RE: كنار آمدن با پايان يافتن يك رابطه عاطفي(به سرافراز كمك كنيد)...
پريناز جان!لطف خدا شامل حالت ميشه مگه ميشه نشه؟ تو خوبي و وقتي دنبالشي حتما پيدا مي كني...يك نگاه به اين تاپيك بنداز! پستهاشو بخون! اينهمه آدم خوب كه خالصانه دعا مي كنن. من نه شام دعوتشون كردم نه مشكلشون رو حل كردم و نه مرهم و محرم اسرارشون بودم و نه هيچ كار خاصي واسشون كردم.... هيچكدومشون حتي منو نديدند. چه شكليم چيكاره ام چيكار كردم اون طرف مقابل من چجور آدمي بوده چيكار كرده بد بوده خوب بوده؟! اونها فقط با دل خودشون و دل من سركار دارن... وقتي ميام اينجا به اينهمه صفا و سادگي غبطه مي خورم...
آره من يك چيزهايي متوجه شدم اما بايد همه چيز رو در ذهنم از اول بچينم(قابل توجه دختر مهربون كه اصرار داشت بدونه چي شده:46:)... بايد يك بازنگري انجام بدم روي شخصيت خودم و اون آقا و اين انرژي زيادي داره از من مي گيره.
سارابانو! دارم رها مي كنم همه چيزو! ديگه منتظر چيزي نيستم... بنظرت چطوره؟ الان قشنگتر شدم؟ نمي دونم!
نميدونم عزيزم كاش بعضي اتفاقات تو زندكي آدم نمي افتاد. دارم ايمانم از دست ميدم من از خدا يك زندكي ساده با يك عشق باك ميخواستم. مثل بقيه مردم. ازدواجم اينقدر سخت شد و دير شد كه مني كه غروردخترانم در مقابل بسرا باعث افتخارم بود وبه هيج بسري اجازه نزديك شدن رو به زندكيم نميدادم حالا تو اين شرايط افتادم كه انتظار بكشم اون بتونه با من ازدواج كنه. من اين رابطه ها رو نميخواستم دلم ازدواج باعشق ميخواست ولي نه اينجوري. خيلي صبر كردم ازخدا خواستم ولي جرا اينجا ست الان زندكيم. وحالا تو اين شرايط سخت.. ولش كن عزيزم حالا تو تواين شرايط منم دارم از غصه هام برات ميكم.. اميدوارم هيج دختري هيج وقت دلش اينجوري نشكنه.. فقط ميخواستم بكم خيلي احساس خوبي دارم وقتي بستهاتو رو تابيك هاي بقيه ميخونم. وبا خوندن اين همه بستهاي خالصانه اي كه تو تابيك تو بود بهت حسوديم شد:302: برا منم دعا كن:46: :72::72:
پرینازجان! غصه نخور عزیز دلم! آدمیم دیگه! سنگ که نیستیم... منم کم میارم منم غصه دار میشم. حتی یه وقتا سوتی هم میدم... همه چی رو نمی شه با منطق پیش برد. احساس هست دیگه! کاریشم نمی شه کرد...
ما واقعا نمی دونیم چی واسمون خیره چی شر! شاید این انتظار کشیدن واست خیره...برو پست سارابانو رو بخون!
زمانیکه منم به اون آدم گفتم جدا شیم فکر کردم خیلی قوی هستم و سه سوته از پسش برمیام... خب سه سوته نشد شد یک سمفونی! با اینکه اتفاق های اینجوری بازم واسم پیش اومده بود اما عکس العمل احساسی همونجوری مثل قبل بود. یا نباید اجازه بدیم چنین موقعیت های احساسی پیش بیاد یا اینکه اگر دست خودمون نبود زجرشو بکشیم و امیدوار باشیم داریم پخته تر می شیم و شاید بزودی اجر صبری که در کلبه احزان کردیم بهمون بدن...
بازم ناامید نیستم... هنوز انسان بودن خودمو باور دارم.
برخیز و سرافراز باش!
فکر کنم کم کم این تاپیک میشه تاپیک شکست خورده های عشقی...همتونو باید زیر بال و پرم بگیرم!:311:
فعلا دوتا عضو داره یکی دخترمهربون بکی پریناز...بعدی کیه؟ :303:
دوستان گل من! امروز داشتم تاپيك بالهاي صداقت عزيز با عنوان "اگر بال داشتم" را مي خواندم كه وصف الحال اكثر عشاق است...همچنان ديدم كه حال من با هر جمله بالهاي صداقت تغيير كرده و هوس يار مي كند! تا اينكه به اين پست مدير همدردي رسيدم... درست است كه دقيقا مي خورد به برجك احساس آدم ولي به همان اندازه در پيشگيري از آه و ناله هاي سرسام آور و غم انگيز موثر است... اين پست را به افتخار جوجه هاي خوشكل و نازي كه زير بال و پرم گرفتم نوشتم :46:
مدير همدردي نوشته:
پیشاپیش از حس منفی احتمالی که این پست با محتوای غیر همحسی ایجاد می کند معذرت می خواهم
=============================================== ====
با سلام
ما باید بدانیم در موقعیت های مختلف چگونه از احساساتمان بهره برداری کنیم. و به چه میزان.
گاهی احساسات منجر به تحریف شناخت های ما میشود.
گاهی احساسات انتظارات غیر واقع بینانه در ما روشن می کند.
گاهی احساسات ما را به طرف یاس پیش می برد یا به عکس ما را به طرف رویاهای سرابگونه می راند.
موسیقی های جذاب، عکسهای قشنگ قشنگ و متون ادبی مبهم و همه گیری که ما در جهت شعله ور کردن یک حس خاص خودمون به استخدام می گیریم، منجر می شود که فرایندهای منطقی طی مسیر از اولویت خارج شوند.
به همین خاطر هست گاهی ترانه هایی که با حال ما تطابق دارد منجر به تشدید احساسات ما شده و مانع بازیافت آرامش ما می شود.
بسته به شخصیت مان گاهی از غم و اشک و... نیز لذتی پنهان می بریم و این خود مشوقی برای ما می شود که مرثیه خوانی احساسی ما افزایش یابد
خلاصه اینکه:
کاهش و کنترل احساسات و بسیج روند منطقی ذهن در برون رفت از مشکلات و رسیدن به هدف در چنین موقعیت هایی (موقعیت هایی که با مشکلی روبرو هستیم)، از کوبیدن بر طبل احساس مفید تر است. شک نکن
از بالهاي صداقت عزيز اول بخاطر تاپيك زيبايش تشكر مي كنم و دوم بخاطر حذف نامش از جملات مدير همدردي عذر مي خواهم...:72:
فکر کنم کم کم این تاپیک میشه تاپیک شکست خورده های عشقی...همتونو باید زیر بال و پرم بگیرم!:311:
فعلا دوتا عضو داره یکی دخترمهربون بکی پریناز...بعدی کیه؟ :303:
بازم اين بچه ها پيشكسوتها رو فراموش كردن . :311:
بفرما نخودچیٰ عشاق محترم !!
آن وقت همه شاکی می شین که چرا با خط کش میائیم سراغتان . :311:
اول از همه سرافراز که این تاپیک عشقولانه عشق برانگیز فوق احساسی را باز کرده ...........دستت را بیار جلو
پریناز نفر بعدی
بعد هم دختر مهربون
این دفعه را بوسه می زنم به صورتهای خوشگلتون ...................اما دفعه ی بعد با خط کش میام سراغتون مدل خانم معلم ها :311:
زیادی هم روی بالهای خیال سوار نشوید که هر چه اوج گرفتن بیشتر احتمال با مخ زمین خوردم و .............بیشتر
یادتان باشد ( آینه عبرت )
خیلی ها قبل از شما با بال و بی پر قصد اوج گیری احساسی داشته اند اما تقریبا در شرایط مشابه شما ( تجرد ) آنچنان شدت ضربه زیاد بوده که مجبور شده اند کلی همت نمایند و بنشینند با تلاش بسیار و با دست مغزشان را جمع کنند و بریزند توی کاسه جمجمه و یک وصله پیله ای مغز محترم را بکنند ...................
من که طاقت ندارم دوستانم را در چنین وضعیتی ببینم . لطفا شما هم بال و پرش ندهید این احساس را و از سر مبارک محافظت کنید
من به عنوان يه پيشكسوت تو اين زمينه شكست عشقي به سرافراز عزيزم توصيه مي كنم صبر پيشه كرده ، از مرور خاطرات مشترك گذشته دوري جسته و حالا كه انقدر منطقي و عاقلانه تصميم به پايان دادن به اين رابطه كرده و فكر مي كنه راه درست و خداپسندانه اي رو انتخاب كرده به هدف هاي ديگه اش تو زندگي فكر كنه و براي رسيدن به اونها تلاش كنه و كمتر به اين مسئله بال و پر بده . تا ايشالله اوني كه قراره با اسب سفيدش بياد و دست اين شازده خانم ما رو تو دستش بگيره و خوشبختش بكنه يه روزي پيداش شه .همه چي رو به مرور زمان بسپار :72:.
ببخشيد آني عزيز ادامه پست من بعد از ارسال شما ارسال شد . نمي خواستم زياد لي لي به لالاي اين سرافراز بزارم . ادامه داشت سخنان گهربارم . :311:
نقل قول:
...
بعد هم دختر مهربون
آنی جان اجازه، اجازه، من جزء اینا نیستما :311:
من اغفال شدم:)
ولی به دور از شوخی،
من دیگه اصلاً بهش فکر نمیکنم و اصلاً هم تاپیک بالهای صداقت عزیز رو نخوندم.
تا فهمیدم موضوع از چه قراره، سریع بستمش!
و اومدم همینجا تا پست مدیر عزیز رو از اینجا بخونم. نه اونجا وسط اون همه خمپاره :)
(مرسی سرافراز جان که اینجا هم نوشتیش :72: )
من همون کارایی که به سرافراز عزیز گفتم رو انجام دادم و به توصیه ی چند تا از دوستای دیگه ی هم تالاریم، یه پرهیز فضایی (به جای پرهیز غذایی :D ) واسه خودم آماده کردم. لذا از فرو رفتن در فضاهای به ظاهر رمانتیک اما در واقع باتلاقی، به شدت پرهیز میکنم!
(وبلاگایی بود که بهشون سر میزدم اما یه کمی فضاشون بگی نگی مسموم بود. دیگه اونجا ها هم نمیرم
حتی خوندن شعر رو هم برای خودم قدغن کردم.
آهنگ و اینا هم که فعلاً اصلاً طرفش نمیرم
حالا یه مدت اینا رو انجام میدم تا ببینم اگه خوب نشدم، یه نسخه ی دیگه واسه خودم بپیچم:)
اما علائم بهبودی رو دار میبینم خدا رو شکر)
البته موضوع من با موضوع پریناز عزیز و سرافراز عزیز، فرق میکنه اما از یه جنس هستن فقط شاید شدت و ضعفشون فرق کنه.
شاید راهی که من رفتم، با شدت بیشتری برای این دو تا عزیز هم جواب بده!
از نظر من، خدا همیشه به آدم کمک میکنه. هر چیزی که انتخاب کنی، خدا توی همون مسیر کمکت میکنه.
اگه انتخاب کنی با فکرش شب و روز رو بگذرونی (و خودت رو آزار بدی)، موفق میشی.
اگه هم انتخاب کنی از فکرش زودتر بیای بیرون، بازم موفق میشی.
نقل قول:
این دفعه را بوسه می زنم به صورتهای خوشگلتون
ولی تنبیهی که سرانجامش این باشه، می ارزید ها :)
سلام سرافراز گرامی،
قطعه ای از سخنان مدیر همدردی را برایتان می گذارم که چکیده ای از سخنان گوهر بار دوستان در این 5 صفحه می باشد!
می دانم که شما از بزرگان این تالار هستید، و همه ی این ها را می دانید، اما امیدوارم اختتامیه ای باشد برای این حال و احوال پرسی ها و یاد آوری خاطرات گذشته که دید بسیاری از خوانندگان را تغییر داده و قبح بسیاری از کارها را ریخته است! البته می دانم که قصد اکثر آن ها همدردی می باشد، ولی اگر به زدن تشکری بسنده کنند، ملتی را نجات داده اند!
امیدوارم هر چه زودتر بتوانید این مشکل را حل نمایید.
************************************************** ******************************
به قول مدییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییر همدردی:
راه علاج كسب مهارت ها و تكنيك هاي مواجهه با اين مسئله هست. كه عبارتند از:
يكم: بستر زدايي
دوم : تمركز زدايي
سوم: تصعيد يا حداقل جبران
چهارم : قطع آبياري ذهني و خيالي
پنجم: درگير شدن با شبكه اجتماعي نگهدارنده
ششم: تكنيك توقف فكر
اين مهارتها را هم مي تواني با مراجعه به مشاوره حضوري ياد بگيري و تمرين كني. هم مي تواني همين جا جستجو كني.
فراموش نكن. كه يادگيري كافي نيست. بايد اين تكنيك ها به كار گرفته شود.
مثل سوزني هست كه پزشك تجويز مي كنه. از دكتر و تزريقات كه نمي ترسي؟؟؟!!
با تشکر
سلام
اول از همه برات خوشحالم که انقد قوی هستی
دوم اینکه بهت تجربه خودمو انتقال می دم:
به این فکر کن که زندگی تموم نشده و هم تو هم اون آدم منطقی فکر کردین و کسی باعث آزار دیگری نشده
پس این یه بازی برد-برد بود که واقعا جا داره خدارو شکر کنی
من یه کتاب خوندم که نحوه گذر از عشق های زمینی به عشق های آسمانی رو گفته بود
زندگی نامه شهاب الدین سهروردی
قلندر و قلعه
از طرف دیگه زمان یه جادوگر بزرگه، بزار کارشو بکنه...
فقط می خوام این مساله روی سلامتیت تاثیر نذاره، مراقب خودت باش
موفق باشی
شقایق عزیزم...ممنون از پستت... فکر می کردم تا حالا رابطه ای رو تموم نکرده باشی... اگر اینجوره در تاپیک خودت برای ما بنویس...
من قوی نبودم...اتفاقا بسیار ضعیف و احساساتی بودم... بارها شکست خوردم و دوباره بلند شدم...
حالم خیلی بهتره و تا حدود زیادی با قضیه کنار اومدم. دوستی دارم که نکته جالبی می گفت...می گفت سیر نمودار غم و اندوه در خانمها نزولی و در آقایان صعودی هست. مثلا خانم وقتی جمله بیا تمومش کنیم رو می شنوه داد و بیداد و آه و غم واندوهش در اوج قرار می گیره ولی هر روز روندش رو به افول می گذاره. اما مرد در لحظات(منظور روزهای) اول گرم هست و غم فراق رو احساس نمی کنه... این فرآیند درک غم و اندوه برای مرد هر روز رو به صعود می گذاره... برای همینه که بعضی وقتها مرد بر اثر فشار فکری بعد از مدت طولانی دوباره به زن رو میاره به این تصور که زن هم همون احساس رو داره درحالیکه زن همه چیز رو فراموش کرده!!
شقایق عزیز! مواظب سلامتی ام هم هستم و خداروشکر حتی در بدترین شرایط به بدن خودم آسیب نمی رسونم و هیچوقت ناراحتی رو در خودم طولانی نمی کنم و همیشه دنبال چاره می گردم...
بچه ها! قرار بود این تاپیک قفل بشه اما من از فرشته مهربان عزیز خواستم یک فرصتی بده تا هم درطی این چند روز محکی به خودم بزنم و هم یک نتیجه گیری زیبا از پستهای پرمهر شما دوستان گلم داشته باشم...
از اینکه درطی این مدت پستهای همه شما عزیزان بجا و در راستای عنوان تاپیک بود بی نهایت سپاسگزارم و کلمات پرمهر تک تک شما در ضمیر من نقش بسته... بزودی جمع بندی از این تاپیک ارائه میدم و اونو می بندم...
ممنون و متشکرم:72:
دوست خوبم
من آدم صفر-یکی هستم
و گفتم به شدت منطقی ام اما به خودم که می رسه یه آدم دیگه می شم
من می تونم بگم تقریبا رابطه ای رو تموم نکردم
من آدم جدی ای هستم ولی اگه اجازه بدم یه نفر وارد محدوده ام بشه کلا تغییر فاز می دم
مثل یخ که یهو ذوب می شه
به خاطر همین هیچ یک از اطرافیانم اتفاقایی که برام افتاده باور نمی کنن
حالا بگذریم از من
شما وقتی می گی شکست های زیادی رو تجربه کردی یه جای کار اشکال داره
استادم یه جمله خوب داره:
وقتی یه بار اشتباه می کنی اشکالی نداره ولی وقتی تکرارش می کنی نمی شه کارتو بخشید
اما ببینیم واقعا تو اشتباه کردی؟
به نظر من تو با یه سری افراد آشنا شدی اما فهمیدی اونا مناسب نیستن و رابطه رو تموم کردی خوب این اشتباه یا شکست نیست، این انتخابه
در مورد این اتفاق آخر، من راستش درک نمی کنم چرا کات کردی، وقتی همه چی خوبه؟
حالا خودت می گی دلایلت منطقی بوده، اکی
تو یه مرحله بزرگو رد کردی
تصمیم گرفتی
من تو یه کتاب مدیریتی خوندم تصمیمی که فرد می گیره حتی اگه اشتباه باشه از بی تصمیمی و رکود بهتره
حالا که تو این کار بزرگو انجام دادی به خودت آفرین بگو
به خودت جایزه بده
خیلیا از جمله من نمی تونن این تصمیمو بگیرن
پس پروردگار مهربانو شکر کن
و به سایر جنبه های زندگیت بپرداز
از نظر من دیگه تا اطلاع ثانوی کسیو تو زندگیت راه نده حد اقل تا سه ماه چون نفر بعدی فضاپرکن نفر قبلی می شه
من همیشه آرزو داشتم یه روزی به چیزی که از درون خودم می جوشه اتکا کنم این آرزو رو برای شما هم دارم
من خودم در چنین مواقعی که احساس درموندگی می کنم شبا می رم یه جای خلوتی تنهایی گریه می کنم
روزا هم به شدت کار می کنم
تو اون دوره ای که با دوستم کات کردم یه ثبت اختراع داشتم!
می دونی ما همه یه هواپیما داریم ولی در حد یه دوچرخه ازش استفاده می کنیم
کاش جای دوچرخه سواری خلبانی می کردیم
دوست عزیز رمانتیک من
یه دوستی دارم که برای فراموش کردن غمهاش تو این دوره می رفت عیادت مریضا و باهاشون دردودل می کرد
راهکار زیاده
تو می تونی به من کمک کنی مثلا که از این وضعیت آنابولیک بیام بیرون یا به بچه ها نقاشی یاد بدی
اینو خودم امتحان کردم واقعا عالیه
در هر صورتی هر روشی که انتخاب می کنی امیدوارم موفق بشی
شقایق عزیز....رنجیده خاطر شدی و شاید حق با تو باشه... اما اگر از پست من ناراحت شدی یا قبولش نداری فکر کنم بهتره همونجا نظرتو بگی یا حتی محکومم کنی... شاید محکوم کردن سرافراز شروع خوبی برای شقایق باشه...
من از واژه شکست برای انتخابهام استفاده نکردم بلکه در مورد کاستی هایی که داشتم بیان کردم... مثلا احساساتی شدن، گیر دادن و برای دیگران تعیین تکلیف کردن درحالی که ازت تقاضای کمک نکردند کار درستی نیست... یا مثلا پیشداوری، قضاوت نادرست، برچسب زدن و .... من با شکست هایی که در موقعیت های مختلف خوردم پی به ایرادات خودم بردم و هنوزم راه برای رفتن دارم تا آخر عمرم... اصلا هم از اتفاقات زندگیم نمی نالم یقینا خداوند پیشاپیش من حرکت می کنه...
اینکه چرا این تصمیم رو گرفتم کاملا بر من واضحه و مشکلی در اون قسمت ندارم. اما دلیلی هم نداره بیام بدی هاشو ردیف کنم و هرگز از موضع ضعف و خرد کردن اون آدم وارد نمی شم هرچند که بدی خاصی هم ازش ندیدم و دلیل نمی شه چون ما به تنهایی آدمهای خوبی هستیم حتما زوج خوبی هم خواهیم شد. بهرحال من بیشتر از این وارد این بحث نمی شم...
بنظرم شما هم که تونستی در مواقعی که با خودت بودی انقدر عالی ظاهر بشی که اختراع ثبت کنی پس بازهم می تونی و از پسش برمیای. فقط یک تصمیم و همت لازم داره که فکر می کنم داری بهش نزدیک میشی..:72:
دوست خوبم فک کنم یه بار دیگه پیش داوری کردی، چون من ناراحت نشدم:163:
خوب عزیز من وقتی همه چی عالیه دیگه ناراحتی نداره گل من
خودم اگه باهام این جوری حرف بزنه روم تاثیری نداره و از اونجایی رطب خورده منع رطب نتوان کند، من چیزی نمی گم دیگه در این زمینه
ولی بازم من اسم اون چیزایی که شما شکست می زاری میزارم تجربه
راستش اعتراف می کنم از دیشب تا حالا بهتر شدم امیدوارم فقط سطحی نباشه این تغییرات
از تو و همه فرشته های این فروم تشکر می کنم
اختصاصا در مورد تو می بینم از پست اولی که گذاشتی تا حالا خیلی بهتر شدی
دیدی جناب زمان چه قدرتی داره حالا برو لاغر کن جرمتو به صفر، سرعتتو به سمت سرعت نور میل بده که زمان نگذره :163:
برات آرزوی شادی دارم برای تو و کسانی که دوسشون داری و دوست دارن
بچه هاي عزيز! به دليل اينكه مسافرتي برام پيش اومده و بزودي دسترسي من به اين تاپيك قطع ميشه مي خوام امروز يك جمع بندي از همه پستهاي شما عزيزان داشته باشم( و هم اينكه بقول فرشته مهربان عزيز كه خيلي به من لطف داشتن تاپيك از استاندارد خودش خارج نشه). قبل از اون ذكر مي كنم كه روند حال و احوال من مثبت رو به جلو هست و خدارو از اين بابت شاكر هستم. اميدوارم همينجور ادامه پيدا كنه و خوب باشه... از همه شما دوستاي خوبم متشكرم!
نكته هاي كه من از هر كدام از پستهاي شما دوستان برداشت كردم به شرح زير است:
- يادآوري ذات پاك احديت و توكل و تقرب به خداوند مهربان كه جز خير و صلاح بنده اش را نمي خواهد.(داملا)
- تكرار دلايل منطقي جدايي.(حامد)
- درك اين موضوع كه هر سلامي ممكن است خداحافظي درپي داشته باشد.(مريم پ)
- باور داشتن خود.(ويدا@)
- زمان دادن به خود.(دختر مهربون)
- درك درگيري عقل و احساس و واگذاري امر به خداي دانا و پنهان.(سنجاب)
- تلاش براي قطع وابستگي عاطفي.(رايان)
- ديدن جنبه هاي مثبت اين اتفاق.(دانوب)
- زمان دادن و درك اينكه مرحله سوگواري وجود دارد و بايد بگذاريم كه بگذرد.(سابينا)
- ياداشت كردن احوال بد و خلاصي شدن از شر آنها.(matin_alone)
- بخشش اشتباهات خود.(شوكا)
- سرگرم كردن خود با اموري مثل كار و ورزش و درك اين واقعيت كه دنيا متوقف نمي ماند.(الميرا)
- رها كردن آنچه كه در جستجويش هستم. براي بدست آوردن همه چيز بايد از همه چيز گذشت.(سارابانو)
- اميدوار بودن به آينده و اعتماد به خداوند براي سرنوشتي نيكو.(بهار غمگين)
- تسليم شدن در مقابل خداحافظي محترمانه اي كه روزي سلامي محترمانه بوده است.(ملاحت)
- درك كلمه خداحافظي و شكرگذاري.(آفتاب همدرد)
- از هم پاشيدگي يك ارتباط لزوما شر نيست و ممكن است خير عظيمي در آن نهفته باشد.(بالهاي صداقت)
- جايگزيني خاطرات اون شخص با تصاوير ذهني ديگر.(دختر مهربون)
- يادگيري درس اين اتفاق و احترام به تجربه مشترك خودم با اون آقا. مشغول كردن خود با شركت در كلاسهاي مختلف.(آني)
- انجام سفرهاي گروهي. راز و نياز با پروردگار و حتي اشك ريختن.(بهار غمگين)
- پرو بال ندادن به روند احساسي.(آني)
- پرداختن به هدفهاي ديگر زندگي.(سبكتكين)
- خلاصه اي از نكات بالا و فرمايشات مدير همدردي: (ايوب)
بستر زدايي
تمركز زدايي
تصعيد يا حداقل جبران
قطع آبياري ذهني و خيالي
درگير شدن با شبكه اجتماعي نگهدارنده
تكنيك توقف فكر
- درك بازي برد-برد در اين ارتباط و ديدن اشتباهات به شكل يك تجربه.(شقايق)
دوستان گلم...:72:
گرچه راه من هنوز به انتها نرسيده اما در طي اين مدت نور محبت همه شما گلهاي باغ بهشت به دلم نشست و براي تشكر، اين دست گل زيبا رو به شما تقديم مي كنم چه براي شما دوستي كه براي من پست گذاشتي، چه شما دوستي كه پاي پست هاي من تشكر گذاشتي و چه شما دوستي كه فقط اين پستها رو خوندي...:46:
از شما دوستان عزيز تقاضا مي كنم در ادامه پستي نگذاريد و از فرشته مهربان مي خوام كه لطف كنن و اين تاپيك رو براي هميشه ببندند.
متشكرم...