-
RE: ارتباط نامزدم با دختر دوست خانوادگی
الف-ح عزیز هر چه زودتر هر چه زود تر این رابطه رو هر جور میتونی قطع کن! من واقعا با توجیهاتی که همسرت آورده احساس خطر میکنم. و خیلی حرفاشو شبیه اوایلی که من موضوع شوهرم رو کشف کردم میبینم. مطلب اینه که شوهرت یک حورایی بااین رابطه احساس رضایت کرده و میخواد اون رابطه رو حتی به قیمت ناراحت شدن و زجر و عذاب کشیدنت ادامه بده!! باور کن براش سخته که این رابطه رو قطع کنه و روز به روز هم اینکار براش سختتر میشه.مخصوصا اگه طرفش به این رابطه اصرار داشته باشه. اون خانوم هم چون داره جدا میشه دنبال یک تکیه گاه میگرده و شوهرت رو پیدا کرده و به این راحتی ها دست بردار نیست!! اصلا کوتاه نیا و بهش بگو اینجور حرف زدن هم با یک زن شوهر دار که در آستانه طلاق هست برای تو غیر قابل تحمله و نمیتونی اینجوری ادامه بدی خیلی صریح و قاطع باهاش حرف بزن و اصلا کوتاه نیا!! به سختگیریاش هم توجه نکن اکثر مردا اوایل ازدواج چون شناخت کاملی از زنشون ندارن. سخت گیرند که به مرور این خیلی کمرنگتر میشه چون زنشون رو میشناسن!!
عزیزم این مورد رو اصلا دست کم نگیر. مطمئن باش اون زن از این کاراش منظوری داره!! یک جورایی برای زندگی ات نقشه کشیده! اون دختری که به شوهر من گیر داده بود چندین بار به من تلفن کرد و از کار خودش اظهار پشیمونی کرد و گفت دیگه از این کارا نمیکنه ولی بازم ادامه داد. و با چه سختیی تونستم از زندگیم بیرونش کنم. اینکه شوهرت بهش گفته معلومه که ازش خواسته بیشتر حواسشو جمع کنه. به نظر من قاطعانه براش مدت تعیین کن که باید توی این مدت رابطه ات رو قطع کنی یا صفحه ات رو ببندی و قاطع باشی و به هیچوجه کوتاه نیا!! قوی باش و از هیچ چیز نترس من برات دعا میکنم عزیزم.
-
سلام عزیزم
خیی ناراحت کننده است می دونم همه زن ها معمولا دچار همچینموضوع مشابه ای شدند پس نامید نشو
نمی دونم راه کاری که میگم درسته یا نه اما بهش بگو پس اگه ایراد نداره من جلوی خدت نظر خانواده خودت و خانواده خودم رو در مورد این موضوع جویا میشم
بکو شاید من دارم اشتباه می کنم بزار بپرسم اما جلو خودت اگه راضی به این کار نشد فشارت رو بیشتر کن و بزار بترسه از اینمه شاید کسی بفهمه
-
ساره جوون ممنونم از راهنماییت عزیزم .. اما دلم نمیخواد شخصیت همسرمو جلوی خانواده ها خراب کنم ..
زیبا کردستانی عزیز ممنونم از کمکت .. عزیزم امیدوارم مشکلت حل شده باشه و الان با همسرت خوشحال و شاد باشی .. عزیزم آخه من دو بار این کارو کردم .. باور کن خیلی قاطع باهاش صحبت کردم و صریح ازش خواستم این رابطه رو قطع کنه .. طرز فکر همسرم مرد سالاریه .. شاید به این علته که هیچ جوری حرفامو قبول نمیکنه و فکر میکنه اگه الان مثلا رابطه شو با اون خانوم قطع کنه یعنی حرف منو گوش کرده و من دیگه بهش زور میگم !! برا همینه که سعی میکنه زیاد بهم رو نده مثلا :311:
نمیدونم شایدم من دارم اشتباه میکنم ..
بچه ها به نظرتون اینکه سرشو گرم کنم بهتر نیست ؟! مثلا برنامه بذارم برای اینکه شبها با هم بریم بیرون یا برم پیشش یا .......؟! اینجوری به نظرتون خودش کم کم این رابطه رو تموم نمیکنه ؟!
دلجوی عزیز حرف قشنگی زد .. من نمیتونم دائم دنبالش باشم که .. میخوام این مسئله ریشه ای حل بشه .. میخوام انقدر سرش گرم زندگیش باشه که حتی فکرم نکنه با کسی صحبت کنه .. اشتباه میکنم ؟!
-
نه بهترین کار همینه که تو در کنارش باشی
اما به شرطی که اول اون بفهمه که این کار درست نیست . نزارواسه شوهرت اینکار عادی شه چون اگه عادت کنه حتی اگه این بره دوست داره سرش رو با چیز دیگه گرم کنه
بعد سر کارش نزار تنها بمونه برو پیشش می دونم نامزدی اما تنهاش نزار شب ها رو در کنار هم باشید. اون مثل کسیه که دوچرخه داره اما نمی تونه سوارش بشه . مواظب حریمت باش اما تنهاش نزار .
ضمنا من نگفتم به خانواده اش بگو گلم گفتم بزار بفهمه که کارش از دید خودش هم ایراد داره
بگو که اگه ایراد اره بریم نظر مثلا بابات رو هم بدونیم ، شاید من اشتباه می کنم .
ببین مطمئن باش اون میدونه کارش ایراد داره و راضی به این کار نمی شه
-
ممنون ساره جون
متاسفانه اجازه ی این که شبها پیش هم باشیم رو نداریم چون خانواده ی من از اول نامزدی شرط گذاشتند ..
من فکر میکنم در حال حاضر بهترین کار اینه که بیشتر جذبش کنم سمت خودم و زندگیمون .. نمیدونم فایده ای داره یا نه اما از دست روی دست گذاشتن که بهتره .. :325:
بازم اگر نظری دارین یا حرفی هست که میتونه کمکم کنه خواهش میکنم بهم بگین :316: احساس میکنم همسرم داره راهشو کج میکنه و بعد یه مدت عادی میشه این قضیه .. خواهش میکنم نظرای پر مهرتون رو دریغ نکنید ازم :72:
-
سلام حرفهای فرشته مهربون رو دوباره بخون لطفا و بهشون عمل کن
نشستی به پیشرفت رابطه همسرت با یه زن نگاه می کنی!!!!!!!!
هر چه سریعتر و با سیاست این رابطه رو قطع کن
یعنی چی که بهش گفتم کمتر باهاش حرف بزن
خیلی قاطع تر از این حرفها باید باشی
-
واسه این پرسدم ناراحتی ات واسش مهمه این 1 پیشنهاد نمیدونم میتونه موثرباشه یا نه یه مدت خودتو بزن به افسردگی و ناراحتی بعد حتما میپرسه چته؟تو هم بهش بگو این کارات من رو ناراحت میکنه و.... از این حرف ها راستی چرا به 1 مشاور مراجعه نمیکنید تا اون باهاش صحبت کنه؟ عزیزم راستی این که میگی 2 زور 1بار چت میکنن اصلا طبیعی نیست ادم با کسی که واسش مهمه 2 روز 1بار حرف میزنه من خودم هروقت فیس بوک میرم چتم رو خاموش میکنم تعجب میکنم از شوهرت که 2 روز یه بار با این نیوشا چت میکنه مطمن باش خودشم میدونه کاراشون درست نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط الف-ح
این چت ها رو من به همسرم نشون دادم .. گفتم ببین این خانوم رو شما یه حساب دیگه باز کرده و علاقه داره بهت .. ممکنه که تو نظری روش نداشته باشی اما این کاری که تو میکنی به خودت و من و نیوشا ضربه میزنه .. آبروت میره جلوی خانواده هامون چون اونا که نمیدونن تو قصدی نداشتی .. گفتم خوشت میاد من با یه نفر دیگه صحبت کنم ؟! حتی اگه اون منظوری نداشته باشه و یه رابطه ی سالم باشه ؟!
من تمام این حرفها رو با قاطعیت و آرامش و خیلی محکم زدم و ازش خواستم این رابطه رو قطع کنه .. اما دوباره شروع کرد به توجیه کردن و گفت دیگه زیاد نمیرم و کمتر باهاش صحبت میکنم ..
خواهش میکنم یه راهی جلو پام بذارین چون همسرم اصلا قبول نمیکنه که دیگه باهاش حرف نزنه و مدام میگه من منظوری ندارم و اونجا این چیزا عادیه و تو داری زیادی سخت میگیری ..
اقلیمای عزیزم ممنونم از حضورت ..
به خدا من هر جوری که فکرشو کنی گفتم .. هم حرفهای فرشته مهربان رو زدم و هم از حرفهایی که بقیه ی بچه ها زده بودن استفاده کردم .. باور کن گلم خیلی قاطع و محکم گفتم ..
آخه کدوم زنی خوشش میاد شوهرش با یکی دیگه حرف بزنه که من دوومیش باشم ؟!:302:
من بیخیال نیستم و از درون دارم داغون میشم .. چند بار تا حالا گفتم ولی بیشتر از این بگم به نظرت اون حساس تر نمیشه ؟ :316::316:
کارو جان ممنونم از نظرت .. نمیدونم این راه موثره یا نه .. اخه الان از نظر مالی خیلی تحت فشاره ( قسط داره )
برای مشکلات بزرگ تر از این هم مشاوره نیومد ! اعتقادی به مشاوره نداره و احساس میکنه خودش از پسش بر میاد ..
راستش از دو روز پیش که به نیوشا گفته بود اونی که باهاش حرف زدی خانومم بوده دیگه با هم حرف نزدن .. حتی دیگه پیغامم نمیذاره واسه ش .. این یه نقطه ی امید میتونه باشه ؟!!!!!
-
مواظب باش راه ارتباطشون رو عوض نکرده باشن
منظورم یه ایدی یا فیسبوک دیگه که شما ازش خبرنداری
مواظب باش
-
ببین دوست گلم ، این یه زنگ خطر بزرگه برات ، " بیا بغلم کن "
گفتن این جمله از سوی اون خانم به شوهر شما یعنی چی؟ دیگه ازین واضح تر؟ یعنی رابطشون به جاهایی کشیده که نباید می کشیده
از طرفی این مقاومت همسر شما برای قطع نکردن رابطه خودش گویای خیلی چیزهاست ، اگر واقعا چیزی نبود خوب راحت قطعش می کردند
چرا با وجود اینکه این رابطه باعث بروز مشکلات بین شما شده و به قول خودشون هم چیزی توش نیست ، باز دو دستی چسبیدنش و نمی خوان قطعش کنند؟
من نمیدونم شما چطوری باید برخورد کنی ، اینو خودت با شناختی از همسرت داری ، روحیات خودت و وضعیت زندگیت باید تشخیص بدی، اما باید سریعتر جلوشونو بگیری
شاید راه هایی که من میگم درست نباشه و کارت رو خرابتر کنه ، مخصوصا که طرف فامیل هم هست و باید محتاطانه تر عمل کرد. بهتره در مورد نوع برخوردت مشاورها نظر بدن اما باید زودتر قطعش کنی
من فکر میکنم شما قاطعیت لازم رو به خرج ندادی ، شما توضیحات خودت رو دادی ، بعدش باید خیلی جدی بهش میگفتی نمی خوای حتی یکبار دیگه ببینی که با اون خانم داره حرف میزنه (این کاریه که اگه من بودم میکردم ، شاید در مورد شرایط شما جواب نده، اینو خودت باید بسنجی)
زیاد مهم نیست که همسرت قانع بشه یا نه ، تو مورد به این تابلویی دیگه اینهمه دلیل آوردن بی معنیه ، اون خودش هم میدونه که داره چکار می کنه
-
عزیزم همسر تو از حالا باید بدونه خواه ناخواه ازدواج و تاهل، تعهد میاره و خط قرمزهایی رو ایجاد می کند که طرفین رابطه باید رعایت کنند. بهش بفهمون این که از خودش مطمئنه مهم نیست، مهم حفظ خط قرمزها و نشکستن حریم هاست. من با اطمینان بهت می گویم که با قاطعیت با این قضیه برخورد کن، حتی اگه به قول خودت محدودت هایت بیشتر بشود. چون چیزی که مهمه طرز فکر همسرت در خصوص ایجاد چنین روابطی است، این طرز فکر به نظر من خطرناک است و در آینده هم منجر به برقراری روابط جدید با افراد جدید می شود.
به نظرم ایراد گرفتن های همسرت از شما باعث شده که اعتماد به نفست پایین بیاید. پس اول اعتماد به نفست رو ببر بالا. به محاسن و ویژگی های مثبتت فکر کن، خودتو اصلا دست کم نگیر و در مرحله بعد با همسرت جدی صحبت کن و بهش اولتیماتوم بده. بهش یک مهلت کوتاه بده تا رابطه اش و کلا با اون خانم قطع کنه.
حتی به نظر من اگه این راهکارها موثر نبود با یکی از اعضای خانواده اش مثلا مادرش درمیان بگذار تا یک شخص سوم هم بهش بفهماند که این کارش اصلا درست نیست.
موفق باشی
-
واقعا ممنونم که تنهام نمیذارین و با راهنماییهاتون به افکارم جهت میدین تا تصمیم درستو بگیرم :72:
کبود جان بله منم از اون یه جمله ش به شدت وحشت زده شدم .. مدام میاد تو فکرم و میگم یه زن چقدر میتونه پست باشه که این حرفها رو به یه مرد متاهل بزنه ؟!!!!!!!!
شاید شما درست بگی و من قاطعیت لازمو نداشته باشم ..
شب نیلوفری عزیز از شما هم ممنونم .. حرف شمام دقیقا درسته .. من اعتماد به نفسم کمی پایینه و اگه همسرم یه ایراد کوچیکم ازم بگیره دیگه میره رو صفر :311:
از سه شنبه ی هفته ی پیش که همسرم به اون خانوم گفت اونی که باهاش چت کردی ارام بوده دیگه با هم حرف نزدن .. مطمئنم که همسرم ای دی دیگه ای نداره که بهم نگفته باشه .. شبا 5 دقیقه میره و فیس بوکشو چک میکنه و سریع میاد بیرون .. فعلا هم نه نیوشا پیغامی گذاشته نه همسرم چیزی گفته .. وقتی بهش میگم چرا اون روز به نیوشا گفتی با من چت کرده میگه میخواستم حواسشو جمع کنه و از زندگی ما بکشه بیرون ..
میشه با توجه به این اتفاقای اخر بگین هنوزم باید باهاش صحبت کنم یا منتظر بمونم ؟!
-
به نظر من منتظر بمون اما حواست رو جمع کن و هوشیار باش
ضمنا عزیزم ایدی ساختن که کاری نداره
نمی خوام بدبینت کنم اما هوشیار باش
الان که با هم نمی حرفا نمیتونی دوباره گیر بدی
اما فرصت خوبیه که خودت رو بهش نشون بدی . بیشتر بهش محبت کن و لابه لا حرفات تو لحظه های محبت آمیز بگو که چقدر خوشحالی که در کنارشی و بهم وفادارید .
بهش بگو که چقدر دوسش داری و چقدر نگران زندگی ات هستی .و ...........
الان بهترین موقعیته نزار تنها بمونه که دوباره به اون رو بیاره
موفق باشی
-
عزیزم الان بهترین موقعیته که ارتباطشون کاملا قطع بشه ، مخصوصا که خودشون اقدام کردن (البته اگه واقعا اینی که تعریف کردی شده باشه)
اون خانم هم فعلا متوجه شده که چه خرابکاری پیش شما کرده
حالا که رابطشون اینطوری شده باید از هر فرصتی برای جذب همسرت استفاده کنی تا حتی دیگه یاد اونهم نیفته ،
کارایی که دوست داره و خوشش میاد انجام بده ، سعی کن باهم خوش باشید، بگردید ، تفریح کنید
خودت رو شاد و با طراوت نشون بده
اما جدای ازینها رابطه عاطفی و احساسیتونو از درون تقویت کن ، ازش در مورد احساساتش سوال کن ، در مورد ناراحتی هاش .. خوشحالی هاش .. نشون بده برات مهمه که همسرت خوشحاله یا غمگین؟ راضیه یا ناراضی؟ چیزی اذیتش نمی کنه؟ چه ناراحتی و مشکلی داره؟ توقع و انتظار برآورده نشده ای نداره؟
البته احساست خودتم براش بگو ، این خیلی به نزدیک شدنتون کمک میکنه
اینو دیگه خودت با توجه به نوع رابطتون باید تنظیم کنی.
تو یه زمانی که از لحاظ احساسی باهم خوبید و دارید حرف میزنید ، بهش بگو خیلی آروم شدم که دیگه با نیوشا حرف نزدی، واقعا اذیت میشدم، حتی با اینکه بهت اعتماد کامل دارم اما دوست ندارم با هیچ زن دیگه ای حرف بزنی
در انتها هم بگو امیدوارم اونم با شوهرش خوب بشه و زندگیشون خوب شه
البته زیاد دیگه رو این موضوع صحبت نکن ، فقط یه چیز خلاصه بگو و ازش عبور کن ، اما حواستم جمع کن که باز پیداش نشه و پنهانی اوضاع رو زیرنظر داشته باش
-
کبود عزیز این چیزیه که به منم گفتن و ظاهرا واقعیت داره .. چون من فیس بوک و ایمیلش رو نگاه کردم و خبری نبود .. نمیدونم تو فیس بوک میشه پیغاما رو پاک کرد بدون اینکه بقیه ش پاک شه یا نه .. ولی ظاهرا که چیزی نبود ..
چشم . همه ی توصیه هاتون رو حتما بهش عمل میکنم ..
فعلا اوضاع ارومه و امیدوارم که آروم بمونه .. :302::302:
کاش پست بعدیم تو این تاپیک تشکر از زحمتای دوستان و خبر ختم بخیر شدن این ماجرا باشه .. :72:
-
الف-ح عزیز
فقط مواظب باش که از طریق دیگه ای ارتباطشون رو ادامه ندن که تو خبر نداشته باشی!
شوهر من وقتی فهمید ایمیلاشو چک میگنم یک آی دی دیگه باز کرده بود و با اون باهاش چت میکرد و من هم از همه جل بیخبر!! توی اینجور چیزا خانوما یک فکرایی میکنن که عقل جن هم بهش نمیرسه برای اینکه بتونه رابطه شو حفظ کنه!! به هر حال اونا الان حواسشونو خیلی جمعتر میکنن که دوباره لو نرن!! ولی زیاد نگران نباش اگه رابطه ای وجود داشته باشه بلاخره لو میرن.
به هر حال امیدوارم و برات دعا میکنم که شوهرت به خودش اومده باشه و این رابطه رو قطع کرده باشه!! ولی اینو مطمئن باش که ممکنه مردا از اینکارا انجام بدن ولی اگر بخوان انتخاب کنند یک موی زنشون رو به هیچ کسی نمیدن و آخر سر شما رو انتخاب میکنند. به نظر نم نکثر مردا به خطراتی که این روابط برای زندگی مشترکشون به بار میاره واقف نیستند وگرنه اصلا شروع نمیکردند!! عزیزم به صحبتهای کبود جان هم کاملا عمل کن و سعی کن به شوهرت خیلی نزدیک بشی و تمام لوندیهای زنانه ات روبه کار ببر که برای دیدنت لحظه شماری کنه:72::72::72:
-
ساره جون اگه تو فیس بوک دیدی دختره هم پیغام نمی زاره شک کن . چون اگه شوهرت رابطه رو قطع کرده باشه اون روزی ده تا پیغام میزاره که کجایی و دلم تنگه و از این حرف ها .
پس اگه از اون هم پیغامی نیست شک نکن رابطه دارن
-
نه دیگه دختره پیغام نمیذاره
دیشب هم همسرم میگفت خدا رو شکر از وقتی اون حرفو به نیوشا زدم دیگه رفته و پشت سرشم نیگا نکرده !
یکم شک کردم .. نمیدونم چه جوری باید بفهمم یا چیکار باید کنم ..
چون توی یکی از چتهاشون قبل اینکه پاک کنه من خوندم که دختره گفته بود نمیشه ببینمت ؟! همسرمم جواب داده بود چرا بعدا هم بهت وب میدم هم voice .
نمیدونم .. دیگه به همه چی شک کردم نمیدونم باید چیکار کنم و چه فکری کنم ..
تو ظاهر همه چیز ارومه اما خبر از اصل ماجرا فقط خدا داره ..
-
عزیزم من نمیخوام فکرتو مشغول کنم اما تو ای فیسبوک لعنتی همه کار میشه کرد اره میشه پیام هارو به دلخواه پاک کرد حتی طرف میتون اسم خودشو مخفی نه تا فقط 1 نفر خاص ببینه اما حواستو جمع کن خیلی زیاد اما تابلو نکن نذار شوهرت بفهمه تو هنوز نگرانی
-
نمیدونم کارو جان ..
من اصلا دیگه به روی خودم نمیارم و حرفی نمیزنم .. اون هم همین طور ..
حواسم به فیس بوکش هست ولی خب ..
بازم نگرانم ولی به روی خودم نمیارم که همسرم نفهمه .. امیدوارم همه چیز همون جوری باشه که نشون میده :316::316:
یه خبر بد .. احتمالا برا عید اون خانوم و خانواده ش میان ایران :302::302:
-
چند روز بود که همه چیز خیلی عالی بود ..
دیگه حرفی از نفر سوم تو رابطه مون نبود و هر دومون خوشحال و اروم بودیم ..
امشب رفته بودم خونه شون .. همسرم رفته بود بیرون .. رفتم فیس بوکش و دیدم دوباره ارشیوشو پاک کرده ..
وقتی برگشت گفتم عزیزم من رفتم فیس بوکت چرا باز ارشیوتو پاک کرده بودی ؟
گفت همین جوری .. گفتم از نیوشا چه خبر ؟ گفت هیچی چند روز پیش یه پیام داده بود منم جوابشو دادم .. حال و احوال فقط .. دیگه هم خبر ندارم ..
الان دوباره رفتم تو فیس بوکش دیدم دختره چند تا پیام گذاشته و هی میگه اومدی ؟ به خدا اگه نیای من میدونم و تو .. بعدم گفته بود من سه شنبه فلان ساعت هستم بیا .. الان هم که دید من اومدم هی پیام میده اومدی ؟
دارم دیوونه میشم .. نمیدونم چیکار کنم .. نمیتونم باور کنم همسرم داره این موضوع رو ازم قایم میکنه ..
راست میگه ؟ دروغ میگه ؟؟؟
کاش تو چشام نگاه میکردی و راستشو میگفتی بهم .. فقط راستشو .. نه دروغ نه ترس نه توجیه .. فقط حقیقت ..
خدایا حقیقت چیه اخههههههههههه ؟؟؟
-
عزیزم قبلا هم تو پستی که برایت گذاشتم بهت گفتم که باید قاطعانه با قضیه برخورد کنی. مشکل من هم با همسرم خیلی شبیه به مشکل تو بود. همسر من هم 7 ماه پیش تو فیس بوک با همکلاسی دانشگاهش ( همکلاسی 10 سال پیش) ارتباط داشت و با هم چت می کردند. بعد هم کار به اس ام اس و تلفن کشید. اگه خواستی می تونی تاپیک هامو بخونی. من خیلی داغون شدم وقتی فهمیدم. معلوم نبود اگه نمی فهمیدم تا کجا می کشید رابطه اشون. تازه خانمه متاهل هم بود و بچه هم داشت. اما من از شوهرم خواستم که اونو از لیست دوستاش حذف کنه و به تلفن هاش هم جواب نده و البته یک اس به خود خانمه هم دادم و تهدیدش کردم که اگه پاشو از زندگی من بیرون نکشه شوهرش رو در جریان قرار می دم. نمی دونم رفتار من چقدر درست بود. ولی تقریبا مطمئنم(چون یه هیچ چیز نمی شه 100 درصد اطمینان داشت می گم تقریبا) که دیگه از اون به بعد هیچ تماسی با هم نداشتند. البته چند ماه بعد خانمه با پررویی یه مسیج تو فیس بوک برای شوهرم گذاشته بود که فکر نمی کردم انقدر زن ذلیل باشی که به خاطر حرف زنت بری و هیچ خبری هم ازت نشه. که البته شوهرم اصلا جوابشو نداد.
-
شب نیلوفری عزیز ممنونم از راهنماییت ..
اگه اون یکی تاپیک منو خونده باشی در جریان اخلاقیات شوهر من هستی .. من واقعا هیچ نفوذ و تاثیری روش ندارم .. گفتم که من حتی راجع به لباسهای خودمم نمیتونم نظری بدم چه برسه به رابطه ش با دیگران ..
چندین بار قبلا با قاطعیت باهاش صحبت کردم اما اصلا فایده نداره .. انگار اصلا نمیشنوه حرفهای منو ( البته تو تمامی موارد همین طوره نه فقط رابطه ش با این خانوم )
الان که دختره پی ام میداد جوابش رو دادم و گفتم من ارام هستم همسر ِ (..) .. حال و احوال کرد و سریع خداحافظی کرد و رفت .. در صورتی که اگه شوهرم بود تا خود صبح هم ولش نمیکرد و تا قبل اینکه من خودمو معرفی کنم داشت خودشو میکشت که همسرم جوابشو بده ..
نمیدونم واقعا چیزی هست که من ازش بیخبرم یا همه چیز اتفاقیه ؟! نمیدونم دیگه دارم دیوونه میشم ..
-
راستش نمی دونم راه حل کارشناسانه و تخصصی برای مشکل شما چیه.
الان باز دوستان می گن اعتماد کن. بهش محبت کن و ....
ولی همه می دونیم که دنیایی هم محبت کنی، اگه مرد اهل این حرفها باشه و یه زن پایه هم پیدا کنه از امتحان کردنش بدش نمی آد. اعتماد الکی هم یعنی اینکه خودت را گول بزن.
راه حل غیرکارشناسی من: الان که می گفت کجایی بیا و ... می گفتی اومدم. ولی باید زود برم، اگه همسرم ببینه ناراحت می شه.
از روی صحبت ها و جوابهاش می تونستی بفهمی اوضاع از چه قراره.
البته ظاهرا اون خانم مشکلی برای شما نمی تونه ایجاد کنه چون دور است و فعلا متاهل و ... ولی مردی که در دوران نامزدی و عقد اهل خوشگذرونی و چت با زنهای دیگه باشه، باید منتظر خیلی چیزها ازش بود.
-
الف-ح عزیز
معلومه که ارتباطشون رو قطع نکردند و اون خانوم هم به این راحتی نمیخواد کوتاه بیاد. در این جور موارد هم شوهرت براش خیلی سخته که ارتباطشو قطع کنه! نظر من این هست که با اون خانوم یک صحبت جدی بکن و بگو از رابطه اش با شوهرت اصلا خوشحال نیستی و ازش بخواه سریع این رابطه رو قطع کنه. مورد بعدی رو که بهت میگم نمیدونم باید شرایط خودت رو بسنجی. ولی به نظر من تهدیدش کن که به شوهرش و پدر و مادرش ( اکه در ایران ساکن هستند ) موضوع رو میگی!! در این شرایط زنها براشون آبرو خیلی اهمیت داره و شاید دست از سر شوهرت برداره! به این موضوع توجه کن که اون زن الان در شرایط بدیه و به شوهرت به عنوان یک تکیه گاه نظر داره! هر چی این رابطه بیشتر طول بکشه قطع کردنش سخت تره! باید با هر ترفندی شده این رابطه رو زودتر قطع کنی عزیزم.
در این مورد اصلا کوتاه نیا. همیشه میگن جنگ اول به از صلح آخر. از الان که نامزدین و هنوز وارد زندگیتون نشدید باید بدونه خط قرمزهات چیه. وگرنه بعدا اصلا حریفش نیستی.
البته برعکس آقای پیدا، من فکر میکنم شوهر من و شما و شب نیلوفری مردهای زن بازی نیستند که دنبال زنها راه بیفتند. از شانس بد ما موردهای ناجور گیرشون افتاده و اونها هم بدشون نیومده که تجربه کنند. واقعا هنوز هم نمیتونم فکر کنم که بعضی زنها اینقدر پست باشند که در حالیکه خودشون شوهر دارند، درصدد دزدیدن شوهر یک زن دیگه باشند. مردها از این کارا کمتر میکنند.
عزیزم قوی باش:72::72::72: و اصلا توی این مورد کوتاه نیا. به نظر من برای مشاوره پیش دکتر لواسانی برو. به من که خیلی کمک کرد. شماره اش رو فکر کنم از تاپیک شب نیلوفری بتونی پیدا کنی. گلم برات دعا میکنم که خیلی زودتر قضیه به خوبی و خوشی تموم بشه:323:
-
این تاپیک از ظرفیت مجاز عبور کرده
لطفاً از راهنمایی های داده شده یک جمع بندی داشته و سعی در عمل به آنها داشته باشید . در ادامه اگر باز هم نیاز به راهنمایی داشتید تاپیکی دیگر باز کرده ضمن ارائه نتیجه اقدامات و عمل به راهکارهای داده شده ، و دادن لینک این تاپیک در مورد مسئله جدید یا ادامه همین مسئله راهنمایی بخواهید .
موفق باشید
.