امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی.
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی.
سلام ملیکا جان. عزیزم به نظر من نمی تونی فرهنگ یه ملت رو عوض کنی اما می تونی ذهنت رو از این مسائل ازار دهنده خالی کنی. البته برای اینکه رو این موضوع حساس شدی شاید طول بکشه اما باور کن میشه.دختر دوست پدرم قدش 185 بود و مثل شما پسری رو دوست داشت که قدش کوتاهتر و از نظر هیکلی هم ریزه تر بود.به خاطر همین فکرا اونو رد کرد در حالیکه پسره عاشقانه اونو دوست داشت.بعد از چند سال که سنش بالاتر رفت اخرش با پسری ازدواج کرد که از نظر قد و هیکل که به هم نمیخورند هیچ از نظر اخلاقی هم اونی نیست که میخواد.
ملیکا سلام.
مشکل شما آنقدر ها هم که گمان میکنید بحرانی نیست.شما میتونید یه روز سر تمرین بچه های تیم ملی والیبات یا بسکتبال برین و متوجه میشین که چقدر خانم شبیه به خودتون پیدا میشه.میتونین سبک زندگی اونارو بپرسین.ولی من فکر میکنم چیزی که جلب توجه میکنه شاید قدتون نباشه.شاید باید همرنگ جامعه ای بشین که تو اون زندگی میکنین.موفق باشین.
ملیک اجان
سلام
اگر ممکنه یک عکس ازخودت توی سایت بگذار
عکس خودت باشه
سلام
ملیکا خانم .من مهدی هستم و با خانمم 2 سال ازدواج کردیم قد من 170 و اون 175 است باید یک نکته رو اعتراف کنم به دلیل اختلاف قد و درشتی هیکل همسرم از نظر جنسی رضایت کامل نه من و نه اون داریم. فکر نکن من از نظر جسمی مشکل دارم چه بسا.... ولی توصیه من اینه که با اون ازدواج نکنی. با توجه به هیکلت اون بیشتر از اینکه جذب اخلاقت بشه ممکنه جذب اوون شده باشه (که البته بد نیست)
سلام من بابک هستم 19 سالمه امسال کنکور رياضي دادم خيلي خوب نشد حول و هوش 10000 به خاتر همين انتخاب رشته نکردم گذاشتم براي سال بد اينا رو گفتم که مخاطبت رو بيشتر بشناسي هر چند که 3 ماه از مطرح کردن اين موضوع ميگذره و اميدوارم که مشکله
ازدواجتون حل شده باشه ولي وظيفه دونستم که راهنمايي هايي که به نظرم رسيد رو براتون بفرستم مي پردازم به حرفاي خودتون شما گفته بوديد که آقا سياوش گفته که مشکلي با قد شما نداره من مي خوام بگم که شما آرزويه هر مردي هستيد در واقع فرشته اي هستيد که هر
مردي تو روياهاشم نميتونه ببينه و شما لطفي از سويه خدا به شوهر آيندتون هستيد درباره مردم ايران و تفکرشون بايد بگم که دخترهايي که با شما نمي يان بيرون مي ترسن اگر زيبايي هم دارن در مقابله زيبايي شما به چشم نياد در واقع مثله نوره کور سويي در مقابله خورشيد و
مردمي که شما رو مي بينن و چنين حرفايي مي زنن بايد بگم اگر دخترن ميگن کاش ما جاي اون بوديم و اگر پسرن ميگن کاش اين فرشته مال ما بود و جفتشونم مي دونن که چنين آرزويي محاله و کامشون تلخ مي شه و به اين دليل در سدد ميان که کامه شما هم تلخ کنن و اين
حرفايه زشتو بهتون مي زنن حضرت علي مي فرماين اي مردم کوفه اين تهمتها و اين ناسزا ها که که به من مي بنديد جز اينکه شما رو در درگاه خدا نزول ومرا صعود مي دهد چيزه ديگري ندارد وهر کس در درگاه خدا صعود کنه مورده لطفه خدا قرار مي گيره چه در اين دنيا و
چه در آخرت و به نظره من هيچ وقت با اين مردم ابله دهن به دهن نشو چون يکي دوتا نيستن که بخاي جوابشونو بدي بزار خدا بين شما قضاوت مي کنه در مورد اينکه گفته بوديد لباس اندازتون تو فروشگاها نيست شما مي تونين سفارش بديد شرکتها براتون بزنن چه تو ايران وچه
تو فنلاند و حرفه آخرم اينکه به حرفه مردم توجه نکن و بدون خدايي که خواسته اينجور باشي از ما خيلي بيشتر مي فهمه و چيزايي رو مي بينه که ما نمي بينيم اميدوارم زندگي به کا متون شيرين باشه دوست دارم من و دوسته خودت بدوني حالا هر جايه دنيا که هستي حالا اگر
جوابی بدی من می خونم
سلام . من آيدين هستم از جمهوري آذربايجان البته من تابيت ايران دارام ولي تو باكو زندگي ميكنم . در اينجا هم مثله فنلاند به اين چيزا اهميت نميدن ولي تو ايران خيلييييييييييييييي . به نظر من شما نميتونيد تو ايران با همسرتون زندگي راحتي داشته باشين .البته ازدواج شما نميتونه زياد موفق باشه چون شما خيلي درشترين بيشتر از نظر جنسي ميگم . چون من ايجا 3 يا 4 بار با خانمهاي درشتر از خودم بودم ولي اصلان واسه دو تاييمون خوب نبوده مخصوصا واسه خانمها . تازه اختلاف شما خيلي زياد . بازم اگه با هم ازدواج كردين اميدوارم موفق باشين . اگه ممكنه پيغام بذارين .
سلام من رز هستم شاید برای شما هم جالب باشه که بدونید منو هم درست همین مشکل ملیکا جان رو دارم با این تفاوت که قد من 168 هست و قد دوست پسرم 162 هست با این که این چندان اختلاف نیست اما این با وجود لاغری و کشیدگی منو اختلافشو بیشتر نشون میده طوری که در خیابان وقتی با هم راه میرویم مردم مارو مسخره میکنن و اون روز رو به قول معروف زهر مار میکنن همین مشکل برام شده یه کابوس البته ناگفته نماند که من هم از این اختلاف خیلی رازی نیستم اما چیزای دیگه ای در اون میبینم که اونو شوهر ایده الم میبینم مثلا محبت بی حدش یا احساسات قشنگش همه اینا از مواردی هست که کمتر کسی دیدم اونارو داشته باشه اما همین اختلاف باعث شده که من از اینکه اونو به خانوادم معرفی کنم واهمه داشته باشم به خاطر خودم نیست که میگم بخاطر حرف مردم هست که جرئتشو ندارم ملیکا جون من با این اختلاف کنار اومدم اما مردم نه این مردم هستن که باید فرهنگشونو عوض کنن من تو سیاووش دوست پسرم هیچکدوم هیچ مشکلی نداریم اما مردم این مردم هستن که مشکل دارن
از نظر شما من باید چکار کنم:302::203::203:
خانوم رز
ببینید یک سری مسائل وجود دارند که از همون ابتدا هر چند برای بقیه قابل فهم نباشه اهمیتشون ولی برای شما مهمه. چه دلیلی وجود داره که سلیقتون رو در نظر نگیرید و بعدا سر هر مشکلی که با همسرتون پیدا کردید این قضیه به یادتون بیاد. شما تو سیاوش مشکل می بینید. چون شکی نداشته باشید که اگر براتون مهم نبود این قضیه از رفتار مردم آزرده نمی شدید.شما حق دارید بهترین رو انتخاب کنید. مردم! واقعا گوسفندهایی رو که نامزد شما رو به خاطر قد کوتاهش مورد تحقیر قرار می دن رو اسمش رو می شه گذاشت انسان! البته از گوسفندان عذرمی خوام...
سلام ملیکاخانم
معلومه کجایی ؟اگربرای مشکلت راه حلی پیداکردی منوهم مطلع کن.من الان حدودیکسالی میشه ازخونه بیرون نیومدم!
قدم حدود202سانتیمتره ووزنم حدود90کیلوبخاطرهمین مجبوربه ترک تحصیل شدم چون نه معلمان ونه همشاگردی هام بامن تناسب قدی نداشتند.هیچ کدوم به سرشونم هم نمیرسیدند!!!!:47:
سلام
من نوید هستم و تازه با این تالار گفتگو اشنا شدم و تعجبم رو برانگیخت.یا ایرانی ها خیلی دروغگو و پرابهام هستند یا خیلی فوق العاده هستن!!مگه میشه یه دختر(یا زن) ایرانی با قامت دو متر تو خیابان های تهران راه بره و همه دهنشون باز نمونه؟ پس چرا من یه همچین نمونه هایی رو از نزدیک ندیدم؟!مگه میشه؟این موضوع تو آمریکا واروپا پذیرفته شده است اما می تونه ذهن یه ایرانی رو تا هفته ها به خودش مشغول کنه.!من تو همین دو روزه که این تالار گفتگو رو شناختم چند موردمطلب ارسال شده درمورد زن ها ودختر های درشت اندام ایرانی خوندم که هنوز باورم نمی شه تو ایران زن های با این قد و اندام( اصطلاحا full figure ) باشند؟هنوز احساس می کنم خیلی هاشون دروغ می گن.؟!تازه خیلی از این زن ها با مرد های با اندام پایین تر از متوسط ازدواج کردن؟ من همیشه برام هیجان انگیزبوده که کنار یه دختر درشت اندام راه برم یا یک کم تماشا کنمش چون به نظرم کمیاب و گرانبهاست ولی خیلی کم پیش اومده یه همچین نمونه ای ببینم.یعنی ممکنه؟ من که فکر نمی کنم؟
نظر شما چیه؟
متشکرم
BYE
عزیزم
خوب اگه شرایطشو داری خارج از ایران زندگی کن ،متاسفانه تو ایران اگه یه کم متفاوت باشی انگار مشکل داری در صورتی که من فکر می کنم مشکل از بقیه است که عادت دارند آدم های همسان و یک شکل ببینند (دقت کردی بیشتر دخترا تو ایران شبیه هم هستن به مدد اعمال جراحی مشابه)
سلام دوست عزيز
بيبينيد دوست عزيز قد يك مسله ارثي است درست كه شرايط محيطي هم روي اون تاثير ميذاره ولي نه به اندازه ژنها اين كه زجره تون ميده اشتباه است چون عرض كردم ارثي خيلي دست شما نبوده
پس زجر كشيدن بابت اين اشتباه است .
چرا فكر ميكني با ازدواج با مرد كوتاه تر خودت از نظر مسايل زناشويي با مشكل مواجه ميشه اين باور صحيحي نيست هيكل بي تاثير نيست ولي عاملي منفي نخواهد بود.
بعد اگر اينقدر از اين بابت ناراحت هستي پس نگذار دخترت هم مثل خودت بشه اون هم با ازدواج با مرد متوسط القامه ميتوني يه اصلاح نژادي كني چون معولا قد فرزند متوسط قد مادر و پدر است
فرزند شما هم اگر پسر باشد با توجه به قد مادرش مشكلي به لحاظ كوتاهي نخواهد داشت اين از اين بابت .اما مهمتر از ان قد ان پسر نيست شما در زندگي با عشق و انديشه و رفتار و خصوصيات
او زندگي خواهي كرد قد هيكل كه براي شما حل ميشود بعد از مدتي اما اين مرد چه نگرشي دارد ؟ ايا مطلوب شما است ؟ ايا عشق در بين شما معنا دارد به اينها بپردازيد دوست عزيز خوشبختي شما
در گرو اين سانتها و طول ها نيست اتفاقا توجه زياد به اين مسله شما را از خوشبختي انتخاب صحييح دور ميكند !
به درونت مراجعه كن و ببين چقدر چيزي به نام علاقه در شما ها وجود دارد .
اين كه نتونستيد با هم در خيابتن راه بريد به قدتان ربطي ندارد شما داري به ان مسله ربطه اش ميدهي چون اين فكر همه ذهنت را اشغال كرده .
پس نگاهت را عوض كن دوست عزيز.
موفق باشيد
این آقا که اظهار تعجب میکنه انگار تو ایران زندگی نمی کنه
من پسر194 cm مهندس مملکت تو این مملکت خیلی مواقع احساس می کنم مورد تمسخر دوست و آشنا و همکار قرار میگیرم دیگه از غریبه ها هیچی ولشونرکن :227:
ولی خیلی هاشون رو هم احساس میکنم حسودیشون میشه
البته الان کمی لاغر تر شدم 75 کیلو :D ولی در کل خدا روشکرکه قد کوتاه نشدم :D
کمی هم احساساتی شدم اگه سیاوشخان نبود شاید می اومدم می دیدمت :73::73: شاید که :228::104::104:
ولی هر جا هستی علی یارو یاورت باشه به نظرمن که دختر خوب و با حیایی بودی :16:
Aghaye fred bayad ye sari be orduye estedad yabi basketbal dokhtaran bezaneh ta bebine too iran az in dokhtara hast ya na?
اگه شما نگران این جور چیزا هستید من چی بگم
قد : 192
وزن 120
وقتی راه میرم اتاق میلرزه
واسه من لباس کمتر از xxxxl تنم نمیشه
اما افتخار میکنم
به خودم
قدرتم
رشدم
و نهایتا اینکه قدرتتم باعث امنیتم میشه
خانم ملیکا سلام.این مشکل نیست، این رحمتیه از جانب خدا.خوشحال باش.خدا کریمه.
چه عیبی داره ؟.همیشه که نباید هم سایز باشن.بهرحال زندگی و هزار تا پیچو خم.
از آنچه که هستی خوشحال باش که آن هدیه خدا به شماست و از آنچه میشوی (انشاالله خوب)خوشحال باش که هدیه شما به خداوند است.
بدلیل استفاده از الفاظ تمسخر امیز این ارسال توسط keyvan حذف گردید.
و به این کاربر(melika63_63) اخطار داده شد.