-
RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید
سلام به همگي
خواستم بگم كه همه جا هم نظرهاي مخالف هست و هم موافق ، دليلي نداره كه با بي احترامي جواب همو بديم . اگه به نظر شما نظر بنده غلطه ، خيلي راحت و بدون بي احترامي بگين من با نظر شما به فلان دليل و ... مخالفم و نظر خودتون رو بگين . اين اصلا درست نيست اگه با نظر كسي مخالفيم بيايم همه چيز رو به شخصيتش ربط بديم بگيم مشكل داري و يا نظراتت احساسي و به درد نخوره ...
آقاي محترم من نه تجربه ي بدي داشتم ، نه مشكلي دارم ، نه توي خانواده و فاميلمون آدم زجر كشيده و طلاق گرفته دارم ... هيچ كدوم از اينها نيست.
در ضمن اين مسئله مشكل فردي كسي نبود كه من بخوام راهنماييش كنم و با حرفام منحرفش كنم ، يه نظر خواهي بود و جواب به اين سوال كه چرا مهريه رو بالا ميگن . چرا تحمل نظر مخالف رو ندارين و سريع ميگين نظر ناعاقلانه ايه يا احساسيه و ...؟؟ خوب حتي اگه اينطور هم باشه ، اين تاپيك يه جاييه براي اظهار نظر كه سرنوشت ايران رو عوض نميكنه ،يه جاييه كه ما توش بحث ميكنيم ، فكر نميكنم اين تاپيك بتونه چيزي رو تغيير بده
همچين برخورد ميكنين انگار يه خانوم اين تاپيك رو باز كرده كه از ما نظر بخواد مهريه اش رو بالا بگيره يا پايين . حالا كه من يه سري دليل آوردم دليلم رو قبول كنه و بترسه و مهريه بالا بگيره و مرده هم قبول كنه و بعدش كارشون به طلاق بكشه و آقاهه بيوفته زندان ... همچين ميگين دين به گردنم بيوفته ... من هيچ ترسي از اين مسئله ندارم ... هيچ ديني هم به گردن بنده نميوفته ... اونقدر همه چيز رو ساده گرفتين كه انگار اين يك تاپيك تعيين كننده ي سرنوشت ايران و فرهنگشه ، مثلا با دو تا نظر فرهنگ ايران عوض ميشه ؟ الان همه ي دختران ايران با خوندن اين تاپيك تصميمشون رو واسه مهريه شون ميگيرن ؟ (فقط توي اين ايران جهان سومي هستش كه خانم ها مهريه ميگيرن ، ايران هيچ ايرادي توي فرهنگهاي ديگه اش نيست و اگه مسئله مهريه حل بشه ايران ميشه گلستان ؟؟؟ غير از اين مسئله ي مهريه مسائل ديگه اي هم وجود داره كه به همين مهريه دامن ميزنه و شما ميخواين همين يك مسئله رو درست كنين ، پس بقيه مسائل چي ميشه ؟)
الان توي كشور هاي خارجي هم ، خانم اگه بخواد طلاق بگيره نصف دارايي هاي همسرش براي اون ميشه !
من آدم پولكي يا سركيسه كن و عقده اي اي نيستم . من دليل اينكه چرا مهريه رو بالا ميگن رو گفتم
خودمم ميدونم كه مهريه زياد خوشبختي نمياره و نميتونه جلوي طلاق رو بگيره ، حتي اگه مهريه بخواد جلوي طلاق گرفتن رو بگيره به نظرم اون زندگي از هم پاشيده بشه بهتره تا اينكه بخواد با پول و ترس از دادن مهريه نگه داشته بشه ، واسه اينكه پايه هاي اصلي زندگي يه چيزهاي ديگه است .
به نظرم اگه دختر و پسر همديگه رو بشناسن و شناختشون كامل باشه ، خيلي راحت با مسئله ي مهريه كنار ميان ، كاملا توافقيه ، اصلا دختره ميتونه يك سكه مهر خودش كنه ، مسئله اينجور چيزها نيست.
مسئله اينه كه توي ايران ، هنوز هم از اين ازدواجهاي سنتي ( البته نه همه ي ازدواجهاي سنتي )و حتي ازدواجهاي احساسي و هوسي و ... زياده .
مسئله اينه كه توي ايران فعلا مرد واسه ازدواج تصميم گيرنده است و دختر ( اگه بخواد طبق نظر عرف ، دختر پاك و خوبي باقي بمونه و گناه نكنه ) بايد منتظر بمونه كه يكي پيداش بشه و انتخابهايش هم محدوده و بايد از همين كيس هاي محدود انتخاب كنه . يا مثلا از بين بد و بدتر يكي رو انتخاب كنه .....
مسئله اينه كه ممكنه اين آقا كه مياد خواستگاري هنوز تكليفش رو با خودش معلوم نكرده ، همينجوري مياد خواستگاري و بعد توي زندگي ميفهمه كه اون خانمه به درد زندگي نميخوره يا اينكه دوستش نداره يا هرچيز ديگه ...
خوب حالا اون خانم بايد چيكار كنه ؟ خيلي راحت زندگيش بازيچه ي دست فرد ديگه اي بشه ؟( كه بازهم توي عرف اين خيلي بد و زشته ) الان هم توي ايران ميدونين كه پشت سر يه زن طلاق گرفته چه چيزهايي ميگن؟؟
شما ميگين مهريه نباشه يا خيلي ناچيز باشه ؟ خوب اينجوري كه ديگه همين يه ذره فكري هم كه توي سر آقايون وجود داره از بين ميره ( البته توهين نباشه منظورم به همه نيست )، خيلي راحت ميره يكي رو ميگيره و بعدش ميبينه به دلش نميشينه و بعدش خيلي راحت اين رو طلاق ميده و ميره سراغ اون يكي . ( مگه مردهاي هوس باز كمن ؟ ) به همون اندازه كه مردهاي پاك و خانواده دوست زيادن ، مرد هاي هوس باز هم هستن ...
چرا نبايد توي انتخابش دقت كنه ؟
والا آدم هميشه از انتخابهاي اشتباهش و بي فكري هاش يه ضرري ميبينه ، انتظار دارين توي ازدواج اينجوري نباشه ؟ درسته كه هردونفر متضرر ميشن ولي ضرر خانم كجا و ضرر آقا كجا ؟
ضرر عاطفي شديد به خانم ميرسه ، چون اگه بچه اي هم داشته باشه حق نگه داري بچه به عهده ي آقاست و خانم ميتونه گاهي بچه هاش رو ببينه و نميتونه با بچه اش زندگي كنه ..... ( پارميس خانم به نظر شما با اين قوانين مسخره توي ايران هيچ فرقي بين خانم و آقا وجود نداره ؟)
عاقلانه اينه كه آقا وقتي ميره خواستگاري اگه ديد از عهده ي پرداخت مهريه برنمياد ، قيد ازدواج رو بزنه ...
خوب گاهي اوقات هم اين مهريه از چشم و هم چشمي نشئت ميگيره كه حاضر نيستن كوتاه بيان ..... كه اين هم غير عاقلانه است
شما ميگين شايد خانومه توي زندگي بد بشه يا بيماري بگيره يا .... خوب آره اين يكي از ايرادهاشه كه شما اين رو ميبينين ، و من هم اون يكي ايرادش رو ميبينم ( كه مرده هوس باز بشه ). شما اگه ميخواين اين استثناها رو ببينين ، خوب من هم اون يكي استثناها رو ميبينم ...
منظور من اين نيست كه مهريه جلوي طلاق رو بگيره ، منظورم اينه كه حد اقل اون آقا كه مياد خواستگاري يه كم بيشتر به عواقب كارش فكر كنه و همينجوري الكي چون مامان جون و خواهرجونشون ميگن دختره خوبيه نياد دختره رو بگيره و بعدش تازه توزندگيش متوجه عيب و ايرادهاش بشه و بگه كه دوستش ندارم و با دو تا بچه بره سراغ عشق گمشده اش بگرده ... به نظر من مهريه عاملي هستش كه حداقل كمك كنه كه مرده به اين فكر كنه كه آيا تصميمش واقعا درسته يا نه ؟
خوب بعضي مهريه ها هم واقعا كذاييه ... مثلا سكه به اندازه قله اورست يا يه كاميون بال مگس !!!!( كه البته اين هم خيلي ناجور و غير عاقلانه است )
من نگفتم كه همه ي مردها بدن و نميگم كه تمام زنها خوبن ... در هردومورد استثنا وجود داره و هم زن و مرد خوب هست و هم زن و مرد بد
خوب اصلا اين چه كاريه ؟ مثلا شما وقتي ميرين خواستگاري يه دختر كه ميبينين مهريه اش رو داره بي مهابا زياد ميگه ، چه لزومي داره كه بياين و با بي فكري باهاش ازدواج كنين ؟
اگه به نظرتون اين از فرهنگ پايينشه . چرا ميخواين با يك دختر بي فرهنگ ازدواج كنين كه ممكنه بعدا همين دختر بي فرهنگ شما رو راهي زندان كنه ؟
شما ميتونين دنبال دختري بگردين كه با فرهنگ باشه . مهريه اش رو پايين بگيره يا اصلا بگه مهرم چه ميدونم يك سكه ي 10 تومني ... ( خداييش مسخره نميكنم ، جدي ميگم )
نظر بنده اينه كه با زندگي نميشه بازي كرد ، اگه اين مهريه هم برداشته بشه و هيچي نباشه به نظر من با اين وضعيتي كه توي ايران وجود داره ، ممكنه آمار ازدواج ها بالا بره ولي از طرف ديگه آمار طلاق هم بالا ميره ...
فكر كنم شما نظر بنده رو متوجه نشدين
شايدم اعتقادتون بر اينه كه همه ي مردهاي ايراني بهترين مردهاي جهانن و اصلا بد توشون وجود نداره ...
فعلا با توجه به شرايطي كه توي ايران وجود داره ، بين زن و مرد فرق هست ، ( تو هيچ موردي زن و مرد رو برابر نميدونن ، فقط توي اين يك موضوع زن و مرد برابر ميشن ؟ آره اگه اين برابري توي همه ي موارد باشه ، اصلا مهريه يه چيز خيلي بيخود و مسخره اي هستش كه قبول كردنش بي عقليه )
به نظر من اگه همين مهريه باعث بشه كه يه مرد بيشتر فكر كنه و از ازدواجش منصرف بشه .... ( ازدواجي كه از روي فكر نيست و صرفا به خاطر خوب بودن دختره اونهم به نظر مامان جون و خواهر جون باشه ، يا به خاطر خوشگلي دختره يا پولداريش و .... ) يا ازدواجي كه بدون شناخت كامل باشه و احساسي هوسي باشه .... چه بهتر كه صورت نگيره ...
شما ميگين كه چرا دختره مهريه شو زياد ميگيره ؟ خوب وقتي يك دختري رو ميشناسين و اون هم شما رو كاملا ميشناسه ، مسئله ي مهريه واسه ي شما حل شده است و مطمئن باشين كه اگه كمي با اون دختر راجع به مهريه صحبت كنين ، قطعا ميتونه پدر و مادرش رو راضي كنه كه مهريه رو كم بگيرن ( مثل دوست من كه الان 14 تا سكه مهرشه ) اگر دختري حاضرنشد همچين كاري رو واسه شما بكنه پس احتمالا به درد زندگي با شما هم نميخوره ، درسته ؟ ( اگه اشتباهه بگين اشتباهه ، كسي كه اول زندگي حاضر به كوتاه اومدن نيست فكر نميكنم توي زندگي بتونه از خود گذشتگي و فداكاري داشته باشه )
يا اينكه اگه پدر و مادرش راضي نشدن حد اقل شما از دختره مطمئن هستين كه شمار و به زندان نميندازه و از سر اجبار خانواده اش هستش كه مجبوره با اين شرايط با شما ازدواج كنه
مهريه صرفا يك هديه است كه از جانب مرد به زن داده ميشه و كاملا بايد توافقي باشه
من نظرم رو با توجه به شرايط فعلي ايران ( بالا بودن آمار صيغه اون هم در مورد مردهاي زن دار و شرايط عرف و گونه ي ازدواج """" هوسي ، سنتي بدون شناخت كامل ، احساسي و ..."""" دادم )
اين پست رو هم گذاشتم تا روشن كنم كه منظور من چيه
من نظرم رو گفتم و همين بود ... نظر ديگه اي هم ندارم ، (شايدم اشتباه باشه )
و يك خواهش از دوستان : اگه نظري ميخواين بدين يا اينكه با نظر كسي مخالف هستين ، لطف كنين كه فقط بگين چرا با اين نظر مخالفين و دليل بيارين و در آخر نظر خودتون رو بگين ، لطفا توهين و تمسخر توي حرفهاتون نداشته باشين... چون اينجوري هم از يك لحاظ ديگه دين به گردنتون ميوفته ....
يا حق
موفق باشين
-
آها این شد تسبتاً حرف درست اما رویا خانم اکنون که این آفت و ویروس کثیف مهریه زیاد تقریباً در بشتر خانواده وجود دار،یک پسر بیچاره چظور برود و دختری عاقل را بیابد؟(البته پسره هم به قول شما نباید از روی هوس و بنابر حرف دیگران زن بگیرد)
از آن مهمتر این است که چطور دختر و پسر می توانند از هم شناخت پیدا کنند؟این شناختی که من می گوم همه جانبه است و زمانی تا یک و دو سال می برد و باید پیش از ازدواج در دوران مجردی و پس از آن تنها و سپس با هم بروند نزد روانشناس و روانکاو تا کاستیهای شخصیتی خود و دیگری را بفهمند و مهارتهای زندگی و رفتاری را که باید در دوران تحصیل به آنها بیاموزند،فرابگیرند.
من با اینکه سی و چند سال دارم تا خانواده ای را نیابم که با این تز من کنار بیابند،اصلاً به ازدواج فکر هم نخواهم کرد و البته تنها بودن و در پیر همدمی نداشتن بهتر از خود را از چاله به چاه مهریه سنگین و ازدواج جاهلانه سنتی است.
در ضمن از شما پوزش می خواهم!بابا جان ببخشید بنده را و این اندازه کینه ای نباشید،معذرت می خواهم . . . .
-
بعضی وقتها حرفها یکی است اما طرز فکر و هدفی که پشت اونها هست متفاوته، چه بسیار مواقعی که حرفهایمان یکیس اما غرضها متفاوت..
من با مهریه کم موافقم و اینکه اصلا مادی نباشه، حرف من اینه و دلیلی که از این حرف دارم اینه که معتقدم نباید کسی رو به زود سکه کنار خودم نگه دارم، نباید اونقدر به مادیات بها بدم که روی شخصیت خودم قیمت بذارم، نباید کاری کنم که همسرم هنگام زندگی کردن کنار من احساس کنه مدیون منه و بدهکار و باید با آزادی فکر همونطور که خودم زندگی می کنم باشه..
اما یکی دیگه هم حرفش دقیقا مثل حرف من بود، اما به این دلیل که منتظر جدا شدن زود هنگام بود، به این علت که نمی خواست ضرر مادی کنه و مهریه رو سریع بده و طلاق، مثلا یه جور عاقبت اندیشی...
؟
!
حالا آقایون و خانمهایی که حرفشون با من یکیه، دلیلشون کدوم یکی از دلایلیه که گفتم؟ یا به کدوم دلیلی که نگفتم حرفشون اینه؟
:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
اين تاپيك يه جاييه براي اظهار نظر كه سرنوشت ايران رو عوض نميكنه ،يه جاييه كه ما توش بحث ميكنيم ، فكر نميكنم اين تاپيك بتونه چيزي رو تغيير بده
بريد ببينيد نظرات دوستان در زندگي ها چقدر تاثير گذاره بعد بگيد تاثير گذار نيست. فقط بريد يك تاپيك رو كه مدتها باز شده بخونيد بعد اين رو لطف كنيد مطرح كنيد كه تاثير نمي ذاره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
الان توي كشور هاي خارجي هم ، خانم اگه بخواد طلاق بگيره نصف دارايي هاي همسرش براي اون ميشه !
تو اون كشور خارجي براي مرده هم همچين حالتي وجود داره. خانومه هم در منزل لم نمي ده.ايشون هم كار مي كنه بايد هزينه هاي زندگي مشترك رو هر دو تامين كنند و نصف دارايي هاي هر دو مال هم مي شه!!! half truth خود دروغه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
مسئله اينه كه توي ايران ، هنوز هم از اين ازدواجهاي سنتي ( البته نه همه ي ازدواجهاي سنتي )و حتي ازدواجهاي احساسي و هوسي و ... زياده .
مگه ازدواج هوسي در دختران وجود نداره. مي خوايد بريد دادگاه ببينيد چند درصد ازدواجها به خاطر پول مرده؟!!! اين قضيه دوطرفه است كه در ديدگان منطق گراي شما يك طرفش حذف شده !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
( مگه مردهاي هوس باز كمن ؟ ) به همون اندازه كه مردهاي پاك و خانواده دوست زيادن ، مرد هاي هوس باز هم هستن ...
مگه زنهاي هوس باز و پول دوست كمن؟ براي اينها راهكارتون چيه!؟؟؟؟
[quote=roya.b]
مسئله اينه كه ممكنه اين آقا كه مياد خواستگاري هنوز تكليفش رو با خودش معلوم نكرده ، همينجوري مياد خواستگاري و بعد توي زندگي ميفهمه كه اون خانمه به درد زندگي نميخوره يا اينكه دوستش نداره يا هرچيز ديگه ...
/quote]
چقدر معصومانه!!! خانوم محترم شما براي شناخت افراد درصدي خطا قائل نيستيد؟ چطوره كه چه زن اين درصد خطا رو داشته باشه و چه مرد بايد مرده مهريه بده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
خوب حالا اون خانم بايد چيكار كنه ؟ خيلي راحت زندگيش بازيچه ي دست فرد ديگه اي بشه
پس شما طبق اين نظر مي فرماييد كه اگر يك زن هم به اين نتيجه رسيد كه همسر معتاد ، مشكل دار يا مريض روحيش به درد نمي خوره در واقع مرده بايد بگه كه چقدر راحت زندگيم بازيچه دست فرد ديگه اي شد!! مشكل شما كه بهتون دارم صد بار مي گم اينه كه خيلي احساس گرا خانومها رو ابتدا معصوم فرض مي كنيد مگر خلافش ثابت بشه آقايونو هوس باز مگر خلافش ثابت بشه"كه اگر هم بشه اون مهريه براي كاهش خطره!!!"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
من نظرم رو با توجه به شرايط فعلي ايران ( بالا بودن آمار صيغه اون هم در مورد مردهاي زن دار و شرايط عرف و گونه ي ازدواج """" هوسي ، سنتي بدون شناخت كامل ، احساسي و ..."""" دادم )
مشابه جواب قبلي من !!! شما بريد هر زمان به اين نتيجه رسيديد كه در شكست زندگي هاي معمول و نه غير معمول و با يك مرد هرزه و... يك زن و يك مرد به يك اندازه مقصرند نظرتون رو ادامه بديد.
در مورد شكست عاطفي براتون چندين مقاله ميارم كه نشون بده چندين برابر يك زن ، مرد از شكست در رابطه عاطفي ضربه مي خوره. علتش هم عميق بودن نوع احساسات و عدم وجود راهكاري براي تخليه اون در مرده(مرد گريه نمي تونه كنه. درد ودل نمي تونه كنه. مادرش سرشو ناز نمي كنه!!! و..."
-
من چه آقايون ناراحت بشن و چه نشن نظرم اينه اون مردي كه با مهريه بالاي همسرش موافقت كنه شعور زندگي كردن نداره!!! يعني اينقدر عقلش و تصميم گيريش ناقصه كه حتي نمي تونه يه راهكار ساده مثل شريك كردن همسرش در زندگيش رو به جاي اين قضيه پوچ جايگزين كنه. (اگر هدفش حمايته!!!)
اين نظر من بود.
-
گردآفريد اومدنت بسيار شادم كرد
-
تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه آقا توي ايران با توجه به نظر عرف
1) اين مرده كه پاپيش ميذاره و ميره خواستگاري و دختر همچين كاري رو نميكنه و تازه اگه مرده نياد خواستگاريش شايد دختره هيچ موقع توي زندگيش اون آقارو نبينه و اين مرده كه تصميم ميگيره يك رابطه رو داشته باشه يا نداشته باشه ...اين مرده كه تصميم ميگيره كه اون خانم توي زندگيش باشه يا نباشه... پس با توجه به اين موضوع ، آقا اول بايد خانم رو كامل بشناسه و بعد واسه خواستگاري اقدام كنه ... اصلا شايد ازدواج كنه و خانمه هوس باز باشه ... ولي مگه اين خانومه بوده كه رفته خواستگاري آقا ؟ من از اون خانم هوس باز حمايت نميكنم(اصلا) ولي اگه اون آقا قبل از اينكه پا پيش بذاره خانم رو كامل بشناسه ،ديگه خيلي كم پيش مياد كه به خاطر گندهايي كه خانومه توي گذشته اش زده ، يا مشخص شدن شخصيت اصلي خانم بعد از ازدواج ، تن به طلاق بده و تازه بخواد يه چيزي هم به خانم بده يا اينكه بره زندان !!!!!!""" البته اين بده كه مرد همه كاره باشه و بعدش هم ضررش پاي خودش باشه ولي فعلا كه توي ايران اينطوريه و شرايط به همين شكل هستش """""
2) توي خارج ضرر دوطرفست و سودش هم دو طرفه است ...
خوب فرض كنين اگه اين مهريه نباشه چي ؟ هيچي !! مرده كه كار كرده و زندگيشو كرده و اگر هم طلاق بگيره مشكلي نداره و تنها و تنها چيزي كه ازش كم ميشه زنشه و همين و بس ، ولي زن علاوه بر شوهرش زندگيش رو هم از دست داده ، تفاوت زن و مرد اينه كه زن توي خونه كار ميكنه و بدون حقوق و مرده كه بيرون كار ميكنه و زندگي رو ميسازه ! پس اگه چيزي به عنوان مهريه نباشه ، اگه كار به جدايي بكشه ، تنها كسي كه مثل يك انسان ورشكسته ميشه و مجبوره كه زندگيش رو از صفر صفر شروع كنه اين زنه نه مرد !! مرد ادامه ي زندگي اي رو ميده كه قبلا با خانومش شريك بوده ولي الان خودش به تنهايي صاحبشه و تازه ميتونه يكي ديگه رو هم شريك خودش كنه ولي زن مثل يك انسان شكست خورده و ... ديگه قادر به ادامه نيست و بايد همه چيز رو از نو شروع كنه بدون هيچ سرمايه و بدون اينكه حقوقش داده بشه !!!
واسه همين توي خارج نتيجه ي زندگي مشترك بين زن و مرد نصف ميشه
توي ايران همچين قانوني نيست ... به نظرتون اگه مهريه نباشه ... همين حقوق زن ناديده گرفته نميشه ؟ اون هم از زندگي مشترك حقي داشته ... اين درسته كه مرد به همون زندگيش ادامه بده ولي زن مجبور باشه از صفر شروع كنه و همه چيز رو از دست بده ؟؟؟
اگه اعتقاد بر اينه كه زن و مرد هردو كار كنن ، و هركسي دسترنج خودش رو بخوره كه اين خيلي خوبه !!! ولي وقتي زن مجبوره توي خونه كار كنه ( خداييش كارهاي خونه خيلي زياده و وقت گير هم هست ) تازه كار خونه بدون دستمزده ، اگه آقا در قبال كار خونه به خانم دستمزد بده اون موقع ديگه لازم نيست موقع طلاق مهريه خانم رو بپردازه .... آقايي كه اجازه نميده خانمش كار كنه ، پس خرجش رو بايد بده
اصلا مگه قبول ندارين كه وظيفه ي تامين معاش زندگي با مرده ؟
البته همه ي اينهايي كه گفتم در صورت طلاق گرفتن ايجاد ميشه ...
البته در هر دوصورت و هردو قانون اشكالاتي وجود داره و امكان سو استفاده هم از طرف مرد و هم از طرف زن وجود داره ...
در ايران و كلا مشكل مهريه اينه كه : مهريه غالبا بيشتر از حق زن و بيشتر از دارايي زندگي مشتركشونه كه مرد ناچارا به زندان ميوفته چون توانايي نداره و حق زن به اون اندازه نبوده ...
قبول ندارين كه توي زندگي مشترك بايد همه چيز مشترك باشه ؟ پس اگه ناچار به جدايي باشن بايد همه چيز نصف بشه ....
وگرنه اين ظلمه كه زن بي همه چيز بشه ولي مرد هيچي از دست نده
همونجوري كه مرد در بيرون كار كرده زن هم در خونه كار كرده و از زندگيش حقي داره !!!!
يه مورد ديگه اينه كه : توي خارج واسشون مهم نيست خانومه طلاق گرفته است يا نه . اصلا فرهنگشون با ايراني ها فرق ميكنه . اصلا نه سن براشون مهمه (كه زنه كوچيكتره يا بزرگتره ) نه اينكه خانومه يا آقاهه طلاق گرفته است يا نه ؟ ( البته نه اينكه اصلا مهم نباشه ولي زياد تاثير گذار نيست ) آيا توي ايران مرد طلاق گرفته و زن طلاق گرفته رو يكي ميدونن ؟ درسته ممانعت واسه مرد طلاق گرفته هم زياده ولي توي ايران همه ي مردها با توجه به دينشون و عقايدشون غيرتي هستن ... كدوم مردي كه تا حالا ازدواج نكرده حاضر ميشه بياد يه زني رو بگيره كه يك بار قبلا ازدواج كرده و با يك مرد ديگه رابطه داشته و احيانا بچه داره ؟؟ ( البته هستند ولي خيلي كم ان در ضمن قطعا با مخالفت خانواده روبرو ميشن ) زني كه طلاق گرفته معمولا يه مرد زن مرده يا زن طلاق داده يا حتي زن دار مياد ميگيرتش منظورم اينه كه خيلي شانس ازدواجش كم ميشه و مجبوره بره توي زندگي ناقص و نصفه ي ديگران رو كامل كنه ولي يك مرد طلاق گرفته اگه بخواد ميتونه بره يك دختري رو بگيره كه تا حالا ازدواج نكرده باشه ( البته سخته ولي غير ممكن نيست )
تازه چيزي به اسم صيغه اونجاها وجود نداره .... اگه مرده خيانت كنه خيانت كرده و هيچ توجيحي نداره ولي توي ايران چي ؟ كارشون از نظر شرعي درسته !! واقعا كه خنده داره !!! خيانت با دليل شرعي !!!
3) شما ميگين مگه دختر هوس باز كمه ؟ ميگم نه كم نيست ... فقط چون مرد انتخاب گر هستش بايد در انتخابش دقت كنه كه گير همچين آدم هايي نيوفته
نتيجه گيري اينكه من اين طرف قضيه رو ميبينم و شما اون طرف قضيه رو ميبينين ... من نميگم همه ي خانم ها معصومن ولي ميگم زن معمولا انتخابهاش كمه وانتخاب ميشه و نميتونه با ديد و دستي باز خودش انتخاب كنه ... اگه مرد توي دردسر بيوفته ، ناشي از خطايش در انتخاب همسره ، بايد دقت كنه تا توي درد سر نيوفته ...البته منكر اين نميشم كه ممكنه خانم بعده ها عوض بشه ...
((( البته اين را هم از من داشته باشين كه من نميگم همچين چيزي خوبه !!!! ولي با توجه به فرهنگي كه توي ايرانه !!! اگه قرار باشه مهريه هم وجود نداشته باشه ، خانوم شديدا در حقش ظلم ميشه ))))
در ايران حق طلاق با مرده .... حق نگه داري بچه ها با مرده ... حق داره كه چند تا زن بگيره (يعني كارش شرعيه ) ... حق داره كه به زن بگه كار كنه يا نه و اگه مرده بگه كار نكن ، زنه هم نبايد كار كنه ... حق داره كه بگه خانومش چه جوري بگرده ...يعني هر كاري كه زن ميخواد بكنه شوهرش بايد راضي باشه ...
اونجا اگه تساوي و برابري وجود داره در همه ي موارده نه در يك مورد ... هر حقي كه مرد داره زن هم داره
در ضمن شما هم گاهي افراطي حرف ميزنين ، هميشه هم اينطور نيست كه ازدواج به طلاق ختم بشه و هميشه هم اينطور نيست كه مهريه داده بشه ... هميشه هم اينطور نيست كه زن توي زندگي مهرش رو طلب كنه
نتيجه هم اينه كه مهريه بايد در يك حد معقول باشه ... در حدي كه بتوني پرداختش كني ...اگه شك داشتي دختره خوبه يا اينكه ميتوني مهريه رو پرداخت كني يا نه ....بهتره به ازدواج با اون خانم فكر نكني !!!!
به نظر من اگه اين قانون ( كه دارايي زن و مرد نصف بشه ) توي ايران بود ، ديگه مشكلات خيلي كمتر ميشد... نه مهريه اونقدر زياد بود كه باعث ميشد يك سري آدم ها به هوس بيوفتن و بخوان كلاشي كنن و يك سري ديگه به زندان بيوفتن و نه اونقدر كم كه بخواد سو استفاده بشه
تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه فرهنگ ايران غلطه ، همين
و مهريه هم بايد در يك حد معقول باشه ، ولي اينكه اصلا نباشه در حق زن ظلم شده
شايد بگين كه من يك ديد مادي روي اين قضيه دارم ،ولي اينطور نيست ... همه ي ما دوست داريم كه زندگي خوبي داشته باشيم و خيلي از زندگي ها هم هستن كه به خوبي و خوشي پيش ميرن و نه مهريه داده ميشه نه گرفته ميشه ، نه اصلا بحث طلاق پيش مياد
ولي اگه خدايي نكرده بحث طلاق پيش بياد ، نبايد نه زن و نه مرد در حقشون ظلم بشه كه متاسفانه با اين فرهنگي كه توي ايران هست ،هميشه يكي بايد ضرر كنه
موفق باشين
-
آخه این حرفه شما می زنی که مرده باید بشناسه. مگه مرده بعد از اینکه شناخت می ره چنگ می زاره گلوی زنه می گه یا با من یا با هیچ کس؟!!! ببین اگر دیدی دختری به خواستگارش جواب مثبت می ده به این خاطره که بهتر از اون نصیبش نمی شه!!! نه اینکه حق انتخاب نداره. ثانیا الان که نصف ازدواجها دوست دختر دوست پسریه!!! شما جواب هیچ کدوم از سوالهای منو ندادی!!! من می گم اگر زنه کثیف دراومد چی. مگه این مثالو نشنیدین که زنا به این امید ازدواج می کنن که بتونن همسرشون رو تغییر بدن نمی تونن(یعنی شناخت دارند رو همسرشون) ولی مردها به این امدی ازدواج می کنن که همسرشون تغییر نکنه که می کنه( یعنی شناخت اولیه هم بی تاثیره) .
این مثال که دقیقا خلاف حرف شما رو می زنه.
در مورد زنی که به دلیل گفته مردش کار نمی کنه و نه بدلیل تن پروری خودش !!! حرف شما صحیحه . زن باید تامین شه. تامینش هم روش داره. به ازای سالهای مشترکی که با هم زندگی کردند هر چی درآوردند شریک باشند. این تنها در مورد همچین زنی صادقه. یک مرد در همچین زندگی وظیفش تامین معاشه.وگرنه چرا در زندگی که هر دو می تونن کار کنن و مشکلی هم زنه نداره0از بابت شوهرش و خودش) باز هم وظیفه تامین معاش بر دوش مرد باشه؟ چرا؟ اگر توافق شده باشه بر خونه نشینی زن که بله. زن در خونه کار می کنه.
از شما به عنوان یک زن بعید نیست همچین حرفی رو زدن. ولی واقعا جامعه پسرهایی که فقط ادعای هوششون گوش فلک رو کر کرده و من شرط می بندم بسیار ضریب هوشی پایین تری از خانومها دارند و فقط یک مشت ادعای توخالی هستند همچین شرایطی رو قبول می کنند خدا می دونه.
در مورد یه زن که هر چی هم در میاره خرج لباس و آرایشش می کنه یا مردش مسئول تهیه همه عقده های فروخقته خونه پدری بوده که این مزخرفترین کاره که تامین معاش ومهریه و... به عهده مرد باشه. احتمالا تو این دیدگاه نقش خانوم و بانوی بزرگوار قصر رو خانوم ایفا می کنند!!!! و در پایان مردی که این اندازه زحمت کشیده در این چند سال زحمتش رو کی جواب می ده. مردی که خرج زن و بچش رو درآورده کی جواب زحمتهاشو می ده. جواب این هم بدین.
شما می گی به من که چرا اینقدر بحث طلاق رو وسط می کشم. من می گم تمام دلایل شما برای مهریه از طلاق دادن یک زن بی پناه ناشی می شه!! تمام دلایل. من دونه دونه این دلایل رو که برای مردهای بی شعور شده عامل این مهریه دادن و رواج دادن این فرهنگ احمقانه در کشور ما دارم زیر سوال می برم.!!!!!
!""" البته اين بده كه مرد همه كاره باشه و بعدش هم ضررش پاي خودش باشه ولي فعلا كه توي ايران اينطوريه و شرايط به همين شكل هستش """""
اینم از اون توجیهات بود. خوب" حالا که اینطوره" خوب این جامعه بی شعور ما باید تغییر کنه که اینطور نباشه. سوال سر اینه که چرا باید اینطور باشه؟!
"زنه کار نمی کنه و مرده کار می کنه و زندگی می سازه". حالا چون مرده زندگی رو ساخته و براش زحمت کشیده( احتمالا این کار جرم محسوب می شه!!!) باید بعد از جدایی به دلیل ساختن زندگی توسط خودش ، به دلیل زحمت کشیدنش یه چیزی هم به همسرش بده !!
مهریه در حد معقول ؟ قیمت تعیین می کنی؟ چقدر؟
یک جملتون رو قبول دارم"تازه كار خونه بدون دستمزده ، اگه آقا در قبال كار خونه به خانم دستمزد بده اون موقع ديگه لازم نيست موقع طلاق مهريه خانم رو بپردازه .... آقايي كه اجازه نميده خانمش كار كنه ، پس خرجش رو بايد بده " اما شما واقعا فکر می کنید خرج لباس -پوشاک خونه و.. رو برای زن کی تامین می کنه. مرد دیگه. مرد بیرون کار می کنه. زن داخل خونه. البته من فکر می کنم برای همچین زنی بهتره گفت این درامد منه. اینقدرش مال خودمه. اینقدرش واسه زندگی مشترک اینقدر هم برای تو به خاطر زحمتهات تو خونه.
این که یک دختری خواستگار خوب نداره به من پسری که می رم با اون ازدواج می کنم که ربط نداره. یک دختر هم هم بره به هر کی می خوای پیشنهاد بده. پسره ردش می کنه چون خوشش نیومده ازش. همین! فرقش اینه که مرده 15 بار خواستگاری می ره 14 بار ردش می کنند غرورشو له می کنند بازم صبر می کنه خانومه یک بار به یک پسر پیشنهاد بده پسره رد کنه پسرها همشون به حیوون های وحشی و بدون احساس تو ذهنش تبدیل می شن!!
شک داشتی دختره خوبه یعنی چی؟ شاید دختره مریم مقدس بود. بعدا یک روز سر یک قضیه ای که هر دو فکر می کردیم برامون بی اهمیته سر ناسازگاری گذاشت و....من احمق چون دختره رو نشناختم یا اینطوری نشناختم 100میلیون مهریه بدم. خانوم خانوما بره؟
چند درصد مردهای امروزی صیغه می کنند. چند درصد مهریه ها بالاست؟ یه مقایسه آماری بین این دو انجام بدین!!
مهریه در پایان می تونه خوب باشه. برای مرد و زنی البته خوبه که مرده به قول شما حق گرفتن چند زن ، خیانت ولگردی عیاشی و... رو هم داشته باشه و زنه قانع شده باشه که در ازای مهریشو نفقش همچین کاری رو مرد داره انجام می ده. شما به این قضیه به عنوان یک زن راضی هست؟
من در تایید برخی از حرفهاتون یک سری صحبتها رو هم در مورد پسرها دارم.
در هر حال به دید من امیدوارم اندکی از حماقت بی نهایت ما پسرها کم بشه و بفهمیم که زندگی مشترک انتخاب عروسک نیست!! که صبح تا شبت مثل سگ جون بکنی آخر شب بیای یه عروسک خوشگل رو ببینی که لذت ببری(.....واقعا بدون شرح!!!) تموم بدبختیهاتو تو خودت بریزی و خانومت تنها در ثروت تو شریکه . امیدوارم پسرها بفهمن براشون زنی ارزش داره که هدفش از زندگی رسیدن به آرزوهای محالش نباشه!!! دید جنسی شون رو برای 5-6 ماه هم که شده زمان انتخاب کنار بذارن نرن بخاطر هیکل زیبای خانوم خودشو و اونو بدبخت کنند!! که زنی که نتونه تو زندگی کمک مرد باشه به درد لای جرز هم نمی خوره (البته برای مرد) همون طور که مردی که نتونه به زنش کمک کنه به درد این لای جرز نمی خوره. برام جالبه وقتی می شنوم توافق شده که درآمد زنه مال خودش باشه. آخه دیوانه-پسره احمق برای چی؟ خدا اوردی تو خونت بپرستیش؟ اصلا زنی که بگه درامد من مال خودم رو که باید از روز اول فهمید چه شیادیه!!
مردی که درد زنشونفهمه به چه دردی برای اون می خوره و عینا زنی که نتونه به مردش در مشکلاتش کمک کنه..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
ولي وقتي مردها مهريه رو زماني ميدن كه زن رو دارن طلاق ميدن سزاوارشونه كه برن زندان. چون زندگي يك دختر رو تباه كردن و اين جرم سنگينيه
این شاهکارتون رو امروز دیدم.!!!
پس مردی که به هر دلیلی زنش رو طلاق می ده اگر پول نداشته باشه حقشه بره زندان. حالا زنش (ببخشید ) با صد نفر هم سکس داشته باشه، زنش یک موجودهرزه باشه و... زنش ناسازگار باشه، زنش بی ادب و گستاخ باشه و... باز هم مرده باید بره زندان. من منطق شما رو تحسین می کنم!! از گردآفرید گرامی تعجب می کنم که این پستتون رو خوند و با شما وارد بحث شد.
اصولا این مبحث(مهریه بالا) لیاقت پسران احمقی است که به حماقت خود هم می بالند!!! گناه از شما بانوان نیست. دید کاسبگرانه و منفعت طلبانه نیاز زندگیه!!25 میلیون پول کمی نیست!! نه. برای مردی که ماهیانه 500هزار تومان درامد داره 400هزارش رو خرج زندگی می کنه 100هزار تومان در ماه save داره می شه برای 20سال!! یعنی اگر یک مرد با همسرش دو سال بعد طلاق گرفتند اون مرد باید 18سال بعد از زندگی مشترکش تاوان حماقتش رو بده.مهریه زیر هزار سکه ؟
چند تا از خانومهای محترمی که هزار سکه می خوان 50میلیون تومان پول نقدر رو یکجا دیدند؟
من بحثو تموم می کنم.خونواده ها و دخترهای باشعوری هم هستند گردآفرید . فراوون هم هستند. بگرد و پیدا کن. اونها خودشون رو هویدا نمی کنند. گوهرهای زیبایی هستند که صدف شرافت رو هماره زندگی بر خود کشیده اند. شرافت رو برای اونها حجاب نیاورده. رفتار خدایی اونها آورده. اونهایی که به مرد به چشم راهکاری برای تامین عقده هاشون نگاه نمی کنند.
-
بحث من با شما يك كار بي فايده است چون شما حرف بنده رو درك نميكنين و حرف خودتون رو ميزنين ...
من ميگم مشكل از جامعه است ولي شما مشكل رو در خانم ها ميبينين ( آقايون هم كه فرشته ي پاك الهي هستند )
و دائما هم توهين ميكنين
البته قبول دارم كه گاهي زياده روي كردم ولي شما هم همچين انسان ميانه رويي نيستين و من گاهي از اينور بام افتادم و شما هم از اونور بام ......
ولي در مقابل توهين هاتون سعي ميكنم كه مودبانه با شما صحبت كنم
اين شمايين كه با خانوم ها مشكل دارين ، اين شمايين كه انگار در حقتون جفا شده و نه من و اين شمايين كه قصد اذيت كردن و كينه توزي و به اصطلاح كل كل بيخود دارين
به من ميگين نسبت به آقايون ديد بد دارين و انگار كه از آقايون ضربه خوردين ولي مثل اينكه خودتون خيلي به خانم ها ديد بد دارين و انگار كه صد تا زن طلاق دادين كه اينقدر كينه رو توي خودتون جمع كردين و نميتونين خوبي هاي خانومها رو ببينين
من ميگم مثلا مرد هوس بازه زنش رو طلاق ميده شما ميگين چرا به مردها بد بيننين و همه مرد ها هوس باز نيستن
ولي مثل اينكه خودتون نسبت به خانم ها هيچ ديد مثبتي ندارين و همه ي خانم هارو شياد ميدونين
آيا همه ي طلاق ها ناشي از بد بودن خانمه هستش كه اينقدر با جرئت حرف ميزنين ؟ جالبه !!! واقعا جالبه !!! وقتي من راجع به مرد هوس بازي كه زنش رو طلاق داده حرف ميزنم ، دارم راجع به استثنائات حرف ميزنم و كاملا احساسي حرف ميزنم و انگار كه همچين چيزي اصلا وجود نداره
ولي شمايي كه راجع به مردي كه زن شياد و هرزه اش رو طلاق داده دارين حرف حقيقت رو ميزنين و تنها حقيقت موجود اينيه كه شما دارين ميگين !!!
جواب همه ي حرفهايي كه زدين رو توي پست هام دادم و من هم ديگه لازم نميبينم كه با شما وارد بحث بشم ...اگه با دقت بخونين ميفهمين ....
شما هيچ چيز رو قبول ندارين ... نه قانون نه هيچ چيز و به نظرتون زن هيچ حقي نداره
ولي كسي كه اين رو تشخيص داده خدا بوده كه توي قرآنش اين رو هم آورده و اگه ميتونين بياين منكر حرف خدا هم بشين
اصلا شما هيچ كدوم از حرفهاي من رو قبول نداري نداشته باش ، اصلا مهم نيست ، و چيزي هم از من كم نميشه لطف كن نظرت رو راجع به اين بحث بگو ، فكر كنم ميخواي تك تك جملات من رو آناليز كني... البته باز هم مهم نيست.... چون خودتون رو خسته ميكنين
اگه كار خونه رو پر ارزش نميدونين بهتره برين واسه خونتون يه خدمتكار بگيرين و ببينين كه آيا نبايد بيشتر حقوق ماهتون رو بدين به اون خدمتكار كه زحمت بچه ها و زندگي و غذا پختن و ... رو بكشه
همچين زن رو ميكشين پايين ... اونقدر روي اين قضيه تعصب دارين كه هيچ چيز رو نميبينن
آقاي محترم يعني چي كه زن لم ميده توي خونه ؟ پس اصلا واسه چي زن ميگيرن ؟ كار خونه رو كه بايد انجام بده ... كار بيرون رو هم حتما وظيفه شه كه انجام بده .... تربيت بچه ها و ... هم به كنار !!!! بعدش هم كه متهم ميشه به اينكه لم داده و خورده و خوابيده و شياده !!!!
اصلا به نظر من اين بحث بحث كاملا بي موردي هستش كه به هيچ جا نميرسه !!! اصلا شركت كردنم در اين بحث بي خود بود ، چون خودم رو الكي خسته ميكنم ، هركي مياد نظرش رو ميده و ميره ، نه كسي نظرش تغيير ميكنه و نه چيزي ، فقط نظر ميدن و ميرن !!!كسي هم واسش مهم نيست كي چي گفته . منم بيشتر از اين خودم رو خسته نميكنم و به نظرم پستهام كافي بوده
چون اصلا حرفهاي شما رو نميفهمم و به نظرم عين خودخواهيه و به صورت متعصبانه از آقايون دفاع ميكنين ( و احتمالا شما هم اين نظر رو دارين كه من از خانم ها متعصبانه دفاع ميكنم )
حالا شما چند مورد كلاشي و از اين جور چيزها ديدين مياين و ميگين همه ي زنها كلاشن و عقده ي پول و ... دارن و اين حق رو به خودتون ميدين كه همه رو همينجوري ببينين ولي اصلا انگار كه همه ي مردها پاكن و مرد هوس باز توي ايران كه هيچ توي عالم وجود نداره ....
خيلي جالبه ... آره مرد ها فرشته ان و اكثر مردهايي كه دارن زن طلاق ميدن بيچاره ان و زنشون هرزه بوده كه دارن طلاقش رو ميدن
شما هم متوجه حرفهاي من نميشين چون متعصبانه يك عقيده رو دارين كه زن هيچ حقي نداره و اينكه طلب پول يا حق بكنه عين كلاشيه...ولي مرد .....
اصلا زن حقي نداره توي زندگي ... فقط بايد زحمتش رو بكشه و اسباب لذت آقا باشه ولي بعد از يك مدت كه مجبور بشه از زندگي طرف بره بيرون بايد هيچ ادعايي نداشته باشه
اي واي ... چقدر بد شد كه خدا اسباب كلاشي خانم هارو فراهم كرده!!!!
خدايا اصلا چرا زنها رو آفريدي ؟؟؟
خيلي ببخشيد ولي اينهمه خانم كه مياين و اين جا نقل ميكنن كه مهم صداقته و مهم عشقه و كسي رو نميشه با پول و مهريه نگه داشت و از اينجور حرفها ( كه البته من هم قبولشون دارم كاملا و حرف درستيه )
چرا كسي نمياد موقع طلاق از خانم دفاع كنه ؟ حالا يك عده از خانم ها شياد و هوس باز و ...
ولي آيا مرد شياد و هوس باز وجود نداره ؟؟؟
خودتون رو فرض كنين كه الان 40 سالتونه و طلاق ميگيرين ، باز هم اون موقع خيلي راحت ميگين كه مهم عشقه و كسي رو نميشه با پول نگه داشت ؟؟؟ اون موقع اينقدر راحت از زندگيتون ميگذرين ؟؟؟؟
شمايي كه 20 سال توي يك خونه زندگي كردين و زحمت كشيدين ، حالا مجبور به تركش شدين ( شوهرتون هوس باز بوده يا تو زرد از آب در اومده )، دست خالي ، بدون هيچ پشتوانه ، فكر كنم حالا مجبور باشين برين و تا آخر عمرتون پيش برادري خواهري يا پدر و مادر پيرتون زندگي كنين ....
آره به عقيده ي آقايون اين حق خانوم هاست كه اين سرنوشت دچار بشن !!!!
من نميگم همه ي آقايون حقشونه كه به سرنوشت زندان و ... دچار بشن ...( ديگه حوصله ندارم حرف بزنم چون توي پست هاي قبليم نوشتم و برين اونها رو بخونين )
حرف من اينه كه زن هم حقي توي زندگي داره ، شايد اين رسم مهريه ايران رسم غلطي باشه ( چون گاهي در حد معقول نيست ) ولي اگه حرف شما درسته ، پس چرا تو همه جاي دنيا واسه ي خانم ها حق قائل شدن؟؟؟ ( حتي اگه بيرون خونه كار نكنه و شاغل نباشه و به قول شما لم بده و بخوره و بخوابه )
باز هم مطمئنم كه شما مياين و من رو متهم به پول دوستي و عقده ي پول و قيمت گذاشتن روي زندگي ميكنين
ولي اين ناشي از اينه كه شما حرف من رو نفهميدين
باز هم مهم نيست
يك نفر هم بفهمه حرف من رو كافيه !!!!
زبونم مو در آورد از بس گفتم :
زن هم از زندگي حق داره و اين حقش نيست كه واسه زندگيش زحمت بكشه و آخر سر لذتي از زندگيش و ثمره ي زندگيش نبره .....
مهريه با اين وضعيت موجود كه كذايي هستش غلطه ولي بنده اگه هيچ كس هم معتقد نباشه كه مهريه حق زنه ، ولي من اعتقادم بر اينه كه حق زنه ، ولي با شرايط خاص به زن داده بشه ( يعني هم مقدارش در حد قابل پرداخت باشه ، و هم در صورت هرزه و ... بودن به زن داده نشه ، و زماني هم به زن داده بشه كه داره طلاق ميگيره .... نه عندالمطالبه كه سودجويي تو كار باشه )
در نهايت اينكه توي هر قانوني و هر كاري هم سودجو پيدا ميشه
و ديگه هم با شما بحثي ندارم پس لطف كنين كه اين مسئله رو كش ندين
بگذارين هركس بياد نظرش رو بده ، اصلا اين بحث هاي ماست كه بي نتيجه است ... شايد يكي بياد و اينجا يه حرف ديگه بزنه كه اين بحث رو به نتيجه برسونه
موفق باشين
-
سورنا جان چه نام زیبایی دارید؟سردار بزرگ و قهرمان اشکانی که دمار رومیان را درآورد و بعد آنکه بنده با حرف شما موافقم و نیز با سخن رویا.ب اما خانم رویا.ب این درست بنده هم مهریه را با این شرایطی که گفتید،نسبتاً ولی نه صددرصد می پذیرم،ولی اکنون در جامعه واقعیت بجز این است،پس باید پسران شعور داشته و مهریه ای را که توانش را ندارند نپذیرند و دختران نیز این را بفهمند که مهریه تنها در حد هدیه ایست برای دختر از سوی پسر و نه مایه زراندوزی و کیسه دوختن یا شرطی برای نگاهداشت مرد و ادامه زندگی.
هردو شما گرامیان دارید احساسی برخورد می کنید،اما به نظر من شما رویا خانم با اینکه در آخر حرف خوبی درباره مهریه زدید،اما نگاهی اشتباه دارید.زیرا اکنون بیشتر زنان درآمد دارند و شغلی و نیز نگاه مردم به زن مطلقه اندکی تغییر یافته است و تازه بالفرض که زنی شاغل ناشد یا اصلاً باشد،وقتی مرد ندارد که بدهد هم او خود زن در مضیقه مالی و بی خانمانی می افتد و هم مرد در زندان است یا فوقش ماهی یا دو ماهی یک سکه که می شود 250 هزار تومان.این برای یک زن تأمین مالی است؟این برای زن می شود پول و تأمین زندگی؟آیا براستی می توان با این پول زنده ماند؟از آن طرف مرده هم می رود و زن دیگری می گیرد یا در زندان است!
راه حل این است:
1-باید مهارتهای رفتاری و زندگی را با شرکت در کلاسها،مطالعه و بویژه مشاوره آموخت که رابطه معقول و به دور از وابستگی و صدها مهارت دیگر از این جمله است.
2-تا حد امکان دلبسته الکی بدون آگاهی خانواده نشد(دوستی و رابطه بدون آگاهی خانواده) و بیشتر از فامیل یا دوستان نزدیک خانواده که دخترشان و پسرشان را می شناسیم همسر برگزید.
3-دستکم برای شناخت بیشتر دو سال هم خانواده ها و هم دختر و پسر رابطه داشته باشند.
4-خانواده دختر به این درک برسند که باید دخترشان در جامعه و نه تنها در چند جلسه در خانه با پسر و البته با کنترل آنها رابطه داشته باشد و اگر پس از چند ماه یا یکی دو سال با مشاوره و رابطه دیدند که به درد هم نمی خورند راحت بگذارند تا موضوع تمام شود و از حرف مردم نترسند.
5-خانواده پسر و مردم به این شعور برسند که پشت سر دختر پاک و معصومی را که با شرایط بند پیش است،غیبت نکرده و به دیده بدی به او نگاه نکنند.
6-در طرف با تلقین و مراقبه بکوشند تا در مدت شناخت بهم دلبسته نشوند و این صددرصد امکان دارد.
7-مشاوره تکی و با هم از سوی دختر و پسر همواره انجام گیرد و نیز روانکاوی تا مشکلات شخصیتی خود را به تنهایی و اینکه به درد هم می خورند را بفهمید.
8-مهریه در حد هدیه ای معقول از سوی پسر به دختر باشد و پسری زیر بارمهریه ای که توانش را ندارد نرود واز دیدن دختر مردم زود آب دهانش سرازیر نررد تا هوایی شود و خانواده دختر هم بفهمند که ثروت پسر چقدر است و سپس مهریه تعیین کنند.
9-جهزیه باید بر عهده هم دختر و هم پسر باشد و با تلاش خودشان و کمک خانواده ها آن را به تدریج آماده کنند.
این تز و دیدگاه من درباره روش و راهکاتر برای یک آغاز یک ازدواج درست و حسابی و عدم انجام و باور کردن هر یک از این نه مرحله حماقت،ریسک خطرناک،جهالت،دعوا،سیاهی،س وختن و ساختن و طلاق عالفی و شاید طلاق است و تازه باید برای تداوم و موفقیت ازدواج باید در طول زندگی و لحظه لحظه آن مهارتهای رفتاری را بکار برد و زوجین و اطرافیان باید یکسری از قوانین را رعایت نمایند که بیشترشان در همین سایت آمده است.والسلام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
دستکم برای شناخت بیشتر دو سال هم خانواده ها و هم دختر و پسر رابطه داشته باشند.
گرد آفرید گرامی به موارد جالبی اشاره کردین :104:ولی این یکی؟دستکم برای شناخت بیشتر دو سال!!!!!!1
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
بحث من با شما يك كار بي فايده است چون شما حرف بنده رو درك نميكنين و حرف خودتون رو ميزنين ...
من ميگم مشكل از جامعه است ولي شما مشكل رو در خانم ها ميبينين ( آقايون هم كه فرشته ي پاك الهي هستند )
و دائما هم توهين ميكنين
البته قبول دارم كه گاهي زياده روي كردم ولي شما هم همچين انسان ميانه رويي نيستين و من گاهي از اينور بام افتادم و شما هم از اونور بام ......
ولي در مقابل توهين هاتون سعي ميكنم كه مودبانه با شما صحبت كنم
اين شمايين كه با خانوم ها مشكل دارين ، اين شمايين كه انگار در حقتون جفا شده و نه من و اين شمايين كه قصد اذيت كردن و كينه توزي و به اصطلاح كل كل بيخود دارين
به من ميگين نسبت به آقايون ديد بد دارين و انگار كه از آقايون ضربه خوردين ولي مثل اينكه خودتون خيلي به خانم ها ديد بد دارين و انگار كه صد تا زن طلاق دادين كه اينقدر كينه رو توي خودتون جمع كردين و نميتونين خوبي هاي خانومها رو ببينين
من ميگم مثلا مرد هوس بازه زنش رو طلاق ميده شما ميگين چرا به مردها بد بيننين و همه مرد ها هوس باز نيستن
ولي مثل اينكه خودتون نسبت به خانم ها هيچ ديد مثبتي ندارين و همه ي خانم هارو شياد ميدونين
آيا همه ي طلاق ها ناشي از بد بودن خانمه هستش كه اينقدر با جرئت حرف ميزنين ؟ جالبه !!! واقعا جالبه !!! وقتي من راجع به مرد هوس بازي كه زنش رو طلاق داده حرف ميزنم ، دارم راجع به استثنائات حرف ميزنم و كاملا احساسي حرف ميزنم و انگار كه همچين چيزي اصلا وجود نداره
ولي شمايي كه راجع به مردي كه زن شياد و هرزه اش رو طلاق داده دارين حرف حقيقت رو ميزنين و تنها حقيقت موجود اينيه كه شما دارين ميگين !!!
جواب همه ي حرفهايي كه زدين رو توي پست هام دادم و من هم ديگه لازم نميبينم كه با شما وارد بحث بشم ...اگه با دقت بخونين ميفهمين ....
شما هيچ چيز رو قبول ندارين ... نه قانون نه هيچ چيز و به نظرتون زن هيچ حقي نداره
ولي كسي كه اين رو تشخيص داده خدا بوده كه توي قرآنش اين رو هم آورده و اگه ميتونين بياين منكر حرف خدا هم بشين
اصلا شما هيچ كدوم از حرفهاي من رو قبول نداري نداشته باش ، اصلا مهم نيست ، و چيزي هم از من كم نميشه لطف كن نظرت رو راجع به اين بحث بگو ، فكر كنم ميخواي تك تك جملات من رو آناليز كني... البته باز هم مهم نيست.... چون خودتون رو خسته ميكنين
اگه كار خونه رو پر ارزش نميدونين بهتره برين واسه خونتون يه خدمتكار بگيرين و ببينين كه آيا نبايد بيشتر حقوق ماهتون رو بدين به اون خدمتكار كه زحمت بچه ها و زندگي و غذا پختن و ... رو بكشه
همچين زن رو ميكشين پايين ... اونقدر روي اين قضيه تعصب دارين كه هيچ چيز رو نميبينن
آقاي محترم يعني چي كه زن لم ميده توي خونه ؟ پس اصلا واسه چي زن ميگيرن ؟ كار خونه رو كه بايد انجام بده ... كار بيرون رو هم حتما وظيفه شه كه انجام بده .... تربيت بچه ها و ... هم به كنار !!!! بعدش هم كه متهم ميشه به اينكه لم داده و خورده و خوابيده و شياده !!!!
اصلا به نظر من اين بحث بحث كاملا بي موردي هستش كه به هيچ جا نميرسه !!! اصلا شركت كردنم در اين بحث بي خود بود ، چون خودم رو الكي خسته ميكنم ، هركي مياد نظرش رو ميده و ميره ، نه كسي نظرش تغيير ميكنه و نه چيزي ، فقط نظر ميدن و ميرن !!!كسي هم واسش مهم نيست كي چي گفته . منم بيشتر از اين خودم رو خسته نميكنم و به نظرم پستهام كافي بوده
چون اصلا حرفهاي شما رو نميفهمم و به نظرم عين خودخواهيه و به صورت متعصبانه از آقايون دفاع ميكنين ( و احتمالا شما هم اين نظر رو دارين كه من از خانم ها متعصبانه دفاع ميكنم )
حالا شما چند مورد كلاشي و از اين جور چيزها ديدين مياين و ميگين همه ي زنها كلاشن و عقده ي پول و ... دارن و اين حق رو به خودتون ميدين كه همه رو همينجوري ببينين ولي اصلا انگار كه همه ي مردها پاكن و مرد هوس باز توي ايران كه هيچ توي عالم وجود نداره ....
خيلي جالبه ... آره مرد ها فرشته ان و اكثر مردهايي كه دارن زن طلاق ميدن بيچاره ان و زنشون هرزه بوده كه دارن طلاقش رو ميدن
شما هم متوجه حرفهاي من نميشين چون متعصبانه يك عقيده رو دارين كه زن هيچ حقي نداره و اينكه طلب پول يا حق بكنه عين كلاشيه...ولي مرد .....
اصلا زن حقي نداره توي زندگي ... فقط بايد زحمتش رو بكشه و اسباب لذت آقا باشه ولي بعد از يك مدت كه مجبور بشه از زندگي طرف بره بيرون بايد هيچ ادعايي نداشته باشه
اي واي ... چقدر بد شد كه خدا اسباب كلاشي خانم هارو فراهم كرده!!!!
خدايا اصلا چرا زنها رو آفريدي ؟؟؟
خيلي ببخشيد ولي اينهمه خانم كه مياين و اين جا نقل ميكنن كه مهم صداقته و مهم عشقه و كسي رو نميشه با پول و مهريه نگه داشت و از اينجور حرفها ( كه البته من هم قبولشون دارم كاملا و حرف درستيه )
چرا كسي نمياد موقع طلاق از خانم دفاع كنه ؟ حالا يك عده از خانم ها شياد و هوس باز و ...
ولي آيا مرد شياد و هوس باز وجود نداره ؟؟؟
خودتون رو فرض كنين كه الان 40 سالتونه و طلاق ميگيرين ، باز هم اون موقع خيلي راحت ميگين كه مهم عشقه و كسي رو نميشه با پول نگه داشت ؟؟؟ اون موقع اينقدر راحت از زندگيتون ميگذرين ؟؟؟؟
شمايي كه 20 سال توي يك خونه زندگي كردين و زحمت كشيدين ، حالا مجبور به تركش شدين ( شوهرتون هوس باز بوده يا تو زرد از آب در اومده )، دست خالي ، بدون هيچ پشتوانه ، فكر كنم حالا مجبور باشين برين و تا آخر عمرتون پيش برادري خواهري يا پدر و مادر پيرتون زندگي كنين ....
آره به عقيده ي آقايون اين حق خانوم هاست كه اين سرنوشت دچار بشن !!!!
من نميگم همه ي آقايون حقشونه كه به سرنوشت زندان و ... دچار بشن ...( ديگه حوصله ندارم حرف بزنم چون توي پست هاي قبليم نوشتم و برين اونها رو بخونين )
حرف من اينه كه زن هم حقي توي زندگي داره ، شايد اين رسم مهريه ايران رسم غلطي باشه ( چون گاهي در حد معقول نيست ) ولي اگه حرف شما درسته ، پس چرا تو همه جاي دنيا واسه ي خانم ها حق قائل شدن؟؟؟ ( حتي اگه بيرون خونه كار نكنه و شاغل نباشه و به قول شما لم بده و بخوره و بخوابه )
باز هم مطمئنم كه شما مياين و من رو متهم به پول دوستي و عقده ي پول و قيمت گذاشتن روي زندگي ميكنين
ولي اين ناشي از اينه كه شما حرف من رو نفهميدين
باز هم مهم نيست
يك نفر هم بفهمه حرف من رو كافيه !!!!
زبونم مو در آورد از بس گفتم :
زن هم از زندگي حق داره و اين حقش نيست كه واسه زندگيش زحمت بكشه و آخر سر لذتي از زندگيش و ثمره ي زندگيش نبره .....
مهريه با اين وضعيت موجود كه كذايي هستش غلطه ولي بنده اگه هيچ كس هم معتقد نباشه كه مهريه حق زنه ، ولي من اعتقادم بر اينه كه حق زنه ، ولي با شرايط خاص به زن داده بشه ( يعني هم مقدارش در حد قابل پرداخت باشه ، و هم در صورت هرزه و ... بودن به زن داده نشه ، و زماني هم به زن داده بشه كه داره طلاق ميگيره .... نه عندالمطالبه كه سودجويي تو كار باشه )
در نهايت اينكه توي هر قانوني و هر كاري هم سودجو پيدا ميشه
و ديگه هم با شما بحثي ندارم پس لطف كنين كه اين مسئله رو كش ندين
بگذارين هركس بياد نظرش رو بده ، اصلا اين بحث هاي ماست كه بي نتيجه است ... شايد يكي بياد و اينجا يه حرف ديگه بزنه كه اين بحث رو به نتيجه برسونه
موفق باشين
خانم رويا
من مشكل رو در خانومها نمي بينم. دارم عرض مي كنم مشكل دو طرفه است. به تعداد مردهاي هرزه و مشكل دار زن خراب وجود داره و... پس دليلي براي پرداخت مهريه وجود نداره. چون اصولا اين قضيه ناشي از يك فرهنگ عرب مابانه است كه در اون هزاران قضيه ديگه هم براي مرد لحاظ مي شده. زن هم حق داره؟ خوب داره. اين چه ربطي به مهريه داره. كار كنه و حقشو از زندگي بگيره. بله. اگر زن در بيرون خونه كار نمي كرد( با توافق اوليه) و در خونه كار مي كرد مي شه براش قواعدي رو جور كرد كه مثلا خريد هر كالا به اسم هر دونفر صورت بگيره و مثلا ماشين به اسم هر دونفر سند بخوره و.... در اين وسط در حين زندگي هم زن نفع مي بره . كه به نظر من عادلانه است. چون اون زن مي دونه براي بهبود شرايط خودش(حتي مالي) هم كه شده بايد به فكر زندگيش باشه. نه اينكه براي دنبال مهريه افتادن بهترين كار ممكن به هم زدن كانون زندگيه!!!!
براي زني كه كار مي كنه ديگه نمي دونم مهريه براي چيه. آخه اين چه هديه اجباريه اي كه وجود داره!!!
اين كه زن بايد كار كنه و اسباب لذت آقا باشه؟ اين رو مطمئني شما؟ تو زندگي هاي امروزي يك زن بيشتر هنگام ورود همسرش به خونه از اون متوقعه يا يك مرد؟ زنه كه بعد از ورود همسرش به خونه از اون انتظار داره كه به حرفهاش گوش داده بشه با اون صحبت بشه يا مرد؟
ببينيد خانوم رويا اين جمله رو بولد مي كنم شايد شما ببينيد:
[b]من خانومها رو حتي وفادارتر از آقايون مي دونم.اما با فرض يكسان بودن دو گروه صحبت مي كنم. دليلي براي پرداخت مهريه براي زني كه مثل مرد در زندگي كار كرده وجود نداره. مگر اينكه زن در داخل خونه به اجبار كار مي كرده و اجازه كار در بيرون خونه رو نداشته. اين مهريه هم بهترين حالت ممكنش اينه كه به مرور و در حين زندگي داده بشه. توافقي بشه مبني بر شريك شدن دو نفر در تمام قسمتهاي زندگي.
تو همه جاي دنيا حق رو هم به مرد دادند و هم به زن. مرده خره مي گه حاضرم با زني ازدواج كنم كه پولشو بدم. نوكريشو كنم و آخرش هم اون طلاق بگيره بره نصف زندگي رو ببره. اين انتخاب اون مرده. وگرنه كسي مجبورش نمي كنه كه همون اول زندگي قول 50ميليون مهريه رو بده. چون طرفش خانومه!!!
اون مي تونه با زني ازدواج كنه كه شاغله و درآمد هر دو نفر نصف مي شه در زندگي و همين طور تمام مايملك هر دو نفر( حتي زن)
شما دليلتون براي مهريه اينه كه شايد مرده شياد در اومد. من مي گم شايد زنه شياد دراومد. شما در اين حالت براي مرد هم مهريه اي و لو عاطفي در نظر مي گيريد ؟
-
خانم رويا
تو را به خدا من در كجا آورده ام كه آقايان فرشتگان الهي هستند؟ من مي گم غير ممكنه جامعه اي مردهاي فاسد داشته باشه بدون اينكه زنانش هم فاسد باشند و بالعكس!!
بنده مشكل رو اصلا در خانومها نمي بينم كه در احمق بودن پسري مي بينم كه شاگرد مغازه بودن اوج كارهاييه كه تو زندگي مي تونه انجام بده با ماهي 250هزارتومان درآمد مي ره مهريه مي كنه 100ميليون !! اين كه كل زندگي جد و بن جدش رو بده آيا مي تونه كسري از اين مهريه رو هم بده يا نه بايد در اين جستجو كرد كه آقا به جاي مغز چي رو تو مخش حمل مي كنه!!
عرض مي كنم مشكل دو طرفه است. به تعداد مردهاي هرزه و مشكل دار زن خراب وجود داره و... پس دليلي براي پرداخت مهريه وجود نداره. چون اصولا اين قضيه ناشي از يك فرهنگ عرب مابانه است كه در اون هزاران قضيه ديگه هم براي مرد لحاظ مي شده. زن هم حق داره؟ خوب داره. اين چه ربطي به مهريه داره. كار كنه و حقشو از زندگي بگيره. بله. اگر زن در بيرون خونه كار نمي كرد( با توافق اوليه) و در خونه كار مي كرد مي شه براش قواعدي رو جور كرد كه مثلا خريد هر كالا به اسم هر دونفر صورت بگيره و مثلا ماشين به اسم هر دونفر سند بخوره و.... در اين وسط در حين زندگي هم زن نفع مي بره . كه به نظر من عادلانه است. چون اون زن مي دونه براي بهبود شرايط خودش(حتي مالي) هم كه شده بايد به فكر زندگيش باشه. نه اينكه براي دنبال مهريه افتادن بهترين كار ممكن به هم زدن كانون زندگيه!!!!
براي زني كه كار مي كنه ديگه نمي دونم مهريه براي چيه. آخه اين چه هديه اجباريه اي كه وجود داره!!!
اين كه زن بايد كار كنه و اسباب لذت آقا باشه؟ اين رو مطمئني شما؟ تو زندگي هاي امروزي يك زن بيشتر هنگام ورود همسرش به خونه از اون متوقعه يا يك مرد؟ زنه كه بعد از ورود همسرش به خونه از اون انتظار داره كه به حرفهاش گوش داده بشه با اون صحبت بشه يا مرد؟
ببينيد خانوم رويا اين جمله رو بولد مي كنم شايد شما ببينيد:
من خانومها رو حتي وفادارتر از آقايون مي دونم.اما با فرض يكسان بودن دو گروه صحبت مي كنم. دليلي براي پرداخت مهريه براي زني كه مثل مرد در زندگي كار كرده وجود نداره. مگر اينكه زن در داخل خونه به اجبار كار مي كرده و اجازه كار در بيرون خونه رو نداشته. اين مهريه هم بهترين حالت ممكنش اينه كه به مرور و در حين زندگي داده بشه. توافقي بشه مبني بر شريك شدن دو نفر در تمام قسمتهاي زندگي.[/b]
تو همه جاي دنيا حق رو هم به مرد دادند و هم به زن. مرده خره مي گه حاضرم با زني ازدواج كنم كه پولشو بدم. نوكريشو كنم و آخرش هم اون طلاق بگيره بره نصف زندگي رو ببره. اين انتخاب اون مرده. وگرنه كسي مجبورش نمي كنه كه همون اول زندگي قول 50ميليون مهريه رو بده. چون طرفش خانومه!!!
اون مي تونه با زني ازدواج كنه كه شاغله و درآمد هر دو نفر نصف مي شه در زندگي و همين طور تمام مايملك هر دو نفر( حتي زن)
شما دليلتون براي مهريه اينه كه شايد مرده شياد در اومد. من مي گم شايد زنه شياد دراومد. شما در اين حالت براي مرد هم مهريه اي و لو عاطفي در نظر مي گيريد ؟
-
گردآفريد بسيار ممنونم از سخنان بزرگوارانه شما. از آمدنتون بسيار خرسند شدم.
-
کیوان جان،عزیز دلم آن رابطه ای را که بنده مد نظر دارم در ده ها نوشتار ویژگیهایش را برشمردم و مهمترین آنها رابطه ای جدای از دلبستگی یا تماس جنسی است و نه آن رابطه ای که در ذهن بسیاری است.از سوی دیگر اگر در مراحل اولیه والدین یا خود پسر و دختر خانواده یا طرفی را که شبیه و مانند خودشان است بیابند،با انجام مراحل دیگر بسیار کم اتفاق می افتد که به موردی دیگر اندیشید.
شما به این نه مرحله هزاران آگاهی و مهارت رفتاری دیگر را نیز بیفزایید،مثلاً یک از هزاران این است که داشتن ماشین و خانه شرط نیست ولی داشتن شغل چرا.خانواده ها در کار زوج های جوان دخالت نکنند ولی راهنمایی چرا.خانمها و آقایان دنبال فقط مال دنیا نباشند یا چشم و هم چشمی،اما کار تا حدی که بتوانند در کنار خانواده باشند،چرا و . . . .
در ضمن بنده یک باور دیگرم را نیز به شما بگویم:90% زن و شوهرها از هم در این جامعه طلاق عاطفی گرفته اند و تنها به دلیل نگاه نادرست اجتماعی و فرزندانشان دارند به ظاهر کنار هم زندگی می کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
چرا كسي نمياد موقع طلاق از خانم دفاع كنه ؟
شما در فرافكني يد طولايي داريد!! من مشكل رو در خانومها مي بينم؟ بعد شما"!!!!! مشكل رو از جامعه مي بينيد. شما كه در تمام پستهاتون گفتيد چون ممكنه مردها هرزه بشن . مردها ال بشن مردها فلان بشن بايد يك روشي براي تامين زن باشه.اين مشكل از جامعه است؟!!!
من نمي دونم شما خانوم رويا از كدوم از صحبتهاي من اينطور استنباط كرديد كه من از مردان طرفداري مي كنم و اونها رو انسانهاي خوبي مي دونم.
چرا كسي نمياد موقع طلاق گرفتن از خانوم دفاع كنه. مگه از مرد كسي بايد دفاع كنه؟
من مي گم در طلاق گرفتن مگه بايد از شخص خاصي طرفداري كرد؟ شما د ر نگاهتون خانومها رو شايسته طرفداري كردن در حين طلاق مي دونيد. من مي گم براي اجراي فرمايشهاي شما مبني بر پرداخت مهريه بايستي" در دانشگاهها رو براي خانومها ببندند . 65% دانشگاهها از آن زنها نباشه. به خانومها كار ندن بعد مثل عهد عتيق !!! و دوران عربهاي سوسمار خور براي زنان نفقه و مهريه تعيين كنند!!!" چون بي معنيه براي زني كه كار مي كنه يك پوليم همسر بايد بده. چون گناه كرده مرد متولد شده. شما فقط اگر بزرگواري كنيد جواب همين يك قسمت رو هم لطف كنيد ممنون مي شم. يا هر كس ديگه اي!!
-
کیوان جان بنده نه آنکه بخواهم از پشت این دنیای مجازی دروغ بگویم،اما در پیرامون خود بسیاری از زوجهایی را که کمابیش اینگونه ازدواج کرده اند،می شناسم که اکنون در صلح و صفا هستند؛شما بروید و از دو تا مشاور خانواده و یا رواتشناس و روانکاو یا دو تا آدم حسابی بپرسید،مطالبی بسیار نزدیک به همین مواردی را که گفتم،خواهند گفت.
شما این را هم بدانید که برای نگاهداشت زندگی عدم دخالت والدین زوجین،عدم سگ دو زدن بیشتر از نیاز برای مال دنیا یا چشم و هم چشمی و بیشتر در کنار خانواده بودن و یکی از هزاران مهارت زندگی و رفتاری است که لازم است.
ازدواج سنتی که همه اش چند ماه یا فوقش یک سال و تازه در همان اول بدون انجام هیچکدام از این مراحل با تحیقیق بیهودهن از در و همسایه ای که حرفشان دوزار نمی ارزد بسنده کرده و پس از چند جلسه تهوع آور چایی و شیرینی و میوه خوردن و حرف مفت زدن و گفتن اینکه حالا دختر و پسر بروند دراتاق دیگر تا برای زندگیشان!!باهم حرف بزنند، تندی آن دو بیچاره را عقد می کنند و کار را دتمام،همه اش مسخره بازی،حماقت و جهالت است و بس.
نتیچه آن این است که به باور من که سخت بدان معتقدم:نصف مردم که اصلاً از حقوق و مسئولیتهای خحود آگاه نیستند تا بفهمند که خوشبختی یعنی چه و راه درست کدام است و 40% نیز طلاق عاطفی دارند و بس.در این میان شاید یک 10% بدانند که جریان چیست.
اگر ما در روستاها که بیشترشان هنوز در سنت و با آداب و رسوم قبیله ای زندگی می کنند باشیم که خوب جریان تفاوت ذاتی کرده و هم زن و هم مرد احساس خوشبختی درارند که زن سایه بالای سر یا آقای بالای سر دارد و مرد فرزندان بسیار یا بهتر پسران زیاد که کمک حال کارش هستند و زنده کن نامش،ولیکن در جوامع شهری چون دانش و آگاهی مردم بالا رفته و بویژه زنان،دیگر ادامه روشهای سنتی که در این آخر برشمردم،مسخره بازی است و درست مانند این است که ما با درشکه با الاغ برویم سرکار یا در خیابان حرکت نماییم!!
-
حالا هي من نميخوام ادامه بدم ، شما طولانيش كن
آره همه ي اينها مشكل جامعه است ، مشكل قوانين جامعه است كه نميتونه از زن حمايت كنه .... الان قانون جوريه كه هر مردي فرصت هرزه بودن واسش وجود داره و ميتونه با كلاه شرعي هرزه بشه ولي خودش رو هرزه نميدونه و جرمي نداشته(همين صيغه) .... ولي زن اگه هرزه بشه ... گناهش سنگ سار و مرگه و چون ديگه قانون صيغه در مورد زن شوهر دار صدق نميكنه ولي در مورد مرد زن دار صدق ميكنه ... ( نميگم هرزگي خوبه ولي ميگم قانون به مردها كاري نداره و هرزگي مردها بيشتره ... گرچه زن هاي هرزه هم كم نيستن ولي هرچي هست كارشون پنهانيه و علني نيست و كمتر از مردهاست و اگه علني بشه كل زندگيشون برباد ميره ... كه در مورد مردها اينگونه نيست)
پس بدون كه بين زن و مرد فرق هست و همين فرقه كه باعث ميشه مردها حتي علني دست به هرزگي بزنن ....
توي ايراني كه زن اگه مهريه نداشته باشه ديگه هيچ چيزي نميتونه از زندگيش داشته باشه ( حتي بچه هاش ) شما چرا دم از تساوي ميزني ؟
خانم كار ميكنه ... درست ... پولشو ميذاره توي حساب بانكيش ؟ يا توي زندگيش خرج ميكنه ؟... شايد مقداريش رو ذخيره كنه ولي بيشترش صرف مخارج زندگيش ميشه ...
بعد از طلاق چي بگه ؟ بگه چه ميدونم غذايي كه خوردي و من پولش رو دادم يالا پولش رو بده ؟ يا پول قسط عقب افتاده ي ماشينمون ( كه به نام تو عه ) و من يك روز كه تو محتاج بودي بهت دادم رو به من بده ؟؟((( مرده نيازي به گفتن اين حرفها نداره چون اگه قرار نباشه مهريه زن رو بده كل دارايي رو كه تا الان جمع كرده براي خودشه ))))
توي ايران معمولا مرد در آمدش بيشتره و هرچي بخواد بخره خونه يا ماشين بيشتر پولش از مرده و زن اين وسط به عنوان يك كمك كننده هستش ولي درنهايت ماشين و خونه معمولا به نام مرد ميشه .... خوب اين توي زندگي مشكلي نداره ... چون زن و شوهر كه با هم اين حرفها رو ندارن
فرقي نداره به نام كدومشون باشه ..... ولي موقع طلاق چي ؟
((توي ايران )) در نهايت خونه و زندگي براي كيه ؟ براي زن ؟ يا براي مرد ؟زن و مرد كه طلاق ميگيرن ، مرده توي خونه ميمونه يا زنه ؟ ماشين براي كيه ؟ براي هركسي كه به نامشه .... خونه براي كيه ؟ براي هركسيه كه به نامشه .... وسايل خونه هم كه بعد از گذشت چندين سال معمولا اكثرا همگي عوض ميشه و ديگه جز جهيزيه خانم حساب نميشه ...حساب هم بشه ارزشي نداره ....
اگه خارج باشه نصف ميشه ولي توي ايران هيچ اتفاقي نميوفته و زن فقط مهريه اش رو ميگيره
اينكه ميگم اول شناخت باشه و دختر و پسر هم رو بشناسن .... واسه اينه كه با شناخت از هم و بررسي اخلاقهاي همديگه احتمال شكست توي زندگي كمه .... حالا كه كمه چه فرقي ميكنه مهريه يك سكه باشه يا 100 ميليون ؟؟؟ مهريه رو يك سكه ميگيره كه آقا ديگه استرس نداشته باشه يا به قول دوستمون احساس بدهكاري يا مديوني به زن نداشته باشه و زندگي شون رو ادامه بدن چون واقعا زن اگه زن زندگي باشه كه مهريه ميخواد چيكار ؟ كسي كه اهل زندگي باشه و مردش رو بشناسه كه ديگه سر پول و مهريه و .... جنجال به پا نميكنه ؟ چه لزومي داره كه مهريه رو زياد بگه ؟؟ مگه ميخواد بگيره ((( اكثرا وقتي مهريه رو زياد ميگن ، در نهايت ميگن اين مهريه رو كي داده و كي گرفته ؟؟؟؟ ولي واقعا اگه نميخواي بگيري اينقدر زياد نگو ، اصلا اگه نميخواي بگيري چرا ميگي 1000تا سكه ؟ بگو مثلا هزار تا شاخه گل رز كه عشقولانه تر هم هست !!!!.))))
ولي وقتي هيچ شناختي نباشه و .... احتمال شكست توي زندگي بيشتره و حالا توي اين ايران بي قانون .... زن بي مهريه هيچ حامي اي نميتونه داشته باشه .....
منظور من رو ميفهمين ؟ نياز به توضيح بيشتر داره ؟
شما دم از تساوي ميزني و فرضت بر اينه كه همه چيز مساويه ... ولي اين كجاش تساوي حساب ميشه ؟
شمايين كه آرماني فكر ميكني ... وضعيت جامعه رو هم در نظر بگير ...
كجا 65% دانشگاهها رو دختر ها اشغال كردن ؟ پس اين سهميه هاي 70-30 و 60-40 كه جديدا گذاشتن و دخترها رو بدبخت كردن واسه چيه ؟؟؟ البته اينجوري بود ولي با اين سهميه هاي كذايي تا چند سال ديگه پسرها بيشتر ميشن
توي ايران زن اگه طلاق بگيره جز مهريه هيچي نداره ... اگه مهريه رو بردارن يعني زن هيچ پشيزي توي زندگيش نداره ... جز كار ( اگه داشته باشه ) و اون پولي كه توي حساب بانكيش داره ( كه اكثرا فوقش 2-3 ميليونه )
توي قانون ايران كجا از زن حمايت ميشه ؟؟؟
تنها چيزي كه زن توي ايران ميتونه به عنوان حامي داشته باشه ، فعلا مهريه است ... درسته كه مهريه خيلي ايراد داره ولي فعلا با اين وضع جامعه ي ايران ، زن هيچ پشتوانه اي جز مهريه نداره .....
خوب چيكار كنه ؟ بگه به خاطر افكار بشر دوستانه ميخوام از حق خودم بگذرم .؟؟؟؟ اينجوري راضي ميشين ؟؟؟؟ حالا چون اين خانم به خاطر افكار بشر دوستانه از مهريه اش گذشته ، و از اونجايي كه توي طلاق نون و حلوا خير ميكنن ، مرد اونقدر بشر دوست ميشه كه حالا كه زنش مهريه نداره حقش رو بهش بده ؟ نخير با يك لگد زن رو از خونه پرت ميكنه بيرون !!! آخه كجا موقع طلاق مرده دلش به حال زنه ميسوزه و حق و حقوقش رو ميده ؟
شما فقط به اين سوال جواب بدين ...
آيا يك زن ، بدون مهريه ، توي ايران ، اگه از شوهرش طلاق بگيره ،( اصلا ميگم سازششون نشده و زنه و مرده هردوشون خوبن ) ، حقي داره ؟ يا نه ؟ اگه داره بهش ميدن ؟ خدايي بهش ميدن ؟؟؟
نميدن چون قانونش نيست و تنها قانوني كه توي ايران از حقوق زن حمايت ميكنه مهريه است ...
خوب اين مشكل جامعه است ... من چيكار كنم كه بعضي زن ها زندگيشون رو خراب ميكنن تا بتونن مهريه شون رو از مردشون بگيرن و واسه اين كار مردشون رو به زندان بندازن ... مگه من مهريه رو براي زن قرار دادم كه حالا بيام برش دارم ؟؟ اگه به من بود همون قانون نصف نصف رو ميگذاشتم كه نه سيخ بسوزه و نه كباب ، جامعه مشكل داره .... چرا نبايد حاصل زندگي مشترك زن و مرد نصف بشه ؟ آيا توي ايران اينجوري ميشه كه شما اينقدر از مهريه شاكي هستين ؟؟؟ فعلا توي ايران هيچ حمايتي در اين خصوص در مورد زن ها نميشه ... ميشه ؟؟؟؟
شما از مردها حمايت ميكنين واسه اينكه ميگين فقط مرده كه زحمت ميكشه و زندگي رو ميسازه و اين زنه كه ميخوره و ميخوابه و لم ميده ... اينكه ميگين مهريه نباشه يعني حمايت از مردها (( البته در ايران ))
يه جور ظلم به زنه ( توي ايران و با اين قوانين )
شمايي كه همه چيز رو بر حسب مساوي بودن زن و مرد ميگذاري ... كجاي ايران همه چيز بين زن و مرد مساويه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهريه ايراد داره ، سودجويي ميشه كرد ... مرد توي طلاق شايد نيازي به حمايت نداشته باشه چون معمولا زندگي مشترك و خونه و ماشين به نام مرده ... اين زنه كه مشكل داره و بايد حمايت بشه ... چون اگه مهريه نداشته باشه ... سرمايه نداره .... شايد كار داشته باشه ولي ميشه بگين با كدوم سرمايه و در كدام منزل بايد زندگي كنه ؟
حالا به هر دليلي كه طلاق صورت گرفته ... اگه مهريه نباشه .... زن بي خانمان ميشه ... اين رو قبول ندارين ؟؟؟؟
به زبان ساده تر بگم و خلاصه ي كلام اينكه ..... در ايران ، تنها قانوني كه از زن حمايت ميكنه و حقي رو براش قائل ميشه مهريه است .... مهريه ايراد داره درست ....
اگه ميتونين برين قانون رو عوض كنين تا هيچ موردي پيش نياد و همه چيز عادلانه بشه ..... ولي فعلا كه هيچ چيز عادلانه نيست .... اگه زن بخواد از حقش بگذره اين ظلم در حق اون حساب ميشه ..... و به نظر من اين حماقته كه زن از حق خودش بگذره ((( و فقط در صورتي اين كار عاقلانه است كه ازدواجي با شناخت و متناسب با اخلاقياتش و با تفاهم انجام ميده .... تازه باز هم توي اين ازدواج درصدي از شكست شايد وجود داشته باشه ولي .... )))
اصلا كسي حرف من رو ميفهمه ؟؟؟؟
در آخر بگم كه اين حرفهاي من در مورد ايرانه !!! همون جور كه مهريه در مورد مردهايي كه زنشون بد از آب در اومده و كلاشه ، واسه خاطر مهريه مرد رو به زندان ميندازه ، ظلم حساب ميشه
به همون اندازه نداشتن مهريه در مورد زنهايي كه مردشون هوس باز و بد از آب در اومده ظلم حساب ميشه
(((( ولي من اين قضيه زنداني رو كه گفتم ، شايسته ي مرد هوس بازي دونستم كه با هوس بازي و ظلم در حق زن زندگي رو كه بايد خوب يا حتي متوسط ميشد رو به تباهي كشونده !!! به نظرتون اين حق اون مرد تبهكار كلاه بردار نيست .... منظور من از زندان حق اين مردان بود و اگه منظورم رو نفهميدين خواستم روشن بيان كنم ))
مشكل فرهنگ و قوانين ايرانه ، همين ، والسلام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
گرچه زن هاي هرزه هم كم نيستن ولي هرچي هست كارشون پنهانيه و علني نيست)
و این رو دلیلی برای منطقی بودن مهریه دونستن؟!!! خدا داند!! خانوم رویا مردها با مردها س ک س نمی کنند. با زنها س ک س می کنند. عذر می خوام دیگه برای واضح شدن قضیه خواستم عرض کنم که س ک س رابطه ای دو طرفه است و مردی هرزه نیازمند ارتباط با زنی هر زه است. دو حالت پیش می آید:
1-تعداد زنان هرزه با مردان هرزه برابر است .
2-هر زن هرزه به مراتب هرزه تر از مرد هر زه می شود و با تعداد افراد بیشتری ارتباط دارد. در این حالت تعداد مردان هر زه از زنان هرزه بیشتر است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
خانم كار ميكنه ... درست ... پولشو ميذاره توي حساب بانكيش ؟ يا توي زندگيش خرج ميكنه ؟... شايد مقداريش رو ذخيره كنه ولي بيشترش صرف مخارج زندگيش ميشه ...
خوب مردم پولشو نمی ریزه تو حساب بانکیش ؟ می ریزه؟ اونم خر ج زندگیش می کنه. نمی کنه؟ نگو وظیفشه که کفر آدم در میاد از این حرف. وظیفه رو چهار پنج عرب برای ما مشخص نمی کنند!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
حالا هي من نميخوام ادامه بدم ، شما طولانيش كن
آره همه ي اينها مشكل جامعه است ، مشكل قوانين جامعه است كه نميتونه از زن حمايت كنه .... الان قانون جوريه كه هر مردي فرصت هرزه بودن واسش وجود داره و ميتونه با كلاه شرعي هرزه بشه ولي خودش رو هرزه نميدونه و جرمي نداشته(همين صيغه) .... ولي زن اگه هرزه بشه ... گناهش سنگ سار و مرگه و چون ديگه قانون صيغه در مورد زن شوهر دار صدق نميكنه ولي در مورد مرد زن دار صدق ميكنه ... ( نميگم هرزگي خوبه ولي ميگم قانون به مردها كاري نداره و هرزگي مردها بيشتره ... گرچه زن هاي هرزه هم كم نيستن ولي هرچي هست كارشون پنهانيه و علني نيست و كمتر از مردهاست و اگه علني بشه كل زندگيشون برباد ميره ... كه در مورد مردها اينگونه نيست)
پس بدون كه بين زن و مرد فرق هست و همين فرقه كه باعث ميشه مردها حتي علني دست به هرزگي بزنن ....
توي ايراني كه زن اگه مهريه نداشته باشه ديگه هيچ چيزي نميتونه از زندگيش داشته باشه ( حتي بچه هاش ) شما چرا دم از تساوي ميزني ؟
توي ايران معمولا مرد در آمدش بيشتره و هرچي بخواد بخره خونه يا ماشين بيشتر پولش از مرده و زن اين وسط به عنوان يك كمك كننده هستش ولي درنهايت ماشين و خونه معمولا به نام مرد ميشه .... خوب اين توي زندگي مشكلي نداره ... چون زن و شوهر كه با هم اين حرفها رو ندارن
خوب؟ من نمی دونم این چه استدلالیه. خانوم رویا مرده درآمدش بیشتره. ناز شستش!! یک مقدارشو برای خودش خرج می کنه. یک مقدارشو برای زندگیش. زنه هم بره کاری رو انجام بده که درآمدش بالا بره. زندگی رو بر اساس ترحم که نمی سازند. " آقای مرد شما چون بیشتر کار می کنی ، درآمد ت بیشتره باید خرج بیشتری در زندگی برعهده تو باشد و ضمنا حقوق زن رو هم بدی" حقوق مردو کی می ده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
كجا 65% دانشگاهها رو دختر ها اشغال كردن ؟
بیاید دانشگاههای مختلف رو ببینید . احتمالا خودتون دانشجویید. مرد بدبخت قبل از ازدواج باید به فکر تامین زندگی مشترک آیندش باشه. شما به عنوان یک دختر به فکر چی هستی؟ غیر از تحصیلات؟ اینا رو تا حالا اصلا دقت کردین. یا گور بابای پسرا . خر آفریده شدن خر از دنیا برن!!؟ سربازی چرا نمی رین. این قانون حمایتی از آقایون چرا در مورد شما لحاظ نمی شه. الهی چون عاطفی هستید؟ ببینید چقدر فاکتورها برای ورود یک مرد به دانشگاه سخته. خیلی ها حامی خونواده پدری و مادریشون هستند. خیلی ها سربازی می رن. خیلی ها باید درآمدی برای زندگی آیندشون فراهم کنند. خیلی ها 15-20میلیون تومان برای زندگی آینده و تامین حداقل باید ذخیره کنند. شما چسبیدی به 3-4میلیون جهیزیه؟ خرج همون شب عروسی که دختر خانوما و خونوادشون آرزو دارن و ... برای اون پسر بدبخت 8میلیون درمیاد. من طرفدار مردانم؟ اصلا به این قسمت فکر می کنی شما؟ ایدتون چیه برای رفع این قوانین حمایت کننده از آقایون!!!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
توي قانون ايران كجا از زن حمايت ميشه ؟؟؟
شما فقط به اين سوال جواب بدين ...
آيا يك زن ، بدون مهريه ، توي ايران ، اگه از شوهرش طلاق بگيره ،( اصلا ميگم سازششون نشده و زنه و مرده هردوشون خوبن ) ، حقي داره ؟ يا نه ؟ اگه داره بهش ميدن ؟ خدايي بهش ميدن ؟؟؟
در جواب سوال اولتون اون بالا رو بخونید!!!!
در جواب سوال دومتون شما خانوما چرا دنبال حامی می گردین؟ من عرض کردم یک زن که کار نداره می تونه حین عقد اون شرط رو بذاره که تمام اموال زندگی شریک بشیم. این بسیار بهتره از اینکه یک زن همچین روایت احمقانه ای از زندگی رو قبول کنه!! در مورد زنی که کار می کنه دیگه مهریه یعنی چی؟ بیشتر کار کنه بیشتر دربیاره بیشتر ذخیره کنه. عین همون مردی که این کارو می کنه. خانومهای ایرانی روزی 6-7ساعت به راحتی می شه گفت وقت آزاد دارند. "این جسارت منو ببخشید. ولی من تو این دو ماهی که برای امتحان دکترا دارم می خونم تو خونه هستم و وقت آزاد دارم. ببینید چقدر همزمان می تونید تو این تالار خانوم آنلاین مشاهده کنید! "
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
اصلا كسي حرف من رو ميفهمه ؟؟؟؟
در آخر بگم كه اين حرفهاي من در مورد ايرانه !!! همون جور كه مهريه در مورد مردهايي كه زنشون بد از آب در اومده
من به سوالتون جواب دادم. سوال من. اگر یک مرد از لحاظ عاطفی ضربه بخوره چی؟ کی جوابشو بده. شما می گی نیاز به حمایت مادی نداره. مرد که برای برطرف شدن نیازهای زنها خلق نشده. شده؟ اون زنی که هرزه شد رو مرده طلاق بده زنه بره دنبال عشق و حالش؟ آره؟ مرده هرزه شد بره 10سالی زندون آب خنک بخوره(خدا رو شکر دیگه اینو برداشتن!!!)
-
1)من دليلم از ذكر كردن اين هرزگي ها دليلي بر اين بود كه بين زن و مرد تساوي برقرار نيست و مرد هرزه واسه كارش دليل قانع كننده و شرعي داره ، ولي زن نه !! اگه واسه زن هم هرزگي اينجوري آزاد ميشد .... حرف شما درست بود . چند تا از خانواده هاي عادي كه هيچ پيشينه ي بدي ندارند رو ميبينيم كه مرده رفته زن صيغه كرده ؟ و چندتاشو ميبينيم كه زنه هرزه شده ؟ اين مرده كه به خاطر اين قوانييني كه وجود داره ، واسه هرزگيش اصلا ممانعتي وجود نداره ....
زنهايي كه هرزه هستند اين شغلشونه ولي مردهاي هرزه چي ؟ با اين كارها بنيان زندگيشون رو سست ميكنن ...شايد زن به دليل مشكلات مالي اين كار رو بكنه ولي مرد فقط براي تنوع و لذت بردن اين كارها رو ميكنه !!!!
اكثر زنهايي كه هرزه ميشن از يكي از اين دو گروه هستند :
يا از اول هرزه بودن ، كه اينجوري ديگه كارشون معمولا به ازدواج نميكشه
يا طلاق گرفتن و به خاطر فشار مالي زياد به اين راه ها كشيده شدن
وتعداد كمي هم زنهايي هستن كه شوهر دارن ولي .... اين خانم ها مشكل دارن و حسابشون با بقيه خانم ها جداست....
ولي مردها چه در دوران مجردي ،چه زماني كه زن دارن ، چه زماني كه زن ندارن .... قانون بهشون حق داده كه با دوتا كلام حرف (صيغه ) كارشون رو بكنن و بعدش هم نه خلافي مرتكب شدن نه عذاب وجداني دارن و نه گناهي كردن
ولي خانم هم خلاف مرتكب شده و هم عذاب وجدان داره (( البته خوب اصلا كسي كه اين كارو انجام ميده وقتي كه شوهر داره در حقيقت وجداني نداره كه بخواد عذاب بكشه )) و هم گناه كرده
هدف من اين نيست كه از خانم هاي هرزه حمايت كنم ( اصلا و ابدا ) و هرزگي رو با هر دليلي كه باشه من بد ميدونم
هدف من گفتن اين مسئله بود كه شرايط در ايران واسه زن و مرد فرق ميكنه و زن و مرد مساوي نيستن
اصلا شما با احتمال به من بگو
وقتي كسي واسه كارش ممانعت وجود نداره به سمتش ميره يا كسي كه حتي با اين كارش احتمال مرگ واسش وجود داره ؟
اصلا واسه چي همچين قانوني رو توي ايران گذاشتن ؟ كه مرد بتونه ؟؟
و از اون دو حالتي كه شما گفتين حالت شماره 2 به نظر من درسته !!!
2) شما گفتين """"""خوب مردم پولشو نمی ریزه تو حساب بانکیش ؟ می ریزه؟ اونم خر ج زندگیش می کنه. نمی کنه؟ نگو وظیفشه که کفر آدم در میاد از این حرف. وظیفه رو چهار پنج عرب برای ما مشخص نمی کنند!!!!""""""
جواب : خوب مرد هم پولشو خرج زندگيش ميكنه درست ... ولي اين زندگي آخر سر نصيب مرد ميشه ، نه زن !! اين حرف درست نيست ؟؟؟؟
هم زن مايه گذاشته و هم مرد ... ولي در آخر نتيجه و ثمره ي زندگيشون ( در صورت طلاق و نداشتن مهريه ) به مرد ميرسه ... غير از اينه ؟
3) شما گفتين : """""خوب؟ من نمی دونم این چه استدلالیه. خانوم رویا مرده درآمدش بیشتره. ناز شستش!! یک مقدارشو برای خودش خرج می کنه. یک مقدارشو برای زندگیش. زنه هم بره کاری رو انجام بده که درآمدش بالا بره. زندگی رو بر اساس ترحم که نمی سازند. " آقای مرد شما چون بیشتر کار می کنی ، درآمد ت بیشتره باید خرج بیشتری در زندگی برعهده تو باشد و ضمنا حقوق زن رو هم بدی" حقوق مردو کی می ده؟"""""""
جواب : ببخشيد منظور من از اين حرف اين بود كه چون مرد بيشتر مايه ميذاره همه چيز به اسم اون ختم ميشه ... مگه زنه كمكش نكرده ؟ چون مرد بيشتر پول داده بايد مثلا ماشين به اسم اون باشه ؟ پس كمك هاي اين خانوم چي ؟ همه كمك ها محو ميشه !!!!
اگه به اينه كه زن و مرد توي زندگيشون نبايد هيچ چيز مشتركي داشته باشن ، اگه به اينه كه هرچيزي رو كه به هم قرض ميدن بايد از حلقوم هم بكشن بيرون ... زندگي زناشويي كه نبايد اينجوري بشه !!! شما خيلي ميخواين قانون مندش بكنين ....
من ميگم خانم خيلي جاها كمكهايي ميكنه كه ممكنه ناديده گرفته بشه !!! در ضمن اگه قرار به اينه كه بايد كارهاي خونه نصف بشه ، چه جوريه كه مرد كار خونه رو براي زن وظيفه ميدونه ؟ اگه بياد خونه غذاش آماده نباشه داد و بيداد راه ميندازه ... اگه خونه كثيف باشه .....
چه طور اينها براي زن وظيفه است ؟ مرد اگه راست ميگه بشينه توي خونه كارهاي خونه رو انجام بده و بعدش هم سر كارش رو هم بره ... و زن هم فقط كار بيرون رو انجام بده و وقتي مياد خونه از شوهرش طلب غذاو .... بكنه .... اونوقت بهتون ميگم در آمد كي بيشتره .... كي دغدغه هاش كمتره .... كي كمتر خسته ميشه .... كي استرس كمتر داره .... كي ميتونه با پولش ماشين و ... بخره .... كي ميتونه اضافه كاري برداره .......
چه طور وظيفه ي زن انجام كارهاي خونه است ولي در نهايت هردوتاشون در تامين نيازهاي منزل بايد مساوي باشن ؟ پس اين وسط انجام كارهاي خونه چيه ؟؟؟؟؟ حتما اونقدر ناچيزه كه به چشم نمياد!!!!
3) شما گفتين """"""""""بیاید دانشگاههای مختلف رو ببینید . احتمالا خودتون دانشجویید. مرد بدبخت قبل از ازدواج باید به فکر تامین زندگی مشترک آیندش باشه. شما به عنوان یک دختر به فکر چی هستی؟ غیر از تحصیلات؟ اینا رو تا حالا اصلا دقت کردین. یا گور بابای پسرا . خر آفریده شدن خر از دنیا برن!!؟ سربازی چرا نمی رین. این قانون حمایتی از آقایون چرا در مورد شما لحاظ نمی شه. الهی چون عاطفی هستید؟ ببینید چقدر فاکتورها برای ورود یک مرد به دانشگاه سخته. خیلی ها حامی خونواده پدری و مادریشون هستند. خیلی ها سربازی می رن. خیلی ها باید درآمدی برای زندگی آیندشون فراهم کنند. خیلی ها 15-20میلیون تومان برای زندگی آینده و تامین حداقل باید ذخیره کنند. شما چسبیدی به 3-4میلیون جهیزیه؟ خرج همون شب عروسی که دختر خانوما و خونوادشون آرزو دارن و ... برای اون پسر بدبخت 8میلیون درمیاد. من طرفدار مردانم؟ اصلا به این قسمت فکر می کنی شما؟ ایدتون چیه برای رفع این قوانین حمایت کننده از آقایون!!!؟ """""""""""""""
جواب : اول اينكه اينكه الان 65% دانشگاه ها دختر هستن ، ربطي به قانون نداره .... دختره خونده و تواناييش بيشتر از پسره بوده كه قبول شده و اومده دانشگاه .... دوم اينكه مگه نميبينيد كه طي اين چند ساله سهميه 60% و 70% واسه پسرها گذاشتن .... اين حمايت از آقايون نيست ؟؟؟؟ آخي الهي چقدر ورود مرد به دانشگاه سخته ... پارتي بازي توي روز روشن !!!! شما كه دم از تساوي ميزنين .... واسه چي مثلا رشته پزشكي دانشگاه تهران 50 نفر زن و 50 نفر مرد ميگيره ؟ چرا ؟ غير از اينه كه اگه اين سهميه رو واسه پسرا برداره ، بيشتر پزشكهاي ما دختر ميشن ؟؟؟ اين حمايت از پسرها نيست ؟ اگه شما دم از تساوي ميزنين و اينقدر ميگين همه چيز مساوي و هركسي بر اساس توانايي هاي خودش سهم ببره ... بايد اين 50-50 رو بردارن و آزاد بذارن تا هر كس بر اساس رتبه اش ( نه جنسيتش ) بتونه قبول بشه .... الان پسر با رتبه ي 1800 و حتي 3000 ( دانشگاه بندر عباس ) پزشكي ميخونن ولي دخترها چي ؟ بايد حتما زير هزار باشن ... اين ها همه قوانين حمايتي از مرده كه شما نميبينين ....
يه سري چيزها هم از تفاوت هاي زن و مرد هست كه در اين بحث نميگنجه چون از بحث ما به دوره و تازه بعضي هاشم نميشه گفت ....اگه اون چيزهايي كه يك زن بايد توي زندگيش تحمل كنه رو مرده تحمل ميكرد ... اون وقت زنها به جاي مرد ها سربازي ميرفتن ....
بلاخره يك سري چيزها هم به خاطر تفاوتهاي جسماني هم كه شده مردها ميتونن انجام بدن كه زنها نميتونن .... توانايي جسماني مرد از زن بيشتره .... زن اونقدر قدرت نداره .... اين هم ناشي از تفاوتهاي جسماني زن و مرده .... اين تفاوت ها وجود داره و به هيچ وجه هم نميشه منكرش بشي
حالا توي اين ايران با قانون هاي مسخره .... اينكه اومدن سربازي رو براي پسرها اجباري كردن .... مشكل دولت و .... است ... جاهاي ديگه ( البته نه هم جا ) اين اجباري نيست ....داوطلبانست
من خودمم با اينكه سربازي اجباري باشه مخالفم ولي قوانين ايران اينطوريه .... اگه ميتونين عوض كنينش بفرمايين
من نگفتم كه قانون هميشه از مردها حمايت ميكنه .... گفتم از زن حمايت نميكنه .... شما اگه ديدين زني كه ميخواد طلاق بگيره و مهريه هم نداره قانون ازش حمايت بكنه ؟؟ بياين بگين تا ما اينجا جشن بگيريم .... قانون هاي حمايتي مردها هم ( در مورد طلاق ) : 1) حق طلاق با مرده ( مگر اينكه توي عقد نامه ذكر كنن كه حق طلاق با زنه كه البته اگه زن همچين در خواستي رو داشته باشه كه احتمالا سر همون سفره ي عقد مراسمشون به هم ميخوره ... درسته ؟؟؟) 2) حق نگه داري بچه ها با مرده و زن اگه اشتباه نكنم فقط ميتونه پسرش رو تا سن دو سالگي و دخترش رو تا سن 7 سالگي نگه داره و از اون به بعد بچه ها بايد با پدرشون زندگي بكنن و مادر از زندگي با اونها محروم ميشه و فقط گاهي ميتونه ببينتشون ...
در ضمن مثل اينكه شما خواهر ندارين و تاحالا دختر شوهر ندادين كه ميگين 3-4 ميليون جهيزيه
من الان مامانم 4 ميليون سيسموني خريده ... يعني به نظرتون خريدن يخچال و لباسشويي و مبل و سرويس چوب و.... فقط 3-4 ميليونه ؟؟؟؟ از 10-15 ميليون بالا ميزنه .....
4) شما گفتين """"""""""در جواب سوال دومتون شما خانوما چرا دنبال حامی می گردین؟ من عرض کردم یک زن که کار نداره می تونه حین عقد اون شرط رو بذاره که تمام اموال زندگی شریک بشیم. این بسیار بهتره از اینکه یک زن همچین روایت احمقانه ای از زندگی رو قبول کنه!! در مورد زنی که کار می کنه دیگه مهریه یعنی چی؟ بیشتر کار کنه بیشتر دربیاره بیشتر ذخیره کنه. عین همون مردی که این کارو می کنه. خانومهای ایرانی روزی 6-7ساعت به راحتی می شه گفت وقت آزاد دارند. "این جسارت منو ببخشید. ولی من تو این دو ماهی که برای امتحان دکترا دارم می خونم تو خونه هستم و وقت آزاد دارم. ببینید چقدر همزمان می تونید تو این تالار خانوم آنلاین مشاهده کنید! """""""""""
جواب : وقتي آدم حقوقش رعايت نشه نبايد دنبال حامي بگرده ؟ حالا شما ميگين ضمن عقد ذكر كنن كه نصف دارايي شوهرش برسه به زن ،البته اگه عملي بشه پيشنهاد خوبيه و بهتر از تعيين مهريه است ولي ... يكي از دوستان توي همين تاپيك حرف جالبي زد و البته تا حدودي هم به نظر درسته
گفت اگه اينجوري باشه مرده ميره هم زندگيشو ميزنه به نام مامان باباش كه ديگه موقع طلاق پشيزي هم به دختره نرسه ... مگر اينكه مرده هرچي ميخره سه دنگش رو همون اول به نام خانمه بزنه ... ( كه البته عمرا پيدا بشه همچين مردي )
اين امر اگه قانون بشه و جا بيوفته كه همه چيز نصف نصف بشه .... فرهنگش هم رفته رفته مياد و همه حواسشون رو جمع ميكنن ولي با اين اوصاف ... همونجوري كه شما ميگين زن مهريه رو ميذاره اجرا و شوهره رو به زندان ميندازه ... مرده هم كل داراييشون به نام مامان باباش ميكنه تا خانومه رو دست خالي بفرسته بره و آخر ميگه شرط تو اين بوده كه نصف دارايي من به تو برسه ولي من دارايي اي ندارم و هرچي دارم از پدرم دارم ... اين هم يك نوع سو استفاده آقايون ميشه از اين قضيه !!!!
راستي شما ميگين وقت آزاد ... خيلي ببخشيد ها شما اون چند وقتي كه توي خونه بودين مگه خودتون كار كردين ؟ مگه غذا پختين ؟ مگه گرد گيري كردين ؟ بله ، اگه خانم هم بخواد نه غذا بپزه نه خونه رو مرتب كنه ، شايد يك هفته كه دست به خونه نزنه زياد گندش در نياد ولي اگه همين خونه يك ماه به همين منوال باقي بمونه همه جارو خاك ميگره و گند برميداره و وقتي روي وسايل خونه دست ميكشين ،حدود 2 سانتيمر روي دستتون خاك ميشينه
من منكر اين نميشم كه خوب گاهي اوقات هم براي زن وقت خالي وجود داره ولي اين هميشگي نيست .... و در ضمن اگه زن بخواد شاغل هم باشه كه براي انجام كارهاي خونه بايد گريه اش بگيره ... راستي منكر اين هم نيشيم .... مگه آقايون ببخشيد خيلي خيلي ببخشيد مثل .... جون ميكنن ؟ حالا اگه كارگر ها رو بگيم اين هست ولي شغل هاي اداره اي و ... هم اينطوري نيست كه وقت واسه سر خاروندن نداشته باشي .....( البته استثنا هم هست ولي من يكي از آشناهامون سر كارش اونقدر وقت داره كه ميره از اينترنت فيلم باغ مظفر دانلود ميكنه يا بازي كامپيوتري انجام ميده )
5) شما گفتين """""من به سوالتون جواب دادم. سوال من. اگر یک مرد از لحاظ عاطفی ضربه بخوره چی؟ کی جوابشو بده. شما می گی نیاز به حمایت مادی نداره. مرد که برای برطرف شدن نیازهای زنها خلق نشده. شده؟ اون زنی که هرزه شد رو مرده طلاق بده زنه بره دنبال عشق و حالش؟ آره؟ مرده هرزه شد بره 10سالی زندون آب خنک بخوره(خدا رو شکر دیگه اینو برداشتن!!!) """""""""
جواب : اون مردي كه ضربه عاطفي ميخوره از زن هرزه اش ، مثل همون زني ميشه كه ضربه ي عاطفي ميخوره از مرد هرزه اش .... خوب اون زنه هر كاري كرد ،مرده هم همون كار رو بكنه ... ضربه ي عاطفي هم در مورد مرد هست و هم زن ، اگه شما راه حلي گير آوردين همون راه حل رو ارائه بدين تا زنه هم استفاده كنه ( من راه حلي به ذهنم نميرسه )
و اين حرفي كه من از زندان گفتم ، اين بود كه مرده هرزه بايد مجازات بشه ، نگفتم زن هرزه نبايد مجازات بشه .... همچين حرفي زدم ؟؟؟؟
هر كسي كه با ندونم كاري و بي فكري و يا هرزگي و .... باعث بشه بنيان يك خانواده به هم بريزه و باعث سياه شدن و به هدر رفتن زندگي همسرش بشه ( حالا چه زن چه مرد ) حقشه كه مجازات بشه !!!! حالا در مورد مهريه هم اينجوري نيست كه شما ميگين 10 سال .... چند وقت پيش كه توي تلويزيون يك گزارشي پخش ميشد ، مرده ميگفت چند وقت پيش دادگاه واسم تشكيل شد و عفو خوردم و دقيقا يادم نيست كه چقدر از مهريه رو كم كرده بودن ،و گفت دو سه ماه ديگه هم يه دادگاه ديگه دارم كه بازم قراره بهم عفو بخوره و نهايتا من بايد ( اگه يادم نرفته باشه 4 ميليون شايدم 2 ميليون ) به زن سابقم بابات مهريه اش بدم .....
نميگم اين چيزها خوبه ..... اصلا ، ولي ميگم همچين هم نيست كه مرده رو تا آخر عمرش بندازن زندان ، و تازه كلي هم عفو بهش ميخوره ....
دوباره از حرفهاي من برداشت بد نكنيدا !!! نگفتم مرده رو بندازن زندان و اين كه چند سال بره زندان چيزي نيست ...
من اگه قانون گذار بودم ( كه خدارو شكر نيستم ، وگرنه ترور ميشدم ) هم واسه زن هرزه و هم واسه مرد هرزه مجازات تعيين ميكردم .... البته نه مرگ و زندان و .... بلكه بايد بابت تاوان زندگي تلف شده ي همسرش مجازات بشه ، حالا چه مادي چه ....
اين هم كه ميگم مرد هرزه به خاطر مهريه بره زندان ، نه به خاطر مهريه بلكه به خاطر خطاكاريش بره زندان و تاوان تباه كردن زندگي دختر رو پس بده ( چون احتمالا از نظر مالي نميتونسته همچين كاري بكنه ) ، تازه اين هم قانونش توي ايران هست و يك مشكل ديگه اينه كه واسه زني كه هرزه است و زندگي شوهرش رو تباه كرده تنبيهي نگذاشتن كه من واقعا متاسفم كه چرا همچين قانوني نيست !!!
باز هم ميگم مشكل از جامعه است
حالا ببينيد چقدر من رو به حرف ميكشين .... از درس و زندگيم افتادم كه بيام جواب بدم و اونوقت شما ميگين خانم خيلي آن ميشن چون وقت زياد دارن ... كجا وقت زياد دارن ؟ من از وقت هاي ديگه ام ميزنم و ميام توي اين سايت كه از از حق خانمها دفاع كنم ( گرچه فايده اي هم نداره )
واسه همين هم ميگم ديگه دلم نميخواد به اين بحث ادامه بدم چون واقعا وقتم رو ميگيره و البته چندان نتيجه اي هم نميده
موفق باشين
-
من می گم زمانی باید بگید پارتی بازی که دختر حالا نه مثل پسر سربازی بره که دوسال بره برای کشور عام املنفعه کار کنه بعد بیاد بره ببینم می تونه دانشگاه قبول شه!! نشسته کنج خونه تا زمانی که خواستگار بیاد . می خواد درس بخونه یا نخونه. وظیفه درآمد زایی نداره. می شینه درس می خونه تا قبول شه. آخه اینم شد انصاف که دوسال از عزیزترین روزهای من به خاطر دفاع ازکیان کشور تلف بشه چون غلط کردم مرد بدنیا اومدم. سربازی!!!! شما چی کار می کنی این مدت به عنوان یک زن! اون مدتی که من می رم سربازی می رم کار می کنم تا زندگی آیندم رو تامین کنم شما به عنوان یک دختر چی کار می کنی؟ وظیفه شما چیه؟ از لحاظ بدنی نیرو نداری. از سایر لحاظ برای مملکت خودت چی کار می کنی. برای زندگی آیندت چی کار می کنی!!!من یکدوره می تونم دانشگاه شرکت کنم تا نهایتا دو دوره. خانوما چطور؟
نمی تونید بگید به طور متوسط دخترها دوبرابر باهوش تر از پسرها هستند و به همین دلیل آمار ورودشون اینه. من می گم نیازی به لطف دولت اسلامی!!! نیست که سهمیه قائل شه.دولت بیاد سربازی رو برداره. این وظایف تامین زندگی بر دوش مردها برداشته بشه اون موقع من هم خدمتتون عرض می کنم که تو همون رشته پزشکی چند درصد خانوم می شن چند درصد آقا.
" واسه زن هرزه و هم واسه مرد هرزه مجازات تعيين ميكردم "
هر زمان این اتفاق افتاد اون موقع قبل از انجام جرم هرزگی!!! برای مردها جریمه(مهریه !!) تعیین کنید.
شما هدفتون دفاع از حقوق خانومهاست. طبق فرمایش خودتون. به هر حال موفق باشید.
من آخرین حرفمو می زنم. یخورده شما خانومها محکم هم باشید و از زمین و زمان متوقع نباشید که باهاتون نرم صحبت بشه بد نیستا!!! به من امتیاز منفی می دن که تو چرا اینقدر تند صحبت می کنی. من در تاپیکی که فرد نیاز به درد دل داره تند صحبت نمی کنم. اینجا باید نظرم رو بدم. حالا دختر یا پسر لوسی که با یک تند صحبت کردن اشک تو چشماش جمع می شه باید خودش رو درست کنه نه اینکه منو مواخذه کنه.
-
البته فکر نمی کنم شما"یک دختر" بابت این قضیه هراسی باید داشته باشید.
پسران ذاتا احمق فراوانی وجود دارند که عشق را حق شما می دانند و محکم بودن را وظیفه خویش. زیر 100میلیون مهریه رفتن رو حق شما می دونند و وظیفه خویش. ناز کردن را حق شما و نازکشیدن را وظیفه خویش. مثل اسب کار کردن رو وظیفه خویش و داشتن محیطی امن رو حق شما. سربازی رفتن رو وظیفه خودش می دونه و بار زندگی بر دوش اون بودن افتخار براش محسوب می شه. .... بحث رو تموم شده می دونم. من دنبال یک دختر با همچین شرایطی می گردم که برای خودش هویت قائل شه و این هویتو من بهش ندم!!! شما اما در یافتن اون پسری که در بالا وصفش شده راحت ترید از من.
-
[/b][b]براي آشنا شدن پسران باهوش!!!! و خردمند مطلب زير را در مورد دلايل مضر بودن مهريه دونستم. شمايي كه مهريه نمي دين مي دونيد خودتون رو مديون مي كنيد؟!!!!!! پس بازم مهريه سنگين ببنديد و بگيد كي داده كي گرفته. از خنگي برخي از پسران بايد به خدا پناه برد.
دلايل اشتباه بودن مهريه بالا:
1-هر بدهکاری را را باید یکروز داد و مهریه نیز یک دین و بدهکاری محسوب میشود .این درحالیست که مهریه حتی در صورت فوت زن به وراث او ارث میرسد و آنها حق گرفتن مهریه را پیدا خواهند کرد که این موضوع به پیچیدگی رابطه مالی مهریه اشاره دارد.
امام رضا
هنگام ازدواج تلاش کن که مهریه از مهر السنه تجاوز نکند _ و آن پانصد درهم است_ پس رسول خدا به همین مهریه دیگران را به نکاح در میآورد و خود نیز با همین مهر با زنانش ازدواج نمود (500 درهم =5/262 مثقال نقره )
مستدرک الوسائل ج 15 ص 62
2-بدهکاری مرد به زن بر سر مهریه فقط به این دنیا ختم نمیشود و عواقب معنوی و آخرتی نیز بهمراه دارد و چنانچه مهریه در طول زندگی پرداخت نشود مثل دیون دیگر و یا حتی بدتر از آن دیون در آخرت بازخواست خواهد داشت .
رسول خدا (صلى الله عليه وآله وسلم) فرمود :
مَنْ ظَلَمَ اِمْرَأَةً مَهْرَها فَهُوَ عِنْدَ اللّهِ زان يَقُولُ اللّهُ عَزَّ وَ جَلَّ يَوْمَ الْقِيامَةِ: عَبْدى زَوَّجْتُكَ أَمَتى عَلى عَهْدى فَلَمْ تُوفِ بِعَهْدى وَ ظَلَمْتَ أَمَتى فَيُؤْخَذُ مِنْ حَسَناتِهِ فَيُدْفَعُ اِلَيْها بِقَدْرِ حَقِّها، فَإِذا لَمْ تَبْقَ لَهُ حَسَنَةٌ أُمِرَ بِهِ اِلَى النّار بِنَكْثِهِ لِلْعَهْدِ إِنَّ الْعَهْدَ كانَ مَسْؤُولاً.( بحار، چاپ مؤسسه وفاء بيروت، ج 100، ص 349. )
كسى كه مهر زن را ظالمانه نپردازد، نزد خداوند زناكار محسوب مى شود، روز قيامت حضرت حق به او خطاب مى كند، بنده من كنيزم را بر اساس پيمانى كه با تو بستم « عقد و ازدواج » به تو تزويج نمودم، به پيمان من وفا نكردى، و بر او ستم روا داشتى، سپس به اندازه حق زن از حسنات مرد برداشته در پرونده همسرش مى گذارند، و چون حسنه اى به اندازه پركردن حق زن نماند، به گناه پيمان شكنى به آتشش مى برند، عهد و پيمان مسئوليت دارد.
3-هنگامی که مهریه زیاد باشد اصولاً مرد نیت بر ندادن مهریه خواهد کرد که بر اساس احادیث این کار معصیت بوده و اساس زندگی زناشوئی را زیر سوال میبرد .عن ابی عبدالله علیه السلام قال:
من امهر مهرا ثم لا ینوی قضاءه کان بمنزلة السارق.
امام صادق علیه السلام فرمود:
کسی که مهریهای (برای زن قرار دهد) و قصدش این باشد که به او ندهد او همانند دزد است.
4-زیاد بودن مهریه بر اساس شرع و قانون میتواند موجب حق حبس در زوجه شود در این حال علاوه بر اینکه زوجه از همسرش تمکین نمیکند و زندگی مشترکی نیز با او نداشته بدهکار نفقه شده است و در حالی که بدهکار مهریه است نفقه هم باید بپردازد و همچنان زوجه حق دارد زندگی مشترک با زوج نداشته باشد که با روح آرامش و زندگی مسالمت آمیز منافات دارد .
ماده 1085 قانون مدني مادام كه مهريه زوجه تسليم نشده در صورت حال بودن(عندالمطالبه) مهر، زن مي تواند از ايفاء وظائفي كه در مقابل شوهر دارد امتناع كند واين امتناع مسقط حق نفقه نخواهد بود
5-احادیث وارده مهریه زیاد را مذموم و ناپسند شمرده اند و موجب دشمنی زن و شوهر بحساب آورده اند و از قرار دادن مهریه سنگین بر حذر داشته اند که این نشان دهنده خطرناک بودن و آرامش ستیز بودن مهریه سنگین است.
قال امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
لا تغالوا بمهور النساء فتکون عداوة.
حضرت علی علیه السلام فرمود:
مهریه زنها را سنگین نگیرید که موجب کدورت و دشمنی گردد.
وسائل الشیعه، ج 15، ص 11
6-برای مهریه های زیاد و خارج از تمکن مالی شوهر خطر به زندان افتادن برای شوهر وجود دارد که در این صورت آبرو و حیثیت شوهر قبل از هر چیزی ممکن است از بین برود .
ماده 2 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی
ماده 2 ـ هر كس محكوم به پرداخت مالي به ديگري شود چه به صورت استرداد عين يا قيمت يا مثل آن و يا ضرر و زيان ناشي از جرم يا ديه و آن را تاديه ننمايد دادگاه او را الزام به تاديه نموده و چنانچه مالي از او در دسترس باشد آن را ضبط و به ميزان محكوميت از مال ضبط شده استيفا مي نمايد در غير اين صورت بنا به تقاضاي محكوم له ، ممتنع را در صورتي كه معسر نباشد تا زمان تاديه حبس خواهد كرد .
7-زیاد بودن مهریه زن ،فرزندان را از ارث محروم میسازد چرا که در هنگام فوت شوهر اولین حقی که محاسبه میشود مهریه زن است و اگر چیزی از دارائیهای مرد باقی بماند به وراث و فرزندان تعلق میگیرد اما در هنگامی که مهریه زیاد باشد عملاً مالی برای مرد باقی نمیماند تا به فرزندانش به ارث برسد
-
پسران دانشمند موافق مهريه بالا بخونيد مطلب زير رو . به خود مشكل كار نداشته باشيد. نظر قانون رو در باره مهريه بدونيد:
سوال :
با سلام سوالی داشتم.همسر اینجانب در دوران عقد از بنده تمکین عام وخاص نداشت.و با اصرار زیاد اینجانب و وساطت بزرگتر ها پس از سه سال عقد توافق برای برگزاری مراسم عروسی نمود. وشب عروسی نیز به بهانه بیماری از بنده تمکین خاص نداشت.و ضمنا با وجود اینکه منزل ولوازم زندگی فراهم کرده بودم حتی یک ساعت حاضر نشد که با بنده زندگی مشترک داشته باشد اما بعد از مراسم عروسی شکایت کیفری ترک انفاق از بنده کرد. با وجود اینکه بنده دو بار اظهارنامه در خصوص دعوت به تمکین برایش فرستاده وجوابی در یافت نکردم .سپس الزام به تمکین اورا خواستم که دو بار جلسه دادگاه تشکیل شد وغایب بود و دادگاه او رامحکوم به تمکین عام وخاص از بنده نمود اما در واخواهی از این حکم تقاضای استفاده از حق حبس نموده است (باوجود اینکه قبلا در خواست طلاق کرده بود ودرخواست طلاق او در دادگاه بدوی وتجدید نظر ردشد همچنین با وجود اینکه با میل خود اقدام به تمکین وتوافق به برگزاری مراسم عروسی کرده بود وشب عروسی برایش هتل اجاره نمودم) . دادگاه نیز تقاضای حبس او راپذیرفته است و فقط تمکین خاص او را منوط به پرداخت مهریه نموده است اما وی را همچنان به تمکین عام از اینجانب محکوم کرده است. با اینحال او هنوز هیچ تمکینی نداشته است. حال جالب اینجاست که دادگاه ترک انفاق به دلیل نامعلومی (علیرغم ارائه دو برگ اظهارنامه در خصوص دعوت به تمکین همسرم وحکم دادگاه مبنی بر استفاده از حق حبس توسط همسرم واینکه محکوم به تمکین عام از بنده است ولی تمکین نداشته وعلیرغم اینکه دادگاه تحقیقات لازم را انجام داده ومشخص شده است که اینجانب مسکن مناسب ولوازم زندگی تهیه نموده ام ولی وی حاضر به تمکین نشده است) باز هم اینجانب به حبس و پرداخت نفقه محکوم شده ام!!
سوال اینجاست که1- ایا زنی که تقاضای استفاده از حق حبس نموده می تواند شکایت کیفری ترک انفاق از شوهر نماید و2- آیا زنی که نه تمکین عام ونه تمکین خاص از شوهرش دارد و از حق حبس استفاده میکند مستحق در یافت نفقه است ؟ اگر نیست چطور دادگاه چنین رایی صادر کرده است
از آنجا كه در مراجعه به آمار وبلاگ مشاهده كردم تعدادي از عزيزان بواسطه بررسي موضوع تمكين و نفقه به وبلاگ وارد ميشوند بر آن شدم كه مطالب اجمالي تري را در مورد آن جمع آوري كنم .
در ارتباط با معناي تمكين عام و خاص ابتدا بايد عرض كنم كه مفهوم تمكين خاص اطاعت از نيازهاي غريزي مرد از طرف زن ميباشد و مفهوم تمكين عام فرمانبرداري در تمام امور كلي زندگي ميباشد و زن موظف به پيروي و اطاعت از شوهر است قانون هم اشاره كرده رياست خانواده از خصائص مرد است .
بحثهايي كه در مورد نفقه و مهريه و تمكين ميباشد بلحاظ درگير بودن اين مفاهيم است يعني اينكه زن بعد از عقد و با عقد نكاح به چه حقوقي ميرسد و حقوق مرد چيست و اگر زن تمكين كند و يا نكند حقوق هر كدام چگونه است .
در مقابل اين سوالات بايد گفت كه بصورت مشخص در صورت وقوع عقد نكاح زن مالكيت مهريه را دارا ميشود و بر اساس قانون هر دخل و تصرفي در آن ميتواند بكند و بخاطر همين شرايط است كه مردان جوان گاهاً بدرخواست همسرانشان به زندان هم ميافتند .
اما نفقه حقيست كه با تعريف اكثريت تعاريف حقوقي، در صورت عدم نشوز به زن تعلق ميگيرد و اين جمله يعني صرف ادعاي زن و در خواست زن او صاحب حق است و نياز به اثبات اينكه به او نفقه تعلق ميگيرد نيست و اين امكان بواسطه رابطه زوجيت فراهم شده ، اما اين مفهوم تعلق نفقه وابسته به تمكين كامل است يعني تمكين عام و خاص بهمراه هم بايد وقوع پيدا كند .
لذا با تحقق تمكين عام و سرپيچي از تمكين خاص و يا بر عكس نفقه تعلق نمي گيرد و هر كدام از شرايط ياد شده معناي تمكين كامل را تداعي نميكند و بنابر اين حق نفقه زوجه ساقط ميشود .در كل اثبات انفاق در صورتي كه دلايل و شواهد مشخصي بر عدم تمكين زوجه نباشد با مرد است و همينطور زماني كه ادعاي عدم تمكين وجود دارد مرد بايد ادعاي خود را با مدارك و شواهد و اسناد به اثبات برساند .
اما در شرايطي هم كه زوجه حاضر به تمكين كامل بوده و زوج سرپيچي نمايد هر چند تمكيني وجود ندارد بلحاظ وفاي زوجه به حقوق قانوني مرد مستحق نفقه ميباشد و بايد توجه شود مفهوم نشوز و عدم تمكين دو مفهوم جدا هستند .
بحث ديگر حق حبس براي زن است كه طبق اين قاعده حقوقي كه در قانون نيز به آن اشاره شده مادام كه مهريه زن به او تقديم نشده او ميتواند از تمكين خودداري كند و اين عدم تمكين مسقط حق نفقه نيست .
در شرح اين قانون و قاعده فقهي قبلاً توضيح دادم ولي بصورت خلاصه طبق نظرات و آراء مطرح شده منظور از اين عدم تمكين فقط محدود به تمكين خاص است و در موارد ديگر تمكين ،مثل خروج از منزل ملزم به اطاعت است .
به اين مفهوم كه زني كه از حق حبس استفاده ميكند فقط از تمكين خاص ميتواند خودداري كند و اگر در بقيه امور سرپيچي كند حق نفقه نخواهد داشت .
و بديهيست كه اثبات تمام اين شرايط با مدعيست لذا به محض درخواست نفقه از طرف زن مرد ملزم به ارائه ادله مبني بر عدم تمكين زن است كه اين كار با روال معمول حقوقي جامعه ما از طريق ارسال اظهارنامه صورت ميگيرد .البته فقط به همين يك روش خلاصه نميشود بلكه هر چيزي كه نشان دهنده درخواست تمكين زن و عدم اجابت اين خواسته از طرف زن باشد همين مفهوم را تداعي خواهد كرد .بعنوان مثال دادخواست تقابل مبني بر الزام به تمكين زوجه كه در مقابل درخواست نفقه زوجه صورت ميگيرد همين مفهوم را دارد و نشان ميدهد مرد در زماني كه زوجه تمكين كند قانوناً حاضر به پرداخت حقوق او ميباشد .
در توضيحي ديگر بايد اشاره كنم كه اين حق نفقه بواسطه فرمانبرداري زن از مرد است بنابر اين اگر زني بدون اجازه شوهر از خانه خارج شود براي مرد اين ادعا ايجاد ميشود كه قصد بر درخواست تمكين داشته و زن امكان اجابت را از بين برده لذا خروج بدون اجازه نفقه زن را خدشه دار ميكند . همچنين است زماني كه زني به شغلي مشغول ميشود .
بديهيست با داشتن شغل از طرف زوجه، زوجه از اعمالي كه در خانه داشته باز ميماند و وقت خود را صرف در آمدي ميكند كه مرد و خانواده حقي در آن ندارد لذا با اين استدلال ميتوان نتيجه گرفت كه در صورت اشتغال زن بلحاظ قانوني او هم بايد در دادن نفقه و تامين نيازهاي خانواده اقدام كند و ديگر حق نفقه كامل ندارد و اين در شرايطي است كه مرد با اشتغال همسرش موافقت كند اما با توضيحاتي كه دادم اگر زن براي خروج از منزل شوهر حتي براي لحظاتي اگر دلايل موجهي مثل بخطر افتادن جان و مال و اعمال ديگري مثل اقدام به حج واجب كه مستثني شده و . . . .نداشته باشد ناشزه ميشود و حق نفقه ندارد .
بلحاظ شرايط نشوز امكان ارائه ادله از طرف مرد بازه وسيعي دارد كه در نظرات علما مشهود است اما من از عنوان دلايلي كه ميشود بعنوان نشوز زن نام برد خودداري ميكنم چون كمكي به استحكام بناي خانواده ها نميكند اما اين موضوع بديهيست كه خواسته هاي حقوق مدني در ارتباط با خانواده اكثراً به درخواست زنان است كه جامه عمل به خود ميگيرد و اكثراً مردان با تقاضاهاي مختلف زنان به خواسته مهريه و نفقه و طلاق به دادگاه مي آيند و مدتها ممكن است اين مسائل در دادگاه ادامه يابد .
اما اثبات نشوز زن در دادگاه حقوق مشخصي مثل قطع نفقه ، اجازه ازدواج مجدد با توجه به تمكن مالي مرد براي اداره دو خانواده ، اجازه طلاق براي مرد با پرداخت حقوق قانوني زن (مهريه در هر صورت تعلق ميگيرد اما حقوقي مثل نصف دارايي مرد اگر در شرايط ضمن عقد مورد توافق بوده ساقط ميشود) را باعث ميشود
-
سلام. دوست عزیزم sorena از من خواستن که نظرمو بگم البته دوستان به همه موارد اشاره کردن . به نظر من مهریه بالا در ازدواج می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند اما چرا با اینکه همه می دونن بازم مهریه سنگینه.... میشه گفت این مشکل از عدم اعتماد و عدم شناخت خانواده دختر نسبت به پسر ایجاد می شود و این ترس که اگر مهریه بالا نباشد پسر خیلی راحت می تواند بعد از مدتی دختر خانوم را ول کرده و ...... نکته دوم حسادت خانواده ها نسبت به یگدیگر است. اما از همه مهم تر اینکه مهریه بالا می تواند هر دختر پاک وخوبی را تحریک کند تا به علت یک مشکل کوچک زندگی مهریه خود را به اجرا گذاشته و در خیال خود فکر کند که می تواند با این پول زندگی راحت و خوبی را تجربه کند . اما در این وسط ما نباید یک طرفه قضاوت کنیم چون خانواده دختر و خود او هم ناچار می شوند مهریه بالایی را در خواست کنند و این نشات گرفته از همان ترس خانواده دختر است. البته در این میان نقش جامعه و باور های غلط در این مورد و عدم فرهنگ سازی درست را اشاره کرد.
-
-
خوب الان كه عند الاستطاعه شده آقايون تازه به دوران رسيده و جوگير به راحتي مي توانند مهريه 2000 سكه اي در قباله عقد همسر خود ثبت كنند تا به نوعي بندگي خويش رو به شيوه اي بي ضرر به اثبات برسانند.
-
اگه زن به مردي كه مي خواد باهاش ازدواج كنه اعتماد كامل داشته باشه . مهريه بالا اصلا لازم نيست و اگه قرار باشه دختري بدبخت بشه لزوما با مهريه بالا خوشبختي بدست نمياره
-
-
خواستکاری در ایران مهریه بالا است خیلی سخت شده است
-
چرا خواستگاری مهریه بالا می گوید
-
سوال دارم. آیا در جامعه ای که احمقهایی حاضرند به شما پول زیادی ببخشند و این در قانون نیز وجود دارد شما اگر بتوانید از این احمقها ، از این بی شعورها پول بگیرید نمی گیرید؟ مهریه بالا نتیجه حضور این احمقهاست
-
با سلامي به نرمي بهار:43:
هر كسي خودش تعيين ميكنه كه زندگيش بر چه مبنايي باشه،
((خلايق هر چه لايق))
موفق و پيروز باشيد
يا حق:72::43::46:
-
سورنا جان شما حاضری چقدر مهریه را بپذیری ؟
منظورم اینه که اصلا حاضری چیزی مهر همسرت کنی ؟ اگر بله تا چه مقداری ؟
-
فقط حال می کنم باج بده نیستید! اییول موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
-
من با مهریه بالا موافق نیستم اما اگر خانواده دختر مهریه بالا میگوید یا خانواده پسر مهریه پایین میخواهد هر دو به دلیل عدم شناخت و ترس از آینده است. اصلا مهریه چه غلط و چه درست چه زیاد و چه کم الان که دیگه عندالمطالبه نیست. دوست من 500 سکه مهریه اش بود، ماجرای این که بعد از 1000 جور بلا طلاقش دادند بماند، حالا مهریه اش را گرفت؟؟!! ماهی یک نیم سکه!!!!! ببخشید عمرش قد میدهد!!!!! این هم از مهریه ای که میگویید حق زن نیست. خیلی پرداخت میکنید آنوقت بگویید حقتان نیست!!!!! نه این که شوهرش نمیتوانست پرداخت کند. مال و اموالش را به نام دیگران کرد. حق طلاق و فرزند را هم که دارید، حق ازدواج مجدد رو هم که گرفتید، پس دیگه بحث فایده ای ندارد و به جایی نمیرسد. مهریه را هم که هر چقدر بالا باشد میتوانید ندهید یا قسطی کنید یا... پس دیگه چیزی نمانده.
اگر زنها سربازی نمیروند و مردها میروند تقصیر زنهاست؟ اگر مهریه غلط است و دم از مساوات میزنید بهتر نیست در همه چیز زن و مرد یکی شوند و مثلا ارث هم بین زن و مرد مساوی تقسیم شود؟ زن از املاک شوهر هم ارث ببرد؟ مرد هم کار خانه را وظیفه و مختص زن نداند و شبها هم برای نگه داری بچه بی خوابی بکشد؟ اگر قرار است چیزی عوض شود باید چیزهای دیگر هم نسبت به آن تغییر کنند.
جناب سورنا شما حاضرید به اندازه وسعتان مهریه بدهید؟؟؟
-
با سلام خدمت دوستان عزيز و گرامي:43:
بهتر است قبل از اينكه راجع به يك سري مسائل قانوني نظير ارثيه صحبت كنيم راجع به فلسفه ي آن اطلاعاتي كسب كنيم.
موفق و مويد باشيد
يا حق:72::43::46:
-
مهریه بالا غیر اینکه خانواده دختر قصد فروش دخترشونو دارند معنای دیگه ای نمیتونه داشته باشه/اگر ارزش یک زن به اندازه تعداد سکه هایی است که در عقد نامه نوشته میشه ومخصوصا به دلیل عدم آگاهی کافی در رابطه با پرداخت مهریه در کشور ما چه در بین زنان و چه مردان به نظر من اون زن به درد کنیزی هم نمیخوره چه برسد به همسری/واگر مردی حاضر میشه با زنی اینچنین ناقص العقل ازدواج کنه پس حقش است که بعد ازدواج کاسه چه کنم دستش بگیره و او هم لیاقت نام همسری نداره چون ناقص العقلی بیش نیست/اگر هم پذیرفت خلایق هر چه لایق /میشود از حول حلیم افتاد تو دیگ!
مهریه حق زن است و اگر پرداخت نشود توسط مردی که پذیرفته چه 1 سکه چه 1000 سکه(همان نا قصل العقل کذایی) دین به گردنش است تا اخر عمرش/اگر هم مردی میخواد مدرنیته باشه در زندگی پس زنی مدرن باید داشته باشه اگر هم طبق اصول اسلامی باید در تمام جوانب اسلامو رعایت کنه/اگر توقع کسب اجازه از همسر داره برای خروج از منزل باید برای مهریه هم طبق دستور اسلام عمل کنه بعد عقد مهر همسر را تماما پرداخت کنه اگر هم مایل به پرداخت مهر نیست و این را نشانی از بی شعوری میداند پس باید بپذیرد شبی به منزل بیاد و همسرش بی اذن او به مسافرت رفته باشه!/برای زنان هم همین طور/اگر مهر میخواهند پس باید سایر مسائل را رعایت کنند/اگر هم طالب رفتاری اروپایی هستند پس باید بدانند و بپذیرن سایر رفتار مردان اروپایی!
غیر از کار در منزل! چند همسری!دوست دختر!معشوقه!
-
چه قدر این تاپیک و بحث های آن جالب شد.....جالب تر اینکه مثل اغلب تاپیک ها موضوع بحث به جای دیگری کشیده شد..... چرا؟ چون هیچ کدام از ما(چه زن چه مرد چه دختر چه پسر) نمی خواهیم قبول کنیم که هر یک از ما حقوقی داریم و هر یک از ما جایگاهی!
بحث سر این نیست که خانوم ها مقصرند یا آقایان......بحث سر این نیست که چرا آقایان کار خانه انجام نمی دهند یا چرا خانوم ها پر توقع هستند.؟
اگر می خواهیم در مورد مسله ای بحث کنیم بهتر است اول خصوصیات و عقایدی که مربوط به جنسیت(زن مرد بودن) هست را کنار بگذاریم و از دید بی طرف به موضوع بنگریم....
مسله ی مهریه در ازدواج بنظر بنده لازم وضروری است البته مهریه نه.... کلید بدبختی.... اگر مهریه ای وجود نداشته باشد طبعا مسولیت و پایبندی زندگی رنگ خود را از دست می دهد. و اگر مهریه وجود داشته باشد که مقدار آن در حدی باشد که انگیزه لازم را در زنان برای جدایی و طلاق ایجاد کند طبعا مانند عدم وجود مهریه مسولیت و پایبندی زندگی را کمتر کرده و نابود خواهد ساخت.
پس چه بهتر که زن و مرد بودن را کنار گذاشته و از دید یک انسان به جریان بنگریم مطمئنا نتیجه بهتری خواهیم گرفت.
در ضمن بعضی از آقایان را هم من در این جریان(بالا بودن مهریه) مقصر می دانم.....وقتی اقایی بدلیل اینکه شیفته زنی شده تمام شرایط و حتی مهریه بالا را قبول می کند بدون اینکه بداند آیا می تواند این مقدار را پرداخت کند و آیا این کار او چه عواقب وخیمی دارد دیگر چه انتظاری داریم که مهریه پایین بیاید.....
من به این دلیل می گوییم مهریه نباید بالا باشد چون خود به چشمم دیده ام که بعضی از خانوم هابعد از ازدواج و در حالی که هنوز امضای عقد نامه خشک نشده مهریه خود را طلبیده و به اجرا گذاشته اند
(خانوم ها جبهه نگیرید ها چون من در جمله بالا کلمه ""بعضی ها "" را نوشته ام...و هم چنین اقایان شما هم برداشت بدی نکنید چون در قسمت آقایان هم کلمه ""بعضی ها"" وجود دارد