RE: چند سال عشق بچگانه و بی نتیجه
اولا خودت میگی عشق بچگانه ...
دوما مثل بچه ی آدمیزاد به مادرت بگو زنگ بزنه منطلشون و خاستگاری کنه و رسمی منتظر جواب باشید ..البته قبل از بررسی تمام جوانب که آیا واقعا این دختر معیارهای شما را دارند یا صرف یک علاقه است. ضمناً گاهی آدم دختر ها وپسرهای فامیل را دوست دارد چون هم خون هستند و خودش این موضوع رو نمیفهمه . دقت کن ببین این دوست داشتن در حد ازدواجه یا دوست داشتنت مثل دوست داشتن خواهرته
سلام به نظر من بهش خوب گفتی ببین این دختره کله اش بوی قرمه سبزی میده
تو هرچقدر خودتو کوچیک کنی اون نخواهد فهمید اما ی چیزیم هستا..
بعضیا بعضیا رو خیلی دوست دارن اما توو رفتاراشون دچار اشتباها..
به نظر من اینو بهش بفهمون
که انگار یه دختری به تو ابراز علاقه کرده(که حس حسادتش رو برانگیخته کنی)
بهش بگو این دختر انقدر دختر خوبیه که دارم یواش یواش بهش فکر میکنم
بگو "من که نشستم به پای تو و نفهمیدی حالا من میخوام یکی دیگه رو بفهمم،تو که منو واس ازدواج نمیخوای"
اینو بگو دیگه ازت هیچ خبری نشه
حتی اگه بهت اس داد یا هرچی بازم ج نده
اگه بعد از جند ماه پشیمون شد -ازش دوباره بپرس که تورو واسه ازدواج میخواد یا نه
اگه گفت نمیدونم یا نه،دیگه کلااااااااااااااااااااااا اااااااااااا بیخیالش چون به درد نمیخوره
حالا توو یه بحث کوچیک نمیتونم همه ی منظورمو بگم امیدوارم منظورمو گرفته باشی
از آنجا که اعلام شد همدردی در زمینه روابط دختر و پسر و کیفت و روند به کجا کشیده شدنها و ... راهنمایی نمی دهد ، و همچنین مخالف پستهای اعلام خبر از وضعیت رابطه و درد دل کردن در این زمینه هست ، و متأسفانه مراجع این تاپیک علیرغم توضیح و تذکر باز هم در وادی ارتباط نه اقدام رسمی قدم بر می دارند و صریح اعلام کرده است که ازدواج را برای 5 سال آینده در برنامه دارد و اکنون نیز پی گیر رابطه و اصلاحات فی ما بین در رابطه هستند که گزارش آنها را در این تاپیک می دهند و به توصیه اعضاء در خصوص قطع رابطه یا اقدام رسمی هیچ توجهی ندارند .
این تاپیک قفل می شود ، چون همخوانی با اهداف و روند اکید تالار همدردی ندارد .
myheavenstar گرامی لطفاًاز ایجاد تاپیک دیگری با این روند خود داری کنید ، در صورت عدم رعایت اخطار و در صورت تکرار بعد از اخطار مسدود شدن حساب کاربری اعمال خواهد شد .
.