RE: ازدواج بدون علاقه اولیه بر اساس شرایط
ممنون از همه..
شما خودوتون رو بذارین جای من ..
اس بدی به یکی بهت بگه مگه نگفتم اس نده!!
بعد شما باز بهش اس میدی .. مگه من برا خودم شخصیت ندارم. ؟
نظر شما راجع به این حرفش که هفته قبل ( ینی اخرین باری که حرف زدیم ) چیه؟
من اگه بخوای صد جلسه هم مشاوره میام ولی اگر اخرش نشد باید بپذیری
برداشت من اینه : من تمایلی به حل قضیه ندارم...
برداشت شما چیه؟
به جای تمرکز روی معنی حرفهای ایشون روی همون جلسات مشاوره تمرکز کنید یه دختر 20 ساله اونقدرها هم جملاتش عمق نداره که شما اینقدر خودتونو بهش مشغول کنید.
یه مشاور مجرب پیدا کنید جلسه اول رو تنهایی برید و همه چیز رو براش توضیح بدید و هم نظر مشاور رو ببینید و هم اگه موافق بود بهش بگید بهتره به خانمتون بگه این احساسات طبیعی هست و باید تو این مرحله بتونه بهشون غلبه کنه.
در چه شهری هستید اگه در تالار جستجو کنید مشاورهایی در تهران شیراز و ... پیدا میکنید که قابل قبول هستند.
فعلا تماس یا sms شما در حد اطلاع رسانی برای روز مشاوره باشه فقط همین (ضمنا زمان و شخص مشاور رو خودتون انتخاب کنید)
اگه به پیام شما اون پاسخ رو داده به این مفهوم هست که خیلی از بابت وجود شما خیالش راحته و کل تصمیم و اختیار رو برای خودش میدونه
به هر حال فعلا روی رفتن پیش مشاور تمرکز کنید
ممنون فکور جان...
آره ولی یه مشاور بهم گفت تا خودش نخواد حل نمیشه..
نمیدونم والله
یه ساعت خوبم .. یهویی بهم میریزه حالم.. یه لحظه میخندم ده دقیقه بعدش پرخاش میکنم به همه...
دلم میسوزه برای خواهرم ..مادرم... که گاهی بد رفتاری میکنم باهاشون...
من تو همين شرايط هستم ابا برعكس، به نظرم مشاور اينا رفتين ديدين درست نشد بهش بگو باشه جدا شيم پس اما ٢٠ روز ديگه بريم الان نمى تونم . تو ٢٠ روز هم كامل بكش كنار بزار دلش تنگ شه بزار ببينه بى شما چه حالى مى شه يا بر مى گرده يا مى فهمى واقعا دوست نداره الان بفهمى و تموم كنى بهتر از چند سال ديگس
به نظرم دو ماه خیلی زوده واسه تصمیم گیری..
تصمیمش بچگانست..
من نه مسخره بازی در میارم..نه چیزی .. در ضمن اجباری توی کار نبوده و روی عقل تصمیم گرفته. از نظر تحصیلات ازش بالاترم .. از نظر خانوادگی و شخصیتی هم نمیخوام تعریف کنم ولی به گفته همه بالاترم.
بهش محبت کردم همه جوره.. از هدیه خریدن و .. بگیر تا بیرون بردن و ...
هیچ وقت نشده چیزی بخواد بگم نمیشه و یا پول ندارم .
گفت توقع ندارم کار کنی تو زمان تحصیلت گفتم ولی من کار پیدا میکنم و الانم پیدا کردم .
دخترا واقعا لوس و بچه ننه هستن خیلیاشون..
بعد میگن چرا امار طلاق زیاده..
در ضمن مشاوره ای که شما به من دادین توی شرایط روحی بد خودتون هست .
فک کنم بهتره افت های مشاوره رو بخونی...
خب اگر بالاترى اميد داشته باش چون در مورد من كاملا برعكس هست از همه نظر اون پايين تره . اما به اندازه خودش بهش محبت كن همون قدر كه ازش محبت مى بيني. مرد باش و قوى و محكمببين سليقش تو لباس اينا چيه دفعه بعد به تيپ و ايناتم اهميت بيشتر بده ديديشم محكم برخورد كن سريع نگو واى مردم از دلتنگى و .....
اره میدونم چطوری رفتار کنم..
قضیه من خیلی فرق داره فک کنم چون واقعا تو این مدت میگه سعی کردم علاقه مند بشم بهت ولی نشده...
البته واقعا مدتش کمه چون اصلا تو دو ماه نمیشه توقع معجزه داشت
یه سوال دیگه..
توی دو ماه چقد میشه یه نفرو شناخت و روش قضاوت کرد ...
ینی کسی توی دو ماه عاشق کسی نشه دیگه نمیشه؟
یه چیز دیگه به ذهنم رسیده این چند روز و با توجه به حرفای مادرش حس میکنم خود مادرش یکمی پشیمون شده...
اخه مثلا مامانش گفت روزی که عقد کردین از همون روزه من یه جوریم..
یا اینکه واقعا نشون میداد به من حسادت میکنه که با دخترش میرم بیرون...
بهمون میگفت زود بیاین ( یه جورایی اقتدار منو زیر سوال میبرد ینی من نمیتونم از دخترش مواظبت کنم؟)
سلام آقا محمد
من چیزهایی رو در حد اطلاعاتمه بهتون می گم:
در انتخاب یک افراد آسیب دیده برای ازدواج خیلی موارد رو باید از زیر ذره بین گذراند.
خانم شما یک فرد آسیب دیده هست! ایشون پدرشون رو در بچگی از دست داده اند، باید به این مساله دقیقتر نگاه می کردید.
علاقه اولیه اگر حدود 40 درصد باشه می شه تقویتش کرد و مثل یک نهال آبیاریش کرد تا بیشتر و بیشتر بشه ولی اگه خیلی کمتر از این مقداره، این نهال از ریشه خرابه و سرمایه گذاری روش فقط باعث می شه انرژی زیادی از هر دو طرف گرفته بشه..
فقط مواظب باشید حالا که به این زودی این قضیه رو فهمیدید، سرسری از کنارش نگذرید و موشکافانه تمام جنبه ها و آثار بعدیش رو در زندگیتون بررسی کنید تا یه وقت نشه یه درد کهنه که نسکین پیدا نکرده و بخواهید یه وقت نا آخر عمر دنبال خودتون بکشونیدش!
ببینید من هم پدرم و خواهرم رو از دست دادم و از خیلی لحاظ ها اسیب دیده هستم پس این دلیل نمیشه ...
عجب!
دو تا فرد آسیب دیده!! خیلی عجیب نیست که جذب همدیگه شدید!
ناراحت نشید و اذیت نشید ولی فکر کنم کار خانم شما در این شرایط کاملا درست و منطقی هست، بهتره شما هم به جای تلاش و خرد کردن غرورتان برای عوض کردن نظر همسرتون بهتره سرتون رو بالا بگیرید و به ایشون یک حقیقت رو بگید و اون هم اینه که شما بعد از ازدواج همینی خواهید بود که الان اون داره می بینه و تغییر زیادی نخواهید کرد، به ایشون فرصت بدهید که روی زندگی مشترک با شما فکر کنه و در خلوت به نتیجه برسه..
شما هم در این مدت یکم روی اعتماد به نفستون کار کنید.
دوست گرامی در زندگی ای که بدون علاقه اولیه شروع بشه هرگز وارد نشوید! جدا به شما این توصیه رو می کنم!!!
من که علاقه دارم بهش .. اون بدون علاقه شرو کرده..
اخه من چرا باید بسوزم؟
من که گیج شدممممممممممممممم
یه جا میخونم علاقه از اول نباشه بعدشم بوجود نمیاد...
اینجا باز بعضیا میگن مشکل قابل حله و معموله..
خداییییییییییییاااااااااا ااااااااااااااا کمکم کنننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننن
دوستان اگر میخواین راهنمایی کنین لااقل جریان رو درست بخونین و بعد راهنمایی کنین..
ممنون میشم..
من نه میخوام امیدوارم کنین و نه نا امید.. میخوام واقعیت ها رو بدونم..
:323::323::323::323:
آقا محمد
صبور باش
با این کارات رابطه رو بیشتر خراب میکنی
با نگرانی بیشتر و سعی در راضی کردن اون (با هدیه و گل و حرف و ملاقاتو..) بیشتر اونو از خودت دوور میکنی
یکم ازش فاصله بگیر به خودت برس
بزار ببینه که قوی هستی و مثل یه مرد میتونی با مشکلات کنار بیای
اگه میخوای به روش خودت اداه بدی هیچ فایده ای نداره بت قول میدم تو کمتر از یک ماه طلاق میخواد
پس صبور باش مشاورم یه جای غریب برید هر کدو به تنهایی برید پیش مشاور غریب و بعد دو سه جلسه با هم برید
مشاور راهنمایتون میکنه
تو این مدت ( همون یک یا دوماه ) اصلا با هم رابطه نداشته باشین حتی یک اس ام اس
من قبلا گفتم بهت اما گوش نمیدی
اگه میخوای از دستش بدی هی بش گیر بده ( با حتی یک اس ام اس )
جوانه جان ممنونم..
اره راس میگی منم همین راه رو انتخاب میکنم..
الانم که دارم مینویسم درسته که من یه مرد هستم ولی اشک چشمامو تازه پاک کردم.
مشکل اینه که ما مردا باید قوی باشیم و احساسمون رو پایمال کنیم..
:302:
این تاپیک به ظرفیت نهایی خود رسیده
آقا محمد لطفاً به راهنماییها توجه کن و از طریق مشاوره حضوری کار را جدی تر دنبال کن و سعی کن که راهکارهای مشاور را دقیق انجام دهی تا به نتیجه درست دست یابی
موفق باشی
.