RE: بالاخره من خوب هستم یا بد؟( میشه یه نفر ظاهرش خوب باشه اما در واقع خوب نباشه؟)
معلوم شد من ادم خوش قولی نیستم.چون بر خلاف اینکه گفتم اینجا پست نمیذارم حس میکنم دوستم داره خودشو ازار میده.پس مینویسم حتی اگه الان برنجی..
نمیدونم بچه بودی از امپول میترسیدی؟؟من خیلی میترسیدم.از ترس امپول فرار میکردم..یادمه واسه واکسن در رفتم ..من بدو..مامانم بدو..پرستار بدو..اخرش تو خیابون منو گرفتن..دکتر لعنتی..مامان بدجنسم..همش فکر میکردم چطور دلشون میاد به من واکسن بزنن..مامانم چطور حاضره من درد بکشم.
حالا این شده قضیه ماها تو این تالار..
راستش من هنوز نفهمیدم اصل مشکلت چیه جز اینکه به شدت حال روحیت به دیگران وابسته است...تا یکی بگه جوانه ایراد کارت فلان جاست ناراحت میشی..خودکشی بخاطر حرف فرشته مهربون؟؟؟!!!!!!!!!!!!
بذار فرض کنیم فرشته جون حرفای اشتباهی بهت زده (که میدونم نزده).اما فرض میکنیم، ایا درسته بخاطر حرفاش اصلا به فکر خودکشی بیفتیم..؟؟این یعنی چی؟؟یعنی بشدت به نظر دیگران وابسته ای...
میگی میخوای خودتو بشناسی اما از خیلی جوابا اشفته میشی..مثه اینه که اومدی دندونتو ترمیم کنی اما جیغ و داد کنی ای درد دارم..ولم کنید...
دکتر میگه عزیزم عصب کشی دندون همینه..درد داره خستگی داره..میخوای یا نه؟
جوانه جان..این که ادم حساس باشه یا مثلا کنترل احساساتش پایین باشه انقدا وحشتناک نیست که اشفته میشی..حالا یا واقعا اینطور هست یا نیست.دلیل نداره انقد خودتو و دیگران رو اذیت کنی.
این همه مدیر همدردی تعریف کرد ازت..گفت اینجور ادما معمولا باهوشن تو فقط اونجایی که دوست نداشتی رو چسبیدی؟؟؟
نقل قول:
اگه آدمهای حسود بزارن
وای خدایا..مگه ممکنه کسی به همچین چیزی حسادت کنه...جوانه جان شاید عینکت لک داره..تمیزش کن شاید اطرافت رو شفافتر ببینی.
نقل قول:
من میخوام با خودم رو در رو شم ...معلوم نیس؟؟؟
نه واقعا معلوم نیست..چون انگار تو بیشتر فرار میکنی.روبرو شدن با خود درد داره..اما این درد هزینه رسیدن به ارامش بعدشه.
من خودم یه صفت کشف کردم تو وجودم..اسمشو گذاشتم بیلی بی خاصیت.یه پسره که ربطی به بی خاصیت بودن نداره..مُردم تا تونستم باور کنم تو وجودمه..اما قبولش که کردم..اروم شدم
نيمه ي تاريك وجود يا سايه چيه؟
راههاي شناخت نيمه ي تاريك :
پوسته ي بيروني:
نيمه ي تاريك
"راز سایه
این خوب و بد رو بریز دور..اینکه فکر کنی اگه صفت منفی پیدا کنی برچسب بد بودن میخوری..اگه هزارتا صفت منفی هم پیدا کنی باز خوبی..دلیلش تو لینکهای بالا هست
موفق باشی
RE: بالاخره من خوب هستم یا بد؟( میشه یه نفر ظاهرش خوب باشه اما در واقع خوب نباشه؟)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
بذار فرض کنیم فرشته جون حرفای اشتباهی بهت زده (که میدونم نزده).اما فرض میکنیم، ایا درسته بخاطر حرفاش اصلا به فکر خودکشی بیفتیم..؟؟این یعنی چی؟؟یعنی بشدت به نظر دیگران وابسته ای...
بهار برای من خیلی عزیزی
اما راجع به چیزی که نمیدونی نظر نده
ببین اون چجوری رفت رو اعصاب من با حرفاش ( امیدوارم هدایت شه و دیگه هیچ کسو آزار نده و تو هم هیچ وقت اون حسو نداشته باشی تا بفهمی اما باید یه مشاور باشی تا بدونی چطوری یه نفرو دیوونه کنی احساس میکنم اون منو موش آزایشگاهی فرض کرد )
خواهش میکنم با چشم های بسته از کسی دفاع نکن چون تو هم شریک جرمش میشی
من روحم آسیب دیده و خسته است
اما آروومم خیلی بیشتر از قبل
وقتی میبینم انقدر نا آگاهانه قضاوت میکنی حتی رغبت نمیکنم برم تو لینکهایی که گفتی
با اینکه همیشه حرفها و لینکهایی که معرفی میکنی کمک کرده
جوانه جان.چرا وقتی با انگشت برات به دور اشاره می کنم نوک انگشتمو نگاه میکنی.
جوانه تو اینطوری نبودی ها..شاید ازخستگیه..
من قضاوت نکردم..دارم بهت میگم هیچ وقت نباید اجازه بدی چیزی اونم مجازی انقد روت تاثیر منفی بذاره که بخوای به فکر خودکشی بیفتی
نقل قول:
ببین اون چجوری رفت رو اعصاب من با حرفاش
هر چی که گفته..درست یا غلط..جوانه قبلا هم بهت گفتم تو زندگیمون همه مدل ادم میاد..همه حرفی میشنویم ..هیچ وقت هیچ وقت نباید بذاری حرف کسی روی مهمترین مسئله یعنی مرگ و زندگیت اثر کنه..مشاور که هیچ اگه بابات هم گفت نباید انقد بهم بریزی.
من انقد حرفای وحشتناک شنیدم ازرده میشم خم میشم اما اصلا نمیتونم اجازه بدم کسی دیگه(هر کسی ) رو مرگ و زندگیم اثر بذاره.
حالا ارووم باش..برو لینکهایی که گذاشتم رو بخوون.بخاطر تو گشتم تا پیداشون کردم.
نقل قول:
من روحم آسیب دیده و خسته است
میدونم عزیزم..هممون گاهی این حس رو پیدا میکنیم...به خودت استراحت بده..به روح نازنینت..انقد هم بد و خوب نکن..باشه؟؟
جوانه تو خوبی..دیگه بیشتر ازاین تایید میخوای..حالا مثل یه دختر خوب لینکها رو بخون.
آدم ها از نظر امواج منفي و مثبت به چند دسته تقسيم مي شن:
دوست داشتن خودمون
شبت بخیر
موفق باشی
جوانه جان از يه جايي تاپيكت از موضوع اصليت خارج شده و اصلا فكركنم مشكل چيز ديگه اي شده
دروغ چرا اصلا حوصله اين كشمكش ها و من خوبم تو بدي و من بدم تو خوبي رو ندارم و دوست ندارم وارد اين مسايل بشم
اما يه درس بزرگ زندگيمو به خيليا گفتم و به تو هم ميگم, اين درس براي من به قيمت تحمل خيلي سختيها تموم شد اما الان قدرشو خوب ميدونم : جور ديگه اي بايد ببينيم
بيا بيرون از تاپيكت و خودت مشكل اصلي (نه بحثاي حاشيه ) رو بخون و انگار اين مشكل يك انسان ديگه است از زواياي مختلف بهش نگاه كن و منطقي نظر بده
منظورم چرخوندن سر دوربين به سمت خودت نيست چون اونجا هم يه جور محاكمه ميكنيم
اما بدون محاكمه و قضاوت و احساساتي برخورد كردن ياد گرفتم برم از بيرون زندگيم و خودمو بررسي كنم
باور كن اگه ياد بگيري خيلي نتيجه ميگيري. نه به بادي ميلرزي و نه در توفاني متلاشي ميشي چون به يقين ميرسي و ميفهمي حقيقت چيه
حرفهاي اني يه وقتايي واسم خيلي تلخ بود اما خودم دركش كردم , راست ميگه: من خوبم , تو خوبي...
جوانه تو هر چي باشي خوبي اما خودت بايد قبول كني
چشمها را بايد شست
جور ديگر بايد ديد...
با سلام و احترام
لطفا پاسخهایی که به شما داده شده است ، را با دقت بیشتری پیگیری و عملی کنید. اگر احتمالا با پاسخ ها در این محیط تصور می کنید به نتیجه نمی رسید، حتما باید به صورت حضوری مشکلتون را بررسی و حل کنید.
لطفا پست 18 را مجددا با دقت مطالعه و به کار گیرید.
http://www.hamdardi.net/thread-22853-post-211790.html#pid211790
با توجه به اینکه ادامه تاپیک اثر منفی اش بیشتر بر شما هست تا اثر مثبتش، این تاپیک قفل می شود.