-
RE: دارم خل میشم از این همه مشکل که با نامزدم پیدا کردم؟
امشب خیلی دلم می خواد یه جوری برم خونشون اما می ترسم مخالفت کنه هر جوری هست باید برم یکتا جان نه اینکه تابلو بازی در بیارم نه فقط برم ببینمش واسه علائم میگم
اما خیلی دوست دارم سرزده باشه اما می ترسم دوباره فکر کنه واسه مچ گیری و دعوا شه
این یعنی مچ گیری
حالتو میفهمم اما جلوی کنجکاویتو بگیر
فقط یکبار بگو دوست دارم بیام پیشت اگه گفت نه بگو باشه ایشالله یک وقت دیگه
سرزده نری هاااااااا آقا افتضاح تر از اینکار وجود نداره
نتیجه عکس میده شک نکن
-
فکر نمی کنی اگه همینطور بگذره بعد هی من بگم دوست دارم ببینمت بگه نه امروز نه همینطور می گذره و من هیچی نمی فهمم
عزیزم این مسئله خیلی مهمیه اینده ام رو شکل می ده اگه الان نفهمم و بعدا خدای نکرده اون وقت چی
مطمئنا اگه مخالفت کنه نمی رم چون نمی خوام الان چیزیو وسط بکشم باید یکم بیشتر از اینا به حال خودش ولش کنم
اره حالم خوب نیست احساس بدی دارم باورت میشه داره اشکام میرزه کاش حقیقت معلوم بشه یا هست یا نیست.... بلاتکلیفی خیلی عذابم میده
دعام کنید توی این روزا
خدایااااا
:302:
-
نگاه عزیزم تو قراره توی یک بازه زمانی راحتش بزاری نه اینکه این چرخه تا اخر عمر تکرار بشه
تا پایان اون بازه صبر کن
بهش وقت بده به خدا اگه مصرف کننده باشه میفهمی خیلی زود سوتی میده
راستی ببخشید که دارم اینو میپرسم اما تمایلات جنسیش چطوره؟؟؟
-
خوبه به نظر طبیعی میاد
عزیزم تصمیم گرفتم امشب رو برم چون بهانه خیلی خوبی دارم یعنی اگه بخواد بگه نیا 90% منو مطمئن کرده چون بهانه ی خیلی خوبیه می خوام ازش استفاده کنم
اما لحن بیانم رو خیلی روش کار می کنم که اصلا جای مخالفت واسش نذارم
میدونی همینکه مخالفت کنه یا نکنه خیلی منو به حقیقت نزدیک تر میکنه
و طبق گفته آقای sci عزیز من باید بیشتر نگران اینده ام باشم و اعصاب خودم
-
سلام عزیزم خوبی؟
دیشب چیکار کردی؟رفتی؟ من پیامتو الان دیدم ببخشید
-
سلام یکتا جان ممنونم ازت که بهم سر میزنی و باعث دلگرمیم میشی
راستش نه شانس با من یار نبود بعد از ظهر بهش کار خورده بود تا 10 و 11 شب طول کشید دیگه منم اون موقع نمی تونستم برم . عیب نداره اگه چیزی باشه دوباره فرصتش پیش مباد .
-
بچه ها اصل حال خوبی ندارم
واقعا نمی دونم چی داره اتفاق میافته درونم احساس میکنم بریدم و خیلی خسته شدم الانم که بهش دارم ازادی می دم در اصل دارم خودمو داغون میکنم همیشه وقتی کار دارم بهش زنگ می زنم که تعداد تماس هام بهش زیاد نشه اما همش احساس میکنم داره از این ازادی ها لذت میبره و من این ور دارم عذاب میکشم خیلی ناراحتم دوست دارم همین الان کنار بکشم همش توی ذهنم داره میاد که اون ادمی نیست که بخواد درست و مثا ادم زندگی کنه و از این ازادی داره سوء استفاده میکنه و منم که این ور از هیچی بی خبر دارم مثل احمقا روزهامو می گذرونم
شاید اصلا درست نباشه نمی دونم اما همش یاد گذشته میوفتم که چطور بهم دروغ می گفت و منو میپیچوند تا پیش اون نارفیق عوضی اش بره چطور می تونم الان که توی ازادیش به سر میبره بهش اعتماد کنم همش فکر میکنم داره از پشت بهم خنجر میزنه خیلی کم اوردم بخدا بریدم و ازش دارم سرد و متنفر میشم طوری که هرروز یه عالمه فحش بهش میدم دلم می خواد از شر این همه شاید و اما و اگر رها شم دلم مثل بمب ترکیده داره به وضع جسمانیم هم صدمه میزنم میل به غذا و هیچی ندارم اصلا هیچ لذتی از گذشت زمان نمی برم
همش حرص و دغدغه و استرس و شاید و اما اگر....
خیلی وقتها به جدایی دارم فکر میکنم اما نمی دونم چی میشه تصمیمم درسته یا نه با این وجود که خیلی دوسش دارم و بیشترین سالهامو با اون گذروندم اما دیگه همه چی داره واسم سرد میشه - احساس میکنم دیگه دوسش ندارم و این فقط یه عادته اخه بد بختی اخلاق هم نداره دلم به چیش خوش باشه ؟ اصلا در ارامش نیستم
احساس می کنم دارم عمرم رو بیهوده می گذرونم
:302:
-
فرانک عزیزم من کاملا درکت می کنم در مورده اعتیاد حرف زدی اما نگفتی اون سری چی مصرف کرده بود ؟ یا شک داری چی مصرف میکنه چون خیلی مهمه قرصه یا چیزای دیگه؟؟؟؟؟؟ چون تجربه دارم می پرسم وقتی رابطتون خوبه ازش سراغ اون مردرو بگیر اروم بگو ازش خوشت نمی ادو وای عزیزم این اویزون اصلا به تو نمی خوره از این حرفا چون مردا وقتی ارومن به حرف گوش میدن خوده من به همسرم گفتم یا من یا دوستت یجور تهدیدایی که ما خوانوما داریم شاید اثر کنه
-
فرانک عزیزم
این آزادی که داری بهش میدی نهایتا واسه تصمیم گیری درسته توهستش
پس حرص نخور
اگه فکر میکنی داری اذیت میشی ازش بخواه وقت بزاره همدیگرو ببینید شاید با هم بودنتون ارومت کنه
تو که حرفت حرف طلاق نبود پس چی شدی؟؟؟
اونو ولش کن رو خودت کار کن
من خودم به شخصه با این ازاد گذاشتن موافق نیستم ولی دیروز هم گفتم بهت زمان مشخص کن واسه خودت
مثلا بگو تا اخر دی ماه آزادش میزارم و بعد با آنچه که پیش رو دارم تصمیم نهایی رو میگیرم
هنوز عقد هستید پس کلی وقت دارید
آرامش خودتو حفظ کن
-
گفته بودم که مشکوک به شیشه ام و تمام علائمش رو هم حفظم از بس مطالب در موردش خوندم
می دونید من بیشتر نگران ارتباط همسر احمقم با اون یاروئه اخه اون مرده نه تنها معتاده بلکه خلاف کار هم هست هم کلاهبرداره هم قاچاقچی مواده و هرچی که به ذهنتون برسه هرچییییییی
ازش خیلی می ترسم همسر منو از نظر مالی دیدم که ساپورت میکنه تا لوش نده و باهاش بمونه ( فکر کنید...)
چه ادمه عوضیه
و همسر منم ادعاش میشه که هیچ خطری تهدیدش نخواهد کرد چون زرنگه و حواسش به همه چی هست و قصدش فقط سوء استفاده از این مرده اما این دروغه به نظر من خودشم بدش نمیاد
بعد از اینکه بهش گفتم که قطع رابطه کن اونم خطش رو عوض کرد و ظاهرشو جوری نشون میده که دیگه اونو اصلا نمیبینه
اما من باور نمی کنم اخه 8-9 ساله ارتباط داشتن و خط عوض کردن چه فایده ای داره اگه بخواد یعنی اگه خودش بخواد بره میره پیشش مثلا از بیرون بهش زنگ میزنه و باهاش قرار میذاره
خیلی داغونم جدیدا هم همش کارت تلفن داره عوض میکنه خب این چه معنی میده !!!!
اون خط رو فقط واسه رها شدن از گیر های من عوض کرده تا دهن منو ببنده اگه خودش بخواد میره
مشکل من اینه که کلا نمی خوام با این ادم باشه دیگه مصرف میکنه یا نمیکنه هم یه درد دیگمه
بریدم واقعا بریدم
الان هم واقعا نمی دونم داره چیکار میکنه
خسته ام و همینطور دارم از بین میرم الانم گریه ام بند نمیاد ابروم توی محل کارم رفته
-
عزیزم الان سرکاری؟ ارامشه خودتو حفظ کن ببین اگه بتونی پای اون مرده رو از زندگیت ببری مشکل اعتیاد هم خیلی راحت حل می شه چون اگه وجود داشته باشه با عثش همون مردس دیگه به همسرت بگو به پولی که اون بهش می ده نیاز ندارید هر چقدرم که زرنگ باشی اون عوضی گیر بیوفته پای تورم می کشه وسط از این جور حرفا بزن و اصلا تابلو چکش نکن سعی کن وقتایی که میبینی وقت ازادش زیاده به بهانه دل تنگی کنارش باشی وقتشو تو پر کن تا کمتر برسه بره پیشه اون تو اخلا قای همسرت دستته به وسیله اون بدون اینکه بفهمه از یارو دورش کن.. برات دعا می کنم
-
خیلی از این حرفا بهش زدم خیلی بیشتر از این ها اما میگه بس کن دیگه بهت گفتم که دیگه با اون کاری ندارم و .... اما فکر میکنید داره راست میگه ؟ اونم کسیکه بخاطر رفتن پیش طرف بهم چه دروغایی که نمی گفت
کسی که ادعاش میشه عاقله ولی همه میگن داره اشتباه میکنه!!!!!
واقعا دیگه چه راهی واسم مونده که بفهمم با اون میره میاد یا نه؟ با توجه به کارت تلفن هایی که دیدم توی کیفش و گذشته ای که واسم ساخته
خیلی خسته ام همش استرس و تنش دیگه هیچی واسم نمونده __________________________________.
-
فرانک عزیزم چه کسانی میگن داره اشتباه میکنه؟
خانوادش؟خانوادت؟ کیا؟
-
به این نتیجه می رسیم هر حرفی در مورده یارو بزنی فایده که نداره هیچ رفتاره همسرت باهات سردتر میشه همون به نظر من تا می تونی تو وقتای ازاد همسرتو پر کن تفریح یک ذره هیجان که از هالو هوای اون یارو بیاد بیرون چون وقت ازادش زیاده نا خوداگاه به سمت مرده کشیده می شه عزیزم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yekta_b
فرانک عزیزم چه کسانی میگن داره اشتباه میکنه؟
خانوادش؟خانوادت؟ کیا؟
نه به هرکی که موضوع رو تعریف میکنم که اونم میشناسن مثل مامان خودم - خانوادش - همه میگن نفهمه که میگه از خودم مطمئنم چون هیچ کس کار خودشو اشتباه نمیبینه
یعنی الان میگین بهش گیر ندم کجا بودی کجا رفتی ؟ اما تعداد تماس هام و مثل قبل کنم و بیشتر برم ببینمش؟
-
به نظره من اگه می بینی خوانواده ها در این مورد باهاش حرف می زنن فعلا چیزی بهشون نگو اونوقت شوهرت میفهمه از طرف تو بوده مخفی کاریش بیشتر میشه و دورتر همه می گن اره ازش سوال نکن یا تابلو نپرس امتحانش ضرر نداره تو بهش نزدیک شو مثل قبل برو بیا زنگ بزن عادی بذار دوباره اعتماد کنه.
-
فرانک جان هدف اصلیت چیه؟
دختر خوب از روزی که اومدی تاپیک باز کردی به طور معجزه آسایی 6 صفحه پست داشتی اما حقیقتا این همه پست دردی ازت دوا کرد؟
به دنبال راه حلی یا درد دل کردن؟
حرفهای خوبی بهت زده شد مخصوصا آقای sci و یکتا.چقدر بهشون توجه کردی؟
چقدر توی تالار بقیه مشکلات رو خوندی و از نکات مشابهشون نت برداری کردی؟
رفتار شما در این تاپیک بازتاب کوچیکی از رفتار واقعیتون در زندگی واقعیه و من در اون چیزی به جز بلاتکلیفی با خودت ندیدم.
خودت گفتی میخام آزاد بزارمش تا مطمئن شم.بعد اومدی گفتی از این که آزاد گذاشتمش نگرانم.و حالا میگی میخام مطمئن شم با اون دوستش ارتباط داره یا نه.ظرف تقریبا دو روز این همه افکار متضادو متناقض که فقط خودتو اذیت میکنه.
کمی آروم باش و دوباره پستهاتو از اول بخون.
نت برداری کن.
فکر کن
و بعد دوباره پست بزن
(از دوستان عزیز هم خواهش میکنم قبل از مشاوره دادن به بقیه اول تاپیک آفتهای مشاوره رو حتما بخونن این روند صعودی پستهای چت گونه مراجع رو سر ذرگم تر میکنه.ممنونم)
-
فرانک ایمیل من واست اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
فرانک عزیزم حرفهای زن امیدوار عزیز رو بخون
فدات شم تکلیفت رو با خودت روشن کن
نمیشه تو برزخ موند اما میشه بک برزخ موقت ساخت که شاید به بهشت رسید .... میفهمی منظورمو؟؟؟
موقت و تحت زمان مشخصی ازادش بزار
نتایج رو ببین ....
غیر مستقیم علایم ظاهری و رفتاریشو در نظر بگیر
بعد از تموم شدم اون زمان تصمیم بگیر
بعد از اون باز کمک یک بزرگتر هم میتونه مفید باشه
یک چیز دیگه خواهر گلم
یک مقداری داستان زندگی دوستان اینجا ناخوداگاه آدمو میترسونه
من خودم هم یکبار گفتم ... منی که خیلی بی پروا ناراحتی هامو مطرح میکردم حالا همش حساب میکنم نکنه بگم بعد ناراحت شه بعد دعوا بشه بعد کتک کاری بشه بعد طلاق بگیریم:311:
به خدا این جریانیه که تو 99% زندگی های اینجا داره مطرح میشه
یادت باشه هر قصه زندگی متفاوته چون آدمهاش متفاوتند
از نکات با بار مثبت ابنجا کمک بگیر و زندگیتو بساز
-
من طبق حرفای آقای sci پیش رفتم همینطور شما زن امیدوار و یکتا جون
کاری انجام ندادم اما این درگیری با خودمه چون می ترسم از اینده ام بهم حق بدین تازه مشکلات دیگه همسرم مثل اخلاق بد و چیزای دیگه رو نگفتم چون این مسئله از همه مهمتره باید اول این حل بشه و اگه دیدم قراره باهاش زندگی کنم بقیه اش رو هم اگه خدا بخواد حل میکنم انشاءا...
میدونید خب منم یه انسانم این چند وقته انقدر خودمو اروم کردم دیگه خودم از پا افتادم اخرش .
طبق نظرات عزیزان دارم پیش میرم قراره توی یک زمان معین بهش گیر ندم و ازادش بگذارم
2- وانمود کنم بهش اعتماد دارم و خیال اونو از این بابت راحت کنم
3-از طرفیم بادییدن علائم مربوطه به ازمایشگاه ببرمش
4 و در اخر با معلوم شدن نتیجه یه تصمیم قاطعانه بگیرم
زن امیدوار مشکل اصلی که به وجود ا.ومده بخاطر همین نارفیقشه که توی این خط بردتش
بهم حق بدین که بهم بریزم اما باشه سعی خودمو میکنم که تا اتمام این زمانی که به زندگیم و اون دادم یکم مسلط تر باشم
ممنون
-
فرانک جان من افتخار نداشتم همه مطالبو بخونم ... منتها از چیزایی که خوندم فهمیدم مشکل اعتیاده ... خب عزیزم همسرتو به یه بهونه ای مثلا بگو بیا بریم چکاپ هم خودت هم اون آزمایش بدین بعد که واست مشخص شد زیر نظر مشاور تصمیمت رو بگیر
نامزد من اوایل قلیون میکشید من واقعا بدم میومد خیلی صریح و بی حاشیه گفتم یا من یا قلیون گرفت قلیونشو داخل حیاط برد ریزش کرد ... من نمیگم اعتیاد چیزیه که همه ترکش میکنن یا همه رو تو دام خودش نابود میکنه شوهرتو خودت بهتر از ما میشناسی براش غیر مستقیم صحبت کن مثلا وسط انواع حرفهات یهو بگو یه بنده خدایی معتاده زندگیش فنا شد ... نمیدونم چی بگم خدا خودش بزرگه توکل کن نماز و امیدت رو از دست نده
مثل من نشی با یه چیز کوچیک سریع به هم میریزم
فرانک چرا آقاتو یروز تعقیب نمیکنی ... جدی میگم اگه انقد شکت زیاده که کجا میره با کی میره تعقیبش کن نذار زندگیت جوانیت اینجوری بگذره حیفه:72:
-
سلام فرانك جان نمي دونم براي چي اين سوال ها را ازم پرسيدي. اگه دوست داشتي بهم بگو.
بله من تهراني ام. نه بچه ندارم.
-
سلام
بچه ها می خوام یه براورد کنم و چندتا سوال توی این مدت زمانی که به نامزدم دادم واسم پیش اومده:
اول : رفتار عجیبی فعلا ازش ندیدم اما اون همچنان بر این باور است که بهش اعتماد ندارم و همش می خوام بهش گیر بدم.
دوم اینکه : کاملا توی ظاهر دارم نشون میدم که بهش اعتماد دارم
حالا سوال اصلی که دارم:
اگر یه وقت متوجه شدم که در یه موردی داره بهم دروغ میگه ( اگه اطمینان داشتم که دروغ داره میگه ) باز به روش نیارم یا اینکه چطور باید بهش بگم که من متوجه شدم که دروغ داری میگی لازم به ذکر است که همسرم اصلا زیر بار دروغش نمی ره.
مگر اینکه با مدرک و سندی حرف بزنی که دیگه اونجوری هرکی باشه دهنش بسته میشه.
حالا باید چیکار کنم . اگه دیدم داره دروغ میگه مثلا می خواد جایی بره دروغ بگه مثلا فلان جام بعد من بفهمم که بهم دروغ گفته و اونجا نبوده اما مدرکی نداشته باشم که دهنش بسته بشه چیکار باید انجام بدم ؟ به روش بیارم یا نه؟ چطور حرفو ثابت کنم؟
-
سلام فرانک جان
ببخشید که دیر اومدم ... آخه پیامتو دیر دیدم
اینکه میگی چی خاصی ندیدی خیلی خوبه و این که اعتمادسازی کردی عالیه
من از تجربه شخصی خودم میگم تو بر ملا کردن دروغ آقایون....
نتیجه جالبی نمیده اما کنترل خودتم سخته که چیزی نگی... پس بهتره تو اون زمان چیزی رو اور نکی
یکی دو روز بعد بگی بهش و اسم تردید هم روی حرفهات بزاری نه مچ گیری
مثلا بگی تو قرار بود فلان جا بری اما چون زنگ زدم صدای محیط نمیومد حس کردم نرفتی ... یک کم نگران شدم...
بعد در این جور موارد یا طرف میگه بله نرفتم به این علت و یا اینکه میگه نه رفتم (حالا مطمئینی نرفته ها) دیگه هیچی نگو. فقط بگو پس من اشتباه کردم ببخشید (با خنده). خودش میفهمه دستش رو شده از شدت خجالت هم دیگه حرفی نمیزنه
تو با این کارت بهش فهموندی که من فهمیدم دعوا هم نمیشه چون مستقیما کسی رو زیر سوال نبردی فقط شک خودتو گفتی
این نظر و تجربه شخصیم بود
نظر اصلی رو کارشناسان بگن لطفا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yekta_b
یکی دو روز بعد بگی بهش و اسم تردید هم روی حرفهات بزاری نه مچ گیری
مثلا بگی تو قرار بود فلان جا بری اما چون زنگ زدم صدای محیط نمیومد حس کردم نرفتی ... یک کم نگران شدم...
بعد در این جور موارد یا طرف میگه بله نرفتم به این علت و یا اینکه میگه نه رفتم (حالا مطمئینی نرفته ها) دیگه هیچی نگو. فقط بگو پس من اشتباه کردم ببخشید (با خنده). خودش میفهمه دستش رو شده از شدت خجالت هم دیگه حرفی نمیزنه
تو با این کارت بهش فهموندی که من فهمیدم دعوا هم نمیشه چون مستقیما کسی رو زیر سوال نبردی فقط شک خودتو گفتی
مرسی یکتا جون
اما به نظرت انقدر احترام گذاشتم به یه ادم دروغگو درسته ؟ به نظرت واسه دفعه دیگه با این نوع برخورد من اینطوری نمیشه که واسه دفعه دیگه ترسی از من نداشته باشه؟ و راحت تر دروغشو بگه ؟؟؟؟
این مردا خیلی پررو تر از این حرفان.
به هر حال مرسی که اومدی اما یکم مخالفم با این نظرت عزیزم ( در مورد همسر خودم میگم).
منتظر جواب کارشناسان محترم و راهنمایی های دیگه هستم تا رای اکثریت و تجربه های دیگه رو هم بسنجم .
-
فرانک جون سلام ببخشید که مزاحمت شدم تو تاپیکت نیومدم تاحالا چون هیچ تجربه ای در این مواردندارم ونمی خواستم وقتتو بگیرم فقط میتونم باهات همدردی کنم و دعا که امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه .
ا ما غرض از مزاحمت این بود که می دونم شاید سرت شلوغ باشه و حوصله این سوال منو نداشنه باشی اما یه سوال ازت داشتم میشه کمک کنی اسمتو تو انجمن افراد خوشبخت دیدم راستش من چند روز پیش 4 تومان به حساب ریختم برا عضو شدن یکماهه اما هرچی میرم تو انجمن خوشبخت و پاسخ به موضوع را می زنم که ثبت نام کنم بازم میگه من عضو نیستم تماس با هم رفتم و گفتم اما تو پیامهای خصوص یم هم چیزی نیست تو انتقادات و پیشنهادات هم که میرم بازم پاسخ به موضوع نمی یاد و موضوع جدید هم همینطور که مسالمو انونجا مطرح کنم و چون کارشناسان گفتم جای دیگه سوالاتون رو باز نکنید نمی دونم چیکار کنم می تونی کمکم کنی ببخشید که مزاحمت شدم خیلی معذرت و ممنون .:43:
-
سلام پیامتون رو امروز خوندم
دوستان هم پاسخ های قابل تاملی به شما داده اند
تاپیکتون و پست هاتون انسجام ندارند که به نظر من به خاطر ذهن آشفته و درگیری فکریتون هست
چندین مشکل رو در اینجا مطرح کردید و از هرکدام شاخه به شاخه می روید و مرتب عنوان می کنید حالم خوب نیست و احتمال می دهم با بیان حالت های روحی تون در این جا ، کمی از فشاری که روی شما هست کاهش می دهید
به همین خاطر خودتون نمی تونید بهره برداری خوبی از تاپیک و راهنمایی های دوستان داشته باشید
نکاتی که به نظر من رسیده را براتون می نویسم
همچنین به پست زیر که نوشته اید دقت بیشتری داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک68
من درسته خیلی دوسش دارم اما اگه اعتیادش ثابت شه ازش جدا میشم واسه همینم خیلی نیاز دارم که حقیقت رو بفهمم تا قبل اینکه به فکر عروسی باشم
یکم )
شما می بایست قبل از فهمیدن حقیقت ، ابتدا خودتون رو بشناسید و روی خودتون کار کنید تا یکسری مهارت های زندگی کردن را فرا بگیرید ، می بایست استقلال احساس رو در خودتون پررنگ کنید ، استقلال تصمیم گیری و جراتمند بودن ، باید بتونبد از خودتون در برابر تصمیمی که می خواهید بگیرید هزینه کنید
دوم)
در اولین پستتون برداشت من اینگونه بود که همسرتون مجبور شده مواد مصرف کنه به خاطر پول
به نظر من(اگر برداشتم درست باشه) دلیلش کمی مبهم هست
سوم)
چون هنوز رسما به خانه مستقل در کنار شوهرتون نرفته اید و حالت نامزدی را دارید ،نظر پدر و مادرتون را در این خصوص جویا شوید ، نظر اونها در این خصوص خیلی مهم هست
چهارم)
نوع موادی که مصرف میشه خیلی تفاوت داره
ببینید بین مصرف تریاک با هروئین و حشیش و شیشه تفاوت خیلی زیادی هست و ترک هر کدوم و امکان بازگشت فرد به اون مواد هم تفاوت زیادی حاکم هست
پنجم)
شما اکنون در دوران عقد به سر می برید -- دوران شناخت-- این مسئله رو مدنظر داشته باشید
ادامه و یا ترک این زندگی ، تصمیم با خودتون هست ولی می بایست عواقب هر دو گزینه رو خوب سنجید
-
من الان دارم اعتمادسازی می کنم و خوشبختانه اونم متوجه شده که بهش اعتماد کردم و ..
احساس وابستگی ام رو بهش کاهش دادم یعنی داره از بین میره دیگه.
بیشتر دارم سکوت میکنم تا ببینم چیکار میکنه توی این مهلتی که بهش دادم
می دونم که یارو رو هنوز میبینتش اما دفعاتش کمتر شده و فکر میکنم دلیل این دیدارشم اینه که یه وقت یارو نیاد دم خونه یه جورایی حق و سکوت میشه گفت.
و تصمیم دارم بعد از اینکه این مهلت چند ماهش تموم شد و چون بخوبی از ازادی هاش می تونه توی این مدت استفاده کنه بعد از اون مدت می خوام ببرمش یه ازمایش و تست بگیرم
اما فقط نمی دونم چطوری غیر منتظره ببرمش که دوباره این همه اعتماد سازی که کردم بهم نخوره به کسی بگم اینکارو کنه یا مثلا 1 ساعت قبلش بهش بگم بعد پیشش بمونم تا بریم.
چی کار کنم ؟
-
فرانک جان من نمیتونم جوابی به سوالت بدم
ولی به آرامشت غبطه میخورم، منم دارم فرصت میدم ولی بیشتر از همه خودم نگران و مضطربم
امیدوارم با آرامشی که داری همه چیز به راحتی درست بشه عزیزم
:43:
-
دوستان عزیز
کسی هست اینجا که بدونه کدوم آزمایشگاه ها توی تهران جهت تشخیص اعتیاد ازمایش خون (tlc) میگیرند؟
اگر کسی میشناسه خواهش میکنم ادرس و تلفن اش رو بهم بده. ممنون میشم.
آزمایش ادرار فایده ای نداره دنبال تست خون هستم .
بازم تشکر
-
فرانک جان ازمایشگاه پاتوبیولوژی مرکز ازمایشگاه کاملا" مجهزیه که انواع ازمایشات می گیره و دقت بالایی هم در ازمایشات داره
شماره تلفنش میتونی از 118 بگیری
-
سلام عزیزم من یک search کردم چیزی گیر نیاوردم اما ادرس ازمایشگاه پاتوبیولوژی که سحر جان گفت اینه امیدوارم تماس بگیری به کارت بیاد:
چهارراه ولی عصر بالاتر از چهارراه پارک وی روبه روی بانک صنعت و معدن پلاک 2800
22666563 تلفنش است .اگه ادرس های دیگش هم می خوای سایت www.imd.ir برو قسمت مراکزو مشاغل پزشکی هستش. :72:
-
سلام عزیزم نمی دونم تا حالا چه کار کردی ولی منم شبیه توست مشکلم ببین به نظر من از تجسس در این موضوع مهمتر اینه که تو ببینی می خوای چکار کنی در بدترین حالت یعنی اعتیاد؟؟خب احتمالا می خوای جدا شی ولی هنوز که در بدترین حالت اعتیاد نیست پس قصاص قبل از جنایت نباید بکنی...از روی ظن وگمان نباید قضاوت کرد باید یقین مطلق داشته باشی در صورتیکه مشکلت فقط اعتیادش باشه...وچون تو هنوز عقدی وضعت با کسی که ازدواج کرده خیلی فرق میکنه وآثار طلاق روت کمتر میشه ولی باز آزاردهنده است...به نظرم کسی تا خودش نخواد ترک نمیکنه ودادوبیدادما خیلی فایده نداره ونهایتا دائم باید یادآوری کنی که از این کار اعتیاد ودوستاش متنفری و...اگه میخوای ازش طلاق بگیری اینو در نظر بگیر که به هیچ وجه حتی یک لحظه نباید پشیمون بشی ونباید حتی تو قلبت فک کنی کاش طلاق نگرفته بودم....باید یک عمر از کارت دفاع کنی وتا آخر پای عواقبش وایستی(حالا ببین کاچی به از هیچیه یا نه؟؟)هیچ تضمینی نیست که دوباره بتونی ازدواج کنی یا حداقل بتونی شوهر بهتری پیدا کنی دنبال در باغ سبز زندگیتو از بین نبر....من دوستی دارم که شوهرش خیلی بهش خیانت میکرد ودائم دوست دختر داشت ومیاورد خونه و...این دختر هم خیلی زیبا ومغروره وخانواده خیلی خوب ومهربونی داره دوستم از این خیانتهای دائمی کلافه شد وطلاق گرفت بچه هم نداشت...اومد پیش مامان باباش...یکبار خودم دیدم با مادرش دعوا میکرد وفریاد وضجه میزد میگفت مثثثثثثثثثل سسگ پششیمونم شوهرمو ول کردمممثل سسگگگگگگ آدم هوو را تحمل کنه به این ذذذذلت نیفته مثل پتک رفت رو مخمممممممم...
راستی یک نکته را هم بگم شاید به درد خورد من زنی در اقواممان میشناسم که خیلی زرنگ وبا سیاسته....زندگیشو همیشه خوب میگردونه وموفقه در رابطه با شوهرش....اون این جوریه که هر چی را که میخواد به شوهرش تلقین میکنه تلقین
مثلا نمیگه سیگار نکش پول خرج کن و..میگه تو خیلی آدم خرج کن ولارجی هستی تو خیلی واسم پول خرج میکنی یا تو آدم با کلاسی هستی با این آأمای ناباب شان تو نیستن تو سیگار که میکشی لاغر شدی ومریضو... کلا عین بچه ها هرچیو میخواد به شوهرش با مهربونی تلقین میکنه...خیلی با سیاسته عصبانی شدنش عمدی وکنترل شده است در جهت اهدافش عصبانی میشه نه ازرو خشم ناگهانی...خیلی سخته ولی خیلی موفقه ...
-
سلام.
من برای ازمایشگاه بردن برنامه ریزی کردم. و چنتا سوال برام پیش اومده چون نمی خوام اشتباهی کنم.
1- به امبد خدا بعد از انجام ازمایش و گرفتن جواب اگه جوابش + بود که هیچ ولی اگه _ بود ( یعنی خبری از اعتیاد نبود انشاءا...) اگه بخوام سعی کنم که ارتباطش با اون نارفیق خلاف کارو قطع کنم باید چیکار کنم ؟
چونکه این شخص خیلی خطرناکه و نامزد من نمی دونم چه سرویسی از این میگیره چون در مورد ارتباطش فکر میکنم گاهی پیشش میره اما جوریی که من متوجه نشم . از این بابت مطمئنم با حرف زدن هم هیچی تو سرش نمی ره باید چطور قطعش کنم
من سعی میکنم همیشه باهاش باشم.
بهش توجه کنم
و هرچی مسئله توی این محور می چرخه رو رعایت کردم اما فایده ای نداشت.
حالا یا ترسه یا اجبار یا یه چیزی داره که نمی تونه پیش اون نره/
به نظرتون برم شهرستان زندگی کنم؟ قبول کنم دوری از خانواده و .. رو چطور راضیش کنم اگه این راه خوبیه؟
درسته که همه چیز بسته به جواب ازمایشه اما می خوام تا وقتیکه توی این تالار هستم از مشورت های دوستان استفاده کنم.
-
این تاپیک به علت طولانی شدن قفل می شود
فرانک عزیز
لطفاً مدتی از ایجاد تاپیک جدید خودداری کنید و روی راهکارهای داده شده متمرکز شده و سعی در عمل کردن نمایید و مراجعه حضوری به مشاور را هم پی بگیرید .
موفق باشید
.