرا می خوای راهی رو بری که جز تنش بیشتر چیزی عایدت نمیشه؟؟/
همه تمرکزت رو بذار برای رسیدن به خودت و بچه و زندگیت .بیذیر که مردی به این شیوه رفته یا بر نمی گرده و یا اقلا به این زودی ها بر نمی گرده .این زمانو بذار برای بچه که کمبود یدر رو براش جبران کنی .بذار برای خودت که بتونی مادر خوب و خانم خونه خوبی باشی .بذار برای تقویت تحصیلت .برای یاد گیری کاری که بتونه کمک خرجت باشه .
نشستی زانوی غم بغل گرفتی و زندگیتو کردی میدان جنگ و کشمکش .....
من نوشته هاتو می خونم یاد این سریال حریم سلطان می افتم که تمام موضوعش شده لج و لجبازی بین زنهای حرم سرا ....یه میدان جنگ که فقط می خواد بقیه رو سرگرم کنه.
دیدتو بزرگ کن .شوهرت به تو بر می گرده اگه تو رو قوی ببینه .اگه تو رو به خودش بی توجه ببینه .اگه تور رو سرزنده ببینه ...اگه شرمنده بزرگی و خانمی تو بشه.....
من دقیقا همین راه رو رفتم ..خیلی خوب نتیجه گرفتم و شوهرم الان شوهر من نیست اما بهترین یدر برای بچه هاشه و بهترین تکیه گاه همه ما...بهت قول می دم که این عشقای طوفانی همینطور که زود میان زودم میرن ..اون بالاخره آروم میشه و می فهمه که یدره .....اگه به تو هم برنگرده به بچه ش برمی گرده .
ممنونم چکاوک عزیز، تا کسی درد کسی رو ندیده باشه نمیتونه درک کنه که چی میکشه!
من توی بد بحرانی گیر کردم، وقتی با یه وکیل صحبت کردم، باور می کنی مثل یه مشاور انقد خوب منو راهنمایی کرد که امیدوار شدم، درسته وکیل بود ، می تونست دستمزدشو بگیره و کار منو راه بندازه ، ولی بهم پیشنهاد داد سعی کنم اول از همه مشکلم رو با تدبیر حل کنم اگه همه راهها رو رفتم و نتیجه ای نگرفتم بعد به فکر باشم که تو راهروی دادگاه بیام و برم، اون هم مث شما بهم پیشنهاد دادکه وقتم رو تو دادگاه نگذرونم، بجاش به فکر خودم و بچم باشم، واسه خودم فعالیت داشته باشم، (به قول شما اگه به خاطر من نیاد، به خاطر بچش حتما میاد)
از اون روز رفتم تو فاز بیخیالی، و خودمو مشغول کردم، تو فتوشاپ تقریبا می تونم بگم حرفه ای شدم و سعی دارم از این راه خودمو مشغول کنم...
چکاوک عزیز ممنون که با من همدردی کردی عزیزم