RE: دلیل یکسال و نیم بلاتکلیفی مهریه بود
به نظرم زیاد نباید نگران باشی.فقط نکات مهمو یادداشت کن تا روز دادگاه جلوی چشمت باشه.به جزئیات گیر نده.چیزای کلی.اینو به قاضی بگو من نمی تونم با کسی زندگی کنم که فقط از ترس مهریه کنارمه.و از حقم هم نمی تونم بگذرم.چون دینمون هم این اصلو به ما یاد داده که از حقمون دفاع کنیم.اگه زیادی بهش فکر کنی بیشتر استرس می گیری:46:
سحر عزیز:72:
مگه شما وکیل نگرفتی؟!؟!
به نظر من تمام مطالب رو با جزئیات کامل به وکیلت بگو.
و بهش بگو در صورت گرفتن حقت تمام و کمال اجرتش رو بهش می دی.
ازطرفی با یکی دونفر مشاور حقوقی دیگه هم مشورت کن و ازشون بخواه نکاتی رو که حیاتی هست
و کمک می کنه بتونی سریعتر و بهینه تر به حقت برسی برات بگند و نت برداری کن.
چون مطمئنا قاضی زمان زیادی برای شنیدن صحبتهای شما نمی ذاره.
ولی یک وکیل مجرب و کارکشته که تمام جزئیات مشکلات زندگی شما رو بدونه کمکت میکنه.
و همچنین صحبتهای کلیدی که مشاورهای حقوقی و وکیلت بهت یادآوری میکنند روز دادگاه بگی حتما کمکت میکنه.
اگه در پیشگاه الهی قابل باشیم برات دعا می کنیم ان شاالله مشکلت حل بشه.:323:
موفق باشی. :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
مگه شما وکیل نگرفتی؟!؟!
وکیل گرفتم.. هزینه ی وکالت رو هم کامل بهش دادم.. ولی خیلی کلی در مورد قصه زندگیم گفتم ایشون هم دیگه سوالی نپرسید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahar_1987
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
مگه شما وکیل نگرفتی؟!؟!
وکیل گرفتم.. هزینه ی وکالت رو هم کامل بهش دادم.. ولی خیلی کلی در مورد قصه زندگیم گفتم ایشون هم دیگه سوالی نپرسید...
دوست عزیز
به نظر من تمام مطالب رو بهش بگو تا بتونه بهتر راهنمایت کنه از یکی دوتا مشاور حقوقی
دیگه هم راهنمایی بگیر. ولی فکر کنم اگه کل هزینه رو نمی دادی بهتر بود تا تلاش بیشتری کنه
ولی بهر حال من جزئیات گرفتن حقوق و مزایاشون رو نمی دونم امیدوارم بهترین برات ورق بخوره.:72:
سلام سحرجون خوبی؟ خانومی من با نظر سنجاب موافقم به وکیلت تمام ماجرارو بگو و ازش راهکار بخواه باید کمکت کنه وکلا تجربه دارن اما چون آقای قاضی زمان کم داره موارد کلیدی رو بگو هر چی که خودت کردی برا حفظ زندگیت و کارهایی که اون کرد همه رو بگو خیلی مهمه در جریان باشه. من مامانم برا جدایی از بابام از همین روش استفاده کرد و صادقانه همه چیو گفت و خیلی دادگاه به نفعش تموم شد البته پدرم درخواست جدایی داده بود. در هر حال آرامشتو حفظ کن.:43:
آواتارت مبارک:227:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahar_1987
دوستان شکایت کیفری و حقوقی ترک انفاق کردم کل مهریه رو هم اجرا گذاشتم هنوز احضاریه به دست شوهرم نرسیده
این روزا یه دغدغه دیگه دارم همونطوری که میدونید 26 ام نوبت دادگاه طلاق توافقی داشتیم اخرین باری که با شوهرم صحبت کردم شرایطم رو قبول نکرد ولی چون خانوادش به کل فامیل گفته بودن قراره توافقی جدا بشن من 26 رفتم دادگاه اما شوهرم نیومد
با این حال خودم رفتم پیش قاضی
گفتم شوهرم نیومده
گفت حتما راضی نیست طلاقت بده که نیومده..
گفتم میگه باید مهریت رو ببخشی تا طلاقت بدم
گفت خب راضیش کن ببخش تا طلاقت بده..
گفتم اخه یکسال و نیمه رهام کرده برای همینکه راضی بشم بدون مهریه جدا بشم...
گفت خب حتما یه کاری کردی ازت دلخوره..:163:
گفتم نه اینطور نیست یه نگاهی کرد لبخند بامعنی زد.. گفتم من اصلا طلاق نمیخوام گفت پس برو زندگی کن.... خیلی حرصم گرفت:316: توقع داشتم حداقل راهی جلو پام بذاره ولی چون احتمال میدادم باز هم پرونده مون تو همین شعبه باشه تشکر کردمو و اومدم بیرون... امروز وکیلم گفت چون قبلا پرونده داشتیم (همون پرونده طلاق توافقی).. پرونده جدید م تو همون شعبه رسیدگی میشه..
شدیدا محتاج همفکریتون هستم
من کل داستان زندگیم رو که به وکیلم نگفتم فقط گفتم نزدیک به سه سال عقد هستیم و بیشتر از یکسال و نیمه رهام کرده و...
به نظرتون لازمه وکیلم کل جریان زندگیم رو بدونه؟ البته خودش که چیزی نپرسید..اگه جایی لازم باشه خودم هم حضور داشته باشم با چه ادبیات و لحنی باید با قاضی صحبت کنم؟مخصوصا چون یه برخورد باهاش داشتم... حس میکنم نمیتونم از خودم دفاع کنم:302:
اخه شما در جریان کل اتفاقات زندگیه من هستید مثلا شوهرم ادعا میکنه من بهش بدبینم ، یا مثلا مجبور شده منو بگیره و...
سلام سحر جان...اولا من باید یک دور تمام تاپیکت رو بخونم تا یادم بیاد چی به چی بود:303:
دوما چه کار خوبی کردی وکیل گرفتی...
سوما موضوعاتی رو که به درد وکیل میخوره بهش بگو...اینجا رازداری رو توصیه نمیکنن....وکیل بهترین راه رو میدونه...
من در اولین فرصت تاپیک های قبلیتو میخونم و بهت خبر میدم:46:
عزیزم من پیام شما رو خوندم چون عضویت ندارم نمیتونم جوابت رو با پیام خصوصی بفرستم...ببین راستش موضوع شما به نظر من(نظر شخصی من هست و ممکنه نظر قاضی زمین تا اسمون با نظر من فرق کنه) اصلا پیچیده نیست...همسرت به شما علاقه نداره و به هیچ وجه مایل به زندگی نیست...تو باید به حق و حقوقت فکر کنی...تو اشتباهات وحشتناکی داشتی...
1 خودکشی به خاطر یه مرد!!!!!!
2 از دست دادن بکارت
3 اطلاع ندادن به خانوادت راجع به مشکلاتت قبل از عقد
4 بیش از اندازه کوچک کردن خودت واسه ادمی که ارزشی برات قائل نبوده...
الان شما هر چی که توی پیامت برای من نوشتی به وکیلت گفتی؟
همینا رو اگه وکیلت صلاح میدونه به قاضی هم بگو...
اما همزمان با درخواست طلاقت مهریه و نفقه و هر چی که هست ازش بگیر...این جور ادما رو باید ادب کرد!!!!!!
در این مورد که احساساتت رو در دادگاه بروز بدی یا نه ...هر قاضی شخصیت خاصی داره ...ممکنه یه قاضی با احساسات طرفین دعوی تحت تاثیر قرار بگیره اما گاهی بعضی ها به هیچ وجه براشون اهمیت نداره...نمیشه نسخه پیچید اما بهترین راهش اینه که خودت باشی ...یعنی هر چی هستی نشون بدی...همه چی رو راست بگی فقط همین...سعی نکن اغراق کنی یا چیزی رو خلاف واقع نشون بدی...