ازش بخوایم وقتی خونه مادرشیم توجهات بیش اندازه به ما بکنه درخواست بی جائیه.این خودش ممکنه باعث به وجود اومدن حساسیت مادر شوهر بشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
ازش بخوایم وقتی خونه مادرشیم توجهات بیش اندازه به ما بکنه درخواست بی جائیه.این خودش ممکنه باعث به وجود اومدن حساسیت مادر شوهر بشه.
سلام دوست عزیز شرمندها.مطالبتون که عالیه فقط اگر میشه تایپک هاتو بارنگی بنویس که چشم رو اذیت نکنه .الان داشتم تایپت رو میخوندم رنگ نارنجی یا رنگهای تند چشم رو خسته میکنه.استفاده از این رنگها نشان میده خانمی احساسی هستی امید وارم ازم ناراحت نشده باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط رایحه عشق
سلام به دوستان عزیز:72::72::72:
شما ها خانمها وآقایون که میدونید این تایپ های که زدید معمولا در همه خانوادها مخصوصا تازه ازدواج کردهابیشتر وجود داره.یکی از دوستان بیاد زحمت بکشه این تایپ های دوستان رو جمع کنه تو یک تایپ مراجعه کننده بهتر مطالب رو خوانده وبهرهمند شده.و هر کسی هم دوست داشت پیرینت میگیره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چشمک
دوست عزیز ولی به نظر من درخواستش خیلی هم بیجا بود چرا.
1 زندگی مشترک هست پول من وپول تو نداره .پس اگر ایجوره مرد نباید برای زن لباس وچیزهای دیگه بخره بگه با پول خودت بخر .این کار بنظر شما درسته.
حالا خانم اومده تو یک قسط عقب افتاده به شوهر کمک کرده باید بیاد ازش بخواد.پش به چی میگن زندگی مشترک.؟؟؟؟؟ تا اسم پول یا طلب میاد مشترک تعطیل .حساب حساب کا کا برادر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
واقعا جواب تون عالی بود منم با شما آقا داود موافقم .خدایش این تایپت رو باید طلا گرفت تو سردر خانه ها نصب کردش.
آقای فلاح اتفاقا خودمم متوجه شدم دارم رعایت می کنم.ممنون از یادآوریتون.:72:
بچه ها به نظرتون این درخواست بی جائیه که از همسرم بخوام قبل از اینکه بچه دار شیم باید بریم خونه مستقل؟
در حال حاضر ما دیوار به دیوار مادر شوهرم زندگی می کنیم (خونه واسه اوناست)
با اینکه کاملا جدا زندگی می کنم ولی حاضر نیستم تو این خونه بچه دار شم چون واقعا از دخالتهاشون ضربه خوردم
عزیزم!!!حق داری اما واقعا فکر میکنی با دور شدن از اونها میتونی مانع دخالتاشون بشی....نقل قول:
فکر نمیکنی این قضیه دخالت خوانواده ها حالا چه خانواده خانم چه آقا ریشه ای فرا تر از نزدیکی محل سکونت ورفت و آمد زیاد و.... داره؟؟؟؟؟
منم می دونم یه جورائی دارم از حل مشکل فرار می کنم ولی حل مشکلم نیاز به این داره که طرز فکر خانواده شوهرم عوض بشه و طبق چیزی که از همدردی یاد گرفتم ما نباید در تلاش باشیم بزرگترها رو عوض کنیم.اما همین دور شدن شاید باعث بشه کمی حد و حدودشونو رعایت کنن.شما اینطور فکر نمی کنید؟
کسی که قصد دخالت داشته باشه به نزدیک بودن و دور بودن ربطی نداره .
شما با توجه به رفتارهای خودت حدوحدودشون رو می تونی مشخص کنی . اگر نقل مکا کنی و دخالتهاشون بیشتر بشه چی؟ چون اون موقع بچه دلیل میشه برای زود به زود اومدنشون و دخالت هاشون . به نظرم بهتره که روی خودت یکمی بیشتر کار کنی عزیزم.
به روز رسانی
بچه ها نظراتونو بگید ببینم می تونم جمع بندی کنم؟
سلام عزیزم راستش من فک میکنم اگه خیلی دوستانه و توی یه شرایط خوب بازگو کنی و حتی یک کلمه از مادر شوهرت وخانوادش نگی و حتی اشاره کوچیکی به اختلافاتت نکنی مشکلی پیش نمیاد (البته اگه شرایطشون دارید)دلایل دیگه ای رو بهونه کن مثه کوچیکیه خونه و پرسروصدا بودن و..نقل قول:
چون راستش برات نگرانم که دوران حاملگیت که حساستر هم هستی اذیت شی خدای نکرده :46:
حالا نوبت منه پرتوقعه:316:
1- درخواست اینکه کارتای اعتباری شوهرتون که همه حقوق و.. توشه رو بده به شما واسه همیشه وشما مدیریت کنید:163:
2-فقط به شما محبت کنه :310:و بقیه رو اصلا نبینه:311:
3-تمام رازهایی که از زندگی بقیه میدونه رو به شما بگه:227:
واین جمله رو برای توجیه کارتون بهش بگید بین زن وشوهر هیچی رازی نباید باشه راز من رازتوهم هست پس راز تو مال من هم هست :311:
طفلک شوهرم خدا به صبرش بیفزاید انشاالله:311:(خوب چیکار کنم که فضولم ؟!!:311:)
ایا این در خواست من بی جاست؟لطفا کمکم کنین میخوام بدونم اگه بی جاست خودمو اصلاح کنم اگر هم که بجاست یه فکری به حالش کنم
من و همسرم تو خونه مادر شوهرم تو یکی از اتاقاش زندگی می کنیم.من دوست دارم خودم اتاقمو مرتب کنم هر وقت که دوست داشتم. خودم وسیله هامو اونطور که میخوام سر جاش بذارم.
ولی ایشون نمیذاره و هر روز بی اجازه وارد اتاق من میشه و اونجا رو مرتب میکنه.
من این رفتارو دوست ندارم شاید یه وسیله خصوصی داشته باشیم اصلا دوست دارم خودم ،
اتاق خودمو هر وقت که حوصله داشتم جمع کنم آخه همیشه فکر میکنم اون اتاق مثل یه خونست
واسم و دوست دارم خودم با عشق واسه همسرم مرتبش کنم.
با رفتار جراتمندانه هم گفتم لطفا شما مرتب نکنین خودم دوست دارم اتاقمو مرتب کنم ولی فایده نداره.
همسرم هم ناراحت میشه از اینکه من همچین در خواستی دارم حالا شما بگید آیا من اشتباه میکنم آیا این توقعم بی جاست؟
سلام
گلنوش جان اگه اون اتاق محل زندگیه دائمیه شماست و شما با همسرت دارید باهم توی اون اتاق زندگی می کنید به نظرم درخواست بی جایی نیست که بخواهی خونه ات رو همانطور که دوست داری مرتب کنی.
فقط شاید نوع و لحن در خواستت از همسرت مناسب نیست که ناراحت میشه.
به قول انی جون سر دوربین رو به سمت خودت برگردون !!!!!و ببین شاید طرز رفتارت با مادر شوهرت طوریه که خودت اجازه می دی ایشون بدون اجازه وارد اتاقتون بشن و توی چیدمان وسایلت دخالت کنند!!
بله اون اتاق محل زندگی من و شوهرمه و تخت خواب و لباسا و همه وسایلمون اونجاست.
مطمئنم مشکل از من نیست چون چند بار از شون خواهش کردم اجازه بدن خودم اتاق خودمون رو جمع کنم ولی کو گوش شنوا تا میرم بیرون یا یه جای دیگه از خونه میبینم رفته تو اتاق و داره جمع میکنه حالا جالب اینجاست کل خونه به هم ریختست و منتظر میمونه تا ماهی یه بار یه خانم بیاد تمیز کنه ولی هر روز تو اتاق منه.....
سلام گلنوش جان،به نظر من درخواست شما نا به جا نیست و ایشون باید خودش این اجازه رو به خودش نده که وارد اتاق شما شه و اونجا رو مرتب کنه..چون اونجا مثل منزل شما هستش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
ولی
به این دلایل که:
1. اینجا در اصل منزل مادر شوهر شماست و فقط یک اتاقش رو به شما داده (میشه درک کرد که هنوز اون اتاق رو قسمتی از خونش می دونه و بی اجازه وارد میشه ومرتب می کنه)
2.ایشون به دلیل کنجکاوی....این کار رو انجام می ده یعنی با قصد خاصی ...(با توجه به اینکه می گی کل خونه نا مرتب هست ولی هرروز اونجا رو مرتب می کنه )
3.در واقع نه ولی ظاهر ا داره به شما لطف می کنه واتاقتون رومرتب می کنه ...
4.شما هم جرات مندانه این مساله رو مطرح کردی که دوست داری خودت اتاق رومرتب کنی ولی توجه ای نمی کنه
5.اسکان شما تو منزل اونها تا جایی که من می دونم موقتی هستش
به نظرم سعی کن دیگه رو این خواسته ات پافشاری نکنی و در واقع با این رفتارش کنار بیای..
می دونم خیلی سخته ولی خوب نهایتش هر کاری هم کنی یا ایشون تغییر رویه نمی ده ..
یا می گه من دارم به تو لطف می کنم و عوض تشکرت هست
و بین شما و همسرت هم اختلاف می افته...
به نظر من در این شرایط سعی کن کلامی در این مورد حرفی نزنی و این مدت رو تحمل کنی!
البته در زمانیکه روابطت با همسرت خوب بود بهش بگو از اینکه مادر لطف می کنه و اتاق رو مرتب می کنه ازش ممنونم ولی از اینکه حریم خصوصی نداریم و نمی تونم با خیال راحت اونجا زندگی کنم نگرانم و دوست دارم احساس امنیت داشته باشم ولی این جوری اون حس امنیت و حریم خصوصی داشتن از من گرفته می شه !
شاید همسرت با مادرش صحبت کنه...
گلنوش جان به نظر من قبل از اینکه مادر همسرت بیاد اتاق شما رو مرتب کنه خودت اتاقتون رو هر روز که از خواب پا میشی مرتب کن تا همیشه مرتب باشه و بهانه ای نباشه برای دیگران. ضمن اینکه با زبون بازی مادر همسرت رو نرم کن. مثلا بگو بمیرم براتون همه جا رو تمیز می کنید. من خیلی شرمنده میشم که اتاق ما رو هم شما مرتب کنید. شما که شرمندگی منو نمی خواهید؟
(البته این پست ربطی به درخواست به جا و بی جا نداشت فقط راه حلی که به نظرم رسید گفتم)
یک در خواست بی جا به نظر من اینه که بپرسی دست پخت من بهتره یا مامانت و توقع داشته باشیم بگه تو
به نظر من هیچ وقت این سوال رو مطرح نکنیم، چون در اکثر مواقع دست پخت مادر شوهر ها بهتره که با این سوال فقط خودمونو سبک می کنیم
اگر هم که دست پخت شما از مادر شوهرتون بهتره مطمئنا همسری خودش این و می دونه و دلش نمی خواد مادرشو با اون سن و سال جلوی همسرش پایین بیاره . حتی گاهی اوقات توی جمعی که با دوستان با فامیل های خودتون هستید از دست پخت مادر شوهرتون تعریف کنید تا همسرتون متوجه بشه که شما چقدر عادل هستید و با مادر شوهرتون دوستانه هستید ، با این کار خودتونو بالا ببرید:227:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
نازنین جان اگه به مالکیت خونه باشه که 3 دنگش مال شوهرمه .
دلجو دلتنگ عزیز ازت ممنونم ولی این کار یه جورایی پاک کردن صورت مسئله است شاید نخوام اون ساعت تمیز کنم شاید بخوام فردا.........مگه میشه از ترس مردم این کارو بکنم؟
گلنوش جان! به نظرم خواسته شما به جاست. اما اینجا دم در خونه مردم بده :311: اگه می خوای در موردش حرف بزنیم یه تاپیک جدید باز کن تا بشه راحت تر صحبت کرد و نظر داد. منم یه سری راهکار به نظرم می رسه که برات خواهم نوشت.
موفق باشی :72:
:72::72:سلام خدمت همه دوستان
من خیلی کوچیکتر از ازین هستم که بخوام به کسی تذکر بدم ..اونم به افراد با تجربه و مفیدی در سایت مثل دلجو و گلنوش عزیز
با عرض شرمندگی من فکر میکنم تاپیک کمی از حالت درخواستهای بیجا از همرسمون درومده و وارد مشکل گلنوش عزیز شده
فکر نمیکنید اگر یه تاپیک جدا بزنید و مشکل رو اونجا مطرح کنید بهتر باشه؟
:72:
خواستن اینکه شوهرتون در مرد هیییییییییییییییییییچ جنس مخالفی صحبت نکنه یا نظر نده واصلا وابدا تعریف نکنه حتی محارمش!!1 در حالی که از صب ما خانما در مورد آقای فرشنده سوپری دوست شوهرمون وهزار مرد دیگه صحبت میکنیم نظر میدیم واگه کسی شاکی بشه بهمون برمیخوره ومیگیم ماکه قصدی نداریم !!!!!!!!!!!
اگه ما خانما قصدی نداریم که واقعا هم نداریم پس این شوهرای طفلکمون که....
در خواست اينكه اون جوابگوي رفتار اشتباه خونواده ش باشه و اون رو بخاطر بقيه مجازات بكنيم.همسر ما فقط مسئول رفتار و كارهاي خودشه نه هيچ كس ديگه.پس لطفا اگر ناراحتيم اونو بين خونواده ش و خودمون قرار نديم.
آیا درخواست اینکه وقتی هنوز خونه خودمون نرفتیم کمتر بیاد خونه پدریمون توقع نداشته باشه هر وقت اراده کرد موقعیت خونواده جور باشه و با کمال میل پذیرفته شه درخواست غیر معقولیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط fm.mohajer
بستگی به شوهرت داره میتونی توی یه موقعیت آروم بهش خییییییییلی محترمانه تذکر بدی ولی بدونی که بهش برنمیخوره چون شاید خدای نکرده نسبت به دیدنت اومدن سرد بشه من هنوز عقد نکرده بودیم قرارگذاشتیم پنجشنبه جمعه خونه ی ما سه شنبه ها خونه ی اونا هرچند که بعد شد هرروز هروز:311:
قراردادچیز خوبیه محترمانه هدفمند:305:
جایی دیگه ( فروم دیگه ) بحث بود ! بابت یه بنده خدایی که می خواست نامزد کنه !
نقل قول:
لنگر ننداز خانه مردم ، هرچی مرتب تر و کمتر باشه بهتره ! مثل می گم جمعه شب ها ، در حد چند ساعت ، یا ماهی یکبار منزلشون بخواب ! بعضی ها ... ندارن و صبح تا شب خانه خانم یا خانه شوهرشون هستید !
:305:درخواست اینکه کمتر به دیدن خونوادش بره.
درخواست اینکه توروی مادرش وایسته
درخواست اینکه چون شما به یک فیلم یا یک مکان خاص یا یک شی خاص یا یک غذای خاصی و یا ........دوست دارید و به شدت علاقمندید اون هم همونقدر علاقه نشون بده
اینکه اگر شما میخواهیدسر شب بخوابید اونهم باید سریعا بخوابه
اینکه اگربه نظر شما یک مهارت و یا یک هنر جالبه اون حتما اونو باید یاد بگیر ه و کلاسهاشو بره و برعکس اگر چیزی رو دوست ندارید اونهم باید مثل شما دوست نداشته باشه .
مثلا مامانم میگو و خورشت کرفس و خورشت بامیه و یکسری چیزهارو اصلا دوست نداره و طفلکی بابام هیچوقت اینهارو تجربه نکرده.خود من هم بعد ازدواج تازه فهمیدم میگو و بامیه و ...چه مزه ایه
یکی از درخواست های نا به جایی که من از همسرم داشتم این بود که با وجود این که میدونستم فقط جمعه ها میتونه بره فوتبال هر جمعه به یه نحوی سعی میکردم نذارم بره ! در صورتی که ما روزای فرد و جمعه ها همدیگه رو میبینیم ولی من توقع داشتم جمعه ها هم کامل با من باشه .. وقتی پیش هم بودیم دائم میگفتم نمیشه نری؟ این هفته رو نمیشه به خاطر من نری؟ حالا یه جمعه نری مگه چی میشه ؟ و کلی بد اخلاقی و جر و بحث میکردم .. یه جمعه که باز من گیر دادم نرو فقط برگشت گفت هر جمعه باید این حرفارو بزنی ؟!!
درخواست انجام ندادن کاری که میدونیم محدود به یه زمان خاصی هست و همسرمون مقید به انجامشه بیجاست.
دوستان خوبم من هفته ای سه بار می رم باشگاه.همسرم با باشگاه رفتن مشکل نداره ولی مخالف حضورم در مسابقات استانی هستش.اینکه من ازش می خوام این اجازه رو بده درخواست و توقع بی جائیه؟؟؟
درخواست بیجایی که من از همسرم دارم اینه که با اینکه همسرم از صبح تا ظهر تو اداره است و بعد از ظهرها هم تا ساعت 6 سر یه کار آزاده ( البته خودم هم 2 شیفته کار میکنم) هر روز که عادت داره هر روز عصرها بعد کار یه سر به مامانش بزنه ازش انتظار دارم بیشتر از یه ساعت طول نکشه و ساعت 7 نهایت 7.5 (اگه خرید داشت) :300: خونه باشه در حالی که فقط نیم ساعتشو تو رفت و آمد به خونه مامانش صرف میکنه. البته صبح ها هم یه سر کوچیک میزنه چون اداره اش خیلی نزدیک به خونه مامانشه. به نظرتون توقع بیجاییه؟
از همسرم توقع داشته باشم بين من و خانواده اش يكي رو انتخاب كنه!
از همسرم توقع داشته باشم وقتي خيلي خسته و له است برداريم بريم خونه بابامينا!
:163:
سلام عزیزم ، باید ببینی دلیل همسرت برای موافقت نکردنش چی هست. شاید دلیل خاصی برای خودش داره که اذیتش میکنه ، یا نگران خودت هست.نقل قول:
همسرم ازم میخواد که چاق بشم !!!! اخه من چطوری چاق بشم.. میگه دارو بخور هورمونیه زود چاق میشی ولی من میگم ضرر داره... واقعا تقاضاش منطقیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من قدم 178 و وزنم 69 کیلو اونم منو اول اینطوری دیده ( البته نامزدم کلا لجبازه و بهانه گیر )
من هر روز سال روزی 10ساعت کار می کنم و سالانه 15 میلیون درامد دارم.همه درامدمون مشترکه...مثل اون و پا به پاش واسه زندگیمون زحمت می کشم...
ایا درخواست نابجاییه اگه بخوام یه النگوی 3میلیونی ور دارم؟
بستگی به شرایط زندگیتون داره گلم .اگر توانش رو دارید ، نه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته من
اما اگر چیزهای دیگه ای در اولویت هستند که اول باید به اون ها بپردازید ، بله
خواستتون منطقیه چون پول خودتونه و اولویت با شماست که چطوری خرج بشه . وظیفه مرد تامین خانوادشه و زن اگر کار کنه وظیفه ای در قبال تامین مخارج زندگی نداره . درخواست شما منطقیه دوست خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته من
این که توی یک خانواده پول به چه صورتی و توسط چه کسی خرج بشه به توافق طرفین ربط داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.milad
ایشون از وقتی که باید توی خونه صرف زندگی شون میشده دارن کار می کنن و اگر قرار باشه پول رو کامل خودشون ور دارن، شوهرشون هم می تونه مانع کار کردشون بشه. :324:
این که نصف سیستم سنتی باشه و نصفش مدرن خیلی مسخرس :311:
از همه جواباتون مرسی...حق با همه ست.ما زنا توی این سیستم نیمه سنتی و نیمه مدرن گیر کردیم...راسته که من کار بیرون میکنم ولی واقعا از کار خونه گاهی می زنم...نمی رسم غذا بپزم و خونه رو تمیز کنم و اون بیچاره هم می سازه و غر نزده هیچ وقت...اون سازش می کنه پس منم باید سازش کنم...نمی تونم کار نکنم.هر چند گاهی فکر میکنم اگر بشینم درس بخونم همه ش بهتره ولی خوب اخرش که هدف درس هم کاره...
لازمه میانه روباشم...حالا که توافق کردیم بهتره من هم با شرایط بسازم.البته اون هم هیچ وقت نه نگفته به خواسته هام.حالا پول زیاد نداریم چون دانشجوییم هر دومون و ترمی 4 میلیون پول تحصیلمون میشه...