-
RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
اره نازنین منم چشمام شوکه شد !!!
یعنی این گلنوشه !!!!؟؟؟؟؟
گلنوش جان خوبی ؟ بابا از خودت یه خبری بده نمی گی ما اینجا دلتنگت میشیم ...
راستی می بینم که به قول آنی جون شکلاتی شدی مبارکه عزیزم ........پس برای خودت یه برنامه ای داشتی ...ای شیطون !!!!!!!!!!!
-
سلام به همه دوستای گلم
خیلی دلم براتون تنگ شده بود یه مدت رفته بودم مرخصی میخواستم با ورژن جدید بیام!
چشمک،نازنین، بهار شادی ممنونم که به یادم بودین :46:
دختر مهربون به من گیر میدادین چرا اواتارتو عوض میکنی مرتب؟؟؟
چرا به آنی نمیگین آنی هم چندبار عوض کرده یا چشمک ؟
-
سلام به همگی عزیزان حاضر و غائب
اومدم بگم ، کسی از آنی و جناب sci خبری داره ؟
آنی عزیز بابا اگه دلت نمیاد این عدد رند 3333 پستهات تغییری کنه پستی ارسال نمی کنی ( شوخی ) لاقل آنلاین شو از حالت با خبر بشیم .
از شوخی بگذرم ، جویای احوالت هستم . امیدوارم خوب و خوش و خرم باشی و غیبتت برای امور خوش و خیر باشد و سلامتی و سرحالی خاصل باشه و از خودت به ما هم خبری بدهی و ایضاً مراجعین را از راهنمایی هایت محروم نفرمایی عزیز .
برایت همیشه دعا می کنم :323:
آقای sci شما هم کم پیدا شدی ، مثل اینکه این ردای کارشناسی سایه سنگینی آورده :311: در هرحال ما هم جویایا احوالتان هستیم اما خواهان حضور گرمتان که مراجعین زیادی را گره گشا می شود .
امیدوارم هردو کارشناس عزیز در پناه خدای بزرگ روزگار به کام بگذرانند و نظرهمواره پر لطفشان را بر همدردی این سرای محبان ه بیاندازند .
از بی دل هم مدتیه خبری نیست ، غزاله دیروز و پرنیان عزیز امروز ، مهتاب ، و دیگر دوستانی که بخواهم لیست کنم طولانی می شود هم دوست داریم باخبر شویم . ضمن اینکه دعا گویشان به پیوستگی صحت و سلامتی و شادکامی و رضایت از زندگی هستیم .
برای دوستان حاضر بخصوص فعال در راهنمایی دادن به مراجعین، مثل بهار شادی ، بهار 66 ، مریم 123 ، نقاشی و جوانه ؟؟؟ بسیار سپاسگزارم
و از ویدا بخاطر همکاریهای خوبش با مدیران هم قدردانی می کنم .
همگی در پناه خدای بزرگ خوب و خوش و سرافرز باشید .
.
.
-
سلام.:72:
امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشید همگی.
خبر و حال و احوال، اینکه،
حال و احوال من خوبه.
حال شماها هم خوبه؟
چقدر این مدت تاپیک کم رونق بوده!
چرا زیاد از حال همدیگه نمیپرسید؟
ما که نبودیم، شما که بودید چرا؟
اینجا منبع صمیمیت تالاره. از دست نره یه وقت!
دلمون تنگ شده بود. اومدیم سری بزنیم ببینیم دنیای همدردی دسته کیه :)
-
سلام دوستان عزیزم
امیدوارم حال همگی شما خوب خوب باشد
یه مدتیه کمتر میام تالار و کمتر فعالیت می کنم چون هنوز کارهای خونمون تمام نشده و داریم تلاش می کنیم و ...
ولی این تعطیلات رو می خوام برم مسافرت چون واقعا خسته شدم و نیاز دارم آب و هوام رو عوض کنم ..
همتون رو دوست دارم و مراقب خودتون باشید ..
امیدوارم شما هم خوش باشید :72::43:
فعلا خداحافظ تا سه شنبه:46:
-
سلام
خانم انی اقای بی بی خانم داملا خانم بی دل خانم سارا بانو چند وقتی توی تالار نیستند امیدوارم زودتر به تالار بر گردد جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم دوباره به فعا لیت در تالار ادامه دهد براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
-
سلام سلام سلام
امیدوارم حال همه خوب خوب باشه ....
بالاخره برگشتم جای همگی خالی بود خیلی خوش گذشت ...دلم برای همتون تنگ شده بود ...
باور کنید توی راه من و شوهرم همش از تالار و شما ها صحبت می کردیم و همش یاد شما بودیم .....
ولی باید امشب هم برم ........برامون یه برنامه ای پیش اومده که امشب هم باید بریم مسافرت دلم برای همه شماها تنگ میشه ......
براتون ارزوی خوش بودن دارم ...
من رفتم تا شنبه:72:
-
سلام چشمک جان
خوش اومدی گلم :46: انشالا همیشه به شادی و سفر و خوشی خانوم
بابا دست راستت روی سر ما :)
انقدر کار روی سرم ریخته تا آخر تیر که حتی واسه عقد برادرم چند ساعت مرخصی گرفتم
جای منم حسابی خوش بگذرون خیلی زیاد چون خیلی دلم میخواد مسافرت برم
الان سفر کردم به دنیای کار عمیق :310:
موفق باشی گلم ، سفر به سلامت
:72:
-
بي نهايت معلوم نيست چند روزه كجا غيبش زده دوباره . :300:
خدا كنه دوباره نرفته باشه سر كار شوهرش و دست گل آب بده . :311:
آقاي sci هم خيلي وقته ديگه تو تالار نيستن . جاشون خيلي تو تالار خاليه .
آقاي sci ما گفتيم ديگه مقام رفيع كارشناسي تالار رو كه بهتون دادن حتما حضورتون تو همدردي دوچندان مي شه ولي مثل اينكه بر عكس شده . اميدوارم زودتر برگردين . :72:
-
saboktakin راست میگه جای بی نهایت سبزه
نمیدونم چرا از ماهی هیچ خبری نیست بدون خداحافظی از فروردین نیامده هر جا هست براش خوشی آرزومندم
پاییزان بدون علت غیبت نکن اخراج میشیا!!:311:
غیبت جناب sci و آنی عزیز هم داره اعتراض آمیز میشه !!
چشمک جان از اینکه قبل از غیبت و نگران شدن اطلاع میدی ازت تشکر میکنیم حرف نداری!:46:
بهار شادی خسته نباشی و خدا قوت:82:
فرشته مهربان بخاطر زحمتی هایی که میکشین و وقتی که تو این تالار میذارن جای تشکر و خسته نباشی داره:104:
-
سلام دوستان
واسه من هم یه مسافرت یه هوی پیش اومد و نشد بیام خبر بدم.اونجا هم همش تو این فکر که غیبتمو موجه نکردم:311:
جاتون خالی خیلی خوش گذشت حتما به همدان سفر کنید خیلی زیباست:310::227:
ویدای عزیز ممنون که متوجه غیبت چند روزه من شدی:43::46:
چشمک جان میذاشتی خستگی راه از تن تون در بره بعد :311:
-
سلام به اعضای خوب تالار
من چند وقت در صندلی داغ اداره کردم مدیرهمدردی می گوید من تجربه دانش مدیر شدن ندارم
به زودی برای همیشه از تالار می روم از خانم فرشته مهربان خانم انی خانم داملا خانم شادی خانم رو زن خانم نازنین 1 اقای حامد اقای کیوان خانم بی دل خانم بی نهایت خانم مریم خانم چشمک خانم پاییزان خانم بهار شادی خانم سارا بانو خانم دختر مهربون خانم نقاشی اقای خارپشت چند وقت در تالار بودم برای من خیلی زحمت کشیدند خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72::72::72:
مدیرهمدردی باید مدیران جدید تالار انتخاب کند 1 نفر مدیران اسم نمی بروم چند ماه تالار نیست 1 بار به تالار می اید می رود 5 ماه دیگر ایشان پتایسل مدیر شدن ندارد
امیدوارم چند وقت مدیر صندلی داغ بودم توانسته باشم دل اعضای خوب تالار شاد کرده باشم
چند وقت در تالار فوق ا لعاده زحمت کشیدم وظیفه بودم امیدوارم از کار در تالار راضی باشید
ماموریت در تالار چند رو ز دیگر تمام می شود برای همیشه از تالار می روم
براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم
به امید دیدار:72::72:
-
عجب نامرده این روزگار بی وفا!
یکی نیست بپرسه خرت به چند من؟
مردی نمردی نیمه جونی چه مرگته ؟
قربونتون برم من توپ توپم
ملالی نیست جز تحمل این تالار یخی
البته برای بعداز ظهرهای تابستونی بد چیزی نیست
یخ در جهنمی میخوریم گوارای وجودمان
باشد که گوشت شود به تنمان
فقط نگران شماهام که یه وقت یخ نکنین
محمد جان
قربونت برم باز کی به تو چی گفته؟
از نظر من بیست بیستی!
مدیر نمونه
عالی
شماره یک
دوست داریم محمد:104:
مرسی که یاد ما هم هستی
اقای خارپشت به فدای تو :)
چه اسم مزخرفی دارم من:160:
-
این روزها همه مسافرت می روند شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟:)
دوستان عزیزم ماهم داریم می ریم پابوس امام رضا
براتون دعا میکنم اگر قابل باشم البته
زود برمی گردم فکر کنم 4 شبنه
در پناه حق باشید
خدانگهدار
به امید دیدار :72::72::72:
-
سلام خانم نازنین بهترین اعضا تالار است
سفر مشهد مقدس می روید:323::323:
نایب ا لزیاره هستم ما را دعا کنید:323::323: امیدوارم به سلامت برید و به سلامت بر گردید منتظر در تالار هستم
تالار به وجود شما نیاز دارد جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم به فعا لیت در تالار ادامه دهید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
غرق نور طلا گنبد زرد رضا
چشم ها خیر به او چشم ها غرق دعا
ای خدا کاش من یک کبوتر بودم دور حرم می چرخیدم
-
سلام به همه اعضای خوب تالار علی الخصوص محمد ابراهیمی گل گلاب که همیشه من رو توی لیست ابراز محبت هاش میذاره. هر چند که گاهی اوقات لیز میخوریم ته لیست یا مثلا هنوز دو روز از غیبت ما نگذشته، یهو میایم می بینیم دست یکی دیگه رو برده بالا به عنوان بهترین اعضا تالار!!!:161: ولی خوب مهم اینه که یه جایی همواره برای ما توی لیست اش میذاره. دمت گرم:104:
حضور انورتون عرض کنم که متاسفانه به قول آقای ابراهیمی برادر خوبم: "سر شلوغ است" و اونطور که دوست دارم نمیتونم بیام تالار. چند وقت پیش دیدم خانم طاهره روی صندلی جلوس فرمودند، هی منتظر بودم فرصتی دست بده بیام بسوزونمشون نشد. فرصت طلایی از دست رفت. در مورد بقیه دوستان هم همینطور.
البته این نیامدنها هر بدی که داشته باشه یک حسنی هم داره و اونهم ترک اعتیاده که لامصب کار راحتی نیست! اراده آهنین میخواد که خدا رو شکر ما توش انگار سربلند بیرون اومدیم. فقط این زغال خوب رو نمیشه ازش گذشت و دل آدم رو میسوزونه که نگاه میکنی می بینی شارژ داری ولی نمیتونی بیای..
دیدم مریم 123 آقای مدیر را با قد بلند و تپل و بد اخلاق و...:311: توصیف کرده بودند. مریم جان مگه دور از جان "شکوفه" جلاد سریال قهوه تلخ رو گفتن توصیف کن؟!:311:
زیاده عرضی نیست. فقط اگه دستتون یه وقت به سمت آسمون رفت ما رو هم از دعای خیرتن لطفا فراموش نکنید.
ارادتمند و مخلص همگی
بی دل
-
سلام سلام
بالاخره برگشتم ولی مطمئن باشید فعلا دیگه نمی رم مسافرت تا به قول پاییزان خستگی راه از تنم بیرون بیاد:311::311:
بهار شادی عزیزم انشاءالله کارهات زودتر روبراه بشه و به یه مسافرت تپل بری :46:
ویدا جون خودتم یه دونه ای ....:46:... خوب گفتم اطلاع بدم تا کسی زحمت خبر گرفتن رونکشه:311:
پاییزان عزیز هم باید قبل از اینکه مسافرت بره خبر بده هااااااااااااااااااااااا.. ........اههههههههههههه.........:46:
نازنین جان سفر به سلامت ....التماس دعا ......:72::46:
اقای محمد ابراهیمی کجا می خواهید برید دوباره اتفاقی افتاده ؟
بی دل جان شما هم بهترین اعضاء هستید و تالار به شما نیاز داره .....:72:
-
وای سلام بچه ها...خوبید..خوشید..سلامتید؟م دم ازکم رنگی..گفتم دیگه کم رنگی بسه باید پررنگ شد
چه خبرا؟؟؟
ازتون بشدت گله دارم..تو این مدت خیلی کم حال احوال کردین..تالار سوت و کور شده بود..کل کل که هم که تعطیل شد..فرشته مهربون زود بیا یه الاچیق کل کل دیگه راه بنداز که کل کل خونمون اومده پایین.
بچه ها دقت کردین خارپشت نیستش اما تا اسمشو میاریم انگار موشو اتیش زدیم زود سروکلش پیدا میشه..نمونش تاپیک خداحافظی اقای کبوتر تا از خارپشت تشکر کرد اومد تشکر زد..یا الان که اقای ابراهیمی اسمشو گفت پیداش شد.البته الان ممکنه برای نقض این قضیه نیاد.ممکنه هم بیاد..
دقت کردین بی دل چه گیری داده به اون رسیدن به امادگی ازدواج اقای مدیر
نقل قول:
چی میشه که یکی مثل شما در سن 34-5 سالگی هنوز مجرده شاید هم فکر میکنه وقتش نرسیده، اما یک بنده خدایی در سن 17 سالگی فکر میکنه اند کمالات مورد نیاز ازدواجه، فک و فامیل و تیر و طایفه را اعزام میکنه به اقصی نقاط برای یافتن همسری مناسب بر اساس لیستی شامل خصوصیات مورد نظر! از قضا گویا تریپ اعتماد بنفس آقا همه رو هم قانع کرده ... اصلا غیبت مردم به ما نیومده شما همون سوال خودتو جواب بده163
بیدل جان شما که ازاین مرحله گذر کردین..ما چی بگیم که هی تو تاپیکمون میگن نه بهار جان اماده ازدواج نیستی..
اقای کبوتر هم رفت..چرا؟؟
این اخرش جوانه چی بود بهش گفت؟؟ما بلاخره نفهمیدیم این زیر میرا تو تالار چه خبره؟خوب بابا جان هر چی هست رک و واضح بگید...چرا با حس کنجکاوی مردم بازی میکنید...مثل ما..یه اعتراض کردیم..خواجه حافظ عزیز هم فهمید.
دیگه دیگه به خارپشت میخواستم بگم..نقاشیت رو که دیدم خیلی خندیدم..خیلی باحال بود.خصوصا اون قیافه بدجنس و اون شیطون که کنارت بود اما متنشو که خوندم حالم خیـــــــــــــــــــــــ ـــــلی بد شد.نزدیک بود اشکم در بیاد خصوصا اون جمله که شیشه شبیه شیشه خیارشور شده بود...
اونم از درد دلش انواع و اقسام عفونت و چرک و ..یادمون اورد..واقعا صادقانه خواهش میکنم اینا رو ننویس..
اقا حامد هم که کم میاد تالار..تازه از همین الان اخطار هم داده ازدواج که کرد یا نمیاد یا کمتر میاد..بابا حالا شما زن بگیر بعد بگو نمیام..
اقای ابراهیمی چرا میخواد بره؟؟چی شده؟؟
نازنین اگه باز اینجا رو دیدی من رو هم حتما دعا کن...
خوب این پست حال و احوالی کل کلی نقاشی دقت کردین رو تموم میکنم و میگم دوستتون دارم.
موفق باشید
-
سلام علیکم.
از احوال پرسی دوستان هی نفسی داره می یاد و می ره.
کارام خیلی زیاد شدن .خدا کنه زودتر یتونم به یه جایی برسونمشون تا بتونم بیام تالار.
گرچه اومدنم هم به تالار برای بچه ها فرقی نمی کنه که:302::302:
هیشکی من رو دوست نداره:302:
اما من همتون رو دوست دارم:46::46:
دلم برای همتون تنگ شده:43::43:
-
سلام مدیران تالار در تاپیک مشکل فنی تالار نوشته گذاشتم مدیران تالار نوشته من در تاپیک مشکل فنی تالار حذف کردند واقعا متاسفم مدیران تالار یاد گرفتند نوشته من حذف کند واقعا متاسفم مدیران تالار به فکر تالار نیستند مدیران تالار پتایسل تجربه دانش علم داشته باشد مدیران تالار می ترسند به صندلی داغ سر بزند نظر دهد واقعا متاسفم مدیران جدید تالار باید معرفی شوند مدیران جدید تالار با تجربه با تخصص دانش انتخاب کنید مدیران تالار نمی تواند نظم تالار درست کند اعضا تالار به مدیران تالار نمره مثبت یا منفی می دهید مدیران تالار با من خوب نیستند
در تاپیک مشکل فنی تالار در نوشته گفتم تالار دیشب مشکل فنی داشته متخصص فنی تالار عوض شود مدیران تالار دوست ندارد متخصص فنی تالار عوض شود متخصص فنی تالار به مدیران تالار پور سانت می دهد واقعا متاسفم
:72::72::72:
-
آقا این مدیران تالار کیا هستن ؟ زودتر بیان خودشونو معرفی کنن.
این ابراهیمی ما خودشو کشت از بس افشا گری کرد ، هیچکس هم جوابگو نیست.:311:
ای متخصص فنی تالار ، چرا به مدیران تالار پور سانت می دهد ،؟
نوشته ها حذف نکنید.
ابراهیمی افشا کن :316: متخصص فنی تالار حیا کن ، :163:
زنده باد .... مرگ بر ...
حال شما خوب بید ؟
-
سلام به همه دوستان خوبم
امیدوارم که همگی خوب باشید
بی نهایت جان خانم جات خیلی خالی بود! ما هم دوستت داریم...خوش اومدی دوباره
چشمک جان سفر بخیر...خوش گذروندی جای ما؟
نازنین جان من رو هم دعا کن دوست گلم
پاییزی جان شماهم خوش اومدی...جات خیلی خالی بود
بهار جان خرسندیم از سورمه ای شدنت....انشالا شکلاتی شدنت :)
من که در حال خود سازی هستم و دارم حسابی روحم رو خونه تکونی می کنم :) خلاصه حسابی ذهنم شلوغ
پلوغه و چه گرد و خاکی هم کرده این تکه کهنه های پوسده ذهن و روحم که باید درست و نو و زیبا بشه
ما هم خوبیم جناب baby! شما هم انشالا بیشتر بیاید تالار و پست های آموزشی بزنید بهتر نیز می شویم!
جناب baby حالا آقا محمد یکم دلخوره شما چرا شلوغش کردین؟ :)
برادر من جو رو متشنج نکنید...اذهان عمومی رو به تشنج نکشید (بنده ناظم مخفی تالارم :D )
آقای ابراهیمی هم برادر گل ما هستن تو تالار
انشالا مدیرای تالار بیشتر دقت کنن نقص فنی پیش نیاد...
آقایان و خانوم های مدیر پاسخگوی آقای ابراهیمی باشید! :72:
براتون سلامتی و قلب عاری از خشم و نفرت و کینه و بخل و دشمنی رو آرزو می کنم
الهی که همتون شامل دعای جناب "حافظ" بشید
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد / وجود نازکت آزرده گزند مباد
سلامت همه آفاق در سلامت توست / به هیچ عارضه شخص تو دردمند مباد
-
حالتون خوبه؟؟
حال من تعریفی نداره..دلم یه ارامش اساسی میخواد..دلم میخواد جور بشه بریم مشهد..سفر مشهد انگار واقعا قسمتیه..
دعا کنید جور بشه..مرخصی و بقیه چیزا..فقط به دلم افتاده این تابستون مشهد میرم..هنوز صحبتشم نکردم..ولی میدونم که میرم..شما هم دعام کنید
ممنون
موفق باشید
-
سلام اعضای خوب تالار
مدیران تالار پاسخگو نیستند واقعا خیلی متاسفم مدیران تالار به فکر نظم تالار نیستند مدیران تالار به فکر صندلی داغ نیستند مدیران تالار به صندلی داغ سر نمی زند واقعا خیلی متاسفم مدیران تالار نوشته من حذف می کند افرین خیلی متاسفم
خانم بهار شادی محترم مشکل فنی تالار ادامه دارد تا متخصص فنی و پشتییانی فنی تالار تالارهمدردی باشد مشکل فنی تالار ادامه دارد باید متخصص فنی تالار پشتییانی فنی تالار عوض شود تا لارهمدردی مشکل فنی دایمی درست شود
مدیران تالار با اعضای خوب تالار خوب مهربان باشید ممنون
:72::72::72:
-
سلام
خوبيد؟
من برگشتم,حالمم خوبه, يعني راستش به خودم مشكوكم و نميدونم چرا اينقدر خوبم. نكنه تو توهمم كه خوبم يا شايدم خوبه كه تو توهمم
به هر حال خوبه كه خوبم , اخه اون روزا كه خوب نبودم اصلا خوب نبود
اميدوارم شماها هم خوب باشيد
بابا من چند صباحيه اومدم تالار فهميدم تو دل اين اقاي ابراهيمي هيچي نيست . ميشه حتا از نوشته هاشون تشخيص داد شماها چرا نمياين يه بار هم شده درست و حسابي و مديرانه و مهربانانه جواب بدين بهشون و تمومش كنين اخه
:320:
نازنين من دير رسيدم مشهدت بهم نرسيد اما اميدوارم اونجا چشمت بيفته به يه نقاشيي چيزي ياد من بيفتي و حسابي تعريفمو پيش امام رضا بكني و بگي هوامو داشته باشه
اگه يادت نبود هم عيبي نداره اما وقتي اومدي بهم بگو يه لحظه هم اواتارت از جلو چشمام كنار نميرفت دلم خوش باشه
بهار جان تو رفتي ياد من باش:46:
چشمك , ويدا , مريم , نگين , مينوش, جوانه , بهارشادي , همه بهارها, پاييزها و كلا همه دلم تنگ شده بود واستون
ميدونم كه شماهام يه چشمتون اشك بود يه چشمتون خون اما ناراحت نباشيد بسه اين همه دلتنگي من اومدم دوباره:D
خوش اومدم
-
سلام،
محمد جان چقدر از ما انتقاد می کنی.
باور کن کلی رفتیم درس خوندیم تا مدیر با دانش بشیم :)
دیگه تواناییمون در همین حد هست که می بینی.
اگر کم و کاستی هست، به بزرگی خودت ببخش :72:
از پست آقای baby کلی خندیدم :)
چیزی نمونده تماشاچی ها اسم مدیرها رو بگن، بعد بگن حیا کن همدردی رو رها کن... بعد هم علی دایی رو تشویق کنند :311:
همه تون شاد باشید.
-
نقاشی عزیز سلام
امروز تا پست هاتو دیدو و حضورتو صبحم بخیر شد
خوشحالم که خوبی و خوشحالم که به تالار برگشتی
خوش آمدی عزیزم:46:
-
حالم بده.............آخه آدم دیگه میتونه به چی اعتماد کنه.
یه تاپیک رای خلیج فارس زدم چه اطلاعاتی گرفتم:160:
، مدیر کیوان یه لینک گذاشت .
http://www.hamdardi.net/thread-23073.html
واقعا هدفشون چیه ؟؟ چرا اینطوری میکنن ؟؟؟
چند وقت پیش هم که قضیه ایمیل هایی که میاد حالمو بد کرد
http://www.hamdardi.net/thread-5995-page-2.html
اه اه اه لعنت به این روزگار .......:300:
-
منم نميدونم چم شد اما دلم گرفت
تورو خدا يكي بياد اين تالارو يه كم شادش كنه, بسه به خدا , اينهمه غم , اينهمه تلخي , اينهمه سياهي
پس كجاست اميد و شور زندگي
كجاست لبخند؟
وقتي ادم زياد ميره تو مشكلات انگار خودش ميشه مشكل
يه كم اينجارو شادترش كنيد, با يه لطيفه, يه نقاشي, يه خاطره شاد, نه با يه حال و احوال و خبر قشنگ
انرزي مثبت رو لطفا بياريد توي تالار تا همه يادمون بياد غم وشادي كنار هم معنا داره
پيشاپيش ممنون:72:
-
سلام به همه دوستای خوب خودم
خوب دوستای گلم! عزیزانی که برای بهارشادی دعا کردین اونم دعای سبز اومدم بگم کم کم داره گره های مسائلم
یکی یکی باز میشه! :) انشالا به دعاهای شما دوستان تمام مسائلم حل میشن به لطف خدا.
بعد هم بسیار خوشحالم که سبب آشنایی و ازدواج 2 نفر آم خوب با هم دیگه شدم و شدم سبب خیر به لطف
خدای مهربون :227:
راستی از نازنین1 خبری نیست؟ نازنین زود باش بیا بگو سوغاتی واسمون چی آوردی؟ دلم برات تنگ شده.
نقاشی عزیزم
چرا دلت گرفته دوست خوبم؟ کی گفته همش سیاهی هست؟ همیشه خوبی هم هست!
اگر تهرانی هستی یک توصیه ویژه برات دارم...امشب شب جمعه است و وقت دعای کمیل! برو یک سر حرم
حضرت عبدالعظیم...هم دلت باز میشه هم اگه با خانوادت بری میتونی بعدش بری بازارچش خرید تا دلت باز شه!
انشالا که 5شنبه جمعه خوبی داشته باشین و دلهاتون شاد شاد باشه!
-
سلام خانم نازنین 1 زودتر به تالار بیا از مشهد مقدس سوغاتی چی اوردی اعضا تالار دعا کردی دلم خیلی تنگ شده است:72::72:
خانم بی دل چند وقت توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است دلم خیلی تنگ شده است زودتر به تالار بیاید منتظر هستم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
-
سلام.
امیدوارم حال همه خوب باشه.
همه اونایی که قبلاً اینجا زیاد میومدن و حالا یه کمی سرشون شلوغ شده،
اونایی که الان دارن لطف میکنن و یه عالمه وقت میذارن و حضور پر رنگ دارن،
مدیرا،
کارشناسا (مخصوصاً آنی:302:)
اونایی که هستن، اونایی که نیستن،
همه ی همه دیگه.
حال همه خوب باشه.
با وجود همه ی مشکلات ریز و درشت، خوب باشه.
این پروفایل یه دوست عزیزه:
http://www.hamdardi.net/imgup/26166/...cf763e2e0b.jpg
اینم آخرین قولی که داده بودن:
نقل قول:
چند روزي اصلا وقت نكردم سر بزنم ، الان اومدم ديدم چندتا از دوستان ازم خبر گرفته بودن ، البته كه دلم برا اين فضا تنگ ميشه ، اما ظاهرا تا آخر ايام فاطميه نتونم سر بزنم ...
که ظاهراً معنیش اینه که بعد ایام فاطمیه بیشتر میان.
ما که ندیدیمشون.
دلمون هم براشون تنگ شده.
جاشون هم خیلی خالیه.
-
هیچوقت قدر اون چیزایی که داریم رو نمی دونیم، همیشه غصه نداشته هامون رو می خوریم
انگار خیلی برامون مهم نیست که از همون چیزی هم که داریم نهایت استفاده رو ببریم
حتی به این فکر نمی کنیم که شاید وجود خود ما هم مایه دلخوشی و ارامش دیگرانی باشه، که چون حس میکنیم بهمون نیازمندن نمی بینیمشون
یعنی بهشون احتیاجی نداریم!
جدیدالورود ها
تاپیک های بی سروصدا
سوالای مبهم و احساسی
کاربرای سردرگم و خسته
یا حتی اعضای قدیمی
به جای اینکه فقط نگران احساس خودمون نسبت به کسی که دیگه نیست باشیم، به این فکر کنیم که چطور میتونیم عادات خوب اون فرد رو در خودمون تقویت کنیم
به این فکر کنیم که چی باعث می شه که ادما خاطره انگیز بشن . . .
قال انی علیها السلام: :)
در زندگی فهمیده ام که ....
تفکرات من - احساسات من - اعمال من - صاحب انرژی هستند و صاحب کارما هستند .
مواظب کارماهایی که خودمان برای خود ایجاد می کنیم باشیم .
منبع
-
سلام خانم نازنین 1 چهارشنبه سفر مشهد مقدس بر گشته است تا الان به تالار سر نمی زند دلم خیلی تنگ شده است خانم نازنین زودتر به تالار بیاید جا در تالار خیلی خا لی است منتظر هستم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
خانم داملا خانم بی دل چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خا لی است امیدوارم زودتر به تا لار بیاید دلم خیلی تنگ شده است منتظر هستم زودتر به تالار بیاید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
-
راست می گی دختر مهربون
فکر کنم آقای مهاجر بی نشان ما رو فراموش کرده :302:
البته آخرین باری که من با ایشون صحبت کردم براشون مشکلی پیش امده بود به خاطر همین خانه نشین شده بودند و کلی هم سرشون شلوغ بود بعدش هم هر چی منتظر جواب پیامهام شدم نیومد ..
امیدوارم هر کجا که هستند موفق باشند و به زودی به ما سر بزنند .
-
در عرض 2 ساعت مردم و زنده شدم!
رفته بودم آزمایشگاه آزمایش خون بدم و امروز جوابش میومد! زنگ زدم گفتن خانوم + شده جوابش....
دنیا دور سرم چرخید! نمیدونین چقدر حالم بد بود! ساعت 4 عصر امروز بود!
بهم گفتن یک بیماری خونی بسیار نادر دارم که باید برم واسه آزمایش مجدد! به هیچ کس هم نگفتم!
فکر کردنم رفتنیم!
نشستم تند تند نوشتن بدهی هام به مردم و وصیت نوشتن! همینجورم گریه می کردم!
که نزدیک های 5:30 عصر زنگ زدن گفتن خانوم بهار.... ببخشید اشتباه شده بود!
جواب آزمایش شما منفیه و مسئله ای ندارین!
باورم نمی شد رفتم جوابو گرفتم و البته کلی هم دعوا کردم باهاشون که جرا تنه جوون مردمو می لرزونین :160:!
خدا رو شکر سالم بودم و جواب منفی بود!
چقدر فاصله مرگ و زندگی کوتاهه....
با خارپشت خیلی موافقم...
اگه الان بهمون بگن فقط چند ماه یا چند روز وقت دارین چه می کنیم؟
....
-
یاران همدردی همگی سلام
جای نازنین که خیلی سبزه اما مدتیه ایوب هم کم پیدا شده ایوب کجایی؟
خانوم بیدل و آنی هم انگار تالار رو فراموش کردن.....
برای همشون سلامتی و تابستان خوب آرزومندم:72:
بهار شادی چقدر خوشحالم که جواب آزمایش اشتباهی بوده خدا نکنه هیچ وقت از این خبرا برات بیاد
خدا رو شکر که سالم هستی یه لحظه شوک شدم
در هر حال سالم بودن هم نعمت بزرگیه شاد باشی عزیزم
-
گلنوش دوست عزیز
این کار خدا بود که چندساعتی به فکر خدایی نکرده مرگ باشی .
و قدر این لحظات زندگی رو بدونید .شایدم یه گوش زدی بود .
خوشحالم که سلامت هستید وجواب -بوده
خیلی ها در خواب مرگ خودشون رو میبینند .از شدت ترس تا چند روزی شوکه هستند.
حتی خود من یک شب دقیق مرگ خودم رو احساس کردم حتی وقتی گذاشتنم داخل قبر وسنگهای لحب رو میشماردم .
تا اومدن انکرومنکر چهار زانو در قبر نشسته بودم که صدای قران شنیدم .
مادرم بود که داشت قران میخوندش. شاید واقعا مرده بودم که خدا بخاطرمادرم برمگردوند.
باعرض شرمندگی .خانم گلنوش :316:
پدر بزگ پیرشده حافظه خوبی نداره به بزگی خودتون ببخشید.
اسم بهارشادی رو باشما اشتباه گرفتم.
-
بهار شادی جون حالا دور از جونت دور ازجونت اگه راست هم بود خدایی نکرده باید انقد زود خودتو ببازی که در عرض یه ساعت و نیم اشهد بخونی و وصیت کنی.
من فکر می کنم این تمرینات مثبت اندیشی بیشتر واسه مواقع سختیه..خدایی که همیشه مراقبمونه در حالت بیماری هم حواسش بهمون هست.
حالا که این بحث پیش اومد استفاده کنم و بگم اگه میتونید اگه موقعیتشو دارید یه سر به بچه های مریض و خصوصا سرطانی ها بزنید.اگه نه خیلی موسسات مثل محک هستن که کمکهاتونو دریافت می کنن.
یه سوال فنی هم دارم:من تو سایت اهدای عضو خیلی وقت پیش ثبت نام کردم اما کارتم نیومد و ما خونمونو عوض کردیم..اسم کاربریم هم یادم رفته که برم تو سایت ادرسو عوض کنم..چیکار کنم؟:(
.................................................. ....
گاهی پستهای قدیمی رو که میخونم جای خالی بعضیا خیلی احساس میشه..مثه کامران 2007 که خیلی دلم میخواست الانم بود..یا شیدا حاتمی..یا نقاب..ارمان..متین و ...
موفق باشید
-
سلام دوستان عزیز
جای مریم123 هم واقعا در تالار خالیه !!!
مریم جان...من از طرف همه بچه ها بهت میگم هر چا هستی خوشبخت و شاد باشی !!!!!!!!!!!!!
چی شد !؟............................................... .................................................. ..................
خیلی در تالار کم پیدایی...واقعا تالار به تو نیاز داره.....ببین چقدر همه نگران حال تو هستند....مریم123 عزیز برگرد.....
اگر اذیتت کردیم و از دست ما دلخوری برگرررررررررررررررررررررد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قرصای من کجاست؟!