امیدواریم تصمیمتون درست باشه و هیچ وقت پشیمون نشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدواریم تصمیمتون درست باشه و هیچ وقت پشیمون نشید.
خوشحالم که با دید وسیع و به دور از نظرات شخصی افراد و صرفا" بنا بر دید خودتون و البته با در نظر گرفتن گفته های دوستان تصمیم گرفتید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam_1234536
اگر کمکی از دست ما بر میاد در خدمت هستیم.
با تشکر:72:
ممنون از نگرانیتون. خوشحالم که هنوز ، هستند کسانی که دلسوزند و سعی دارند کمک کنند.
سعی کردم بهترین تصمیم رو بگیرم و همه جوانب رو در نظر بگیرم.
دوستان از دو بُعد نظر داده بودن بُعد اول بُعد اجتماعی بود
از این بُعد کسایی که نظرشون منفی بود به چند دلیل زیر بود:
1-ممکنه دروغ گفته باشه و فقط آخر هفته ها نباشه یا اینکه به مرور بیشتر بشه تا اونجا که به اعتیاد بکشه
2-ممکنه در ادامه مصرف الکل به سیگار و .... روی بیاره
3-کسی که الکل مصرف میکنه تعادل روحی روانی نداره و هر کار ناشایستی ازش بر میاد زود عصبانی میشه و حتی ممکنه دست به کتک هم بزنه
4-کسی که الکل مصرف میکنه آدم خوبی نمیتونه باشه و قابل اعتماد نیست
کسایی که این مطالب رو گفتن، مشخص نکردن که بر چه اساس این حرف رو میزنن ؟ از روی مطالعه ؟از روی نظرات ذهنی خودشون؟ یا از روی فیلم ها؟یا تو اطرافشون دیدن؟؟؟؟؟
اما خب من میگم همه مثل هم نیستن چون درمورد ایشون هیچ کدوم از موارد فوق صحت نداره !
چون ما مدتهاست باهم همکاریم و اگر غیر از آخر هفته ها وسط هفته هم مصرف میکرد یا سیگار میکشید یا تعادل روحیش بهم میخورد عصبانی میشد کنترلش رو از دست میداد من قطعا متوجه میشدم .
و طی صحبت هایی که کردیم متوجه شدم چندین ساله که داره مصرف میکنه . بنابراین اگر قرار بود معتاد بشه یا دز مصرفش بالا بره یا سیگاری بشه تا الان شده بود. ببینید یه فرد بخش اعظم وقتش رو تو محیط کار میگذرونه اگر قرار بود لاابالی و عصبی و معتاد باشه یه همکار باید خیلی خنگ باشه که متوجه نشه!
اینم بگم من تو خوب بودن ایشون شکی ندارم من به جرأت میتونم بگم یکی از خوبترین هاییه که میشناسم نه دروغ نه غیبت نه بداخلاقی نه چشم چرونی .... در عوض تو کمک کردن، کار کردن ،مطالعه و تمام کارهای خوب پیش قدمه.
بُعد دیگه بُد اعتقادیه . من بر اساس عقایدم نمیتونم الکل رو تو زندگیم بپذیرم و به این کار ندارم که از لحاظ پزشکی یا اجتماعی مصرف الکل چه عواقبی داره که این آقا قول داده که بزاره کنار .
حالا بحثی که مطرحه اینه که اگه سر قولش نمونه چی؟ اونوقت زندگیم خراب میشه! پس باید دید که میتونه سر قولش بمونه یا نه؟
بعضیا میگن ضمانتی وجود نداره که بزاره کنار
بعضیا گفتن اصلا نمیتونه بذاره کنار وباید بیخیالش شم
بعضیام گفتن کسی نمیتونه بگه میتونه بزاره کنار یا نه!
اونایی هم که خودشون یا اطرافیاشون تجربه داشتن گفتن از ترک سیگار راحت تره و اگر شخص بخاد میتونه بزاره کنار. خب منم تا حالا از این شخص بدقولی ندیدم بی ارادگی ندیدم و فکر میکنم که سر قولش بمونه
به همین دلیل با توکل بر خدا میخام بیشتر بشناسمش محک بزنمش ببینم چند مرده حلاجه حالا اگر کسی فکر میکنه اشتباه میکنم بهم بگه کجاش اشتباهه چرا اشتباهه فقط خواهشا با دلیل و منطق صحبت کنید نه اینکه صرفا سعی کنید نظرتون رو القا کنید . من مشتاق شنیدن نصیحت های دوستانه و دلسوزانه دوستان خوبم هستم حتی اگر تلخ باشه اما واقعی باشه بهش عمل میکنم . مرسی
لیلا جان شما خیلی با قاطعیت میگید که پیشنهادش رو رد کنم . اما هیچ جا دلیلی براش ذکر نکردین . خوشحال میشم که دلیلتون رو بدونم و راجع بهش فکر کنم مرسی:-)
خواهرم سلام،نقل قول:
بله همونطور که قبلا اشاره کرده بودم کسی که الکل مصرف میکنه وقتی که میگن تعادل روحیش بهم میخوره این نیست که دست بزن پیدا کنه یا تهدید کنه یا چیزی شبیه به اینکه مثلا به یک معتاد مواد نرسه پرخاشگر بشه، نه اصلا.اتفاقا بسیار آرام و بی حال میشه برای مثلا 2-3 ساعت.
معمولا افراد که مجرد هستن بخاطر اینکه وقتشون آزاد تره استفاده می کنند.ایشونم از همین روز اول بهتون صادقانه گفتن که واقعا تحسین برانگیزه.میتونستن اصلا نگن یا اگر می پرسیدید می تونستن بگن بله 2-3 باری خوردم ولی توی جشن و میلی ندارم در مجموع.
من اصلا منظورم این نیست که شما از نظرتون برگردید.نه اصلا به هر حال شما هم نظر خودتونو دارین و دوست ندارین توی زندگیتون باشه.ایشونم متعهد شده که مصرف نمی کنه.
ببینید ایشون با این نوع مصرف چجوری بگم مثل خوردن چیزیه که اگرم نخوره اتفاقی نمیفته..نه عصبی میشن نه چیزی.
ایشون اگر همه روزها مصرف کنن صبح ها سر کار باید خیلی بی حال و خواب آلود باشن.و به مرور افسرده و دل مرده به کار ولی اینجوری نیستن پس مسئله خاصی نیست.
و در مورد سایر دوستان خواهر عزیزم من مطمئنم همین افرادی که در این تاپیک به شما پیشنهاد رد دادند و به مصرف کنندگانش اینجور برگشتند جواب صریح و محکمی هم برای گفته خودشون نخواهند داشت.
در پناه حق باشید.:72:
نقل قول:
من از روی تجربم این حرفهارو زدم.
از 24 سالگی با اینجور آدما بودم .همه رفتارهاشون .افکارشون رو میدونم.
من از رو احساساتم حرفی نزدم.
چون هیچ نثبتی باشما ندارم.که ناراحت بشم یا خوشحال.
:72::72:موفق باشید:72::72:
Gamexland
سلام
من اصلا قصدم این نیست که بحث این تاپیک رو منحرف کنم ،خواستم برای شما پیام خصوصی بفرستم دیدم نمیشه
درمورد اینکه صحبتی از من هم نقل قول کردید،
من نگفتم کار ایشون زشته!!!!من ممکن هست ،از نظر من قبیح یا نه اصلا بدون مشکل باشه......من اعتقاد شخصی خودم رو تو نظر دادن دخیل نمی کنم .من اعتقاد ایشون رو در نظر گرفتم.
من فقط از طرف مریم صحبت کردم !اگر دقت کرده باشید ایشون تو صحبتشون گفتن ،میخوام کاری کنم که متوجه زشتی کارش بشه..
منم با توجه به حرف ایشون گفتم شما نمی تونید کاری کنید که اون متوجه زشتیه کارش بشه.
مریم جون امید وارم خوشبخت باشی :72: و تصمیم خوبی گرفته باشی.:46::310:
خیلی هم خوبه که شما همکار هستید و به راحتی می تونی روابط اجتماعی و برخودهاش رو زیر نظر بگیری و شناخت بهتری ازش کسب کنی
سلام مریم خانم،
با توجه به اینکه شما تصمیم خود را گرفتید و ظاهراً در این مورد دیگر از تالار کمکی نمی خواهید، این تاپیک رو به نتیجه رسیده اعلام می کنیم.
این تاپیک متاسفانه چند بار به بحث و چالش کشید و مدیران مجبور به تذکرهای مکرر و حذف و ویرایش پست ها شدند.
از دوستان تقاضا می کنیم که قبل از اقدام به ارسال پست در تاپیک ها حتماً این دو تاپیک رو مطالعه کنند:
قوانین تالار
آفت های احتمالی مشاوره.
موفق باشید.