shamim_bahari2
دوست خوبم ، من هم به نوبه خودم تسليت ميگم و از خدا براي شما و خانواده شوهرتون طلب صبر دارم.
روحشان شاد
نمایش نسخه قابل چاپ
shamim_bahari2
دوست خوبم ، من هم به نوبه خودم تسليت ميگم و از خدا براي شما و خانواده شوهرتون طلب صبر دارم.
روحشان شاد
دوست خوبم
تسلیت مرا هم پذیرا باشید .
روحشان شاد.
شميم عزيزم
تسليت ميگم و براي بازماندگان طلب صبر ميكنم
انشالله كه غم آخرتون باشه
انشالله پشت پاي مادر شوهرتم سبك باشه و مشكلات حل شه
( من به علت نداشتن شارژ كاربري توي لينك تسليت نميتونستم چيزي بنويسم)
shamim_bahari2 عزیز
تسلیت منو هم بپذیرین
برای شما و بازماندگان صبر و ارامش ارزومندم
روانشان شاد .............
شمیم بهاری عزیز
من هم تسلیت می گم و برای شما و خانواده محترم همسرتون طلب آرامش می کنم
روحشون شاد و یادشون گرامی
شمیم جان تسلیت مرا هم بپذیر.
شمیم عزیز تسلیت می گم.غم آخرتون باشه.خدا بهتون صبر بده.
http://www.h-a-j.ir/upload/1300086613_gladiolu.jpg
انا لله و انا الیه راجعون
با خبر شدم تو این مدت که جناب baby غایب بودن و کم پیدا ، اون عزیزشون که درگیر بیماریشون
بودن شوهر خواهرشون بوده و فوت کرده!
از همه دوستان میخوام که برای آرامش روح عزیز از دست رفته جناب baby یک فاتحه بخونن و برای
آرامش و صبوری بازماندگانشون دعا کنن!
جناب baby ، تسلیت من و همه اعضای همدردی رو پذیرا باشید!
ان شاالله که روحشون غریق شادی و آرامش و رحمت پروردگار باشه و خداوند به شما و خانواده
و خواهر محترمتون صبر عنایت کنه.
آقای baby
از شنیدن خبر فوت بسیار متاثر شدم بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترم تسلیت عرض می کنم واز درگاه خداوند متعال برای جنابعالی صبر مسالت دارم مارو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدونید:72:
بی بی عزیز ما رو هم در غم خود شریک بدانید.
امیدوارم روحشون در آرامش ابدی باشد.:323:
جناب آقاي baby
تسليت ميگم ما را در غم خود شريك بدانيد
روحشان شاد
اقای بی بی عزیز
تسلیت منو هم بپذیرین
برای شما صبر از خدا آرزومندم
روحشون شاد
سلام،
آقای Baby، به شما تسلیت می گویم.
ان شا الله که خداوند ایشون رو رحمت کند و به شما و بستگانش صبر بدهد.
[align=center]سلام Baby عزیزhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...dd8fdf2bfc.gif:
ما همه در نبود شما خیلی نگران شدیم..
امیدوارم که خداوند ایشان را بیامرزد و به همه باز ماندگان صبر عنایت فرماید.
روحشان شاد
مرا نیز در غم خودتون سهیم بدانید ، از شنیدن این خبر متاثر شدم ، برای عزیز از دست رفته تون رحمت و بالاترین درجات را آرزومندم و برای بازماندگان از خداوند صبر مسئلت دارم
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...9de85cd573.jpg
سلام.
منم تسلیت میگم baby عزیز.
خدا رحمتشون کنه:72:
جناب baby تسلیت میگم.
برای آن مرحوم غفران و برای بازماندگان صبری جزیل مسئلت داریم.
بی بی عزیز
تسلیت میگم
امیدوارم خدا رحمتشون کنه
و واسه شما صبر از خدای مهربونمون آرزومندم
جناب baby عزیز
تسلیت می گویم . دعا می کنم روحشان قرین آرامش و رحمت باشد .:323:
سلام بر بي بي عزيز
منم به شما دوست خوبم كه واقعا حق به گردنمون داريد اين مصيبت را تسليت گفته و از خداوند منّان براي آن مرحوم غفران الهي و براي شما و سائر بازماندگان آنمرحوم صبر جميل آرزومندم ...
:72::72::72:
جناب بی بی
تسلیت مرا هم پذیرا باشید .
از خداوند صبر و اجر برای بازماندگان را مسئلت می دارم . و مطمئنم که شما تسلی بخش خوبی برای خواهر گرامیتان هستید ، با شناختی که از شما داریم ، می توانید ایشان را در جهت استقامت و صبر و پذیرش یاری برسانید . ان شاء الله که وفات این عزیز برایشان خیرات و برکات را جایگزین در پی داشته باشد .
روحشان شاد و قرین رحمت واسعه باد
.
بی بی عزیز بهتون تسلیت میگم
خدا بهتون صبر بده:72:
baby عزیز ،
به گردن همه ما خیلی حق دارید من هم به نوبه خودم تسلیت می گم.
روانشان شاد ..........
امیدوارم وابستگان عزیزتان با این مسئله کنار آمده باشند و نسبت به زمان تا حدی به شرایط عادی برگشته باشند .
اقای بی بی تسلیت عرض می کنم
از خداوندمتعا ل برای بازماندگان صبر و برای ان مرحومه مکرمه علو درجات را خواستاریم
روحش شاد
آقای بی بی
تسلیت میگم
ان شاالله خداوند ایشون رو مورد رحمت قرار بده
و به بازماندگان خصوصا خواهرتون صبر جمیل عنایت کند.
از تمامی دوستان و عزیزان همدرد ، چه آنها که در جریان بودند و با ارسال پیام خصوصی و ایمیل ابراز همدردی کردند و چه سایر عزیزانی که با تسلیتشون باعث تسلای خاطرمون شدند ،صمیمانه تشکر می کنم.
راستش تصمیم نداشتم خاطر دوستان رو آزرده کنم با دادن این خبر و تنها برخی از دوستان سایت در جریان بودند ، ، چرا که اون مرحوم هم در طول مدت بستری شدنشون تو بیمارستان حتی راضی به زحمت افتادن همکارانشون در حد یه عیادت نبود ، همیشه می گفت مردم به اندازه کافی گرفتارن و با این ترافیک و... خوب نیست وقتشون رو بگیریم.
تجربه دنیای واقعیم این بوده که ابراز همدردی و تسلیت گفتن و همراهی با مصیبت دیده ، باعث تسلای خاطر بازمانده ها میشه و راحت تر می تونن این غم رو تحمل کنن ، اما امروز با دیدن این همه ابراز محبت گوشه های دیگری از عمق دوستی های این جمع خوب و صمیمی رو یافتم.
ان شاء الله دل همگی تون شاد باشه .
خدایا برا داشتن اینهمه دوست خوب ازت ممنونم و سپاسگذارتم.
آقای مهاجر بیشان بهتون تسلیت می گم.
از خدا می خوام به شما و مخصوصا خانوادشون صبر بده.روحشون شاد
آقای مهاجر واقعا متاثر شدیم و
فقدان آن بزرگوارتان ما را نیز اندوهگین ساخت. غفران و رحمت الهی برای آن عزیز از دست رفته و سلامتی و طول عمر با عزت برای جناب عالی از پروردگار متعال خواهانیم.
آقای مهاجر بینشان عزیز
تسلیت منو هم بپذیرید روحشان شاد
جناب مهاجر
من هم به شما تسلیت می گم و برای شما و خانواده مرحوم از خداوند طلب صبر و آرامش و برای مرحوم بزرگوار طلب
مغفرت و رحمت رو از خدا دارم...ان شالا که با اولیای خدا محشور بشن
با سلام
جناب آقای مهاجر بی نشان
بنده هم از طرف خودم و همه اعضاء تالار همدردی رحلت عموی گرامیتان را را به جنابعالی تسلیت عرض می کنم.
خداوند انشاء الله ایشان را مورد رحمت و مغفرت خود قرار دهد.
آمین
تسلیت مجدد .روانشان شاد.
جناب مهاجر بی نشان
تسلیت بنده را هم پذیرا باشید
شما بهتر از ما می دانید که هرکدامان را روزی نوبت است برای بربستن بار رحلت . و در بین بستگان شما نیز نوبت این عزیز رسید و سفر سرای آخرت را آغاز کرد در آستانه سال نو .
می دانم که شما بلده امور مورد نیاز و کمک کننده و تسهیل کننده راه چنین مسافرینی ، که از عهده بازماندگان بر می آید هستید ، خوشا به سعادت ایشون که چون شماهایی را در بین بستگان دارد که می تواند راهنمای بازماندگان به سوگواری نیکو و مفید و ... باشد .
برای آن بزرگوار مغفرت و علو درجات را از درگاه خدای بزرگ خواهانم و برای شما توفیق خیر رسانی .
.
جناب مهاجر
من هم به نوبه خودم تسلیت میگم. واقعا متاسف شدم
روحشان شاد
سلام. تسلیت منو هم پذیرا باشید.
خدا رحمتشون کنه.
و ایشالا به باز ماندگان صبر عنایت کنه.
آقای مهاجر بینشان عزیز
بهتون تسلیت میگم.روحشان شاد.
آقای مهاجر بینشان،
به شما تسلیت می گویم.
خداوند به شما و بازماندگان صبر بدهد.