دوستان الان اس ام اس داد که : شب بخیر میای چت؟
منم یه چند دقیقه صبر کردم بعد جواب دادم : یکم دیگه
حالا بعد اینکه اینا رو فرستادم آن میشم و همونطور که گفتین خودم اول بای میدم و حرفهای معمولی میزنم برام دعا کنید:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان الان اس ام اس داد که : شب بخیر میای چت؟
منم یه چند دقیقه صبر کردم بعد جواب دادم : یکم دیگه
حالا بعد اینکه اینا رو فرستادم آن میشم و همونطور که گفتین خودم اول بای میدم و حرفهای معمولی میزنم برام دعا کنید:72:
دوستان من آن شدم اما ایشون آن نبود منم یه چند دقیقه صبر کردم وقتی دیدم آن نشد آف کردم
شاید خوابش برده یا شاید هم چون گفتم یکم دیگه میام ناراحت شده نمیدونم ولی فکر میکنم خوابش برده چون معمولا همین موقع ها میخوابه
بازم منتظر میشم تا خودش شروع کنه من قدم جلو نمیزارم
بازم ممنون و راهنمایی کنید
:302:سلام
دوستان من الان سرکار هستم اصلا تمرکز ندارم فکر کنم از صبح بیشتر از 10تا لیوان آب خوردم همش با خودم میگم دوستم داره مطمئنم دوستم داره ولی امروز هم صبح بخیر نگفت خداااا
من خیلی دوستش دارم خدایا این حق من نیست این بی انصافیه آخه من که بجز محبت و مهربونی کاری نکردم چرا آخه
ای وااای
باور کنید اصلا اس ام اس نفرستادن دلیل نمیشه.
مطمئن باشید اگر تا بحال میفرستاده هر چقدر هم دوستتون داشته که میفرستاده نهایتا چندبارش از روی احساس بوده بقیه روزها صرفا عادت بوده !
مردها میخوان مثل هوا باشن مثل اکسیژن که شما نمی بینی ولی همیشه اون دور و برته .
یعنی فقط فکر و برنامه ریزی و....
دقیقا اشکال اینجاست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam65
من مرد هستم. بی جنبه هستم . یعنی وقتی ببینم طرف مقابلم اینقدر اوکی هست خب برای چی تلاش کنم؟ ولی من به شخصه قدر میدونم و در هر کس فرق می کنه با توجه به خلقیاتش.
شما باید محبتتون ، دوست داشتنتون رو براش مثل هدیه کنید یا میکردید. هدیه دادن موقعیت میخواد ، شرایط میخواد. نه اینکه چپ برید و راست برید بهش هدیه بدید !
شما باید بزارید یا حداقل میزاشتید که نازتون رو بکشه ، و.... ولی اینجوری که من میبینم فقط پادشاهی کرده !
تذکر: علاوه بر کارشناسی نبودن حرفهام ، از هم جنس های خودم معذرت میخوام.
وای مریم جان چقدر نگرانی
یه چیزیو همش با خودت تکرار کن که ازدواج یه مرحله از زندگیه نه همه زندگی
یه چیزی که من خودم یاد گرفتم و البته بعضی قسمتهای همدردی هم خیلی کمکم کرد اینه که
وقتی از چیزی میترسی فکر کن اون اتفاق افتاده و خودتو تو ان جایگاه قرار بده
مثلا وقتی از طلاق میترسی فکر کن طلاق گرفتی بعد به خودت بگو خوب حالا چی؟
حالا چی میشه مگه؟
خاطرات خیلی از دوستانی که اینجا جدا شدن و بخون درسته تغییر بزرگیه و همه زندگی و تحت شعا قرار میده اما اصلا انقدر ترس نداره که فقط فکرش داره تو رو آزار میده
به کار و زندگیت برس و خودتو بیخیال نشون بده و به خدا توکل کن
میبینی که مشکلات به راحتی حل میشه و حل هم نشه برای تو قابل هضم تر میشه
اینو یکی نوشته بود که خوشم اومد با خودت تکرار کن
تو زنش هستی
تو ارزشمند هستی
تو زیبا هستی
تو دوست داشتنی هست
تو قشنگی
تو مهربونی
اینم یه جا خوندم که نوشته بود
به خودت برس
خودتو دوس داشته باش
برای خودت برنامه ریزی کن
کتاب بخون
کلا نزار ذهنت درگیر شه
ببخشید نقل قولهام بدون ذکر نامه آخه حافظه خوبی ندارم
مریم جان
به خاطر خودت و آینده ات لازم هست صبر داشته باشی!آسمان که به زمین نیامده!هر مشکلی راه حل داره و راه حل مشکل شما در حال حاضر صبر هست و صبر.
مجید جان حالا باید چکار کنم؟
حالا که به توصیه همه دوستان فقط دارم صبر میکنم
اما اگه الان بخوام اون کسی بشم که شما میگید به نظرتون این تناقص با رفتار قبلی سازش داره؟ این تضاد درسته؟
من مطمئنم ایشون آدمی نیست که بخواد فراموشم کنه یا کنار بزارتم اما بازم میترسم من مطمئنم که خداوند به من کمک میکنه اما باز هم نگرانم
من اطمینان دارم همون خدایی که ایشونو به من داد از من نمیگرتش و میزاره همیشه همونطور که من دوستش دارم دوستم داشته باشه مگه نه خدای خوبم مگه نه؟ خدا تو رو به همون بزرگیت حل کن این مشکلو خدایا تو که میدونی من چقدر دوستش دارم
خدایا تو که اشکهای منو میبینی خدایااااا
بچه ها تو رو خدا برام دعا کنید
نذر میکنم اگه حل شد قرآن رو ختم کنم خدا کمکم کن
شما فقط صبر کن.
یه مرد وقتی حس کنه که داره از دست میده حتی اگه نفهمی شما هم نگران میشه. حالا این نگرانی رو یا بروز میده یا نمیده .
اگه بروز بده که مشکل شما حل میشه که فکر نکنم فعلا همچین حالتی براش بوجود بیاد ، اگه بروز نده توی خودش جمع می کنه ، جمع می کنه تا به حد بروز برسه و این شمایی که فقط باید حواست جمع باشه.
خودت رو آروم نشون بده آروم ولی به فکرش هستی و فقط به فکرش هستی چون شوهرته همین
دم دست نباشید ! یعنی اراده حرف زدن و ارتباط با اون نباشه البته فعلا. هر اس ام اسی رو جواب ندید، چت رو به نظرم به کل بزارید کنار با یه بهونه نه مستقیم.
ولی همه اینها به کنار ، خدا زمانی هدیه رو میده که انتظارش رو نداشته باشید. هدیه رو وقتی نمیده که شما بخواهید و بلکه به حکمتش زمانی میده که درست باشه .
به خدا اعتماد کن و به او بسپار. بندگیش رو بکن تا او هم خدایی کنه. بندگیش رو بکن تا رحیمیتش رو بهت نشون بده ، کریم بودنش رو نشونت بده ، فیقول له کن فیکون رو بهت نشون بده
آقا مجید امیدوارم همینطور باشه که میگی
امیدوارم زیاد طول نکشه خودش میدونه چند روز دیگه امتحاناتم شروع میشه ولی چرا اینکارو کرد چرا آحه
امروز سر کار حواسم جمع نبود
ایشون خوب میدونه باا این کارش چقدر بجز به خودم به کار و درسم هم لطمه میزنه
من به خدا به جز محبت هیچ کاری نکردم همین فقط ازش خواستم همون طور که من بهش محبت میکنم ایشون هم متقابلا یکم مهربون باشه
خدایاا
دوستا ن الان ایشون بهم این اس ام اس رو داد:
بنویسیدبه دیوارسکوت،عشق سرمایه هرانسان است.بنشانیدبه لب حرف قشنگ.حرف بدوسوسه شیطان است.وبدانیدکه فردادیراست.واگرقصه بیاید امروز،تاهمیشه دلتان درگیراست.پس بسازیدرهی راکه کنون.تا ابدسوی صداقت برود.وبه کاریدبه هرخانه گلی،که فقط بوی محبت بدهد
همونطور که گفتین جواب ندادم
نظرتون در مورد اس ام اسش چیه؟
لطفا راهنماااایی کنییید
تنهام نزارین لطفا
حرفهاتون کمکم میکنه خواهش می کنم
مریم عزیز وقتی تاپیک تو رو می خونم کاملا یاد روزهایی که خودم گذروندم میافتم. سرکار که بودم تا مجبور نمی شدم با کسی صحبت نمی کردم. تو خونه هم همش دراز کشیده بودم و گوشی دستم بود تا شاید اس ام اس ، زنگی ازش ببینم. مریم چیزای بدیهی یادم میرفت. یادمه 5 روز مرخصی گرفته بودم روزی که رفتم سرکار شماره کارمندیم که باید وارد می کردم و اثر انگشت می زدم یادم نمی اومد!
مریم من نظراتم کارشناسی نیست اما چون خودم شرایط مشابه تو رو تجربه کردم شاید بتونه کمکت کنه. یه مدت دنبالش نباش. مثلا به نظر من به این اس ام اس جواب نده ازت سوالی که نپرسیده محض دردو دل بوده. این اس ام اس نشون میده که داره فکر می کنه و احتمالا دلش برات تنگ شده. اما اگه خواست باهات صحبت کنه حالا چتی ، تلفنی یا هر جور دیگه قبول کن اما ازش گلایه نکن معمولی باش. فقط مریم این وضعیت قطع ارتباط نباید زیاد طول بکشه. اگه دیدی قدمی برای رفع این وضعیت برنمی داره باید یه فکر دیگه بکنی.
از صمیم قلب امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم.:72:
پروانه جون من واقعا گیچ و ناراحتم
میترسم این اس ام اس یا شاید هم اگه بعد از این هم اس داد اینها نشونه این باشه که از حرفهاش پشیمونه و بعد اگه خدایی نکرده یه مدت طولانی گذشت و من یا کسی از طرف من اعتراضی کرد ایشون بگه من خواستم درستش کنم اما خودش نخواد
مثلا بگه من بهش گفتم بیا چت ولی نیومد یا بگه من اس م اس دادم ولی تحویل نگرفت
نمی دونم از اون طرف هم میگم اینها دلیل نمیشه باید جدی در مورد این موضوع با من صحبت کنه
نمیدوووننننننننننننننننم
مریم به نظر من اگه خواست باهات صحبت کنه حالا به هر روشی چت یا تلفن حتما باهاش صحبت کن. نظر من اینه که خودت پیشقدم نشو و خودتو مستاصل نشون نده طوری که فکر کنه بدون اون میمیری و ....( من این حالتو بهش القا می کردم و اون بدتر سواستفاده می کرد) اما زمانی که به سمت تو میاد و درخواست صحبت میکنه حتما قبول کن. مریم قطع ارتباط کامل خطرناکه اون ممکنه این حالتو بی محلی و بی تفاوتی تو تعبیر کنه.
امیدوارم کارشناسای تالار هم به این تاپیک سر بزنن.
دوست عزیز به نظر من(و صرفا این نظر شخصی است) شما نه تنها از آغاز اشتباه رفتار کرده اید بلکه با تغییر یک باره ی رفتارتان هم بیش از پیش اشتباه رفتار میکنید.من با آن قسمت نظر دوستان که گفتند دیگر ابراز احساسات نکنی و به قول معروف ناز باشی و ایشان نیاز 100% موافقم اما به نظرم پیش از آن باید یک بازه زمانی برای این به اصطلاح فکر کردن به نامزدتان بدهید و بعد راهکارهی دوستان را اجرا کنید.
شما همسر رسمی ایشان هستید پس حقوقی چه از نظر شرعی و چه از نظر قانونی و چه از عاطفی دارید پس ایشان باید با این موقعیت کاملا آشنا باشند.
شما قرار دقیق زمان ازدواج را هم قبلا گذاشته اید پس این مدت رابطه نباید به شکل تخریبی بلکه باید به شکلی سازنده برای هر دوی شما سپری شود.
پس:ابتدا با همسرتان مستقیم گفتگو کنید.دغدغه های خود را بیان کنید.اجازه بدهید ایشان هم نظراتشان را بگویند.آداب گفتگو در همه جای این سایت وجود دارد حتما بخوانید و یاد بگیرید.
بعد یک بازه زمانی مثلا 1 ماه تعیین کنید تا ایشان به طور کامل فکر کنند(باید مشخص شود که تکلیف این آقا بالاخره با خودشان چیست.نمیشود که بعد از عقد بگویند که الان برای من زود بوده.باید خود ایشان هم به یک نتیجه ی واقعی برسند)
بعد در طی این دوره طبق راهکارهای دوستان از هر گونه ابراز علاقه یک طرفه ، چت و اس ام اس که به نظر من دشمن یک رابطه ی واقعیند بپرهیزید.
بعد از گذشت این دوره ان شا الله تکلیف شما به خوبی مشخص خواهد شد.
دوست عزیزم...ازدواج همان طور که همه ی دوستان برایتان گفتند یک تعامل دو نفره است.باید تلاش یک جانبه هیچ نتیجه ای عایدتان نخواهدشد و به همان ترتیب با منفعلانه عمل کردن.به نظر من بی جواب گذشتن اس ام اسها یا زنگ نزدن وقتی بدون برنامه ریزی خاصی که هر دو طرف از آن مطلع باشند انجام گیرد اثر بخش نخواهد بود.
پس ابتدا مواضعتان را مشخص کنید و بعد این فرصت را ایجاد کنید تا ایشان به قول معروف در غار تنهاییشان بروند و فکرهایشان را بکنند.
این را هم بدانید:بی شک شما دوست داشتنی، زیبا، خواستنی هستید.منتظر تایید از جانب هیچ کسی نباشید بلکه این احساسات را خودتان به خودتان تزریق کنید.
موفق باشید
اگر میخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد ، باور محال بودنش را عوض کن ! ( امام علی (ع(
اگر مشکلی داری، به دلیل طرز فکر توست و تنها راهی که می توانی مشکلات را برای همیشه حل کنی، این است که طرز فکرت را تغییر دهی
دلیلی بزرگتر از بودن برای خوشبختی نمی بینم ، من خوشبختم چون هستم و چون عشق در من جاریست
اس ام اس داد : میای چت یا کار داری؟
منم از 5 یا 6 دقیقه جواب دادم : درس دارم
جالبه نه سلامی نه هیچی
آخرش چی میشه خدا
مریم جان ایا پستها رو میخونی یا فقط زیرشون تشکر میزنی؟پستمو خوندی؟ پست آرامش رو چی؟
در مورد این دو پست یک باز نگری انجام بده و نطرتو بگو.
اگر این روند و ادامه بدی هی بیای پست بزنی الان چی کار کنم الان چی کار کنم که نمیشه!این جوری که مشکلی حل نمیشه.
آخرش چی میشه خدا؟این جوری که شما پیش میری... متاسفانه....
یه کم فکر کن ...
یه کم ...
سلام،
با توجه به طولانی شدن این تاپیک و گذشتن از مرز 50 پست، این تاپیک قفل می شود.
از خانم maryam65 تقاضا دارم که صحبت های دوستان در این تاپیک رو مرور کنند و یک مدت به راهکارهای ارائه شده عمل کنند. همینطور می توانید در این مدت تاپیک های مشابه در تالار رو مطالعه کنید.
در آینده، اگر لازم دانستید، تاپیکی جدید بزنید، یک جمع بندی از این تاپیک رو در پست اول تاپیک بنویسید و همینطور بگویید که با عمل به راهکارها به چه نتایجی رسیدید و در چه موردی کمک می خواهید.
و در آینده دقت کنید که تاپیک رو مثل این تاپیک چتگونه جلو نبرید و از نوشتن گزارش های روزانه پرهیز کنید.
برای مثال چنین پستی هیچ کمکی به شما نمی کند و فقط ظرفیت تاپیک شما رو پر می کند:
نقل قول:
اس ام اس داد : میای چت یا کار داری؟
منم از 5 یا 6 دقیقه جواب دادم : درس دارم
جالبه نه سلامی نه هیچی
آخرش چی میشه خدا
لطفاً این تاپیک رو مطالعه کنید: چگونه نتیجه بهتری از تاپیک هایمان بگیریم؟
موفق باشید.