-
RE: تروخدا راهنماییم کنید - اس ام اس های مشکوک همسرم
عزیزم میدونم که احساست خیلی رنجیده ولی نباید اجازه بدی رابطتون بخاطر این اشتباه نابود بشه ! یعنی اینقدر شل بود؟
این اتفاق ممکنه تو خیلی رابطه ها بیفته ، آدم ها اشتباه می کنند ،همسر شما اشتباه کرده و پشیمونه ، سعی کن دوباره بهش اعتماد کنی و در کنار این اعتماد ببینی اون چی کم داشته که در شما پیدا نکرده و به طرف شخص دیگه ای رفته ، من نمیگم این دلیل میشه .. اما زمینه چنین مسائلی رو از بین ببر
سعی کن اون کمبود رو در همسرت کشف کنی و ارضا کنی ، به نظر من دوری جسمی شما هم به این قضیه دامن میزنه اصلا از لحاظ جسمی ازش دور نشو
اما راهی که به نظر من اثربخشه :
ناراحتی خودت رو از این بابت به همسرت بسیار نشون بده ، اما......... و اما ، به دور از داد و بیداد و فحش و بی احترامی ، از لطافت زنانت استفاده کن!
طوری نشون بده که واقعا دلشکستگی و غمگین بودن و اشک ریختن یک زن رو نمایان میکنه ، نه اینکه مثلا داد بزنی ، توهین کنی فحش بدی و قهر کنی.... ! به هیچ وجه اینکارهارو نکن!
در عین اینکه کنارش هستی و احساس علاقت رو بهش ابراز میکنی ؛ خودت رو بابت این اتفاق بسیار غمگین و دلشکسته نشون بده ، طوری که واقعا دلش به درد بیاد ازینکه شمارو اینقدر آزرده.
بجای اینکه داد بزنی گریه کن ، ... بجای اینکه طردش کنی برو تو بغلش
سعی کن جملاتی که میگی درکنار ابراز ناراحتیت ، دوست داشتنت رو هم دربر داشته باشه ،
مثلا : ... اونقدر دوستت داشتم که خیال هم چین چیزی هم داغونم میکرد چه برسه به خودش ، اصلا باورم نمیشه .... چرا اینکارو کردی؟ مگه نمیدونستی چقدر دوست دارم؟؟
حال خودت رو با بیان لطیف زنانه براش توصیف کن و احساس غمت رو مو به مو براش بگو
طوری که دلش بسوزه و ناراحت شه که شمارو اینقدر آزرده کرده و وجدان خودش درد بگیره
اصلا و ابدا حرف جدایی رو نزن !!!! نذار گفتن این حرفها در زندگیتون عادی بشه و شوهرتم فکر کنه یه رابطه شل و ول دارید که همیشه امکان از هم پاشیدنش هست ، نذار شنیدن این جملات براش عادی بشه ، اونوقت خدایی نکرده روز مبادا که به گفتن این جملات واقعا احتیاج داری میبینی که دیگه روش اثری نداره..
انجام اینکار به تخلیه روحی خودت هم کمک میکنه و سبک میشی
اگه میخوای رابطت رو ترمیم کنی این راهشه ... برخوردهای خشن و تند اثرنامطلوبی روی هردوی شما خواهد گذاشت. نذار با ناراحتی برگرده
-
برخلاف نظر کبود عزیز ( البته با عرض معذرت :72::72: )
اصلا اعتقاد ندارم که مرتب بی وفایی شوهرش رو به روش بیاره! توجه داشته باشید که خانومی از مرحله گله و شکایت گذشته و شوهرش هم پشیمون شده و اینکه هر شب بره توی بغل شوهرش و زار بزنه که چرا اینکارو کردی؟! هم روحیه خودش رو پایین میاره و هم شوهرش رو بیزار و فراری میکنه! اگه شوهرش رو بخشیده و میخواد فراموش کنه دیگه نباید حرفی از اون ماجرا باشه!! اینجوری زندگی یواش یواش به روال عادی برمیگرده!! شک نکن عزیزم! من این مرجله رو گذروندم و میدونم با مطرج کردن مرتب اون خاطرات و گله و شکایت کردن چیزس حل نمیشه!!
از این به بعد فقط به روزهای خوب فکر کن :72::72::72:
-
زیبا جان منظور من اصلا این نبود که هی به روی خودش بیاره، شاید من بد توضیح دادم که اشتباه برداشت میشه
منظورم این بود که دو سه روز این ناراحتی هارو ابراز کنه اما با این روش و شیوه ای که گفتم ،
منظورم از "بسیار ابراز کن " هم تو همین تعداد روز کم اما به دفعات بود. یعنی تو این دو سه روز خیلی بگه که تا شوهرش به عمق ناراحتیش پی ببره و هم خودش تخلیه عاطفی بشه
وگرنه منم نظرم اینه که بعد از این چند روز واقعا باید تموم بشه و اتفاقا اصلا هم یادآوری نشه
-
ممنون از همتون
کبود جان آره روزای اول همین کار رو کردم یعنی نه اینکه نقشه باشه واقعا همینطوری شد
شاید اولش با عصبانیت بود چون از ناراحتی داشتم دیوونه میشدم اصلا نمیتونستم آروم شم
اما آخرش آروم باهم حرف زدیم اون همه چیز رو قول داد جبران کنه
و ازم خاست تو ناراحتی هامون و مشکلاتمون زیاد غرق نشم کاری که من میکردم
حرف جدایی زدم حتی گفتم به بابات میگم اون گفت هر کاری بکنی زمین و آسمونم زیر رو کنی من ازت جدا نمیشم
رابطمون اصلا شل و ول نیست خیلی بهم وابسته ایم
ما اصلا اینطوری از هم دور نشده بودیم که چند ماه یه بار همدیگه رو ببینیم دوری باعث خیلی اختلافا شد
الانم سعی میکنم فراموش کنم
مرسی خانم زیبا از راهنماییت
-
ببخشید با اون خانوم سکس هم داشته؟
-
نه عزیزم همچین رابطه ایی نبود
چطور؟
-
من دارم دیوونه میشم
شکم برطرف نمیشه همش دارم بهش زنگ میزنم کجایی چرا رفتی چرا اومدی چرا زود خوابیدی چرا شام نخوردی دارم خودمم دیونه میکنم اونم
میره بیرون شک میکنم میره ماموریت دیوونه میشم اون زنیکه بی شعور نزدیکشه و من دور
میدونین فک میکنم اون دیگه بهم علاقه نداره اگه داشت نمیرفت سراغ یکی دیگه حتی برا سرگرمی یا شیطنت هم بوده باشه
همش میگم چرا اینکارو کرد
باور کنین داشتم راحت و با افتخار زندگی میکردیم بهش افتخار میکردم دوسش داشتم خیلی زیاد از صب تاشب عکسش جلو چشم بود بوسش میکردم
الان نگاش میکنم چند لحظه بعد دلم میخاد گوشی رو خرد بکنم متنفر میشم ازش
غرورم له شده
پیش مشاور نمیتونم برم چون خونوادم شک میکنن من عادت ندارم تنهایی جایی برم
فقط آرزوی مردن دارم همین
همش میگم کاش خواب باشم
چیکار کنم
-
عزیزم همسرت رو ببخش ولی ازش بخواه که طوری جبران کنه که به طور کل از یاد ببری
و بهش بگو به حرمت عشقی که بینمون بود سعی میکنم فراموش کنم ، ولی خودت هم باید بهم کمک کنی .
ازش بخواه که زود به زود به دیدنت بیاد ، 3 یا 4 ماه خیلی فاصله زیادی هست ، اصلا نزار انقدر بینتون دوری باشه و
2 یا 3 هفته بعد از رفتن همسرت ازش بخواه که بیاد به دیدنت ، همش بگو دلم تنگه ، دیگه طاقت نداره .باید بیای وگرنه خودم میام
به کمتر شدن این فاصله کمک کن
-
-
سلام خانومی!
به اعصاب خودت مسلط باش! این شکاک بودن رو کنار بذار. یادت باشه چرا رو کنار بذار. چرا زود خوابیده ؟ خب خوابش میومده به همین سادگی. ببینم وقتی میره ماموریت کاری از دستت بر می آد؟ خب وقتی کاری ازت دستت بر نمیاد چرا خودتو داغون میکنی؟ عزیزم اون داره برای تو وزندگیش تمام تلاشش رو میکنه شما چرا اینقدر خودتو عذاب میدی؟ منم معتقدم حتما پیش یک مشاور حضوری برو.
هنوزم بهش افتخار کن. قرار بود این فکرها رو بذاری کنار پس چی شد؟ بهش بگو دلم برات تنگ میشه. زودتر بیا. 3 4 ماه واقعا زیاده. نزار این دوری بیشتر از 1 ماه بشه. امکانش را نداری یک بارم شما بری پیشش؟
-
اون تو خونه خواهرش اینا میمونه
چرا من میرم ولی خوب نمیشه تند تند برم بالاخره اونام یه خونوادن و من نمیتونم دم به دیقه اونجا باشم
الانم که زمستونه و اینجا کلی برف میاد
مثلا قرار بود یلدا برم پیشش ولی انقد برف اومد که نشد برم خیلی ناراحت بود بیش از اندازه منم همینطور میتونم بگم یلدا برا جفتمون عذاب گذشت فقط گریه کردم همین اونم طوری ناراحت بود که من تا حالا ندیده بودم
دعا کنین کاری که میخاد بکنه زود نتیجه بده تا زود بریم خونمون خواهش میکنم دعا کنین
-
سلام عزیزم
اول اینکه حتما یه مشاوره برو
دوم اینکه از متن اس ام اسها فهمیدی تا کجا پیش رفتن؟
رابطه عاطفیتو با شوهرت قوی کن هر لحظه کاری کن به یادت باشه اینجوری انگار پیشته
در پایان برات آرزوی موفقیت دارم ایشالله گره از مشکلاتت باز بشه
-
سلام عزیزم اون اس ام اس اصلا برا اون طرف نبوده من کاملا درگیرش بودم گفت که اشتباه شده ومن متوجه شدم که اون اس ام اس برا من بود و مطمئنم که اشتباه شده بود
تا جای خاصی پیش نرفتن این رو میدونم لااقل خودش گفت
من و شوهرم خیلی مشکل داشتیم و من غرق شده بودم تو این مشکلات از دوریش ناراحت بودم مشکلات داغون شده بودم و اون برا فرار از مشکلات اینکارو کرده بود که با یکی حرف بزنه که هیچی از مشکلاتش ندونه و فقط حرفای روزمره بزنن همین
یه ماه هم نشده بود که این مسئله پیش اومده بود و تموم شد حداقل قول داده که تموم شده
من امیدورام که تموم شده
مشاور نمیتونم برم به دلیل بعضی چیزها
-
عزیزم منم به خدا خیلی مشکل تو زندگیم دارم شوهرم مهندس بیکاره البته تازه بیکار شده هنوز نتونسته خونه بخره(با پول ملکی که داره و هنوز نتونسته به قیمت خوب بفروشه)
ولی وقتی با هم هستیم اصلا به روش نمیارم اون گاهی ناراحته ولی من بهش میگم همه اینا حل میشه نزار حسرت این روزها رو بخوریم
همیشه میخندونمش. نازشو میکشم.حتی با وجود اینکه رسم نداریم رابطه داریم باهم.
نمیزارم تو مشکلات غرق بشه
تو هم همین کارا رو بکن .بزار با وجود دوری شوهرت لحظه به لحظه حست کنه.بدونه خیلی دوسش داری.و زندگی مشترکت خیلی برات مهمه.نزار وقتی باهاش حرف میزنی یاد غصه هاش بیفته!!!
همین جا هم مشکلاتتو بگو حداقلش تخلیه میشی.
-
سلام به همه عزیزان
بچه ها من خودمو گم کردم نمیدونم چیکار دارم میکنم
همش احساس میکنم خیلی زود بیخیال شدم و فقط دارم بهش محبت میکنم
میدونین چرا؟؟
چون میترسم بره چون میترسم از دستش بدم فقط همش دارم قربون صدقش میرم
اما بعضی وقتام فقط میشینم و زار میزنم که چرا اینطور شد
به اون هیچی نمیگم ولی دارم عذاب میکشم
همش میخام بپرسم ازش که اون زنه دنبالش نیست بهش زنگ نزده
همش میخام بازم داد بزنم سرش چرا اینکارو کرد
رفتارم اشتباهه؟؟چطوری باهاش تا کنم؟؟
اگه از هم انقد دور نبودیم راحت تر بود اما الان نمیدونم چیکار کنم؟
-
من هرچقدر هم خودمو قول بزنم باز هم میدونم فراموش کردن برا من محاله امر
چون من هیچ چیز رو راحت نمیتونم فراموش کنم
آدم کینه ایی نیستم اما همه چیز یادم میمونه
نسبت به زندگیم سرد شدم
فک میکنم طلاق بگیرم راحت شم
اما بعدش یاد خونوادم میفتم وپشیمون میشم میتونم بگم فقط بخاطر اونا دارم سعی میکنم نه خودم
شوهرم در عمل کار خاصی برا از دل دراوردن نمیکنه
کاملا با خودشه نه محبتی نه هیچ چیز دیگه از صب تا شب سر کار بعدشم که میاد خوابه چون همش میگه خستم
من
-
سلام دوست عزیز
نگران نباش و تمام انرژی تو برا محبت به شوهرت بذار نتیجه میگیری و همه چیزم با گذشت زمان فراموش میکنی میدونم لحظه لحظه چه حالی داری اگر زندگیتو دوس داری و نمیخوای جدا بشی محکم باش به هیچ وجه از همسرت فاصله نگیر از تمام فرصتها برا ابراز محبت استفاده کن و تنهاش نذار به راهنماییهای مشاوران تالار عمل کن. به تاپیک من سری بزن الان خداروشکر خوبیم و همه چیز تموم شد.
-
من انقد بهش محبت کردم که اینطوری شد به مرگ خودم قسم از لحاظ محبت وعاطفه هیچی براش کم نذاشتم
الان دیگه اصلا دوس ندارم بهش محبت کنم
گفتم فقط بخاطر خونوادم دوس ندارم زندگیم از هم بپاشه نه برا حفظ زندگیم
اگه به عقب برگردم با اینکه خیلی عاشقش بودم اما هیچوقت دوباره انتخابش نمیکردم
-
سلام
والا چی بگم...
همیشه میگن از کم محبتی اینطوری میشه..!!
این شوهر شما مشکلش اینه که دلزده شده ولی واقعا نمیدونم چرا.. نمیشه هم با حرفای شما چیزی متوجه شد .
دلیل دلزدگیش چیه؟؟ این پیدا بشه میشه حلش کرد
-
از حرفای من چی رو متوجه نمیشین؟؟
دلزده شده؟خوب شاید میدونه واقعا براش میمیرم دلزده شده
الان دلم میخاد یه مدت ولش کنم وبرم اگه زندگیمونو دوس داشته باشه برا برگردوندنم یه کاری میکنه اگه نداشته باشه بهتره از الان بره نه اینکه بعد چند سال با یه بچه بدبخت شم
وقتی میگین محبت کن بهش داغون میشم اون ناحقی کرده و من دوباره باید محبت کنم آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااااا
-
خانمی جون دوستم درکت میکنم اما یه ارتباط تلفنی نباید باعث شه بی خیال همه زندگیت شی.گیرم ولش کردی مطمئن باش تا آخر عمرت افسوس میخوری چرا نموندم و تلاش نکردمو...
درمورد محبت نکردنت هم باید از خودت بپرسی چی باعث شد همسرت رو به تماس تلفنی با اون زن بیاره؟؟؟ مطمئنا تقصیر شما نبوده اما قطعا از یه رفتار شما نشات گرفته(بین این دو تا فرقه)
یعنی شما کار اشتباهی نکردی اما همسرت بعلت رفتار شما مرتکب اشتباه شده. از صحبتهای خود شما اینطوری برداشت کردم اون رفتار محبت زیادی نبوده. گلایه بوده از دوری از شرایط از .... و این باعث به خوردن آرامش ایشون شده و ایشون بخاطر این مرتکب اشتباه روی آوردن به یه غریبه شده.(اینها رو برمبنای حرفای خودتون میگم و امیدوارم تنوع طلبی یادلیل دیگه ای در کارنبوده باشه)
اگر اینطور بوده با قربون صدقه بیشتر شما مشکلی حل نمیشه. تنها چیزی که باعث رفع اون علته میشه رفتار آرامش بخش شماست.اا باتوجه به روحیه فعلیت اول توفکر التیام زخم دلت باش. اگر آدم مذهبی ای هستی یه برنامه برای خودت بزار رازونیازی مناجاتی چیزی...سعی کن روحیتو قوی کنی.به این فکر نکن که زود بخشیدمشو...شاید درست بگی اما الان به کارهایی فکر کن که ازین ببعد ازدستت برمیاد.بعدازینکه تونستی باخودت کنار بیای سعی کن پخته و معقول رفتار کنی . جوری که همسرت ببینه چقدرتو رشد شخصیتی داشتی.که اگر بخشیدیش به این علت بوده که درک و شخصیت و فهمیدگی والایی داشتی نه از ترس ازدست دادنش. باهاش منطقی رفتار کن. فقط زن تو رختخواب براش نباش. همدمش باش. الان دیگه مثل قدیم نیست که اگه صرفا کارت تو اتاق خوابت خوب بود دیگه همه چی تمومه(شرمنده اینقدر رک گفتم اینو تو سمینار یه سخنران به همین رکی گفت)مردای الان یه دوست میخوان کنارشون و همینطور ما زنا. باید ببینن زنشون همقدو سطح خودشونه باید باور کنن بیشتر از هرکسی اونه که درکش میکنه و همراهشه. زندگی سخت شده از لحاظ مالی عاطفیو..مثل قبل نیست. همینکه کسی بیرون خونه کار میکنه یعنی جنگ اعصاب. اومد خونه احتیاج به یه همدم داره کسی که بتونه ازش نظر بخواد اونقدر محکم باشه که گاهی به شونه هاش بشه تکیه کرد. همسر شما که شرایط سختتری هم داره و اون دوری از شماست. شما خیلی از گلایه ها و توقعاتو نمیتونی مثل زنوشوهرای دیگه بهش منتقل کنی چون در مقابل تو هم نمیتونی بواسطه دوری راه برای اون کاری کنی و باری از دوشش برداری. پس درک کن و سعی کن تغییر کنی. بازهم میگم کسی که اشتباه کرده ایشون بوده نه شما اما اگه میخوای این زندگی درست شه باید برای بهترشدنش و دوامش تلاش کنی.موفق باشی دوستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khnaomi
از حرفای من چی رو متوجه نمیشین؟؟
دلزده شده؟خوب شاید میدونه واقعا براش میمیرم دلزده شده
الان دلم میخاد یه مدت ولش کنم وبرم اگه زندگیمونو دوس داشته باشه برا برگردوندنم یه کاری میکنه اگه نداشته باشه بهتره از الان بره نه اینکه بعد چند سال با یه بچه بدبخت شم
وقتی میگین محبت کن بهش داغون میشم اون ناحقی کرده و من دوباره باید محبت کنم آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااااا
ببین دوست گل
مشکل شما مث منه با این فرق که من پسرم
خانمم اصلا توجه نمیکنه و حتی براش مهم نیست که من با کی باشم و...
یکم بی محلی میکنم میاد سمتم..امتحان کن..
یه مدت جدی بگو میخوام برم و جدا بشم... خیلی جدی و محکم
و واقعا هم برو و نذار بفهمه اصلا که جدی نیست
-
اقا محمد متاسفانه اصلا با نظر شما موافق نیستم. یعنی چی که به این راحتی حرف طلاقو بزنه اومدیم و همسرش جدی گرفت و تا تهش رفت میدنی اونوقت چی میشه؟؟خانومی با منت و عذرخواهی دوباره برمیگرده همین جایی که هست تازه کلی حریمها هم ازبینشون رفته و قبح طلاق هم ریخته.
-
آقای محمد باور کنین تنها چیزی که الان دلم میخاد انجام بدم اینه که شما گفتین.دلم میخاد یه مدت تنهاش بذارم تنها بمونم.اگه دوسم داشته باشه میفهمه و برمیگرده
باور کنین بخدا قسم من خیلی کارا براش کردم از همون دوران دوستیمون مادی و معنوی هر کاری تونستم براش کردم و خودش همیشه میگه هرچیزی که بدست اوردم بخاطر وجود توئه
اما قدرم رو نمیدونه.
مثلا دیشب سر اینکه خونه رو گذاشته بود فروش و پیگیر نمیکرد بحثمون شد قضیه هم این بود که دو هفته اس قراره بره دنبال بنگاهها و قیمت کنه و خونه رو بسپاره به چندتاشون اما پیگیرش نبود وقت داشت مثلا دیشب برده بود ماشین رو تعمیرگاه برگشتنی یادش انداختم(حواس پرته) که کاش میرفتی به بنگاههام سر میزدی گفت ولش کن فردا تعطیلم میرم منم گفتم ناراحتم میکنی( چون احساس میکنم اهمیت نمیده و مهم نیست که زودتر بریم سر زندگیمون)اونم داد زد به تو ربطی نداره هر کاری بخام میکنم تو حق نداری دخالت کنی (البته بگم که خودش میدونه که چند ساله فقط من دارم به سر و سامون گرفتن زندگیش کمک میکنم خونوادش هیچ کمکی بهش نکردن یه ماشینی که الان داره اگه من باهاش حرف نمیزدم که دنبال حق و حقوقت از کار شراکتی با بابات باش اونم الان تو دستش نبود)اصلا رفتم سپردم قرار نیس به تو بگم همش گیر میدی و من همش باید بشینم با تو مشکل حل کنم.من از ناراحتیم حتی یه کلمه حرف نزدم گفتم مگه چی گفتم چیکار کردم چن هفته اس اصلا حرفی زدم که تو بخای مشکل حل کنی؟؟(بعد اون قضیه همش دارم با قربون صدقه رفتن رفتار میکنم هیچ مشکل و حرفم رو بهش نمیگم)
بعدم گوشی رو قطع کرد زنگ زدم جواب نداد منم دیگه پیگیرش نشدم.اگه قبلنا بود حتما دوباره باهاش تماس میگرفتم چون دوس نداشتم ناراحت گوشی رو قطع کنیم اما الان دیگه برام مهم نبود.
اون یه عروسک کوکی میخاد که از صب کوکش کنه بخنده تا شب که خودش خاموشش میکنه.به هیچ چیز و هیچ کاری حرف نزنه پیگیر نباشه.
من الان نگرانتر از همیشه ام اون منو از زندگی کردم انداخته.
چیکار کنم؟
روژان جان از شمام ممنونم و میدونم که حرفتون درسته اما باور کن اشتیاقم شده صفر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روژان20
خانمی جون دوستم درکت میکنم اما یه ارتباط تلفنی نباید باعث شه بی خیال همه زندگیت شی.گیرم ولش کردی مطمئن باش تا آخر عمرت افسوس میخوری چرا نموندم و تلاش نکردمو...
درمورد محبت نکردنت هم باید از خودت بپرسی چی باعث شد همسرت رو به تماس تلفنی با اون زن بیاره؟؟؟ مطمئنا تقصیر شما نبوده اما قطعا از یه رفتار شما نشات گرفته(بین این دو تا فرقه)
یعنی شما کار اشتباهی نکردی اما همسرت بعلت رفتار شما مرتکب اشتباه شده. از صحبتهای خود شما اینطوری برداشت کردم اون رفتار محبت زیادی نبوده. گلایه بوده از دوری از شرایط از .... و این باعث به خوردن آرامش ایشون شده و ایشون بخاطر این مرتکب اشتباه روی آوردن به یه غریبه شده.(اینها رو برمبنای حرفای خودتون میگم و امیدوارم تنوع طلبی یادلیل دیگه ای در کارنبوده باشه)
اگر اینطور بوده با قربون صدقه بیشتر شما مشکلی حل نمیشه. تنها چیزی که باعث رفع اون علته میشه[size=xx-large] رفتار آرامش بخش شماست.اا باتوجه به روحیه فعلیت اول توفکر التیام زخم دلت باش. اگر آدم مذهبی ای هستی یه برنامه برای خودت بزار رازونیازی مناجاتی چیزی...سعی کن روحیتو قوی کنی.به این فکر نکن که زود بخشیدمشو...شاید درست بگی اما الان به کارهایی فکر کن که ازین ببعد ازدستت برمیاد.بعدازینکه تونستی باخودت کنار بیای سعی کن پخته و معقول رفتار کنی . جوری که همسرت ببینه چقدرتو رشد شخصیتی داشتی.که اگر بخشیدیش به این علت بوده که درک و شخصیت و فهمیدگی والایی داشتی نه از ترس ازدست دادنش. باهاش منطقی رفتار کن. فقط زن تو رختخواب براش نباش. همدمش باش. الان دیگه مثل قدیم نیست که اگه صرفا کارت تو اتاق خوابت خوب بود دیگه همه چی تمومه(شرمنده اینقدر رک گفتم اینو تو سمینار یه سخنران به همین رکی گفت)مردای الان یه دوست میخوان کنارشون و همینطور ما زنا. باید ببینن زنشون همقدو سطح خودشونه باید باور کنن بیشتر از هرکسی اونه که درکش میکنه و همراهشه. زندگی سخت شده از لحاظ مالی عاطفیو..مثل قبل نیست. همینکه کسی بیرون خونه کار میکنه یعنی جنگ اعصاب. اومد خونه احتیاج به یه همدم داره کسی که بتونه ازش نظر بخواد اونقدر محکم باشه که گاهی به شونه هاش بشه تکیه کرد. همسر شما که شرایط سختتری هم داره و اون دوری از شماست. شما خیلی از گلایه ها و توقعاتو نمیتونی مثل زنوشوهرای دیگه بهش منتقل کنی چون در مقابل تو هم نمیتونی بواسطه دوری راه برای اون کاری کنی و باری از دوشش برداری. پس درک کن و سعی کن تغییر کنی. بازهم میگم کسی که اشتباه کرده ایشون بوده نه شما اما اگه میخوای این زندگی درست شه باید برای بهترشدنش و دوامش تلاش کنی.موفق باشی دوستم[/size]
-
چرا هیچ کس هیچ حرفی نمیزنه؟؟؟