آفرین نازنین ثابت کردی دختر با اراده ای هستی.کاری کن ازش نه زنگ نه اس دریافت کنی.
نازنین،این آدم ممکنه طعمش رو عوض کنه.حواستو جمع کن.
نمایش نسخه قابل چاپ
آفرین نازنین ثابت کردی دختر با اراده ای هستی.کاری کن ازش نه زنگ نه اس دریافت کنی.
نازنین،این آدم ممکنه طعمش رو عوض کنه.حواستو جمع کن.
نازنین عزیز:72:
واقعا راست می گند که دروغگو فراموشکار هست.
این شخص قبلا هم این بازی رو انجام داده بود و یکی از علتهایی که شما و بچه های تالار بهش
بدبین شدند همین بود.
حالا می خواد دوباره تکرار کنه.
عزیزم " آزموده را آزمودن خطاست"
آفرین جواب خوبی بهش دادی.:104:
ان شاالله درس عبرتی باشه براش در آینده.
مواظب خودت باش امیدوارم خداوند بهترین رو برات ورق بزنه.:72:
نازنین جان
اتفاقا چه خوب شد که این بحث دیدار مجدد پیش اومد که تو کاملا متوجه بشی که منطقی تصمیم گرفتی. ممکن بود اگه این برنامه پیش نمیومد همیشه ته ذهنت یه جوری درگیر بود که ایا کارم درست بود که نامزدی رو بهم زدم یا نه؟ اینها همه نشانه های خداست که به شکل های مختلف جلومون ظاهر میشه تا راه درست رو نشون بده یا تاییدی باشه برای راه درست.
من به عنوان یه خواهر دوست دارم یه چیزی بهت بگم وقتی پای خوشبختی انسان مطرح باشه مخصوصا در رابطه با زندگی زناشویی حرف دیگران ارزشی نداره. درک می کنم که الان ممکنه از حرف همکارات یا پچ پچ اشون ناراحت بشی ولی اینا همش چند روز و یا فوقش چند هفته است ولی خوشبختی و یا بدبختی تو در زندگی زناشویی زمان بسیار طولانی ایه که باید براش تقاص زیادی هم پس بدی. این در مورد غرور هم صدق می کنه. حالا مهم نیست که نامزد سابقت چه حرفایی زده و چه خواسته هایی از تو داشته یا خانواده اش رفتار شایسته ایی در قبال تو نداشتن مهم اینه که تو تشخیص دادی که این انسان با معیارهای تو نمی خونه و از زندگیت حذفش کردی. تو مسایل شناخت قبل از ازدواج هم غرور اصلا اهمیتی نداره. اصل بر شناخت درست و منطقی ایه.هیچ وقت هم خودت رو دست کم نگیر. همیشه اعتماد به نفست بالا باشه.
خدا رو هم شاکر باش که این آقا دستش رو سریع رو کرد و تو رو وارد بازی احساسی نکرد. و اینم بدون انسان ها با هیچ تعهدی عوض نمی شن. دیگه تو که بالاتر از خدا نیستی وقتی بنده اش قولی به خدا میده که کار خطایی نکنه به فردا نکشیده زیره قولش می زنه. دنبال عوض کردن ادما نباش ..دنبال اونی باش که با معیارها و ارزش های تو برابری کنه .
از امشب هم وقتی دعا می کنی برای اون شخص از خدا برکت بطلب و بگو که من تو رو رها کردم توام منو رها کن. هیچ کینه ایی هم ازش تو دلت نگه ندار.
:72:
:46:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
وای :310:قربون همتون برم الهیییییییییییییییییییییی ییی
خیلی خوبید
خیلی ماهید:302:
چشم المیرا جان دعا می کنم برای همه شما و برای اون خاطره خوش :72:
نمی تونستم این رو ننویسم ببخشید
نازنین جان من تازه این جا رو دیدم.خوشحال شدم که یه دل شدی.دودلی خیلی ادمو داغون میکنه...
خوشحالم زود شناختیش...
با احساسات منفیت چه کردی؟؟
امیدوارم با اون بخش از افکارت که بهت میگه لابد تو از دور دختر جذابی هستی و از نزدیک نه کنار اومده باشی...
امیدوارم فهمیده باشی همه ادما واسه همه ممکنه به یه اندازه جذاب نباشن
امیدوارم فهمیده باشی جذابیت ما نیاز به مهر تایید یه ادم غریبه نداره...ادمی که سنگ محک خوبی واسه سنجش جذابیت ما نیست...
امیدوارم هیچ حس منفی به خودت نداشته باشی...
نازنین دلم نمیخواد بهت بگم نامزد سابقت بد بود...هیولا بود...پست بوددد
نازنین براش دعا کن اونم جفت خودش که از جنس خودشه رو پیدا کنه...امیدوارم تو هم جفت خودت که از جنس تو هست رو پیدا کنی...:72::72:
سلام بر نازنین دختر عاقل ما
ناقلا نگفته بودی مثل "نمو" کوچولو ، ماهی زرنگی هستی!
داستانت مثل داستان نمو شده...دوستای نِمو (بچه های همدردی :D) به نِمو (نازنین) کمک کردن
از آکواریوم بیاد بیرون و سالم و سلامت برسه به پدرش و اون ماهی آبیه :)
نازنین واقعا برات خوشحالم به خاطر این تصمیم قشنگت :46:
عزیزم واقعا ثابت کردی به هممون که فوق العاده ای...
پسسسسسسسسس به افتخارش بزن دست قشنگه رو ... :D
:104: :104: :227: :104: :104:
امیدوارم خداوند که شاهد و ناظر ماست و از خوشحالی تو راضیه و مراقبته که تو رو رسوند به این
تالار ، بهترینها رو برات رقم بزنه و معلومه حسابی نظر کردشی گل دختر :46:
خدا رو شکر....
سلام،
این تاپیک هم خدا رو شکر به نتیجه رسید.
نازنین خانم، برای شما آرزوی موفقیت می کنیم.
شاد باشید.