نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
بنده گنجشكو رنگ ميكنم جاي قناري ميفروشم:311::311::311:
در ضمن خدا اين شادي رو از شما نگيره:323:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
بنده گنجشكو رنگ ميكنم جاي قناري ميفروشم:311::311::311:
در ضمن خدا اين شادي رو از شما نگيره:323:
آنگه میگرید یک غم دارد××××××آنکه میخندد هزارو یک غم دارد
رنگ فنوت را جداگانه نوشتم بهتر بچشم بیاد یه جورای هرکسی رو جداگانه نشون داده بشه
البته که ایکسپلورر من حرف نداره .:311:
اما جدن تخصص تون عالیه فکر کنم از ناسا بیان بهتون پیشناد همکاری بده .
زهره نکنه طلای من کلاغه تورنگش کردی بجایی طوطی قالبم کردی میگم جدیدن صابون پنیر میخوره :302:
پدر بزرگ محترم خانمهای تالار و خانم نادیا 7777 محترم برای خانمهای تالار کلاس کامپیوتر بگذاریم:311::311::311:
کلاس کامپیوتر به خانمهای تالار یاد بدهیم که هرخط رو با رنگ مینویسی:311::311:
خانم نادیا 7777 محترم اینترنت اکسپلورتت 7و 8 استفاده کنید:311::311:
پدر بزرگ محترم اماده هستی از خانم نادیا 7777 محترم در تالار انتقام بگیرم:311::311:
خدایا به قول زهره
این شادی رو از محمدابراهیمی و پدربزرگ نگیر
کلا شادید واسه خودتون
من حاضرم .
آخ گفتی جدی جدی این خانمها کار با کامپیوترشون خیلی ضعیفه
خانم نادیا . طریقه دانلود ایکسپلورر با ورژن 8.
اول صفحه گوگل را باز میکنید میدونید گوگل چیه خوردنی نیستا .نرم افزاره .بعد
یه تیتر باز میشه گه نوشته گوگل فارسی .فارسی برای خانمها بهتره خارجی دیگه خیلی سخته براتون باید یه کتاب بزارید روبروتون
خوب مینویسید قشنگ دقت کنید چی میگم. دانلود آخرین ورژن جدید موزیلا یا اوپرا .بعد اینتر را محکم میزنید در گوشه صفحه یه علامت ساعت میاد که معنیش اینه که دوثانیه صبر کنید .
و بعد یه صفحه باز میشه که نرم افزار موزیلا یا همون گودزیلا داخلشه که با سبز نشون داده میشه روش کلیک
میکنید و گذینه سیو را میزنید میره در بخش مای داکیومنس ذخیره میشه . بلدی که کجارو میگم. بالای مای کامپیوتره
بعد میری مای داکیومنس را باز میکنی دوبار رو نرم افزار گودزیلا میزنی بیدار میشه مواظب باش گاز نگیره خطر داره حسن .
به همین راحتی . یاد گرفتید خانمهای تالار ویا براتون عکسشو یا نرم افزارشو بصورت کلیپ بزارم.
:311::311::311:
ببین پدربزرگ با من (مهندس کامپیوتر) کل نندازا
یهو دیدی بدون اینکه خودت متوجه شی، یکی داره جات تو همین تالار پست میزنه ها
یهو دیدی هکت کردم و خودتم بیخبری
ای خدا خدا مارو ازدست این قوم نجات بده :323:
مهندس کامپیوتر شوخلوق نکن . :311:
محمد کجایی بیا که نادیا مهندسه اما نمیدونم چرا گاهی نرم افزارش گیر میکنه .
آخ جون کل کل .
انقدر خندیدم که صدام با موسقی قاطی پاطی شد :311::311::311::311::311::311:
خوب نادیا بریم سراغ چگونه رنگ فنوت را تغییر میدن .
آخ زنگ زدن من باید برم . انگاری احضار شدم
امان از دست زن زلیلی :302:
پدر بزرگ محترم موافق هستی خانم نادیا 7777 محترم مهندس کامپیوتر تالار کنیم :311::311::311:
پدر بزرگ محترم خانم نادیا 7777 محترم عصبانی شود تالارهمدردی هک می کند:311::311:
پدر بزرگ محترم خانم نادیا 7777 محترم ساندویچ فست فورد خورده است :311::311:
پدر بزرگ محترم خانمهای تالار دوست ندارد ظروف بشقاب غذا شسته شد:311:
پدر بزرگ محترم خانم نادیا 7777 محترم در تالار جریمه کنیم:311::311:
پدر بزرگ محترم خانم نادیا 7777 محترم کلاس کامپیوتر 12 جلسه مجانی می گذارم
محمد جان من با نظراتت وپیشنهادت موافقم.
اما خانم مهندس نادیا و آشپز خوشمزه تالار رو اگر مهندس تالار کنیم.چه شود . :311:
اون وقت باید یه چکش و یک میخ برداریم. بجای فنوت هی با چکش مثل زمان باستان تایپ کنیم. :311::311:
آخه نادیا بصورت دوره باستان تایپ میکند این بنده خدا همسایه پایینشون از ضربات چکش شبها خواب نداره.
نادیا خواهرم علم پیشرفت کرده بابا الان با اشاره تایپ میکنند .نه با چکش .
:311::311:
:311:
پدر بزرگ محترم خانم نادیا 7777 محترم در تالار مهندس کامپیوتر نشود بهتر باشد:311::311::311:
پدر بزرگ محترم کلاس تخصصی کامپیوتر 12 جلسه کامپیوتر مجانی به خانم نادیا 7777 محترم یاد می دهیم:311::311::311:
پدر بزرگ خانم نادیا 7777 محترم سریع جریمه کنیم:311::311::311:
کنترل این دوتا دست کیه؟؟؟؟
یکم ولمشونو کم کنید بابا
پدر بزرگ محترم خانم مهندس نادیا باید کلاس کامپیوتر بگذاریم تا یاد بگیرد:311::311:
پدر بزرگ محترم خانم مهندس نادیا به درد مهندسی تالار نمی خورد:311::311:
پدر بزرگ محترم خانم مهندس نادیا سریع جریمه کنیم:311::311:
پدر بزرگ محترم جریمه خانم نادیا چه باشد:311::311:
پدر بزرگ خانم نادیا ظهر تلفن می زد ساندویچ فست فود نوشابه سفارش می دهد:311:
پدر بزرگ محترم غذا درست کردن تخصص می خواهد خانمها تخصص اشپزی ندارد:311:
محمد جان قربون روحیت برم که با این همه مشکلات بهمونم روحیه میدی .:46:
با اونکه فکرم مشغوله عوارض شهرداری هست .
خانمهای تالار بگوش باشند
ثبت نام کلاسهای آموزشی مقدماتی تا پیشرفته
کلاسهای عشق چست .با استاد امید 65
آموزش گیاه شناسی مخصوصا پیاز.استادفرهنگ27
آموزش مقدماتی تا پشرفته کامپیوتر .استاد محمد ابراهیمی فوق تخصص مدرک از اونجا..........
آموزش حرفه ای آشپزی .استاد بچه مثبت.
آموزش نرم افزار فنوت سایت ها.. استاد مسافرزمان
آموزش روحیه دهی به کاربران.استاد . پدربزرگ همراه با کتابهای آموزشی رایگان
این کلاسها رایگان میباشد . برای ثبت نام خدمت استاد کیوان مراجعه کنید .
آقای ابراهیمی شما نادیا خانومو تنها و مظلوم گیر اوردی؟
خانومها به گوش اینجا آقایون کمبود اعتماد به نفس پیدا کردن.گاهی کمبود اعتماد به نفس نتیجش می شه خود بزرگ بینی و توهم می زنن.فکر می کنن مهارتی دارن در حالی که واقعیت چیز دیگریست.در این بین پدر بزرگ و محمد ابراهیمی وضعشون وخیم تره و کمک احتیاج دارن.بیاید برای اینکه ازین توهمات خارج شن دعا کنیم.:323::323:
البته وضع بقیشون بهتر نیست مثلا فرهنگ دچار حسادت شده و ازین که تو تاپیک ها از خانومها تمجید می شه در حال ترکیدنه:311:
نادیا جان کمی درکشون کن گناه دارن.بیا برای دلخوشیشون تو کلاسها شرکت کنیم اون موقع شاید بفهمن چیزی تو چنته ندارن:227::227:
دوستم اومده خونمون دوساعت هي از همسرش بد ميگه و انتقاد ميكنه
گذاشتم همه دلشو خالي كنه,
حرفاشو كه زد ميگم عزيزم چرا اينقدر بهانه گير شدي يه كمم سر دوربينو بچرخون سمت خودت
يه نگاه به گوشيش ميكنه,ميگه: اااااااااره بابا, مر... همه شونو ببرن !!!!, راست ميگي بيا يه عكس بندازيم يادگاري ميمونه, بيخيال همه شون!!!!!:161:
دارم از پاركينگ ميام بيرون همسايه مون جلومو گرفته پشت سر اون يكي همسايه مون حرف ميزنه و قضاوتش ميكنه!
ميگم خانم اينا به من مربوط نيست, قضاوت نكنيد , داوري كافري است
ميگه اي گل گفتي, منم ميگم اينا كافرن , دين و ايمون درست و حسابي ندارن, بي خيالشون!!!!:162:
ديروز به خواهرم ميگم فلاني هم ادم خوبيه كارشو خوب بلده,
ميگه ااررررررره و دهنشو كج ميكنه,
ميگم بابا اون هر چي هست به خودش مربوطه , ولي حداقل تو كارش كه ماهره,
ميبينم صورتش كج تر شده,
بهش ميگم ببين چشمتو رو خوبي هاي ادما نبند ,من خوبم , تو خوبي!
ميبينم از خنده از رو مبل ميفته پايين ميگه جدا داري در مورد فلاني حرف ميزني!!!:158:
چرا هيشكي منو نمي فهمه:302:
از وقتي اومدم همدردي تنها تر شدم كه:302:
الانم اومدم بگم پدربزرگ واسه مالياتت از تكنيك توقف فكر و تمركز زدايي استفاده كن چون عمرا رفتار جراتمندانه جواب بده
اميدوارم اين يكي رو درست گفته باشم:303:
به به چه خبره اینجا؟
آقای ابراهیمی چه فعال شده به قول آنی :)
نادیا انقدر از نوشته هات خندیدم خیلی باحال بود :311: این کم کردن ولوم و از برق کشیدن دوستان رو
خیلی خوب اومدی. همچین خندیدم همکارام با دهن باز نگام کردن :D
راستی کلک رو نکرده بودی مهندس کامپیوتری ;) میگم باحالی نگو بچه فنی هستی و هم رشته خودم
بزن قدش
خوب بریم سراغ بابا بزرگ که خیلی شلوغ کرده شهرداری هم جریمه اش کرده.
از کی تا حالا گوگل شده نرم افزار؟ :) پدر جان شما که داری آموزش میدی باید بدونی گوگل یک سایتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
که 1 موتور جستجوی قوی وب بیس داره. نرم افزار نیست. االبته موتور جستجوی این سایت یک
web Application با الگوریتم های سرچ قوی هست اما چیزی که نرم افزاره همون مرورگرهای
IE ، Fire Fox ، Opera و غیره است. پس دیگه به نادیا آموزش ندین :)
راستی این مای داکیومنس کجاست؟ :D همون My Document رو میگین یا جدیده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
اگر استادای آقای کلاساتونم اینجوری باشن که دیگه وای به حال شاگرداش :311:
باید تعیین سطح بشن اصلا!
زهره جونی
چقدر آواتارت خوشگله :46: انقدر کیف کردم گذاشتی این رنگین کمان رو.
از این موارد خیلی پیش میاد. به یکی از شاگردای کلاسم که دختره میگم عزیزم دختر باید عفیف باشه.
میگه خانم .... ، عفیف یعنی چی؟ من ( تو دوربین نگاه کردم)
خلاصه که مرده آی کیوی جلبکی برخی آدما هستم
غصه نخور من میفهممت. بیا اصلا واسه خودم حرف بزن
رایحه جونی
دوستم خوبی؟ خیلی وقت بود پست نمیزدی. بعدم نری تو کلاسای اینا ها. اگر همشون تدریسشون مثل
بابابزرگ باشه که دیگه فاتحههههههههههههه
کلا آقایون یکم حسودن. راستی گفتی فرهنگ ، دقت کردی چند وقته از خارپشت و حامد خبری نیست؟
فقط میان تشکر میزنن و میرن. باز قدیما یک کلکلی می کردن. حامد با یاکریمش میشت لب بوم میزد زیر
آواز. اما دیگه ازشون خبری نیست. معلوم نیست کجان. من میگم بیا کلاس نقاشیشونو بدیم زهره جونم
ما خانوما هم پست مدیریتی حامد رو ازش بگیریم :D چطوره؟
واآآآآآ خواهر موتور تو کامپیوتر جا نمیشه که همون بر گرفته از یه ساختار نرم افزاری هست اشتباه نکن
من نمیدونم استاد شما کجا بهش گواهینامه کامپیوتر دادن بهش :311:
بنده خدا دانشجویان این همه پول بی زبون رو میدن به دانشگاه . کامپیوتر یاد بگیرن .
محمد ابراهیمی رایگان آموزش میده و مدرک بین المللی هم بهتون میده برید خارج کار کنید :311:
این شهریه هارو بدید به من بریزم تو جیب شهردای نرم کنار خیابون بسات کنم بشم یکی از اونایی که چهره زیبایی
شهر رو خراب میکنند . میرم سیگار میفروشما جوونایی مردم رو هم گمراه میکنم اول روزی یک نخ سیگار رایگان میدم
بعد که خوب عادت کردن با پول میدم. عجب تکنیکی پیاده کردم:311:
خانمها با استعداد تیزهوششششش لطفا سریعا ثبت نام کنید صندلی خالی نداریما :311::311:
bahar.shadi جان
بزن قدش
پرچم مهندسای کامپیوتر بالاااااااااااااااااااست
دوستان جمیعا سلااااااام
تو این باغ بی آلاچیق! جدید اولین پستیه که میذارم.
میبینم که دوباره باغ همدردی شلوغ پلوغ شده و داره میشه همون آلاچیق کل کل سابق.بازم دم پدربزرگ و محمدآقا گرم که یه صفایی دادن به اینجا و خانوما واسه اینکه کم نیارن :311: سر و کله شون پیدا شد.
(الان هستی میاد میگه دیدی گفتم.تو پسری) :311:
خدارو شکر وقتم انقد پره که نمیتونم تو کلاسای پدربزرگ شرکت کنم :303: وگرنه به قول بهار.شادی فاتحههههه :D
پدربزرگ این تیکه رو خیلی خوب اومدی،مخصوصا این پیاز فرهنگو :311: :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
بهار راست میگه،این خارپشت بعد از اون غیبت طولانیش یه جوری شده ها،دیگه تو کل کل و حال و احوال پیداش نمیشه :)
خب البته ما که میدونیم دلیلشو ( از بس تو کل کلای قبلی جلوی خانوما کم آوردن ....) :199:
جای خیلی از دوستان خالیه اینجا،بهار.زندگی،فرهنگ،سا ابانو،امید65 و بقیه ی دوستان کل کلی.
منتظر قدوم سبزتان هستیم :328:;)
سلام بچه ها
خوب ما اومدیم بحث رو عوض کنیم با اجازه
بهار شادی دوست عزیزم چرا فقط پای پست خانمها تشکر میزنی؟(توی همین آرامشگاه همدردی که توش هستیم منظورمه سه صفحه اخیر رو دیدم اینجوری بود)
نکنه جدیدا فمنیسم شدی؟:163:
خانم نادیا 7777 محترم کلاس کامپیوتر مدرک رسمی بین ا لمللی خارج می دهیم بعد در خارج مهندس کامپیوتر شوید:311::311:
پدر بزرگ خانم نادیا 7777 محتر مهندس کامپیوتر تالار شود همه متخصص فنی تالار عوض می کند:311::311:
پدر بزرگ خانم نادیا 7777 محترم نرم افزار کامپیوتر بلد نیست مهندس کامپیوتر است:311::311:
پدر بزرگ خانم نادیا 7777 محترم کلاس اشپزی برود اشپزی یاد بگیرد اشپزی کند:311::311:
پدر بزرگ خانم فکور محترم در تالا امشب شام خوب عا لی برای همه اعضای تالار درست کند :311::311:
موافقم دست پخت خانم دکتر فکور را بخوریم ببینم چه مزه ای میده .
خانم نادیا که فعلا مشغوال پرکردن فرم ثبت نام در آموزش کامپیوتر است . غذا هم که فس فوت میخره
نمیشه روش حساب کرد . :311::311:
خانم نادیا موفق باشی در آموشگاه کامپیوتر :104::104:
خانم دکتر فکور
خانم دکتر فکور امشب شام بچه های تالار با شماست . ببینم چیکار میکنی . نخ سوزن جراحی داخل غذا جا نزاری
خفمون کنی . :311::311:
ما با اجازه تون شام ساعت 6-7 بعدازظهر خوردیم و الان در حال انجام مقدمات خواب مثل مسواک، نخ دندان هستیم.
اصولا شام اون هم آخر وقت برای سلامتی خوب نیست و من به خاطر حفظ سلامتی دوستان این میزبانی رو نمیپذیرم.
برای سومین بار عرض میکنم من پزشک نیستم:316:
راستی پدربزرگ گرامی شما حاضر نشدی 5 هزار تومان خرج کنی پلو گردو که من دستور پختش رو نوشته بودم تهیه کنی حالا به جاش باید بری 7 میلیون تومان نه ببخشید هفت میلیون و چهار هزار تومان به شهرداری بدی به عنوان جریمه بی توجهی به دستور پخت بنده
مطمئئئئئئئئئئنا اگه اون خسیس بازی رو انجام نداده بودی الان این عوارض نهایتا 4 هزار تومان میشد 7 میلیونش جریمه است توی قبض ننوشته؟یه بار دیگه اگه بخونید مشخص میشه که 7 میلیون برای چی هستش:324:
خانم دکتر فکور جراح هستند . :104::104:
خانم دکتر فکور شما زحمت بکشید شام درست کنید ما در خدمت هستیم. مهمون رو که گشنه نمیزارند .:302:
خانم دکتر فکور من خسیس نیستم. بخدا در رژیم هستم برای من جدا گانه غذارژیمی درست کن
خانم دکتر فکور یعنی خوشحالی من جریمه شدم باریکلا:104:
آفرین آفرین .:311:
خانم دکتر فکور من میخواهم کلیه ام را بفروشم مشکل مالی دارم بیمارستان شما خرید دارد ارزون میفروشم. :311:
خانم دکتر فکور دستانت رو خوب بشور بعداز جراحی . بعد غذا درست کن .:311:
پدر بزرگ خانم دکتر فکور محترم از اشپزی فرار می کند:311::311::311:
پدر بزرگ محترم خانمهای از اشپزی کردن دوست ندارد:311::311::311:
خانمهای تالار اشپزی یاد بگیرد:311::311::311:
احساس میکنم چیزی نمونده به اینکه یکی از مدیران (به احتمال زیاد فرشته مهربان) بیاد و تذکر و بعد هم قفل تاپیک و ...
به هر حال نوشتن پست الان دیگه ریسکه
پدربزرگ من پزشک نیستتتتتتتتتتتتتتتتتم:324:
از جریمه شدن شما خوشحال نیستم ولی خوب آدم وقتی پولو خرج نکنه و بیکار تو دستش نگه داره و اسکروچ باشه (مثل الان شما) یکهو یه خرجی از آسمانها براش در میاد.
من به شما دو نفر حق السکوت میدم لطفا مهمانی رو کنسل کنید:316:
یکی از دلایلم برای زندگی در شهر غریب راحت شدن از مهمانداری بوده:311: اگه این حسن رو هم نداشته باشه که دیگه دلم به چی خوش باشه:316:
راستی من تا فردا دیگه در این آرامشگاه همدردی پست نمیذارم چون قفلش میکنن کلیدشم میندازن تو رودخونه که دست هیچکی بهش نرسه
شب خوش
بابا خارجیاااااااااااااااااااا
میبینم که بنر همدردی عوض میکنید
خیلییییی باکلاسید بابا
خوشیحالتون اینقدر پولدارید...یکمم به پدربزرگ قرض بدین،بره عوارض شهرداریشو بده
پدربزرگ جاننقل قول:
واآآآآآ خواهر موتور تو کامپیوتر جا نمیشه که همون بر گرفته از یه ساختار نرم افزاری هست اشتباه نکن
من که نگفتم موتور 1000 هست که :311: من گفتم Search Engine (موتور جستجو) هستش. آره بالام جان :)
مثل اینکه ما خودمون مدرک بین المللی میدیم تو دوره هامون ها. یادتون رفته؟ :) اما واسه رونق کلاساتون خودم
واستون تبلیغ می کنم که دیگه تو این سن و سال نرین دنبال مشاغل کاذب. اصلا تو همدردی گلریزون کنیم خوبه؟
پی این اداره مالیات به تن من هم خورده بد رقم. واسه همین رفتم 1 شرکت دانش بنیان ثبت کردم که 15 سال
معاف از مالیاته :D و شرکت قبلی رو جمعش کردم رفت.
نادیا جون
پرچم مهندسای کامپیوتر همیشه بالاست عزززززززیزم :46:
راحیل عزیزم
صفا آوردی نفس. کجا بودی؟ اتفاقا ته همه دخترای باحال و با مرامی :46:
آره این پیاز شناسی فرهنگ رو خوب اومد پدر بزرگ. باهاش موافقم. اتفاقا رشتش هم مرتبطه
فکور جون
من و فمنیسم؟ :163: عزیزم اتفاقی بوده. وگرنه من مخلص همه بچه های گل همدردی به خصوص پدر بزرگ و
محمد ابراهیمی و بقیه آقایون تالار هم هستم :)
من به پدربزرگ ارادت زیادی دارم خودش میدونه. اینا همش یک شلوغ بازی سادست باور کن :310: ما هممون
بچه های خوبی هستیم. مگه نه پدر بزرگ؟
تازه می بینی چقدر شلوغ می کنن میخوان خودشونو مهمونی دعوت کنن؟ تازه بهت میگن خانم دکتر؟ مظلوم
باشی همینه. نگاه به سن بابا بزرگ نکن دلشون جوونه و پر شر و شور :)
خانم نادیا 7777 محترم در کلاس کامپیوتر شرکت کن:311::311::311:
خانم نادیا 7777 محترم اشپزی یاد گرفتی:311::311::311:
خانم نادیا 7777 محترم ساندویچ فست فورد ناهار خوردی:311::311::311:
محمد جان که اینقدرم شادی ماشالله
دوباره سوزنت رو یه چیزی گیر کرد؟؟
قبلنا سوزنت رو میرم از سایت...میرم از سایت، گیر کرده بود
محمد جان
من خودم به بقیه، دکترا میدم
حالا بیام کلاسای اکابری شماها ثبت نام کنم!!
وا اصفا
خانم بهار شادی محترم اشپزی خوب است:311::311::311:
خانم بهار شادی ناهار خوب برای اعضا تالار درست کنید:311::311::311:
خانم بهار شادی اشپزی فرار نکنید:311::311::311:
آقای محمد ابراهیمی فوق تخصص در کامپیوتر دارند:104:
خانم نادیا در کامپیوتر کمی مشکل دارید بیاید در کلاس آقا ابراهیمی ثبت نام کنید :311:
خانم دکتر فکور هم در کلاسهای فرهنگ ثبت نام کنید برای آشپزیتون خوبه .:311:
خانم نادیا به من دکترا میدی بشم دکتر پدربزرگ :311:
خانم نادیا کی کلاسهاتون شوع میشه من بیام ثبت نام کنم رایگان است یا پول میگیری :311:
خانمها و آقایون برید برای گل پسر تالار سوال طرح کنید .:324:
خانم دکتر فکور چرا شکسته نفسی میفرماید برای ما افتخاری است که شما دکتر هستید . :104:
خانم دکتر فکور فشار من رو 22 است عادی است یا مشکل دارم. باید چیکار کنم توصیه ای دارید ممنون میشم.
خانم بهار شادی من از طولانی بودن متن های شما خسته میشم چکار کنم .راه حلی دارید .
واااااااای پدربزرگ:161::302:
فشارتون رو احتمالا وقتی اندازه گرفتید که یه جسم سنگین رو دوشتون بوده فشار شونه ها رفته بوده بالا یه بار بدون بلند کردن وسایل فشارتون رو اندازه بگیرید درست میشه اینم از دکتری من :D
خوب آقا محمد من با مهمانی رفتن موافقم میزبان بهار شادی هست ؟من چون بهار شادی رو خییییییلی دوست دارم و ضمنا امروز سر کار نیستم و وقتم نسبتا آزاده میپذیرم که جزو مهمانها باشم ولی گفته باشم من تنهایی جایی نمیرم همسر و بچه ام هم هستن ما شام زود میخوریم نیفته برا ساعت 10 و 11 چون باید صبح زود خودم و همسرم بریم سر کار شرمنده امکانش نیست اون موقع تشریف بیاریم...
بهار شادی زیاد تو زحمت نیفت سه چهار نوع غذا با پنج شش نوع دسر کافیه با ما که این حرفا رو نداری نوشابه هم نمیخواد بخری مضره
نادیا جان کارهاتو زود تمام کن امروز بریم پیش بهار دیر نیای ناراحت میشه دلش میشکنه
خوب من برم جزوه هام رو حاضر کنم برا کلاس فردا ساعت 5 اونجام
علیک سلام دوستان
اینجا چه خبره؟ موضوع بحث چیه؟ پدر بزرگ منو دعوت کرده!:72:
منم بازی بدین.........:324:
خوش اومدی علی جان
هوووووووووووووورررررررررر راااااااا شام دعوتیم
لباس چی بپوشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
<TABLE BORDER="0">
<TH BGCOLOR="4f0356"><FONT COLOR="eedeef">
نادیا جان،چون منم میام یه لباس بپوش که معذب نباشی و شم.همونیو که رفتیم سینما بپوش.</FONT>
</TH>
</TABLE>
شام چیه من فشارم بالاست 22تا
خانم دکتر فکور هم که نمیدونم در کجا مطب زدن وای بحال مریض های که میرن به مطب :311:
خانم دکتر فکور بنده خداها . خانم دکتر یک دفعه بگو باشگاه بندسازی بجای مطب زدید دیگه .:311:
این چجور نصخه ای بود برام پیچیدی . وزنه وحالتر منکه تو باشگاه نیستم. فشار خونم بالاست . :302:
چطور من گفتم کاره موبایلم همه هرچی گوشی توکمد داشتند آوردن تعمیر کردم بنده خدا ها خوب شد یه تعمیر کار
پیداشد.
ما داریم یار جمع میکنیم. علی آقا هم به جمع آقایون پیوست . داداش خوش اومدی .:104:
برم تو محل یه چرخی بزنم ببینم یه چندتا بروبچ جمع کنم بیارم بوستان دوره هم باشیم.:311:
محمد گشتی گشتی یه آشپز پیدا کردی .:300:
آخه بهار شادی کی کجا آشپزی کرده . منکه نمیتونم ریسک کنم . باز مریم گلی بود یه چیزی فقط برنج دودی بخوردمون میده بازم میشه خردش .:311:
بهار معلوم نیست برنج هارو نیم پز میاره .مرغ رو خام میاره روش رنگ غذا میریزه فکرکنیم کباب بریان هست .:311:
محمد جان اول یه تست کوچیک از بهارشادی بگیر ببین بلده بعد این همه بچه هارو دعوت کن .اگر خدای نکرده مانند آشپزی نادیا همه مسموم بشن :163:.پای تو هستا ازمن گفتن بود :300:
پدر بزرگ محترم خانم بهار شادی اشپزی خوب نیست:311::311::311:
پدر بزرگ خانم بهار شادی محترم غذای درست می کند همه مسموم می کند:311::311::311:
پدر بزرگ محترم من نمی دونم خانمهای تالار اشپزی بلد نیستند:311::311:
خانمهای تالار کلاس اشپزی رایگان ثبت نام کنید مدرک بین ا لمللی اشپزی می دهیم:311::311:
آهای آهای بچه ها
مگه قرار نبود اینجا کل کلی نشه؟
بگم فرشته با چوبش بیاد؟ بیاد میزنه با همون توی سرمون :) تا دیگه بچه های خوبی باشیما از ما گفتن بود!
من آشپزی بلد نیستم؟ خوب شما ها که تست نکردین واسه چی مهمون دعوت کردین؟
اما از اونجایی که من آشپز خیلی خوبیم و فوق العاده مهمون نواز ، از پس همتون بر میام.
تازه خبر نداری پدر جان
من انقدر هنر بلدم که اگر بگم دهنتون باز میمونه که چطوری این همه کار رو با هم انجام میدم :) دست کم گرفتین.
البته ممکنه راهی بیمارستان بشین اما نه به خاطر مسمویت و سایر موارد ، بلکه به خاطر اینکه انقدر غذاها
خوشمزه است انگشتاتون رو ممکنه بخوین :310: بعدم خودتون طولانی مینویسین کسی چیزی میگه؟
علی آقا
منم بهتون خوشامد میگم. پدر شدنتون رو هم تبریک میگم. انشالا نی نی تون سالم به دنیا بیاد.
میزبان منم که دیگه معرف حضور همه هستم :) اما حرکات موزون نداریم! :163: مجلس هم خانوادگیه. حرفای 18+
نزنین اینجا بچه نشسته :)
:72:
یعنی منظورت با محمد بود .:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
انتقام در پیش است خانم بهار شادی خودتون رو برای انتقام آماده کنید . :160:
محمد داره میاد :163: