اقای ابراهیمی غافلگیرم کردی داشتم می رفتم دیدم سوال کردید و چون براتون احترام قائلم خودمو موظف به جواب دادن کردم.
1ـصندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده؟
حقیقتا احساس مسئولیت جواب دادن برای سوالاتی که دوستان قابل دونستن و پرسیدند.
2ـ تالار همدردی چه هدفی را دنبا ل می کند چرا؟
به نظر من تالار جایی هست برای کسانی که دوست دارن خودشون باشن توی دنیایی که دیگرون اونهارو نمی شناسن و مشکلشونو یا بهتر بگم مسالشونو بدون خجالت مطرح کنن و از دوستانی که شاید اوناهم به نوعی تجربه کرده باشن یا دیده باشن انتظار کمک برای راه حل دارن یا حتی اگه راه حلی نباشه نیاز به همدردی و دلداری دوستان دارن. تالار این همدردی رو میخواد نه همسوزی رو. از خود افراد استفاده می کنه برای خودشون .مثل خانواده می مونه خانواده ای با این تفاوت که فقط همدیگرو به اسم می شناسیم تازه اونم اسمهای مستعار . و حتی ممکنه که یقین دارن هست یه نفر با چند تا کاربری بیاد و نخواد خودش باشه
. 3ـ با سوسک سییل و تلفن یک جمله بساز؟
داشتم با تلفن حرف میزدم که سوسک با سیبلش بهم سلام کرد. میگم اقای ابراهیمی چون سوسک دارم ازم می پرسید؟
4ـ احساسات خود را وقتی خیلی شدید می شوند چگونه کنترل می کنید احساس غم خشم نا امیدی نگرانی خوشحا لی؟
احساس غم: با سکوت و گاهی اوقات گریه. خشم: اگه زشت نباشه با چندتا جمله و کلمه قصار .... ناامیدی: بی خیالی از کسی که ناامیدم می کنه. نگرانی: خبر گرفتن متوالی از نقطه نگرانی و گاهی اوقات حرف زدن خوشحالی: مهربون بودن و حوصله زیاد
5ـ اگر طوفان بیاد کدوم رو انتخاب می کنید اسب خانه؟
اسب. میدونی چرا چون سوارش می شم با طوفان جلو میرم. قشنگه نه؟
6ـ کدوم از این سه شکل هندسی رو انتخاب می کنید مربع مثلت دایره؟
مربع
7ـ از مفید ترین کتاب یا مقا له یا پند و تفکری که یاد گرفتید ولی به کار نگرفتید نام ببرید؟
از کتاب در قلمرو سکوت. البته توصیه می کنم شما بخونید و مثل من نصفه کاره نذارید
8ـ نقش احسا سات مثبت یا منفی را در زندگی خودتون چگونه ارزیابی می کنید ایا شما فردی احساس محور هستید یا منطق محور؟
تا جایی که بتونم مثبت نگرم بندرت منفی نگاه می کنم ولی وقتی هم منفی باشم دیگه کسی جلودارم نیست. در بعضی موارد احساس مدارم و بعضی موارد منطقی. نمی شه گفت کدومش بیشتره ولی احساس می کنم احساساتم بیشتر دخیلند
9ـ 5 انجمن که برای شما مفید واقع شده به ترتیب اولویت نام ببرید؟
انجمن آزاد:163: که شده برام یه رویا که بتونم مطلبی توش ببینم و حتی شرکت کنم تو بحثهاش
انجمن روانشناسی آرامش و کمال انسان:310:
انجمن مشاوره ازدواج :227:
انجمن تجارب اعضاء سایت در زندگی شخصی:104: البته بگما بنظرم هنوز جا داره بهتر از این باشه
انجمن مشاوره خانواده:305:
10ـ چه نام کاربری هایی در تالار برای شما جلب توجه می کند؟
اسمهایی که با فونت درشت و پررنگ نشون داده می شن مخصوصا اسمهای فارسی. مثل داملا. معنیش چیه؟ آیدا با اون شکل بغلش. پاییزان با شماره 2. بی دل که ایا دلی داره یا نه؟ فرهنگ با شماره 27 واقعا چرا 27 چرا 20 نه؟. بالهای صداقت.چرا بال ؟ چرا صداقت؟ دختر مهربون و اسم مشابهش فرشته مهربون. بعضی وقتا این دوتارو اشتباه میگیرم.:163: نقاب که الان حضورشو حس نمی کنم. و احساس می کنم واقعا نقاب زده شاید با یه اسم کاربر دیگه اومده؟ خود شما از اینکه آیا اسم و فامیلی واقعیتونو یا مستعار. از اسمهایی که با لاتین نوشته شده اسم حامد65 و مخصوصا bybyبا اون رنگ قهوه ای رنگش که یعنی فقط اونه که میتونه از انجمن آزاد هم استفاده کنه.:302: از ani و خیلی از دوستان دیگه که اگه اسم ببرم طولانی میشه.
11ـ با چرخ درخت و صندوق یک جمله بسا ز؟
ساخته ام از درخت انجیر خونه مان صندوق و چرخ
12ـاز یک بیست چه نمرهای به خودت میدهی؟
همه نوع نمره ای به خودم میدم. ولی تو چه زمینه ای منظورتونه که به خودم چه نمره ای میدم؟ اگه کلی بخواید نمره 18 به خودم میدم
13ـ چه چیزی سبب شد تا تصمیم به عضویت در تا لار بگیرید؟
اگه بخوام توضیح بدم طولانی میشه ولی خلاصه وار میگم. با بچه های دانشگاه قرار گذاشته بودیم بعد از تموم شدن درسمون 15 اردیبهشت هر سال اگه بتونیم یه جایی جمع بشیم تا از حال و کار هم باخبر بشیم اگه اشتباه نکنم توی سال چهارم بود که اقای سنگتراشان گفتن که این وبلاگ رو توی اینترنت مدیریت می کنن. و حتی آدرسشو دادن منم که دوست داشتم ببینم چه خبره اومدم و عضو شدم و الانم نمی دونم که آیا از همدوره هام بجز من کسی اینجا هست یانه؟ اگه هست خبر بده خوشحال میشم.:104:
14ـ چقدر مدیر تا لار رو دوست داری و چقدر ازشون چیز یاد گرفتی؟
مدیر تالار را به اندازه یه دوست ، دوست دارم و براشون و خانوادشون احترام قائلم. بلاخره هرچی باشه یه زمانی هم کلاسی بودیم . بهترین چیزی که از ایشون یاد گرفتم این بود که خواستن توانستن هست و با حتی میشه با کمترین امکانات کارهای بزرگی کرد. و اینم بگم که هیچ وقت یادمه نمیره وقتی با ایشون داشتم درباره کار حرف میزدم و وقتی گفتم کار باید باشه تا انجام بدیم و ایشون گفتن که خودت کارو درست کن و انجام بده به نوعی منظورشون کارآفرینی بود. شاید کاری که الان دارم بخاطر حرف ایشون بود که شروع کردم. بطوری که امسال به عنوان کارافرین نمونه هم معرفی شدم. جا داره همینجا از ایشون بخاطر توصیه پربارشون تشکر کنم و همینطور از شما که با این سوالتون باعث شدید از ایشون اسمی بیارم.
:104:
15ـ تعریف از سرنوشت چیه یا اصلا قبولش داری اگر داری نقش اختیا ر در سرنوشت چیه؟
اره سرنوشت چیزی هست که برامون نوشته شده ولی میتونیم بعضی وقتا با اجازه خدا تغییرش بدیم. فقط کافیه درست انتخاب کنیم و خوب بشناسیمش. بودن اختیار به معنی رد سرنوشت نیست. بلکه به این معناست که ما میتونیم به اختیار خودمون انتخاب کنیم راه رفتنو ولی باید همینطورم نتیجه انتخابمونم قبول کنیم. در غیر اینصورت بنده های فرصت طلبی هستیم که فقط داریم با الفاظ بازی می کنیم و دنبال توجیه کارهای و خطاهای خودمون در دیگرون و حتی خدا هستیم.
16ـ 5 انجمن که شما حس می کنید برای دیگران توانسته اید مفید واقع شوید نام ببرید؟
نمی دونم شما بگید خوشحال میشم.
17ـ یک بیت شعر قشنگ بگو؟
خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است
کارم از گریه گذشته به آن میخندم
ممنون از همه دوستان:72: