-
RE: مشکلات مالی انگیزه مو برای ازدواج کم می کنه.
مریم !
کدوم چشم و هم چشمی !؟
این 60 تومن رو من امروز توی بازار برآورد کردم .
دونه به دونه مغازه ها رو گشتم تا در آوردم .
اصلا 60 تومن غلط.
40 تومن ؟ درسته به خدا .
یخچالی که گرفته بودیم 800 تومن ، الان شده 2400 تومن .
بعدش ، من الانشم نمی تونم همون یخچال رو بخرم .
چشم و هم چشمی چیه ؟
کلاً بریم بمیریم بهتره .
الان که همه چی شده پولی . درس و زندگی و زن و ... .
تو خودت ، پسره هیچی نداشته باشه ، اصلاً توی خواستگاری نگاشم نمی کنی به خدا!
-
امید من نمی دونم چی کار می تونی کنی، می دونم چی کار نباید کنی!!!
ازدواج رو تا شرایط خیلی خوب مالی داشته باشی بنداز کنار! این خانومهایی که اینجا میان درد دل می کنند مشکلات مالیشون حل شده دنبال مشکلات از جنس دیگری می گردن!
-
امید میدونی یکی از جذابیتهای این تالار واسه من, تو و این افشانندگی غرایزته:)))))خیلی ساده خیلی شیرین خیلی راحت مینویسی یکمی هم نپخته بابا این همسر ما با هیچی فردا داره عروسی میگیره میره خونه خودش بیا و ببین تو هنوز داری. .....جمع و جور کن خودتو یکم ایمانت ضعیف نشده!?
-
عروسی کجا می گیره بدون هیچی خانم مهاجر؟ بگید من هم بگیرم! رهن خونه رو چی؟ اونم رایگانه؟ طلا گرمی 120هزار تومان چی؟ اونم رایگان شده؟ اونقدر خونواده های باایمان به خاطر مسائل مالی درب و دااغون شده!!
-
خانم fm.mohajer !
من وقتی به بابام میگم ، می خوام برم ماشین بگیرم . میگه تو بهتره فعلا به درست بچسبی و وارد این فاز نشی .
من دیگه چی بگم ؟
نه کمک مالی ، نه معنوی .
این جور والدینی دارم من .
شما ها هم که هیچی ندارین باز هم یکی دو تا پشتیبان معنوی دارین که ، ندارین ؟
.
من ایمانم ضعیف شده . خیلی هم ضعیف شده . دیگه به خودمم شک دارم . (ولی نفس کشیدنم به خاطر لطف اونه )
.
خب نمی دونه این بابام .
اصلا نمی فهمه .
اصلا اون هیچی ، من دیگه تا کی باید کار کنم و ببینم ارزش پس اندازم نصف و 3/1 نشه ؟
خب ثبات اقتصادی نداریم .
توی سوپری ، هر چی می خوایم بخریم باید قیمت بگیریم ، این چه وضعشه آخه .
.
خب شما ها یه پیشنهادی بدین ، ما چیکار کنیم آقا ؟
وقتی نه والدین ما به فکرند نه دولتمون ، به جای کمک همه چیز رو گرون میکنه . نه دزدیم . نه دلال ، نه مختلس .
هر پولی هم در میاریم ارزشش میاد پایین . مسخره شو در آوردن بخدا .
-
دوست من امید جان، انگیزه چیه؟ من سوالم از شما اینه! شما می دونی شام عروسی از قرار هر نفر 20 هزار تومان چقدر می شه برای 200 مهمون؟ یا کرایه خونه چقدره؟ یک سرویس طلای خانوم 5-10 تومن در بدترین حالت ممکن هست؟ برادر من حالا حالا ها به ازدواج فکر نکن. 4-5 سال صبر کن. عواقب ازدواج با مشکلات مالی از دوست دختر پسری کمتر نیست!!!!
-
مهران!
اینا رو که خودم دارم میگم .
کوفت بخورند اینا ، 20 هزار تومن چه خبره ؟!
در هر صورت همه شو من برآورد کردم .
این اسلام چی میگه ؟
من اگه 4-5 سال صبر کنم که نمی تونم که .
خب من الان نیاز دارم یکی رو که باهاش برم و بیام . اصلا نیاز جنسی هم هیچی ، درشو می بندیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
خب من الان نیاز دارم یکی رو که باهاش برم و بیام . اصلا نیاز جنسی هم هیچی ، درشو می بندیم.
این اسلام چی میگه ؟
معمولا توصیه می شه که ورزش کنید، بدویید، غذای محرک نخورید و..
-
mehran21
اومدی کمک کنی یا از راه به در؟:305:امیدخان اگه حرف بقیه رو قبول نداری نظر نخواه.مهران راهنماییت میکنه بسه.
-
مهران!
قبول کن اینا رو که کسی انجام نمی ده .
با اینترنت و ماهواره و اسباب تحریکی که فراهمه کسی که خویشتنداری میکنه خیلی کمه .
من دارم می گم نیاز جنسی هیچ ولش کن . اصلاً فرض کن من نیاز جنسی ندارم .
نیاز عاطفی که دارم . خیلی شدید هم هست . با یکی بخندم با یکی گریه کنم . برم بیام اینو اونورر.
اینو چیکارش کنم آخه ؟
.
.
من از همه کمک می خوام
-
من بهت پیشنهادمی کنم گروههای کوه عضو شو. با چند دختر صمیمی شو ولی خیلی نه! اینطوری تا حدود زیادی از نظر عاطفی راضا می شی.
-
باز هم مشکل اینه که من زود وابسته میشم . خیلی زود . شاید دو هفته ایی .
ولی حالا دیگه مشکلی نیست .
تا 4-5 سال مگه قراره اتفاقی بیفته ؟
مگه پس اندازی جور میشه ؟
تا بخوام پس اندازی جور کنم ، ارزششو از دست داده .
وقتی کسی امیدی نداره دیگه بهتر از این نمی شه .
.
حرفای امروز من دستپخت فعالان اقتصادی و فرهنگیه .
-
با چند نفر باشی وابسته نمی شی.قرار نیست عاشق شی
قراره صمیمی شی. درددل کنی. خیلی تاثیر داره در ارضا عاطفیت. 4-5 سال شب و روز کار کن ایشالله می تونی جمع کنی حداقلها رو. به هر حال امید سوال می پرسی قراره حقیقت رو بشنوی نه اینکه دروغی که ارومت کنه.
-
به خدا حرف تو و مهرانو میفهمم ببین امید تو که از شرایط من تو همین تاپیک گفتم مطلعی محسن هنوز از درسش یه ترم مونده اونم لیسانس تو که ارشدی.سربازی نرفتهکار نداشت! پدرش?!?!اه نداره با ناله سودا کنه.پدر من بعد یکسال بردش تو شرکت خودش اونجا خودشو نشون داده ماهی 550میگیره. اینه تموم پشتیبانی مالی خونواده هامون.پشتیابانی عاطفی????پدر من جز سرکوفت هیچی بارش نمیکنه مدام میگه داره این عروسیو با پول من میگره باورت نمیشه حتی 1000تومن کمک نکرده که هیچ کلی جاها من واسه جهیزیه از محسن گرفتم(پدرم میلیونریه واسه خودش)همه حرفات درست واسه همین مراسمه ما وقتی باهم میشستیم حساب میکردیم حدود30میلیون لازم بود و ما دلمون به 5تومن وام ازدواج و 5تومن وام نیرو انتظامی (پدر هردومون بازنشسته نیرو هستن)گرم بود حقوق 550محسن و 200من. گفتیم جور میشه با خونه پدرش وام میگیریم منم سرویس طلامو میفروشم رفتیم سراغ اجاره خونه یهو یه خونه دیدیم خیلی خوب بود 80متری کنار کوه (خونه پدری من 300متر بهترین نقطه شهر)گفت 5میلیون ماهی 600 یهو صاحب خونه گفت اگه کل اجاره رو بدی 2تومن ماهی 400همون روز یه وام خونوادگی بهمون افتاد 4میلیون 3تومن دادیم صاحب خونه بقیش 2ماه بعد عروسی.سرویس چوب یکمشو دادیم بقیش تو چند ماه باید پرداخت شه. طلا نخریدیم. شام ساده مهمون کم.دخترا پولی شدن درست خونواده ها پر توقع درست اما هنوز پیدا میشن اونایی که تو رو واسه خوب بودنت مهربونیت گذشتت میخوادت باید خوب باشی که خوب گیرت بیاد باید ویژگیهایی داشته باشی که به نداشته هات بیارزه باید ایمان داشته باشی به خودت به راحت به انتخابت
-
امید به حرفایی که باعث میشه گناه کنی گوش نکن هرچیزی بار اولش سخته اگه انجام دادی برات میشه عادت و بعدا با مشکل رو به رو میشی
بخدا همه دخترا مثل هم نیستن برو دنبال اونیکه برا همه چی باهات کنار میاد
خیلی از شهرها جهیزیه با دختره برو از اونجاها زن بگیر
با هم جهیزیه بخرید
یانصف شما نصف اونا خیلی کارا میشه کرد همه جوره میشه کناراومد و یه زندگی خوب و ساخت :310:
-
گناه چیه؟ من می گم با دخترها دوست شو! نه دوست دختر پسر! دوست همکار! دوست هم تیمی! دوست کاری! ارتباطات محدود! با چند نفر! بدون حرفهای عاشقانه! گاهی که نیاز داشتی به درد دل باهاشون درد دل کن.
خانم مهاجر، واقعیت چیزی برخلاف فرمایشات شماست.
-
خانم مهاجر !
من خب الان از محسن شما بیشتر حقوق می گیرم که !
خب حداقل بابای محسن که به فکر بچه اش هست که ، نیست ؟
بلند شده اومده خواستگاری شما ، با کی ؟ با بابا و مامان فهمیده اش دیگه .
-
امید با چند نفر بودن حتی گروهی حتی با محدودیت اونم برای تو که به یه فیلم هالیوودی نظرت عوض میشه سمه.جز بالا بردن توقع و درنهایت عادت به ارضای راحت تر و به قول خودت ارزون تر جیزی به دست نمیاری. اره بیشتر حقوق میگیری و قبل ازدواج حقوق بگیر هستی.محسن 4ماهه کارش ثابت شده.الان همه قسطی خرید میکنن.اما پدر و مادر این حرفتو بیشتر از دلخوریای دیگت قبول دارم. شاید مهمترین مساله فعلیت این باشه چرا هیچ وقت رو این موضوع تو تالار مانور ندادی چرا تاپیک نزدی چرا از حکومت مینالی اما از خونوادت نه.نمیدونم اینو چی بگم شاید هنوز توانایی چرخوندن زندگیو در تو ندیدن شاید زیادی شیطنت میکنیو بزرگ شدنتو باور نمیکنن شاید نمیخوان تنها شن شاید اونام مثل تو میترسن!!!!دنبال دلیل پاپیش نذاشتنشون باش تا مرحله بعد. یه چیزی فردا بیا عروسی با محسن مشورت کن:dشوخی میکنم باور کن دلم میخواد دختری که قسمتت میشرو ببینم. شب عروسی چه وقتی واست گذاشتم خواهش میکنم قابل نداره
[quote='mehran21' pid='241790'
خانم مهاجر، واقعیت چیزی برخلاف فرمایشات شماست.
[/quote]
ممنون از توصیتون نمیدونستم زندگیم داره در تخیلات میگذره.ممنون بیدارم کردید البته امید هم با افات این روابط اشناست میتونه شمارو هم اشنا کنه
-
وای خانم مهاجر!
شما فردا عروسیتونه .
برین استراحت کنین .
فردا هزار تا برنامه دارین
این همه برنامه ریزی کردین .
.
.
پدر و مادرم برای برادرم که بسیار پخته و ریچ(تا حدودی پولدار) بود هم ،کاری نکردن ، چه برسه به من . این خصلتشونه .
-
چرا گوش نمیکنی؟مهران بهتره راهنماییش کنی بجای منحرف کردن.
دختراییی هستن که فقط خواستار زندگی آروم و بدون تشریفات و تجملات الکی باشن سخت نگیر داداش من بخند تا دنیا به روت بخنده:311::311::227::227:
-
مریم!
کاش مسائل به این سادگی بود که شما میگین.
البته هست و ما خیلی گنده اش گرفتیم .
.
من می گم اسلام کار رو راحت کرده .
اگه این اسلام برقرار بود و همه بهش عمل میکردیم که ، من نمی یومدم اینجا این حرفها رو بزنم .
.
وقتی این اسلام حرفهاشو می زنه همه رو باید با هم عمل کنیم .
مثلا بابام نماز می خونه ولی نمی دونه که باید برای ازدواج من حداقل اقدامی رو انجام بده .
وقتی من ببینم که اون اسلامی که بهش گفته شده عمل میشه ، من غلط کنم و بیام اینجا در مورد دوستی صحبت بکنم .
.
خب منم صبری دارم که داره تموم میشه .
.
این اسلام داره میگه اگه کسی به سن بلوغ رسید ، زن و شوهر بگیرین واسش.
حالا ما بلوغ رو که رد کردیم ، لیسانس رو گرفتیم ، سربازی رفتیم ، سر کار رفتیم .
پس کی ؟
30-40 ؟
اون موقع که اصلا ارزشی نداره .
دیگه آدم سنش میره بالا ، خوصله اش نمیشه .
.
وقتی ببینم که اسلام اون جاهایش که برای من خوبه داره اجرا میشه ، به خدا اون قسمتش که به ضرر منه ، من اونا رو هم اجرا می کنم .
ولی وقتی همه چیز به ضرر منه ، من چیکار کنم ؟
-
چیکار کنیم دیگه من چون داداش ندارم عاشق داماد کردن پسرای اطرافمم.امید جان از بچه ها واسه این موضوع کمک بخواه یه راههایی تو ذهنم هست ولی میترسم فعلا بگم.اروم باش پسر جان از خدا کمک بخواه اون قول داده اثباب ازدواج جوونارو جور کنه و میکنه بخواه چون خواستت خیره پس جور میشه فردا یه تاپیک بزم چگونه پدر مادرم را بفرستم خواستگاری?:dشب بخیر
-
تا حالا به دختری فکر کردی؟
حس میکنم نگاه بالا دستت میکنی؟
شایدهم دختری از خانواده پولدارو میخوایی؟
یکی پیداکن که بهت قانع شه!
مگه من چندسالمه؟
برا خرجی خودم کارمیکنم چه اشکالی داره؟بابام گناه داره باید به فکرش باشم تو این گرونی ماهم بخواییم اذیتش کنیم کمرش خورد میشه که خدایی نکرده!
بخداهستن کسایی که قانع باشن.
چطوردختری میخوایی؟بگوبرات برم خاستگاری:227::227:
-
اتفاقا مریم ، به بالایی ها اصلاً نگاه نمی کنم .
آخه نیست ، کسی نیست که دیگه قانع شه .
همه الان دنبال یه دوماد پولدار میگردن .
هیچ چیز دیگه ایی هم مهم نیست .
.
والا ! اون چیزی رو که پدر و مادردختره توی 30 سال بهش رسیدن رو الان از من میخوان .
عقده های نداشته تون رو سر من خالی نکنین (جناب پدر دختر).
.
هیچ معیار دیگه ای هم هیچکس نداره .
پولدار-لیسانس-خونه-ماشین-چهره غیر زشت = با اجازه بزرگترا بله!
-
من بهتره چیزی نگم. امید جان، بهتره بری با چند تا از اقایون اطرافت که ازدواج کردن مشورت کنی! خانومها که بار اقتصادی رو دوششون نیست مشاوره اقصادی به داماد می تونند بدهند به نظرت؟
آقا شما با دختر پاپتی سیکل هم بخوای ازدواج کنی، باید ببریش توی یک خونه با رهن 10 ماهی 300! عروسی توی دهات بگیری می شه 3-4 تومن، طلا 20 گرم( یک زنجیر بسیار کوچیک) می شه 4 تومن، با خرجهای دیگه حداقل رو هم 20-25 تومن در بدترین شرایط نیاز مالی داره. داری برادرم بسم الله
عزیز دلم، هیچ خانومی نیست که اینا رو وظیفه یک مرد ندونه! تازه اینها که اولشه، شما به عنوان مرد وظایفت تازه شروع می شه. یعنی عرض کردم خانومهایی که اینجا میان می گن که همسرمون محبت نداره و مادرشوهرم اینو می گه و..... اینا فاز دومه. پول نداشته باشی لایق هیچی نیستی.
-
دقت کردید مسن تر ها وقتی برای هم دعا میکنن میگن خدا مکه و کربلا قسمتت کنه و... ؟
دریغ از اینکه این قدر مکه ها و کربلا ها تو این مملکت ریخته که تا قرنها نیاز به رفتن به عربستان و عراق و فربه تر کردن عربها نیست .
تا حالا دیدید کسی برای دوستش دعا کنه . قسمت بشه یه فقیر رو سیر کنی؟
خدا قسمت کنه با هم بریم بیمارستان خرج دو تا بیمار رو بدیم؟
خدا قسمت کنه جهیزیه یه دخترو جور کنیم؟
کافیه هزینه ای که سالها خرج این زیارتها که اغلب برای ریا کاری و چشم و هم چشمی و... هست رو حساب کنید . پولهایی که میتونه خرج جوونهایی مثل امید بشه .
خدا تو قلب اون دخترکی است که پا برهنه در سرمای زمستون گل میفروشه .
این ملت راهشو گم کرده .
بگذریم .
تو این دنیا همه چیز برای پولداراس .
کافیه اونهایی که شعار میدن 1 روز طعم فقر رو بچشن .
مریض بشن و نرن دکتر و درد بکشن . بعد پول جور کنن برن دکتر . دکتر بگه اگه 1 ماه پیش میومدی با یه نسخه حالت خوب بود الان با چند میلیون هم مثل قبل نمیشی .
اون لحظه باید نظرشونو پرسید .
امید به خودت رحم نمیکنی به جوونی ما رحم کن . :311:
اگر بدون ادیت دکمه ی ارسالو میزدم فردا میگرفتنم.شانس اوردم :163:
تنها چیزی که منو از وارد شدن به این رابطه ها منع میکنه وجدانمه .
خدا وجدان رو از هیچ کس دریغ نکنه .
-
gold عزیز .
پد و مادر من چند ماه دیگه می خوان برن سفر زیارتی کل خرجشون میشه 3 تومن . آیا من واجب ترم که برم زن بگیرم یا سفر زیارتی ؟
حتی خواستگاری هم نمی خوان برن ، آخه سفر زیارتی هم از همین جا میشه سلام فرستاد .
من سر و سامون بگیرم مهمتره یا اینا برن سفر زیارتی ؟
-
این تاپیک بیش از ظرفیت مجاز پیش رفته است .
امید گرامی ، بهتر هست بجای باز کردن تاپیکهای مختلف ذهنت را کنترل کرده و در گیر یک مسئله مهم کنی و از دوستان راهنمایی بخواهی . سعی کن مثبت نگری را در زندگی بیشتر کنی . در خصوص این تاپیک نیز جمع بندی از راهنماییها داشته باش و بهره عملی ببر
موفق باشی
.