پاییزان از نظر من یک خانم سرزنده و شاداب هست و حضورش در تالار باعث سرزندگی است
ممنونم ازت پاییزان جان به خاطر انرژی و شادی که در پست هات هست.:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
پاییزان از نظر من یک خانم سرزنده و شاداب هست و حضورش در تالار باعث سرزندگی است
ممنونم ازت پاییزان جان به خاطر انرژی و شادی که در پست هات هست.:72:
پاییزان عزیز خانوم گل و خوبی هستن گاهی به نکاتی اشاره میکنن که جالب و ریز است
از روحیه لطیف و خلاقش خوشم میاد و ازش ممنونم:72:
خانم پاییزان روحیه لطیف وطنزپردازوشوخ طبعی داره که باعث محبوبیتشه.:72::43:
خانم پاییزان کم پست میدن اما اغلب این پستها حاوی نکان ریز اما شایان توجهی هست.براشون آرزوی موفقیت میکنم
خانم پاییزان عضو فعال مهربان دلسو ز است در تالار روحیه لطیف طنز پرداز دارد پستها در تالار خیلی کم است تاپیک در تالار خیلی اموزنده است با اعضا خوب تالار مهربان صمیمی است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
سلام وجود این عضو خانم انی در تالار چه اثری داشته
خانم انی عضو فعا ل دلسو ز مهربان با تجربه تاپیک خیلی عا لی در تالار ایجاد می کند مطا لب خیلی پر محتوا و خیلی مفید است مشاوره در تالار خیلی عا لی است خیلی به مراجعان در تالار کمک می کند به مراجعان تالار راهنمایی و مشاوره عا لی می دهد با اعضا تالار خوب مهربان منطقی صمیمی است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
مرسی محمد جان :72:
آنی دختر خیلی خوبیه :311:(خوب دوست دارم خودم را تحویل بگیرم:46:)
مهربان است .
گاهی خط کش به دست دارد :311:
کله ی ما را با دوربین به سمت خود می خورد :227:
همش می گوید به سهم خودت نگاه کن :302:
هی داد سخن می دهد من خوب - تو خوب !:311:
کلا آنی خیلی گل است :72::311:
خانم انی صد در صد دختر خیلی خوبیه مهربان دلسو ز بی نظیر است:72::72::72:
خانم انی خیلی گلی :72::72::72:
خانم انی بهترین هستی:72::72::72:
به نمایندگی از اعضا تالار همدردی خانم انی خیلی خیلی دوستت داریم
والا از كدوم فايده ايشون بگم................
گيج شدم انقد كه زياده
همينجا از زحماتتون تشكر ميكنم خانم اني
تقديم به شما:
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...1baa7e6200.jpg
من خوبم تو خوبی
داوری کافریست
همین یه جمله برای نشون دادن وسعت فکر این نازنین کافیه.
با دیدن پستهای انی دلم خواست عضو این تالار بشم
خدا قوت
:72::72:خانم آنی جونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
ما خط کشتم دوست دارم. بقول شاعر جور استاد به ز مهر مادری(مهر مادری که از مهرپدری بیشتره،چرا اونو نگم:311:):72::72:
آنی عزیز بی شک یکی از بهترین اعضا تالار بزرگ همدردی است . راهنمایی ها ایشان مفید و ارزنده اند و اطلاعات و آگاهی هایشان به روز است.
امیدوارم در پناه خداوند شاد و تندرست باشند.
برای باردوم میگم انی جون سرشارازانرژی مثبته وبه نمایندگی ازطرف همه بچه های تالارمیگم::انی جون دوست داریممممممممممممممممم.:46:
ازطرف ماهی ودوستان:72:
آنی عزیز نقش یه حامی دلسوزو داره تو تالار
انی عزیز یکی از محکمترین اعضا هستن بسیار درست و بجا راهنمایی میکنن
در پست هاشون محبت و توجه و دلسوزی موج میزنه
شخصا خیلی برام قابل احترام و دوست داشتنی هستن
انی جان هم ممنون هم خسته نباشید :46:
آني عزيزمان بانوي بسيار مهربان و خوش قلبي هستند. مطالعه بسيار قوي دارند و اكثر كتابها را به خوبي مي شناسند و با مفاهيم آشنا هستند.
در درددل كردن با ايشون بسيار راحتم و توصيه هاشون به دل مي شينه...
يك نكته خيلي مهم در مورد ايشون اينه كه در ابتدا كساني كه از دور ايشون رو مي بينند و با خصوصياتشون آشنا نباشن قادر به درك شخصيتشون نيستند و حتي ممكنه دچار سوءتفاهم بشن... اما اگر به عمق حرفهاشون فكر كنند متوجه شخصيت والاشون مي شن... خوشحالم كه چنين خانم فرهيخته اي در تالار داريم....:46:
:72::72:
آنی عزیز خیلی مهربونه و همیشه نکته های سنجیده و مهم رو برای مشاوره بیان می کنه و همیشه سعی می کنه دوستان رو با دلسوزی به سمت اصل قضیه هدایت کنه تا با حاشیه نگری خود را اذیت نکنند
آنی عزیزم همه ما دوستت داریم
سلام
خانم آنی یه شخصیت فوق العاده مهربون و دوست داشتنی و البته تاثیرگذار دارن.
در برخورد با مراجع خوب می دونن کِی نازشو بکشن کِی یه کوچولو اخم کنن کی بهش بگن بپر بغل آنی و کی یکم جدی بشن که پاشو خودتو لوس نکن :)
خلاصه از اون اعضایی هستند که وقتی مشکل تاپیکی یکم پیچیده می شه , صفحه ارسالهای امروز رو که باز می کنی و اسم آنی رو جلوی تاپیک می بینی توی دلت می گی: آخ جون آنی اومد! فکر می کنم حضورشون برای همه اعضا یکجور دلگرمیه.
البته نمی دونم چرا خود من تا حالا روم نشده بپرم بغل آنی! :) ولی دوستشون دارم :72:
خانم انی در تالار خیلی مشاوره عا لی بی نظیر می دهد مطا لب خیلی مفید اموزنده است خیلی تاثیر گذار است ایشان روحیه لطیف طنز پرداز شوخ طبعی داره فوق ا لعاده در تالار به مراجعان تالار کمک می کندایشان دلسو زانه به مراجعان تالار کمک می کند راهنمایی ها ا یشان خیلی مفید و ارزنده اند اطلاعات و روانشناسی و مشاوره به رو ز است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
الان که دارم این پست را میدم رتبه انی 303 هست همین به تنهایی نشون می ده که آنی چقدر محبوب هست .
آنی محبوبه همست،آنی جون دوست داریم.
آنی خیلی مفیده و راهکارهاش راهگشاست.
انی مهربونه و هر وقت قلبت رو خار های زمونه جریحه دار کرد بپر بغلش اخ که چه کیفی داره.
آنی طنازه و هر جا هست شادی می یاره.
آنی جزء فرقه خاصی نیست . و هیچ گاه متعصب گونه رفتار نکرده.
آنی خوشگله.
آنی زبله و سر به زنگاه در مواقع حساس حاضره.
آنی امیدواره و امید به همراه داره.
آنی یه قلب بزرگ و در یایی داره که همه غصه ها را توش جا میده و به کسی چیزی بروز نمی ده .
انی خیلی راه در پیش داره و جا داره بهتر از اینها باشه.
سلام و ممنون از محبت همگی
راستش را بخواهید این چند روز با نوازش های شما دوستانم در حد توپ و اندکی لالیگا :311:و در اندازه های جام جهانی و..........بانک نوازشی خودم را پر کردم .
واقعیت این است که من همه ی بچه های تالار ( از اعضا قدیم تا جدید و جدید تر و جدیدترین ) را دوست دارم
آنچه خودم می دانم و سعی کرده ام یاد بگیرم و رعایت کنم حس مسئولیت پذیری نسبت به تک تک شما و زندگی هایتان و عزیزانتان است . اگر خط کشی بالا برده ام و رنجیده اید بدانید این چوب از سر خشم و نفرت نبوده بلکه پشت آن یک خروار عشق بوده و هست .
دوستی در پستی به شوخی گفته بود شاید ما ( مدیران و کارشناسان ) به این رتبه ها و مقامات دل بسته ایم و حالت شرطی پیدا کرده ایم .
من به سهم خودم
خدمت آن دوست بزرگوار و جوانم عرض می کنم نه عزیزم اگر اینجا هستم نه به دلیل شرطی شدن است و نه به دلیل دلبستگی به مقام کارشناس افتخاری که بی نیاز از این مقامات چه در دنیای حقیقی و چه در دنیای مجازی هستم .( چرا که ...........)
و هر چه مثلا کارشناس تر باشی ( که نیستم ) بیشتر متوجه ی بیسوادی و محدودیت هایت می شوی . در نتیجه درد بیشتری را هم با خودت حمل می کنی و ولع دانستن و ..........رهایت نمی کند و بعد اینکه در عین توانایی متوجه می شوی چقدر محدودی و ....................
دنیا را کوچک تر و ناقابل تر از آن می دانم که امروز و لحظه ام را با صفت ها و قضاوتها و ........تنگ و تاریک کنم . من فقط یک رهگذرم . امروز اینجا هستم شاید فردا نباشم اما تا وقتی هستم سعی می کنم از نگاه و ذائقه ی معیوب و تکامل نیافته ام درست باشم ( این درست نه الزاما درست است و نه الزاما نادرست یک آشی است که ما اسمش را آش گذاشته ایم و بعدا صدایش در می آید چه بود و ته گرفته بود یا نه و ............)
در هر حال این مطالب را نوشتم که هم از شما دوستان تشکر کرده باشم و هم از شما بابت اینکه اگر فیدبکی منفی داده ام و مثبت آن را به شما نداده ام و حواسم نبوده اعلام کنید تا جبران کنم .
ضمن اینکه فید بک های من الزاما درست نیست و معنی نداره نه اینکه معنی نداره بلکه معنی نداره که معنی نداره ...........اگر متوجه شدید چی گفتم جایزه هم دارید از نوع بغلی آن که همتون بغلی شدید رررررررررررفت و من در این تالار از کمر افتادم :311::311:
همگی زنده و سلامت و شاد و شنگول باشید دنیا ارزش یه لحظه غم خوردن را هم نداره اما می خوریم دیگه چون گشنمو ن میشه :311:
سلام
خانم انی شوخی طنز در تالار می گوید من خودم در تالار لذت می برم:72::72::72:
خانم انی همه بچه های تالار شما خیلی خیلی دوستتت داریم:72::72::72:
شما بهترین اعضا تالار هستی قابل احترام هستی :72::72::72:
من از خانم انی خیلی چیزهایی یاد گرفتم
براتون ارزوی موفقیت وسلامتی می کنم
سلام وجود این عضو محمد ابراهیمی در تالار چه اثری داشته:72::72::72:
آقای محمد ابراهیمی به دلیل قدر شناسی و تشکر هایی که از اعضا می کنند ،باعث می شن فرهنگ قدر شناسی و تشکر از یکدیگر را بیاموزیم .
تاپیک هایی که ایجاد می کنند مثل همین تاپیکشون، طوری هست که فرد می تونه با خوندن نظرات دیگران بازخوری از فعالیت خودش کسب کنه و این خیلی خوبه :72:
آقای ابراهیمی با شعر های زیبایی که می فرستند باعث تلطیف روحیه اعضا می شوند و هر از گاهی وقتی ناامید و خسته هستی و همه جای تالار از مشکلات مراجعان پر شده
با سر زدن به تاپیک های آقای ابراهیمی روحیه آدم واقعا عوض میشه و شاد میشه.
:72::72::72:
:104:
طرز گفتار آقای ابراهیمی حس خوبی به آدم میده.
نکته سنجه.و همین نکته سنجیشون باعث می شه مدیرا حواسشونو جمع کنن اشتباهی مرتکب نشن.:311:
چاپلوس نیستن.بی خودی از کسی تعریف نمی کنن.اگه انتقاد داشته باشن بدون ترس بیان می کنن و مهم نیست طرف مدیره .واقعا اینا خصوصیت هایی که در کمتر کسی دیده می شه.من به نوبه خودم خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم
محمد ابراهیمی یکی از نازنین اعضای تالار همدردی است
محمد سرش به کار خودش است اما در عین حال حواسش به همه ی اعضا هست و ارتباط موثر و سازنده ای با اعضا دارد . ( گشت نامحسوس تالاری ااااااا:311:)
و من این ویژگی محمد را خیلی دوست دارم .
فقط یک جمله می تونم در مورد محمد عزیز بگم
قلبش انقدر بزرگه که همه توش جا می شن ،این همه ای که می گم انتها نداره
محمد جان دوستت داریم:72:
آقای ابراهیمی خیلی فعالند و همیشه هم حواسش به همه اعضاء هست و سعی می کنه دل هیچکس رو نشکنه و هیچ کدورتی رو هم توی دلش نگه نمی داره:72:
و همینطور خیلی خلاقه و همیشه سعی می کنه به بهترین شکل فعالیت خودش رو نشون بده:72:
آقای محمد ابراهیمی خیلی زحمت می کشه و همه از شما ممنونیم:72:
محمد عزیز به قول خانوم انی این روزا بانک نوازشیت پر پره:311:
اقای محمدابراهیمی دیگه چی بگیم اخه خیلی گلی:72:
آقای ابراهیمی عزیز بسیار ساده و صمیمی از زحمات اعضا تشکر می کنند و ما رو به موقع یاد
زحماتشون میندازن...ادبیات جالبی هم دارن که واسه من جالبه!
رک و صریح و ساده س قلمشون!
تاپیک های خوبی هم میزنن
خلاصه که وجودشون واسه تالار مفید هست.
ان شاالله که همیشه موفق باشن
سلام وجود این عضو خانم فرشته مهربان در تالار چه اثری داشته:72::72::72:
عضو فعا ل دلسو ز با تجربه بادانش با علم مهربان دلسو ز است تاپیک در تالار فوق ا لعاده عا لی و مفید است مطا لب در تالار خیلی پر محتوا خیلی مفید است مشاوره در تالار فوق ا لعاده خیلی عا لی بی نظیر است به مراجعان تالار با مهربان دلسو ز مشاوره و راهنمایی به مراجعان کمک می کندمدیر با تجربه است با اعضا تالار خوب مهربان صمیمی است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
راهنمائی های فرشته مهربان عالی می باشد.
در ضمن واقعا زحمت زیادی در تالار می کشن.
سلام،
فرشته مهربان خیلی برای تالار زحمت می کشند.
اطلاعات زیادی دارند و همیشه راهنمایی های مفید و کارشناسانه می دهند.
در مسائل مدیریتی هم بسیار فعال و با تجربه هستند و زحمات زیادی می کشند.
می بینم که روزها گاهی چند ساعت در تالار مشغول هستند و به مسائل رسیدگی می کنند.
جا دارد اینجا ازشون تشکر کنم.
فرشته مهربان علاوه براینکه مشاوره بسیار خوبی می دهند
مدیریت خیلی خوبی هم دارن و
بیان قاطعی دارند که با خوندن حرفاشون این حس قاطعیت و قدرت به ادم منتقل میشه.
فرشته مهربان در مواقع لازم مهربان و در مواقع لزوم صریح و قاطع هستن
گاهی وقت ها هم خیلی بامزه هستن :46:
:72:
تو اولین تاپیکم، یه پستی از فرشته مهربان هست،
اینکه تو اون همه ناامیدی و حس درموندگی بدلیل ناتوانی در کنترل احساسم ، یه نفر داشت برام دست میزد، اولش خیلی عصبانیم کرد.
گفتم اینو باش! توقف فکر!! اگه به همین سادگی بود که اینجا پست نمیذاشتم!
سخت بود ولی به همون سادگی مشکلم حل شد! (طول کشید ولی راه حلش همون بود)
بعد از اون به راه حل های ساده بیشتر فکر میکنم.
ساده فکرکردن رو بهم یاد نداد، ولی یادآوری کرد.
این بود انشای من در مورد فرشته مهربون!!!
فرشته مهربون با مهربونی هایش نکات زیادی را برای ما بیان می کند.:72:
و اینکه ایشان نگرش های بسیار زیبا و تحلیل های بسیار دقیقی را دارند.:72:
و با پاسخ های دقیق و موثر دوستان را خیلی خوب راهنمایی می کنند .:72:
که واقعا جا دارد که از ایشان به خاطر زحماتی که می کشند تشکر نماییم.:72:
فرشته مهربونم ما همه اینجا شما را خیلی دوست داریم:72:
فرشته مهربان ، خیلی خیلی دقیق هستند
.
تحلیل شناختیشون فوق العاده هست.
اسمشون مهربان هست اما بیشتر جدی هستند تا مهربان.
این جدی بودن به خاطر مسوولیت پذیری فوق العاده زیاد ایشون هست.
برای تالار خیلی وقت می ذارند وبا جون و دل کار می کنند.
هدف هاشون در این تالار و کمک کردن به دوستان خیلی متعالی هست واین قابل ستایش هست.
محمدابراهیمی: عضو مهربون وپرکار همدردی که همه یه جورایی ارادت خاصی به ایشون دارند.
فرشته مهربان: دخترعاقل وفهمیده ای که وجودش برای تالار واقعا یک نعمت محسوب میشه!
فرشته مهربان یکی از دوست داشتنی ترین ها در این تالار هستن
از نظر معلومات و طرز صحیح مشاوره حرف ندارن
و یه اخلاقی دارن که خیلی میپسندم و اینه که واضح و رک منظورشون رو به طرف مقابل میگن و حرفا رو در کاغذ کادو نمیپیچن
فرشته عزیز ممنون از زحمات و سخت کوشی شما
امیدوارم در همه تاپیک ها حضور داشته باشین:46::46:
اتفاقا من امروز میخواستم بیام ازفرشته مهربون تشکر کنم.حالا که اقای ابراهیمی زحمتشو کشید چه بهتر!
فرشته مهربون واقعا مشاوره هاشون عالیه و کاملا مشخصه اطلاعات روانشناسیشون بالاست.
اخیرا هم خیلی به تاپیکا سر میزنن و راهنمایی میکنن که واقعا عالیه که تو اکثر تاپیکا پست میزنن.راهنمایی که بچه ها نوشتن رو با دقت میخونن و تشکر و رتبه میدن.
تاپیک ها رو هم کاملا پیگیری میکنن و با زدن یه پست بیخیال تاپیک نمیشن.
خدا قوت فرشته جون