-
RE: <<<باغ همدردی 3>>> آشپزخانه همدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
فرهنگ جان این (توبه) کدوم توبه هست .اونی نیست که آدم پشیمون از کاری میشه
میره در خونه خدا (توبه) میکنه .
یا منظور از (توبه) همون تابه نیست که داخلش غذا درست میکنند.
این رو بم توضیح بده گیج شدم.
وسط غذاپختن چراباید توبه کنم.[/color]:311:
:311::311:
يعني به حدي بلند به اين پست خنديدم كه مامانم وحشت زده از خواب پريد و اومد ببينه چمه:163:
البته خدا خيرم بده داشتند خواب ميموندند
ازونجايي كه نبايد پست غير اشپزي ميزاشتم(نتونستم اخه خيلي بامزه بود:311:)
منم تجربه مامان بزرگ دوستمو ميگم
واسه اينكه طعم چاي عوض نشه مثلا شما چاي رو دم كرديد و به هر علتي چند بار ميخواين از همون چاي استفاده كنيد ايشون ميگفتن فقط كتري رو روي اجاق بزاريد و قوري رو كنار بزاريد
در واقع فقط اب جوش درست كنيد و قوري رو روي كتري نزاريد, چاي همون طعم تازه رو داره
البته راستش من هربار اين كارو كردم هيچ كس تاييد نكرد و مخصوصا بابام كه اصلا توهين ميدونن چاي تازه دم نباشه
حالا شما انجام بدين شايد نظر شما هم با مامان بزرگ يكي بود
وااااي خدا خيرت بده پدر بزرگ كلي خنديدم دم سحري:311:
ببخشيد پابرهنه اومدم وسط اشپزخونه تون:82:
-
خانم بهار شادی این دستور پیراشکی تون را انجام دادم بر خلاف ظاهر ساده ی دستور خیلی سخت بود! ماهیتابه ام هم کوچیک بود و توش جا نمی شد بعد کلی ازم انرژی گرفت باید افطاری و سحری را با هم آماده می کردم. دم اذان دیگه ضعف کرده بودم الان درست کردم اما هنوز تست نکردم بگم ارزشش را داشت یا نه!
اینقدر خسته شدم حال خوردن ندارم!
-
آشپزهای گرامی تالار به گوش باشید.
یک طرفند در آشپزی بهتون یاد میدم خواهشن بکسی یا فامیلی یاد ندین.
آخه کلی تحقیق کردم بابتش.
برای تهیه آب گوشت و هم آب گوشت خوشمزه بشه و مزه گوشت بده .
یک تکه گوشت به مقدار 100 گرم میخریم. فکرکنم بشه 2200تومان بعد گوشت را دوره دستمال توری میپیچیم.
و با یک نخ محکم میبینیدم.
وقتی که مواد لازم رو داخل گابلامه همون قابلامه ریختیم وچندقیقه مانده که غذا جا بیوفتد.
آن گوشت را داخل آب گوشت گذاشته به مدت 10 دقیقه بماند .و بعداز آن گوشت را برداشته داخل یخچال میگذاریم
همین کار رو چندین بار میشود از یه گوشت 100 گرمی استفاده را برده و هم غذا مزه گوشت میده هم گوشت را بارچندم استفاده میکنیم.
به علت گرانی مرغ میتوان همین طریق مرغ را هم استفاده کرد.
به زودی من یک شرکت تولید مرغ کیسه ای میزنم. شکل همون چای کیسه ای میباشد.:311:
((((شرکت تولید کننده مرغ کیسه ای پدر بزرگ
ارزان با سرفه)))
:311::311:
-
سوپ مجلسی که ازش صحبت کرده بودم سوپ قارچ بود. راستی شماها سوپ قارچ رو چطوری درست میکنید؟ بگید تا منهم بعدش دستور سر آشپزو اینجا بیارم. یه چیزی هم بگم؟ حالا باشه بعدا میگم فعلا تو خماریش بمونید تا بعد:311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
خانم بهار شادی این دستور پیراشکی تون را انجام دادم بر خلاف ظاهر ساده ی دستور خیلی سخت بود! ماهیتابه ام هم کوچیک بود و توش جا نمی شد بعد کلی ازم انرژی گرفت باید افطاری و سحری را با هم آماده می کردم. دم اذان دیگه ضعف کرده بودم الان درست کردم اما هنوز تست نکردم بگم ارزشش را داشت یا نه!
اینقدر خسته شدم حال خوردن ندارم!
آره قبول دارم زمان زیاد می بره. البته من در عرض 1.5 ساعت 30 تا پیراشکی آماده کردم یعنی هم موادش
رو ، هم پیچیدنش رو هم سرخ کردنش.
آره ارزش داره. خوشمزس. فقط باید داغ باشه موقع خوردن. از پیراشکی های بیرون خیلی خیلی خوشمزه
تره. بیرون روغن سوخته و آشغال میریزن توی معده آدم. حالا خوب درست کرده بودین؟
================
پدر جان
شما چرا این وسط آشپزی هی پارازیت میندازی؟ :)
منظورتون ارزان و با "صرفه" هست دیگه :D شاید مرغاش چون تو فریز موندن سرفه می کنن :311:
خدا رحم کرد شما آشپز نشدی. ما غذا می پزیم شما هم که ازت سنی گذشته توی خوردنش
همکاری کن.
================
بی دل جان
عزیزم سرآشپز مخصوص دربار شدی رفت؟ یک انتخاباتی چیزی! :)
سوپ قارچ رو من متفاوت درست می کنم اما الان حسش نیست بگم چه طوری چون اثرات معنوی روزه
داره منو متلاشی می کنه :311: فچ کردی (همون فکر) فقط خودت بلدی ملت رو تو کف بذاری :) (اوا
خاک بر سرم چرا لمپنی حرف زدم من :163: )
-
سلام به همگی.
حیف شد، اومدم تو آلاچیق گفتم کلی چیز یاد میگیرم. وقتشه.:311:
اما متوجه شدم باید کلی چیز یاد بدم. آخه املت؟:311:
اما غذایی که میخوام آموزش بدم مناسب افرادیه که نمیدونن وقتشونو چه جوری تلف کنن، میخوان زودی شب شه افطار کنن.:311:
آموزش دلمه برگ مو، با سس رب انار و تمبر هندی.
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده و سرخ شده: 250 گرم (کمتر هم باشه مشکلی نیست)
پلو آماده: 2 ليوان
زرشك: يك چهارم ليوان
لپه پخته: نصف ليوان
سبزى: ترخون و شويد و نعناع (تازه يا خشك) مقدارى
آب: 3-2 ليوان
مواد سس:
تمبر هندى: يك چهارم ليوان صاف شده
رب انار: يك چهارم ليوان
آب: يك چهارم ليوان
شكر: چند قاشق
طرز تهيه : براى تهيه اين دلمه از برگ سبز و نپخته استفاده شه بهتره. (اما میتونید تو سوپری ها آب نمکی شو هم تهیه کنید)
همه مواد دلمه رو خوب با هم مخلوط كنيد.
كف قابلمه رو 3 قاشق روغن مايع و 3 قاشق آب بريزيد و بعد 2 رديف برگ مو ته قابلمه پهن كنيد كه حالت ته ديگ پيدا كنه.
حالا از مواد روى هر برگ 1 قاشق بريزيد و خوب بپيچيد و در قابلمه كنار هم و به شكل فشرده بچينيد. وقتى همه رو چيديد يك ظرف سنگين روى دلمهها بذاريد و 2 يا 3 ليوان آب رو از اطراف توى قابلمه بريزيد و درش رو ببنديد. اول شعله رو متوسط كنيد و همين كه صداى جوش خوردن مواد رو شنيديد، شعله رو خيلى كم كنيد.
1 ساعت بعد در قابلمه رو برداريد و اول ظرف سنگين رو برداید و بعد مواد سس رو روى دلمه ها بريزيد(مواد سس رو اول با هم مخلوط كرده و بعد استفاده كنيد) و دوباره ظرف رو روى دلمه ها گذاشته و در قابلمه رو با دمكنى بپوشونید و بگذاريد حدود 40 تا 50 دقيقه ديگه بپزه.
وقتی خاموش کردید صبر کنید سرد بشه و حدود نیم ساعت بذارید یخچال، واسه افطار بذارید کنار بقیه غذاهاتون میل کنید.:310:
-
طرز تهيه آيس پک با طعم قهوه به جای دسر واسه آخر شب.
مواد لازم:
دو تا موز، نیم کیلو بستنی، کمتر از نصف استکان گردو خرد شده، نصف استکان شیر. دو قاشق پودر قهوه. یه قاشق شکلات خرد شده و خامه فرم گرفته شده هم واسه تزئين.
طرز تهيه:
موز رو تو مخلوط کن بریزید له شه. بعد گردوي خرد شده , پودر قهوه , بستني و شير رو اضافه کنید تا با موز کاملا مخلوط شه. اگه احساس کرديد خيلي سفت شده کمي شير بهش اضافه کنيد ولي زياد شیر نریزید که آبکی نشه. بعد در ليوان مورد نظر ريخته و روش رو هم با شکلات خرد شده و خامه فرمي تزئين کنيد و میل بفرمایید.
مختصر و مفید.:311:
-
خانم بهار شادی پیراشکی را درست کردم و خوردم خوب بود. ممنون از دستورتون اما دستورش واسه ماه رمضان به درد نمی خورد! روزه دار بیچاره سه ساعت هم کنار گاز وایسه چی ازش می مونه! :311: البته شما حرفه ای بودین نصفش زمان برده.
یه نکته ی آشپزی:
اگه ماکارونیتون به هم می چسبه و برای درست کردن ماکارونی به مشکل برمی خورید توی آب ماکارونی مقداری زردچوبه و در حدود یه قاشق روغن بریزید. این جوری هم ماکارونی به هم نمی چسبه هم خوش رنگ می شه و هم روغن باعث می شه نرم تر باشه.
-
بچه مثبت! بقول بهار زندگی، حالا یه پیراشکی پختی سوسول بابا! دیگه اینهمه نق و نوق نداره! من فلک زده رو بگو که ساعتها توی آشپزخونه آشپزی میکنم چندین و چند مدل غذا می پزم و درییییییییییغ!
بهار شادی جان! یعنی چی که سوپ قارچ رو متفاوت میپزی؟ متفاوت نسبت به کی و چی؟
و راجع به دلمه خوشمزه شب بارونی عزیز عرض کنم که دوستانی که معمولا فشارشون پایین هستش و اینا بهتره از سس تمبر هندی و آب انار استفاده نکنند. این دوتا اصولا کارشون پایین آوردن فشارخون و سرد کردن مزاجه و برای افرادی خوبه که غلبه گرمی دارند (کلی متخصص شدیم برا خودمون:311:)
و اما سوپ قارچ اینجانب:
(من اندازه پندازه و پیمانه و ... ندارم. اندازه هام چشمی و مشتیه :311:) ولی این مقدار احتمالا برای دو سه نفری کافیه بسته به اشتها:)
اول آب مرغ رو با استفاده از یه چهارتایی بال و گردن مرغ به اضافه هویج به اضافه کرفس و پیاز درست میکنیم (میگذاریم همه اینها با هم اونقدر بپزه که لعاب بده بعد صافش میکنیم).
قارچهامونو (یک بسته حدودا) خرد میکنیم (ریز ساطوری شده) و میریزیم توی آب مرغ صاف شده که در حال جوش زدنه (در حال جوش که باشه قارچها سیاه نمیشه). بعد یه دونه ازون بسته های چاشنی الیت یا مگی (مخصوص مرغ و سبزیجات اینا) را در کمی آب سرد حل میکنیم میریزیم داخلش. بعد کمی هم آرد را در آب سرد حل میکنیم بهش اصافه میکنیم. و نزدیکهای آخر کار هم دو سه قاشق خامه را در کمی آب حل میکنیم و اضافه میکنیم. در پایان نمک و فلفل غذا رو چک میکنیم اگه لازم باشه (که بعید میدانم چون به خاطر چاشنی که اضافه کردیم و چاشنی خودش نمک و فلفل زیادی داره) کمی میزنیم. و در پایان روی سوپ خوشگل و خوشمزه مون رو با کمی جعفری تازه خرد کرده تزیین میکنیم. لازم به ذکره که این سوپ باید در نهایت سفید و غلیط باشه.
راستش نمیدونم غذای سالمیه یا نه اما من که مزه اش رو خیلی دوست دارم. و مهمونهامون هم عاشقشن.
-
میر زا قاسمی با کدو خورشی
مواد لازم
کدوی خورشی 5 تا 6 عدد
سیر 6 حبه
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه فرنگی 3 تا 4 عدد
دارچین زرد چوبه به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه
کدوها را پوست گرفته و با اب خیلی کم بگذارید تا بپزد سپس انها را له کنید سیر را در اب سرد خیس کنید تا پوست ان به اسانی گرفته شود و سپس ان را خرد کرده و در تا به با روغن نمک زرد چوبه تفت دهید تا سرخ شود
کدوها را در تابه ریخته و با سیر خوب مخلوط کنید و بگذارید تا کمی سرخ شود گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و تکه تکه کنید سپس به همراه فلفل دارچین به مواد اضافه کنید می توانید تخم مرغ این غذا را به دو صورت اماده کنید می توانید تخم مرغ ها در تابه ای نیمرو کنید وپس از کشیدن در ظرف ان را روی غذا بگذارید و یا تخم مرغ ها را بزنید روی غذا بر یزید و بگذارید تا خودش را بگیرید
:72::72::72:
-
امروز مربیم سر کلاس یه غذای جدید یاد داد.
تن ماهی با کنسرت لوبیا تفت بدید.
-
کنسرت لوبیا؟؟؟
یعنی باید بریم تو کنسرت ،تن ماهیو تو لوبیا بریزیم؟؟؟
یا اینکه یه کنسرت رو تو تن ماهیو لوبیا چپه کنیم؟؟؟
غذاش خیلی گرون در نمیاد؟؟
بلیط کنسرتو از کجا باید تهییه کنیم؟
کنسرتش باید از نوع موسیقی باشه؟
سنتی باشه یا پاپ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
کنسرت لوبیا؟؟؟
یعنی باید بریم تو کنسرت ،تن ماهیو تو لوبیا بریزیم؟؟؟
یا اینکه یه کنسرت رو تو تن ماهیو لوبیا چپه کنیم؟؟؟
غذاش خیلی گرون در نمیاد؟؟
بلیط کنسرتو از کجا باید تهییه کنیم؟
کنسرتش باید از نوع موسیقی باشه؟
سنتی باشه یا پاپ؟
نادیا جان ناراحت بلیط نباش کاری نداره .
یه کنسرو لوبیا برمیداری میزاری رو بروت بعد دونه هارو کناره هم میچینی .
و سپس یه موسیقی میزاری .میشه کنسرت .:311:
دیگه نبینم دادشمو اذیت کنیا. بچه بد:320:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
امروز مربیم سر کلاس یه غذای جدید یاد داد.
تن ماهی با کنسرت لوبیا تفت بدید.
مرسی فرهنگ جان عالی میشه.
یه مدل با تن ماهی و تخم مرغم حرف نداره .
-
خانم نادیا خانم،اونی که شما می گی بلیطشو از کجا بگیرم،کنسرو ه.برو نهضت.
-
پس لطفا آدرس نهضتی که خودت میری رو بهم بده که یه وقت خدا نکرده من اونجا نرم چون معلومه اونجا سواد یاد نمیدن...حتما فقط آشپزی یاد میدن :311: ;)
-
دستور درست کردن سالاد ماکارونی مخصوص خانم بیدل:311:
سالاد ماکارونی کاملا غذایی مبتنی بر ذائقه ی شماست و بنابراین انواع و اقسام دستور پخت را برای این غذا می توانید در اینترنت بیابید. به هر حال آنچه من در اینجا می گذارم نسبتا خوشمزه است :)
مواد لازم:
سیب زمینی
ذرت
خیارشور
ماکارونی فرمی
هویج
کالباس
زیتون (در صورت علاقه)
کاهو(در صورت علاقه)
سیب زمینی را آب پز کنید. اما قبل از آن که خیلی نرم شود بردارید. سیب زمینی را پوست بکنید و در قطعاتی حبه ای خرد کنید.
ماکارونی فرمی را آب پز کنید در صورتی که در آب مقدار یک قاشق روغن و مقداری زردچوبه بریزید بهتر است. پس از نرم شدن ماکارونی آن را آب بکشید و بگذارید مقداری آبش برود
در صورتی که ذرت را از بیرون به شکل فله ای تهیه کرده اید آن را در آب جوش حدود ده دقیقه بجوشانید و در صورتی که کنسرو تهیه کرده اید نیازی به پخت ندارد.
خیارشور را خرد کنید.
هویج را در قطعاتی کوچک خرد کنید و آن را در آب بجوشانید تا نرم شود.
کالباس را خرد کنید.
زیتون را در slice های مناسب خرد کنید.
کاهو را خوب بشورید و خرد کنید.
همه ی مواد فوق را در ظرف بزرگی مخلوط کنید و سس را نیز با آن مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت آماده ی مصرف است.
تهیه ی سس:
در صورتی که این روش را دوست ندارید صرفا سس مایونز را در مخلوط فوق بریزید و مصرف کنید اما من روش خودم را دارم. در نسبتی تقریبا 3 به 2 قاشق ماست و مایونز را ترکیب می کنم. شما می توانید نسبت بیشتر را برای مایونز انتخاب کنید یا نسبت بیشتر را برای ماست انتخاب کنید. از ماست پر چرب استفاده کنید بهتر است من خودم ماست 7 کاله استفاده می کنم.
مقدار آب لیمو را در سس می ریزم. آب لیمو به علت ویژگی اسیدی چربی سس مایونز را می شکند و مقدار رنگ سس را عوض می کند اما مشکلی ایجاد نمی شود.
یک قاشق روغن زیتون در سس می ریزم. مقداری آویشن نمک و فلفل قرمز در سس می ریزم. آویشن مزه ی خوبی به سالاد می دهد و می توانید به صورت جداگانه هم با سالاد استفاده کنید.
سس آماده است.
-
سلام دوستان
بگم چی بشی بچه + از دست تو.:311:
دوستانی که شناختی در مورد هندوانه خوب دارند . بیان بگن یاد بگیریم.
سرم. کلاه نره .
از رنگش .
اندازش .
بادست بزنیم بهش صداش چطوری باشه .
لطف کنید صداشم بزارید بهتر یاد بگیرم. :311:
-
هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است كه نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود بلكه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد كه برای ما نا شناخته است. به همین دلیل سعی كرده ایم طی این مطلب، فواید بی شمار آن را برای شما بیان كنیم.
هندوانه منبع غنی ویتامینA( به شكل بتاكاروتن ) و ویتامینC می باشد. این میوه پرفایده التهاباتی را كه در بیماری هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد، از بین می برد.
همچنین منبع خیلی خوبی از آنتی اكسیدان كاروتنوئیدی بنام لیكوپن می باشد. لیكوپن یك رنگدانه شیمیایی است كه باعث ایجاد رنگ قرمز در هندوانه می شود و اثرات ضد اكسیدانی قوی دارد. این آنتی اكسیدان به تمامی نقاط بدن رفته و رادیكال های آزاد را خنثی می كند.
رادیكال های آزاد مولكول هایی هستند كه باعث تخریب بسیاری از بافت های بدن می شوند.
اثرات تخریبی رادیكال های آزاد در بدن شامل موارد زیر است:
1- باعث اكسیده شدن كلسترول می شوند، در نتیجه كلسترول به دیواره رگ های خونی می چسبد و می تواند باعث بروز حملات قلبی و سكته شود.
2- باعث انقباض و بسته شدن راههای تنفسی و درنتیجه تشدید حملات آسم می شوند.
3- باعث افزایش التهابات ناشی از استئوآرتریت1 و آرتریت روماتوئید2 می شوند، در نتیجه تخریب مفاصل را در این شرایط بیشتر می كنند.
4- باعث آسیب سلول های دیواره روده و تبدیل آنها به سلول های سرطانی می شوند.
خوشبختانه ویتامینC و بتا كاروتن بعنوان آنتی اكسیدان های قوی ( كه هر دو در هندوانه به مقدار فراوان وجود دارند)، رادیكال های آزاد را به دام انداخته و از اثرات مخرب آنها در بدن جلوگیری می كنند.
در تعدادی از مطالعات علمی ثابت شده است كه دریافت بالای ویتامینC و بتاكاروتن، خطربروز بیماری های قلبی، اسپاسم راه های تنفسی در بیماری آسم و سرطان روده را كاهش می دهد و نیز شدت علائم استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید را كم می كند.
یك لیوان هندوانه 20درصد نیاز روزانه به ویتامینC و 14 در صد نیاز روزانه به ویتامینA را تامین می كند.
http://farzad-89.persiangig.com/98592.jpg
هندوانه میوه ای با پوست ضخیم و اندازه های متفاوت است. رنگ پوست آن زرد و سبز پررنگ است، داخل آن به رنگ قرمز، صورتی و یا سفید دیده می شود، کمی معطر است و در کشورهای گرمسیر در فصل تابستان مصرف بسیار زیادی دارد. صد گرم آن دارای 30 کیلو کالری ، 4/0 گرم پروتئین ، 2/0 گرم چربی، 4/6 گرم قند ، 3/0 گرم فیبر، 1 میلی گرم سدیم، 7 میلی گرم کلسیم ، 100 میلی گرم پتاسیم، 7 میلی گرم ویتامینc و 590 واحد بین المللی ویتامینa می باشد.
هندوانه خواص بسیاری دارد از آن جمله ضد استفراغ و تهوع است. مخصوصاً برای افرادی که در تابستان دچار گرمازدگی می شوند، نوشیدن آب هندوانه با کمی گلاب می تواند مفید باشد. ضدعفونی کننده بدن و در واقع پاک کننده روده ها بوده است.
درطب سنتی چین پوست هندوانه را خوب می شویند و درجلوی خورشید می گذارند تا خشک شود، سپس ازآن برای مبارزه با بیماری استفاده می کنند ، بدین صورت که 50 گرم پوست هندوانه را درکمی آب می جوشانند و مانند چای آن را می نوشند که چون داری پتاسیم بالاست برای مبتلایان به فشار خون بالا، فشارهای عصبی وهم چنین برای بیماران مبتلا به مرض قند مفید است.
هندوانه با داشتن بیش از90% آب، برای رفع تشنگی بسیار مناسب است. هیچ میوه ای تا این اندازه آب ندارد. چون هنداونه دارای مقدار خیلی کمی سدیم است، آب زیادی از بدن دفع می شود و برای کسانیکه ناراحتی کلیه دارند و افرادی که ادرار غلیظ و زرد رنگ با بوی تند دارند ، بسیارخوب می باشد و حتی با نوشیدن آب هندوانه و آب به مقدار زیاد این مشکل را از بین می برند.
هنداونه به خاطر داشتن ویتامینc و ویتامینa و بتا- کاروتن و لیکوپین ، صدماتی را که در اثر استرس، استعمال دخانیات، سموم محیطی و داروها وارد می شود کاهش می دهد. علاوه بر این ابتلاء به خیلی از امراض دنیای متمدن مثل سفت و سخت شدن دیواره سرخرگ، سرطان (خصوصا سرطان پروستات) و امراض دوران پیری مثل آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد. علت این امراض رادیکالهای آزاد هستند. ویتامین های هندوانه خطر حمله آنها را به بدن تضعیف می کنند.
دانشمندان دانشگاه بوستون کشف کردند که لیکوپن موجود در هندوانه، پوست را در مقابل اشعه ماوراء بنفش حفظ می کند.
درطب نتروپت خوردن هسته های هندوانه اهمیت زیادی دارد، بدین صورت که هسته را همراه هندوانه درمخلوط کن ریخته تا هسته ها در آب هندوانه خرد شوند. شخصی که آب هندوانه را با هسته خردشده میل کند و هسته را خوب بجود، کمک زیادی به پاک کردن روده می کند. برای افرادی که یبوست دارند، خوردن آب هندوانه به این ترتیب و آب ولرم بلافاصله بعد از آب هندوانه در حالت ناشتا بسیار مفید است چون درمان یبوست با مصرف فیبرومایعات با هم، امکان پذیر است که هر دو در هندوانه موجود است.
از سایر خواص هندانه می توان موارد زیر را نام برد :
1- آب هنداونه به عنوان خنکی برای بیماران مبتلا به تب و بیماریهای عفونی مفید است زیرا عطش و التهاب بیمار را برطرف می کند.
2- هندوانه نرم کننده، ادرارآور و زیاد کننده عرق است، لذا پس از مصرف هندوانه سموم بدن از سه طرف ( ادرار، مدفوع، عرق) دفع می شوند و به زودی شادابی و طراوت مخصوصی به انسان دست می دهد.
3- تخم هندوانه ضد کرم می باشد.
تذکراتی درباره مصرف هندوانه :
1- خوردن هندوانه برای معده و نیروی جنسی اشخاصی که مزاج سرد دارند، زیان آور است.
2- خوردن هندوانه برای اشخاص سرد مزاج تولید درد مفاصل می کند و در این موارد خنثی کننده زیان هندوانه، عسل و قند و امثال آن است.
3- زیاده روی در خوردن هندوانه برای طحال زیان آور است . 4- هندوانه طبیعت سرد دارد، از این رو از مصرف زیاد آن در شب یلدا بپرهیزید .
براي تشخيص هندوانه رسيده هم اين راهها را امتحان كنيد. هندوانه منتخب خود را با دست وزن كنيد، چون هرچه هندوانه نسبت به جثهاش سبكتر باشد، تردتر و رسيدهتر است مشروط بر اين كه پوك نباشد.
هندوانه را فشار دهيد. اگر هندوانه رسيده را در ميان دو دست خود قرار داده و فشار دهيد صدايي شبيه به «قرچ» از آن بلند خواهد شد. البته اين يك اصل كلي نيست.
به هندوانه ضربه بزنيد و به صداي آن گوش دهيد. اگر صداي آن آهنگي زير و بلند داشت هندوانه هنوز نرسيده است، ولي اگر صدايي بم و آهسته به گوش رسيد هندوانه رسيده و قابل خوردن است. برخي نيز اين صدا را به گونهاي ديگر تشريح ميكنند و ميگويند اگر صدايي كه شنيديد صفر بود، هندوانه نرسيده ولي اگر صدايي عميق و رسا شنيديد كه در داخل هندوانه پيچيده و انعكاس يافت، هندوانه اش حرف ندارد.
-
طرز پخت تخم و سیب (به قول شیرازی ها تخ و آلو )
برای درست کردن تخم و سیب از دو روش می توان استفاده کرد. که هر یک هم طرفدارهای خودش را دارد. در روش اول سیب زمینی را خلال می کنیم و چیبس درست می کنید! قبل از برشته شدن کامل سیب زمینی تخم مرغ را بر روی سیب زمینی بشکنید. تخم و سیب آماده است به همین راحتی! :311:
در روش دوم ابتدا سیب زمینی را آب پز کنید. سپس سیب زمینی را پوست بکنید و آن را له کنید( از طریق تکه تکه کردن و له کردن توسط پشت قاشق یا از طریق رنده کردن) . پیازی را خرد کرده و در روغن تفت دهید(ترجیحا روغن کنجد که ضرر کمتری دارد ) سپس سیب زمینی را بر روی پیاز بریزید و به همراه پیاز با هم تفت دهید. بسته به ذائقه ی خود می توانید به سیب زمینی زردچوبه و نمک و فلفل بیافزایید. در نهایت تخم مرغ را بر روی سیب زمینی بشکنید و هم بزنید و درب ظرف را قرار دهید پس از حدود ده دقیقه غذا آماده است.
-
1.پرتقال
مرکبات نه تنها برای سلامتی خوبن بلکه اخلاق م بهتر می کنن.میوه هایی مثل پرتقال اسید فولیک دارن که آمینو اسید و
هومو سیستیین رو کنترل می کنن و اجازه از بین رفتن سروتونین که باعث نشاط می شه رو نمی دن.
2.شیر
برای تولید سروتونین به تریپتوفان نیازه که در شیر یافت می شه.
3.لوبیا
لوبیا اسید فولیک،امگا3،فیبر داره می تونن در خوشحالی نقش داشته باشن.حاوی کلسیم و آهنه به تولید گلبول های
قرمز کمک می کنه.
4.برنج
برنج کربوهیدرات داره که سطح سرتونین رو افزایش می ده.
5.قهوه
قهوه چون کافیین داره سریع خلق و خو رو خوب می کنه.اگر هر روز یه فنجون قهوه بنوشید دچار شدن به افسردگی
کم می شه.
6.موز
مانند شیر ترپیتوفان داره در نتیجه باعث خوشحالی می شه.
7.کاکائو
کاکائو انادامین داره که به بهبود خلق و خو کمک می کنه علاوه بر این داری ماده شیمیایی خاصیه که باعث طولانی
شدن انادامین می شه.کاکائو تلخ م سروتونین تولید می کنه.
از اینجا برداشتم.
-
امروز رسانی میشود .
سوالم چون خوراکی است اینجاهم آشپزخانه اومدم بپرسم.
هرکس جواب درست بده یه رتبه جایزه میگیره .
سوال: چرا در جاده تهران ساوه ماشین های که حامل حمل طالبی هستند
بیشترینشون چپ میکنند .
چرا ماشین های که خربزه میارند یا هندوانه چپ نمیکنند.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب بدید رتبه بگیرد . بدو بدو آتیش زدم به مالم.
-
RE: صندلی داغ سری نهم
چون ماشین حامل طالبی تا بخواد برسه به مقصد همه ی طالبیاش میشه آب طالبی بنابراین ماشین تعادلشو از دست میده و چپ میکنه!
ولی خربزه و هندونه مثل بچه ی آدم به مقصد میرسن
-
سلام به دوستای شکموی خودم
طرز تهیه ی خورش گوجه
(البته من آخر نفهمیدم خورش درسته یا خورشت)
مواد لازم:
نیم کیلو گوجه
یه پیاز متوسط
یک قاشق روغن
نمک
فلفل
ادویه و زرد چوبه
پودر لیمو
طرز تهیه: اول گوجه هارو خرد میکنید.خیلی نمیخواد ریز کنید بعد پیاز رو خرد میکنید و توی روغن تفت میدید بعدش که یه کم سرخ شد گوجه های خرد شده رو میریزد توش.میذارید یه کم بپزه بعد از ده دقیقه نمک و ادویه جات و پودر لیمو رو میریزید توش و به هم میزنید .بعد درش رو باز میذارید تا خوب بپزه.در قابلمه که بسته باشه یه جورایی آب پز میشه خوشمزه نمیشه.بعد از یک ساعت یا یک ساعت و نیم خورشتون آماده است.
امتحان کنید خوشمزه است.هم میشه با پلو خورد هم میشه با نون و ترشی یا لیمو (کلا یه چیز ترش) و سبزی خورد.
تا اونجایی که من میدونم جنوبی ها این غذا رو درست میکنن. گلنوش67 شما هم این خورشو دارین؟
معمولا بچه مثبت پایه ی این تاپیکه .الانم که کمرنگه.جاش خالیه تو تاپیکای سرگرمی
میگما.بچه مثبت اگه غذا رو درست کردی یه رتبه بهم بده اگه هم خوشمزه بود و خوشت اومد دو رتبه بهم بده :311:
تشکر خشک و خالی فایده نداره هااا...
-
راحیل جان نیم کیلو گوجه رو یکساعت و نیم بزاریم رو شعله گاز ، چی ازش میمونه؟؟
-
دوستان ! یه صبحانه خوب می خوام که با تخم مرغ و گوجه درست شده باشه . :311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان
راحیل جان نیم کیلو گوجه رو یکساعت و نیم بزاریم رو شعله گاز ، چی ازش میمونه؟؟
بله.بله.دوستمون سوال خیلی خوبی پرسیدن.
:311: :311:
اینو که گفتی رفتم دیدم نیم کیلو خیلی کمه.ولی از مامانم که پرسیدم گفت یه ساعت باید رو گاز باشه و بپزه.گفت خورش گوجه هرچی بیشتر بپزه خوشمزه تر میشه.
امید :311: خب تخم مرغ گوجه درست کن.اول گوجه ها رو حلقه حلقه کن.بذار سرخ بشه(البته نه خیلی) هم زمان تخم مرغ رو تو یه ظرف جدا بشکون و هم بزن تا زرده و سفیده خوب قاطی بشن با هم.بعدش بریزش روی اون حلقه های گوجه.هم نزنیا.بذار همین جور بپزه.اگه هم بزنی میشه همون املت فرهنگ.
-
حالا با تخم مرغ و گوجه و پیاز میشی چیزی درست کرد ؟ :325::325:
-
وقتی اسم پیاز میاد وسط باید بری از استاد فرهنگ بپرسی.چون فرهنگ خیلی پیاز دوست داره.مخصوصا پیاز داغ.من شنیدم که صبونه پیاز داغ میذاره لای نون میخوره :311:
صفحه های قبلی رو نگاه کنی میبینی اینی که میخوای :303:
-
آره منم شنیدم !
یعنی چی می تونه نوشته باشه ؟
-
خواص پیاز از دید من.
پیاز در خیلی جاها به داد آدم میره .
من که از رو بوسی کردن فراری هستم. وقتی باهام روبوسی میکنند دیده
شده که انقدری با آب تاب روبوسی میکنند فقط یه لیف و صابون دست بگیرم
صورتمون رو لیف بکشیم.
پیاز بخریم. کسی از فاصله دو متری بهمون نزدیک نمیشه . :311:
شبهای تابستان از دست پشه ها آسی میشیم. پیاز بخوریم. از بوی پیاز هیچ پشه ای مزاحممون نمیشه
به راحتی میخوابیم.:311:
یا میریم. مسجد جا برای نشستن پیدا نمیشه . وقتی پیاز بخوری از هر طرف 2 متر جا باز میشه :311:
ادامه دارد ......
-
[quote=راحیل خانوم]
تا اونجایی که من میدونم جنوبی ها این غذا رو درست میکنن. گلنوش67 شما هم این خورشو دارین؟[/color][/size][/b]
از اونجا که گلنوش نیومد جوابتون رو بده. خودم میگم آخه منم جنوبیم;) ( فکرکنم کنجکاوی خیلی ها رو جواب دادم:311:)
والا جونم برات بگه که ما که از خورشتا تا حالا نخوردیم حتی نشنیده بودم .:324:
طرز تهیه کتلت میگو :
نیم کیلو میگو پوست کنده و تمیز شده
سیب زمینی دو عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر چند حبه
ادویه های چاشنی به دلخواه از هرکدام یک قاشق چایخوری
سبزی جعفری خرد کرده دو قاشق غذا خوری
آرد گندم 2 قاشق غذا خوری
ابتدا میگو را در قابلمه میریزیم و با یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه میجوشانیم و بعد به همراه سیب زمینی و پیاز و سیر چرخ میکنیم و پس از آن ادویه ها و جعفری و آرد رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . سپس در ماهیتابه سرخ میکنیم.بعد از آن میتونید همرا با لیمو ترش و گوجه همراه نان و یا برنج نوش جان کنید:72:
نکته1: آب پز کردن میگو باعث میشه موقع سرخ کردن به دست نچسبد.
نکته 2: طبع میگو و جعفری و سیر گرم هستند .در صورتی که در تابستان این کتلت رو درست میکنید باید سیر و جعفری را خیلی کم استفاده کنید.
نکته 3: از انجا که میگو منبع غنی از ویتامین های A، ، ۶ B ۱۲B ، C، D، E، و املاحی چون کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس و منگنز است . علاوه بر این ؛ کلسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیش تر است . میتوان به این صورت طبخ شود تا افراد میل بیشتری به خوردن اون داشته باشند.
-
طرز تهیه چای لواشک:
ابتدا چای را دم میکنیم
سپس مقدارزیادی لواشک مخصوضا از نوع ترش رالوله میکنیم و یک گاز بزرگ میزنیم
بعد هم یه قلپ چایی
به جای لواشک از پاستیل و چوب شور هم میتونید استفاده کنید
نکته مهم اینه که به عکس العمل اطرافیان توجهی نکنید ولذت ببرید,اونا خودشون متوجه نیستند از چه لذتی محرومند
ترجیحا عصرها وقتی از خواب بیدار میشید این نوشیدنی رو مصرف کنید
معجزه میکنه
امتحانش مجانی
ه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط راحیل خانوم
تا اونجایی که من میدونم جنوبی ها این غذا رو درست میکنن. گلنوش67 شما هم این خورشو دارین؟از اونجا که گلنوش نیومد جوابتون رو بده. خودم میگم آخه منم جنوبیم;) ( فکرکنم کنجکاوی خیلی ها رو جواب دادم
والا جونم برات بگه که ما که از خورشتا تا حالا نخوردیم حتی نشنیده بودم
راحیل جون یه باره دو تا تخم مرغ هم بنداز بشه املت......
خواهر من اینا چیه میبندین به خوزستانیا؟؟؟؟؟؟؟
این هم حالا بکنین قضیه سیاه بودن خوزستانیا که توسط دشمنان جا افتاده.....
والا ما نه شنیدیم نه دیدیم نه خوردیم.
-
دستور پخت یه غذا
مواد لازم:
برنج-مرغ-کدو-هویج-پیاز-کشمش-زرشک-زعفرون-نمک و روغن و ادویه.
مرغ رو میذارید بپزه.تو این حین کدو و هویج رو بصورتهای خلالهای باریک و متوسط خورد میکنید و جدا جدا تو روغن سرخ میکنید.پیاز رو هم خلالی خورد و سرخ میکنید.کشمش پلویی و زرشک رو هم تو اب گرم میذارین تا نرم بشه.
برنج رو بصورت پلویی دم میکنید.
وقتی مرغ پخته شد بصورت رشته رشته و ریزریز خورد میکنید.
برنج که اماده شد.زعفرون دم کرده رو با یه کمیش قاطی میکنید.
بعد دیس غذا رو برمیدارید و مرغ ریزشده تونو یا وسط دیس میذارید یا کف دیس پخش میکنید.
بعد برنج سفید رو توی دیس میکشید.و بعد برنج زعفرونی و کدو و هویج رو پیاز و کشمش و زرشک رو بصورت ردیف ردیف کنار هم روی برنج میریزید.جوری که ازهرکدوم حداقل 4 ردیف ریخته باشید.
بعد هم میل میکنید.خودم خیلی دوسش دارم:)
نکته:قسمت اخر کار رو زود انجام بدید تا موادتون سرد نشه.
و اینکه شاید ظاهرا این سبزیا مثل کدو یا هویج خوشمزه نیان اما ترکیبشون تو این غذا با بقیه مواد عالی میشه.
چون موقع خوردن تو بشقاب مواد رو با مخلوط میکنیم به این غذا میگن اجیل پلو.
نوش جان.
موفق باشید
-
گلنوش جان من کی گفتم خوزستان؟؟؟من گفتم جنوب.یعنی کل جنوب خوزستانه؟ نکنه آبادانی هستی؟:311:
پس اینجور که معلومه اون خورش رو فقط تو استان ما درست میکنن :163:
الان گلنوش میگه آخه شما کجا جنوبی هستین (آخه گلنوش میدونه من کجایی ام) ولی گلنوش جان شهرستان ما هم تا قبل انقلاب جزء خوزستان بوده.بعدا تقسیم بندی استانا یه کم فرق کرده.دیدن استانمون فسقلیه گفتن این شهرستانو بدیم بهشون.حالا هرکی گفت من کجایی ام؟؟؟ (گلنوش هییسس...)
راستی بعضیا به خورش گوجه،بادمجون و سیب زمینی هم اضافه میکنن.
ای بابا.چرا دل بچه رو میشکونید.خب یکی بره امتحان کنه حداقل :302:
-
سلام
این غذا رو حتما درست کنید بهتون قول میدم اگه خوب درست بشه اصصصصلا پشیمون نمیشید تازه میاین از طعم خوبش هم میگید.
خوب حالا زود زود این مواد رو تهیه کنید
تهیه پلو گردو برای 2 نفر
مغز گردو 100 گرم
سینه مرغ یک دونه کامل باشه (نصفش نکنید ها این غذا خسیس بازی بر نمیداره)
پیاز متوسط سه عدد
عدس سه چهارم لیوان
برنج یک و نیم لیوان
ادویه به میزان لازم
زعفران هر چی بیشتر بهتر (زعفران آب زده حدودای یک لیوان میخواد گفتم که خسیس بازی برنمیداره)
یکی از پیازها رو تفت میدیم و با مرغ و زردچوبه و دارچین و نمک میذاریم بپزه (مثل وقتی که چلو مرغ بخوایم درست کنیم)
دو تا پیاز باقیمانده رو کاملا خرد و سرخ میکنیم
عدس رو میپزیم آبش رو بهتره برای غذای دیگه بذارید چون آب عدس پلو عدس رو قرمز میکنه که توی این غذا مطلوب نیست پس آبش رو میذاریم کنار برنج رو آبکش میکنیم مواظب باشید برنج زیادی جوش نخوره چون اگه برنجش رفته (شله) بشه از مطلوبیت غذا کم میشه.بعد عدس رو به برنج اضافه میکنیم و میذاریم دم بکشه. موقعی که میخوایم در قابلمه رو ببندیم نصف پیاز سرخ شده و نصف زعفران رو به برنج و عدس اضافه میکنیم و میذاریم که برنج دم بکشه.پیاز باید کاملا قاطی بشه ولی زعفران رو جوری بریزیم که همه برنجها زعفرانی نشن.
بعدا مرغ پخته (که بهتره بذاریم آبش بخاربشه ) رو برمیداریم قطعه قطعه میکنیم و این مرغ پخته قطعه قطعه رو سرخ میکنیم بعد بقیه پیاز سرخ شده رو به این مرغ سرخ شده اضافه میکنیم و بعد گردو رو به این مرغها اضافه میکنیم و بقیه زعفران رو هم به اینها اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا زعفران به خورد این ترکیب بره و هیچ آبی توی ماهیتابه نباشه.
بعد که برنج و عدس دم کشید اون رو تو دیس میذاریم و ترکیب گردو مرغ رو روش میریزیم (یه خورده مدلی بریزید بهتره)
باور کنید بد غذا ترین آدمها هم عاشششق این غذا میشن.
راستی در صورت استقبال از این غذا من چند تا غذای خوب دیگه بلدم که بعدا براتون نحوه پختشو میذارم
خوب چرا نشستید پاشید مواد لازم رو تهیه کنید:324:
-
فکور خانم نمیشه مرغ و گردو با زعفرون نریزیم.
بجاش یه چیزه دیگه اضافه کنیم.
آخه این سه قلم خیلی گرونه نمیشه . مخصوصا زعفرون
-
[size=medium]اونوقت که میشه پلو عدس نشدنی که نیست ولی چیز جدیدی هم نمیشه[/size]
گردوش حدود دو هزار تومان و زعفرانش هم هزار یا فوقش هزار و پانصد تومان
سه چهار هزار تومان بیشتر از چلو مرغ درمیاد ارزشش رو داره باور کنید (البته اگه خوب درست بشه)
خوب حداقل برای تنوع خوبه همیشه که لازم نیست انقدر پول بدید یه دفعه است
-
اومدو اینکارو ها رو انجام دادیم. کلی وقت و هذینه کردیم.
اونجور که شما میگید نشد . چیکار کنیم. بریزیم. دور یا بدیم یا کریمهای لب تراس نوش جان
کنند .
نمیشه خودت درست کنی بعد برامون بفرستی آخه دست پختت تون عالیه .:311:
جدا میگما از عالی هم اونطرفتره .
به جای مرغ میشه از این گالینابلانکا استفاده کرد .
بجای زعفرونم رنگ غذا بریزیم.
و بجای گردو هم مغز تخمه هم پر چربه هم ارزونه .
بابا لیست غذا میزارید به جیب ما هم یه نگاهی کنید وصعمون برسه .
من 3 ساله گردو ندیدم :302:
زعفرونم اسمشو شنیدم نمیدونم چه شکلیه .
مرغ هم کالینابلانکا شو استفاده میکنیم.
مرغ چه مزه ای میده من نخوردم یادم رفته :302: آخ دلم آب افتاد . آب دهانم رو قوررررررررررت دادم.
-
بابا این پولا رو چه کار می کنید؟ یه خورده زندگی کنید انقدر جمع نکنید :161:شما که نوشته بودید دو سه میلیون درآمد دارید :324:
تازه میخواستم طرز تهیه بریان اصفهان رو اینجا بذارم که خوب اون خود گوشت رو میخواد عصاره گوشت به دردش نمیخوره.
باشه گریه نکنید برا همه تون میپزم ولی خودتون بیاید اینجا ببرید من حالا حالاها اون طرفا نمیام