RE: مــــــــامان! من زن میــخــوام!!
تصمیم به ازدواج شما منطقی هست .
چه جور دختری را با توجه به شناختی که نسبت به خودت داری و معیارهایت خودت باید تعیین کنی نه اعضاء تالار .
پیشنها می کنم یک دوره به کمک یک مشاور ویژگیهای شخصیتی خودت را دقیق بشناسی و به کمک همان مشاور دریابی باید با چه تیپ شخصیتی ازدواج کنی .
لینک زیر را مطالعه کن ، تا حدودی بهت کمک خواهد کرد :
چه همسری مناسب کدام شخصیت
.
:302:دیشب بابام گفت که الان که داری درس میخونی به فکر دکتراتم باش.
خیلی ناراحت شدم از دستش.
خواستم بگم بابا ،اگه ی روز اومدی اینجا و این تاپیکو خوندی ، بدون که من برام دکترا خیلی برام ارزش نداره ،تو چطوره به فکر دکترای من هستی ولی به فکر زندگی من نیستی؟
تو برام زن بگیر ،من تا فوق دکتراشم میرم.
همین کار هارو میکنین که پسرهای جوونی مثه ما به جای اینکه برن دنبال زندگی شون از روشهای جایگزین استفاده می کنن.
بابا من نمی خوام 40 سالم بشه ولی بچه ام 2 سال:302:
عزیزم. احساساتی نشو و ناراحت نباش. اگه با شخص درستی ازدواج کنی هر کاری بخوای می تونی بکنی و توی مابقی زندگیت موفق میشی. اما اگه با شخصی که برات مناسب نباشه و اخلاقاتون با هم هماهنگ نباشه ازدواج کنی چون تو زندگی اعصاب خوردی زیاد برای دو نفری که اخلاقاشون با هم هماهنگ نیست پیش میاد، می شه یه مانع واسه ی ادامه تحصیل و پیشرفت و این چیزا. واسه همینم بابات یه همچین حرفی بهت زده. نمی خواد سریع یه ازدواجی کنی که بعدش در عمل بمونی توش! باید حواستو جمع کنی و دقیق همه چی رو بررسی کنی. بعد هم اگه تونستی دختر مورد نظرتو پیدا کنی یه دوره ی دو ماهه یا یه کمی بیشتر بذاری برای آشنایی با اخلاق همدیگه که بفهمین که واقعا با هم هماهنگه اخلاقاتون یا نه. می شه نامزدی اسمش فقط بهتره خونواده ها بدونن نه کل فامیل که اگه با همدیگه مشکل خاص پیدا کردین و به این نتیجه رسیدین که نباید با هم ازدواج کنین هیچکدومتون صدمه نبینین.
به مامانت هم بگو. به باباتم باز بگو . بی تابی نکن. از الان شروع کن بگردی واسه همسر اینده ات ولی عجله نکن خوب همه چی رو بررسی کن و تصمیم بگیر.
موفق باشی.
من به خواهرم گفتم :203:که یه مدته تو فکرم رفته که زن بگیرم:43:. ولی هیچ عکس العملی نشون نداد:320:.
فقط یک کمی تعجب کرد همین:161:.
دیگه دارم نا امید میشم:302:.انتظار برخورد دیگه ای داشتم.
احساس میکنم که ازدواجم رفت برای 30 به بعد.:302:
:325:
ازشون نمی تونی بپرسی دقیقا واسه چی فکر می کنن که الان وقت ازدواجت نیست؟ حتما دلایل خوبی دارن.
ازدواج اونقدراهم عجله ای نمی شه. الانم شروع کنی فکر می کنم دو سال دیگه ازدواج کنی. یعنی باید صبور باشی و دقیق. بی تابی و بی حوصلگی نباید باشه عزیز جان. دلایل خانوادت رو هم سعی کن در ارامش بشنوی و بهشون فکر کنی. ممکنه درست باشن و یا ممکنه غلط باشن.
من فقط به خواهرم گفتم که همچین فکرایی دارم و بحث بیشتر از این گسترش پیدا نکرده و فرد دیگه ایی هم از این موضوع مطلع نیست.
می خوام مانور دادن در این زمینه رو حداقل تا اواسط تابستون به تعویق بندازم شاید که بشه بیشتر در این مورد باهاش صحبت کنم.
سلام امید جان اینو با خودت تکرار کن: دست از ظلب ندارم تا کام من براید ....یا جان رسد به جانان یا جان من براید
مشکل اصلی ظاهرا پدرمه منشاء تمام مشکلات هر چی هم ازش بگم کم گفتم .
یه بار یه مهمونی اومده بود در مورد بچه ها صحبت می کرد میگفت امید نه ! درس داره ، درساش تموم نشده:311::311: . مثه اینکه می خواد دختر شوهر بده!
به نظر من یه بار دیگه با خواهرتون در این مورد صحبت کنید و خواستتون رو بگید.
این بار دیگه زیاد تعجب نمیکنه و میفهمه خواسته شما چیه.
هر چقد صحبت نکنین در رابطش فکر میکنن بهش فکر نمیکنید و به اصطلاح شما رو اهلش نمیدونن. میگن بذار سرش تو درس و مشقش باشه
البته این یه پیشنهاده و نظر شخصیمه
موفق باشی بهمون بگو چکار کردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
دیشب بابام گفت که الان که داری درس میخونی به فکر دکتراتم باش
برادر من نباید ناراحت بشی از این حرف چون ازدواج اصلا منافاتی با درس خوندن نداره.
میتونستی با شوخی و خنده بگی ایشالا با همراهی خانمم این مقطع رو میگذرونم تا متوجه بشن که زن میخوای
کف دستشونو بو نکردن که...:72::311:
سلام omid65
از وقتی تاپیک رو ایجاد کردی همیشه پیگیر ارسال ها بوده ام، میخوام بهت پیشنهاد بدم، یه مدت کلا" از فکر ازدواج بیا بیرون، یعنی به هیچ عنوان بهش فکر نکن، چون داری به بحث ازدواج حساس میشی
این مدت رو خودت تعیین کن؛ ولی به هیچ عنوان بهش فکر نکن، در آخر فقط نتیجه رو بگیر،که الان دیدگاهت نسبت به ازدواج چیه؟
سلام کیوان.
آره واقعا حساس شدم . صب تا شب به همین موضوع فکر می کنم و با دوستان خیلی نزدیکم همیشه در همین مورد صحبت می کنم . خلاصه اره باید یه مدت رو تعیین کنم و مرسی بابت پیشنهادتون.
سلاممممممممممممممم.
بالاخره با بحث هایی که شده ، یه جورایی تونستم این حصار رو بشکنم ، یعنی حالا برای خانواده زیاد عجیب نیست که فردا بخوام بگم زن می خوام!!
خوبه, اميدوارم نيمه شعبان ديگه ديگه نگي مامان من زن ميخوام :310:
حالا كه خانواده تون جو بهتري پيدا كرده ميتوني رو معيارها و شناخت ادما و كلا نظرات خودت وخانواده ات هم در مورد ازدواج و فرد مناسب باهاشون وارد صحبت بشي
خوبه كه اونا هم نظراتتو بدونن و شايد بتونن فرد مناسبي رو بهت معرفي كنن
مهمه كه نظرات همه رو بدوني اما بهترينشو به كار بگيري
واااااااااااااااااااااااا ااای عاشق نیمه شعبان سال دیگه ام . 366 روز دیگه مونده .
:310: :228: