RE: مردایی که می گن دختر باید ریزه میزه و کوچولو باشه ،دروغ می گن؟؟؟؟
نازنین جان!
شرایط ظاهری من خیلی شبیه شماست.از نظر سن و قد و وزن دقیقا مثل همیم:46:
شوهر من هم قدش 180 هست و از این نظر هیچ مشکلی باهم نداریم. حتی یه بار هم نشده راجع به مسئله قد صحبتی پیش بیاد.دلیلش هم اینه که خودم هیچ مشکلی با قدم ندارم. مطمئن باش اگه خودت تو این مسئله حساس باشی کم کم روی خواستگارت هم تاثیر می ذاری. به چیزای خوب دیگه فکر کن:43:
نازنین تاوقتی که وزنت نرمال باشه کوتاهی قدبه چشم نمیاد.من وزنم دوسه سال اول عروسیمون نرمال بودولی باگذشت زمان یکم تپل شدم .که کوتاهی قدمونشون میده.:302:وقتی حساس بودنت ومیبینم احساس میکنم دیگه وقتشه منم برم تواین باشگاههاثبت نام کنم ویکم رژیم بگیرم.تابه تناسب اندام برسم.:311:
نتیجه گیری ازموضوع : نازنین اگه مراقب وزنت باشی که چاق نشی هیکلت ازنظرخیلیهاقشنگه ونیازی به قصه خوردن نیست:43::46:
نازنین جون سلام
گلم خیلی از مردا دختر کوچولو موچولو دوست دارن مخصوصا اونهایی که خودشون درشت ترن ، اوایل منم مثل تو اعتماد به نفسم پایین بود آخه من قدم 170 اما ظریفم (به قوله بعضی دوستان مانکنم :311: ) اما هر چی خواستگار دارم 180 به بالا قد دارن و 90 کیلو به بالا وزن !!!! یعنی فیل و فنجون :311: فکر کن شوهرم اگه 90باشه تقریبا نزدیک به 37 کیلو از من چاقتره !!! اما دیگه عادت کردم میدونم مردای گنده زن ظریف دوست دارن که راحت تو بغلشون جا بشه :227:
من همیشه نگران بودم این جریان تو روابط جنسی تاثیر بذاره ، اما وقتی یکی از دوستان صمیمیم که دقیقا هیکل منو داشت ازدواج کرد در حالی که شوهرش 110 کیلو وزنشه ( بیش از 50 کیلو اختلاف دارن ) اما کاملا از روابط جنسی راضین و مشکلیم ندارن،خیلم راحت شد...
اصلا نگران نباش باور کن وقتی میگن دوست دارن دوست دارن ، آقایون اصلا تعارف ندارن ،معمولا میدونن چی میخوان !! به نظرم صحبت دوستت منطقی نیست ،اگر قرار باشه دو نفر بعد از ازدواج از لحاظ ظاهری برای هم تکراری شن خوب پس قد کوتاه یا بلند هم تکراری میشه دیگه !!! عزیزم خیلی ذهنت رو درگیر نکن ، خوشبختانه هر آدمی یه سلیقه ای داره ، اگه به گفته دوست شما همه آقایون زن قد بلند دوست داشتن که الان با میلیونها نفر دختر مجرد سن بالای قد کوتاه مواجه بودیم!!!!! :311:
موفق باشی:72:
سلام ماهی جون ممنون که به یادم هستی!آره دیگه فعلا گفتم نه ولی راستش این نه واقعی نیست ولی احتیاج دارم یکمی بیشتر فکر کنم
من دختر ریز و میزه رو دوس دارم . :310:
شما هم مشکلی با این موضوع نداشته باش .
فقط سعی کن اخلاق خواستگارت رو بدونی ، آدم تنوع طلبی نباشه ، مغرور و خودخواه نباشه . همش دنبال مقصر برای ناتوانیهای خودش نگرده و بدبین و ظاهر بین نباشه و ...
در کل پسرهای خیلی خوشتیپ نکات مثبت اخلاقی کمتری دارند البته جمع نمیبندم ها ناراحت نشه کسی ، بین دوستانی که داشتم این موضوع ثابت شده ولی خوب آدم خوب و بد همه جا هست .
اینم بگم پسرهای قد متوسط و کوتاه مهربونترند معمولا :227: ( چقد خودمو تحویل گرفتم خیلی حال داد )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط الهام90
نازنین جان!
شرایط ظاهری من خیلی شبیه شماست.از نظر سن و قد و وزن دقیقا مثل همیم:46:
شوهر من هم قدش 180 هست و از این نظر هیچ مشکلی باهم نداریم. حتی یه بار هم نشده راجع به مسئله قد صحبتی پیش بیاد.دلیلش هم اینه که خودم هیچ مشکلی با قدم ندارم. مطمئن باش اگه خودت تو این مسئله حساس باشی کم کم روی خواستگارت هم تاثیر می ذاری. به چیزای خوب دیگه فکر کن:43:
ببخشید من این جوابارو تازه دیدم :46:
آخی نازی تو هم مثل منی همزاااد
ممنونم که نظرت رو گفتی :72: منم دیگه رو قد حساسیتی ندارم
الهام :46:همین جوری از روی جوابارو رد شدم تازه فهمید مثل منی خیلی خوشحال شدم عزیزم
سلام بر پسر تنهااا
به به بالاخره خودتو تحویل گرفتی هورااااااااااااااااا:310:
مرسی از نظرت خیلی ممنون
می دونم پسرای متوسط و کوتاه مهربون ترن یعنی کلا من شخصا با این رنج قد پسرا خیلی راحترم :310:
راجب چیزایی که درباره اخلاق خواستگار گفتی واقعا حق با شماست منم به این چیزا کم تر توجه کردم بیشتر به این موضوع اختلاف قدی فکر می کردم تا چیزهای دیگه
خدایاشکرت این دوتاهم مشکلشون حل شد.:323:
اصولا مرد دوست داره در مقابل همسرش احساس قدرت کنه
به خصوص در بحث مسائل جنسی مسلمه که اندام ظریف که به راحتی میشه بغلش کردو هر پوزیشنی بهش داد خیلی جذابتره تا اندام درشت !!
من همیشه جذب دختران ریزنقش و ظریف می شم و ترجیحا دوست دارم همسری قدی در حدود 155 تا 162 داشته باشه و کوچولو باشه :43:
تا یه دستی بتونم بلندش کنم
البته سلایق مختلفه ولی این که زن باید ظریفتر و کوتاه تر از همسرش باشه یک اصله
البته بحث چهره هم جای خودش مهمه
ولی از نظر من دخترای ریزه و قد کوتاه جذاب ترن چون از نظر چهره جوان تر به نظر می رسند،دیر تر شکسته می شند و جا افتاده نمی شند
در اینترنت به زبان انگلیسی درباره این موضوع سرچ کردم و دیدم عموم مردان مانند من هستند
در یاهو سوالی به زبان انگیلیسی مطرح شده که ترجمه این سوال این است
علت اینکه دختران قد کوتاه تر با اندام ظریف و ریزنقش از دخترانی با قد متوسط و قد بلند جذاب تر هستند چیست؟
و مردان مختلف به این سوال پاسخ دادند که بد نیست دلایل اونها رو هم بخونید :72:
زود شکسته شدن ربطی به قد و هیکل نداره.بلکه به نوع پوست،فشار روانی،تغذیه و ورزش مربوط می شه.تازه لاغر
بودن باعث می شه چین و چروک زودتر خودشو نشون بدن.یه خانم 50 ساله پیدا کن لاغر باشه یه 50 ساله دیگه م
پیدا کن کمی اضافه وزن داشته باشه خانمی که اضافه وزن داره صورتش پرتر و جوون تر نشون می ده.
سلام
بله اینکه شما گفتید که درسته
منظورم در کل یعنی اکثریت افراد به این صورت هست
برای مثال من در فامیل خودم دختر ی رو می شناسم که متولد 64 هست ولی نهایتن 20 ساله به نظر می رسه
وقتی فهمیدم 64 هست خیلی تعجب کردم سایر دخترای فامیل که از اون 5 سال کوچکتر خیلی بزرگ تر از اون خانم به نظر می رسند چون کوچولو موچولو این جوریه دیگه
دقت کنید این جوری هست!نیست؟
یه چیز تجربی گفتم
منظورم اضافه وزن نبود البته منظورم استخون بندی درشت هست و قد بلند
منظورت دخترایی که قد و قواره پسرونه دارن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
منظورت دخترایی که قد و قواره پسرونه دارن؟
آره ؛یکمی یقور یا یغور !دیکتشو بلد نیستم
البته من خودمم سه سال از زندگی مو عاشق یه دختر قد بلند با قد 177 بودم(نه عاشق قدش عاشقه خودش بودم با تمام وِیژگی هاش).لی خواست خدا بودکه ما به هم نرسیم و عقدمون دو ماه بیشتر دووم نیاورد
و الان دارم با کسی ازدواج می کنم که نصفه اونه :311:
چیزی از اولی کم نداره جز اینکه وقتی میشینه رو پام پاهام اصلا اذیت نمیشه ..... :311:
وقتی بغلش میکنم ارامش تموم دنیا رو به من می دن :43:
همون دختری که وقتی فهمیدم متولد 64 هست شوک شدم
همیشه می دیدمش ولی فکر می کردم 8 سالی ازمن کوچیکتره ولی در واقع دو سال اختلاف سنی داشتیم
نه.دلیلی نیست برای دروغ گفتن.من که دوست دارم .خیلی ها رو می شناسم که ریزه میزه دوست دارن.این چیزا سلیقه ایه.خواستگار شما هم دلیلی نداره دروغ بگه.مطمئن باشید.
نازنین جان اولا که ما قد تو رو نمی دونیم تا بخواهیم مقایسه کنیم. ثانیا اگه تو قدت 160 یا حتی 155 هم باشه باز هم 30 سانتی متر میشه یه کله و یه گردن که ازقدم گفتن دختر باید یه سروگردن از مرد کوتاهتر باشه چون باپوشیدن کفشهای پاشنه دار قدش بلندتر میشه.
اینها بحث ظاهر بود، اما مردی که اومده خواستگاریت حتما دوستت داشته و تو رو به عنوان همسر آینده اش انتخاب کرده که اومده خواستگاریت. مرد تا تمام جوانب رو درنظر نگیره خواستگاری یک زن نمیاد و مردی که بعدها بخواد به خاطر قد و قیافه ترکت کنه مطمئن باش از اول آدم قابل اعتمادی نیست.
برای مردها به غیر از ظاهر خیلی چیزهای دیگه هم اهمیت داره، مثل نحوه ی برخورددختر، وجهه ی اجتماعی، طرزلباس پوشیدن، نحوه ی برخوردش با بقیه ی مردها و ...
که احتمالا اینجوررفتارهای تو بسیار شایسته است که توی همکلاسیهات اینقدر خواستگار داشتی. منم دوستی داشتم که قدش از من حدود 10 سانتی متر کوتاهتر بود اما اکثر پسرهای کلاس از اون خواستگاری می کردن چون خیلی خوشرو و خوش خنده و همیشه شاد بود. گرچه اونم به همشون جواب رد داد، اما در کل قیافه ی خودت رو دوست داشته باش. روی خودت عیب نذار، بیشتر ورزش کن و به حرفهای دوستات که اکثرا از روی حسادت حرفی رو میزنند توجهی نکن.
این رو هم بگم بابای من 186 سانتی متر قدشه و مامانم 150 سانتی متر. هنوز هم دارن باهم زندگی میکنند و بابام حتی به خانمهای دیگه نگاه هم نمی کنه. توی زندگی گذشت، مهربونی و خیلی چیزهای دیگه هست که مسائلی مثل قد و زیبایی رو درخودش گم میکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد