RE: بر سردو راهی طلاق یا ادامه
عزيزم اكه زندكي نخواد درست شه، هزارتا سكه هم نمي تونه درستش كنه، به نظر من به ماديات فكر نكن و زندكيتو بساز، اكه خدايي نكرده زندكيت درست نشه و به طلاق بكشه به نظرت با بول روحيت و عمرت بر ميكرده؟مهريه و خونه مهمه اما نه تا اين حد كه به خاطرش جنكيد و همه جيزو زير با كذاشت
مرسی sasal عزیز از راهنماییت. حرفات کاملا درسته ولی آدم باید آینده نگر باشه. اگه زنی با شرایط من که قبلا یه بار تا پای طلاق رفته بخواد همه طلاهاشو بفروشه و خونه رو هم به نام شوهرش کنه اونوقت اگه شوهرش بازم بگه برو نمی خوامت و با این قانون جدید و مسخره مهریه که همش به نفع مرده زنه باید چه خاکی تو سرش بریزه؟؟ همه سرمایش رفته دیگه هیچی نداره!
شما درست می گی ماریا جان
مهریه الان اصلا هیچ ضمانت اجرایی نداره اگر چیزی به نام مرد نباشه یا حقوقی از یه جا که قرارداد نبسته باشه
مهریه رو اجراهم کنی دیگه اصلا برای تقسیط هم نیان و اعسار ندن هم نه جلب می شن نه چیزی
تازه اگر تقسیط هم کنن باز اگر قسطها رو ندن باز نه حکم جلب داره نه چیزی
اینا دارن به همه زنا خیانت می کنن با این قانوناشون
دیروز من دادگاه اعسار داشتم قاضی بهم گفت الان همسرت اشتباه کرده اعسار داده
اگرم اعسار نمی داد هیچی نمی شد
مهریه الان فقط یه دکور
مهریه الان کشکه
طلاهاتو نجات بده
اگه کنار مادرشوهرت زندگی کنی بهتره تا سرمایتو از دست بدی
من منظورم اين نبود كه طلاهاتو بفروشي منظورم اين بود كه به مهريت دل نبندي، بذار شوهرت خودش رو باش وايسه، راستي اكه خونرو به نام خودشم بخره اكه مشكلي بيش بياد با يه وكيل خيلي زودتر از اون مي توني توقيف اموال بكيري، تا اون بفهمه تو حكمتو كرفتي، البته با يه وكيل خوب ، دو روزه توقيف اموال ميدن و اون ديكه نميتونه سند رو عوض كنه