RE: بدترین و بهترین حرفی که از همسرتون شنیدید بگید
بهترين حرف
واسش اس ام اس زدم اگه بخواي از هر كسي يه صفت خوب واسه خودت انتخاب كني دوس داشتي كدوم صفت منو داشتي
اس ام اس داد :اگه بخوام همسر داريت را انتخاب كنم روراستيت را چيكار كنم و خيلي از صفتهاي خوب ديگت را دوستت دارم عزيزم
انگار دنيا را بهم داند خيلي خوشحال :227::227:
بدترين حرف:
شوهرم با اينكه خيلي سر به زيره اما نميدونم چرا يه دفعه اين حرفو بهم زد با عرض پوزش وسط سكس ازم يه چيزي خواست منم قبول نكردم و برگشت گفت زنا اينجوري ميكنن كه مردا ميرن دنبال زناي ديگه خيلي ناراحت شدم هرگز فراموش نميكنم هر چند ميدونم قطعا اهل اينجور چيزا نيست :302:
ديروز يه حرف بامزه زدبهم گفت بعضي وقتا تو انقدر ناز ميشي كه دوست دارم دخترم باشي:3عين دختراي 5 ساله ميشي كه ميخوام دستتو بگيرم ببرمت پاركتاب بازي كني:311:
بهترین حرفی که از همسرم شنیدم این بود :
به تو افتخار می کنم . :104:
بد ترین حرفی که شیدم و دوست ندارم دیگه بشنوم : :163:
یک روز که از راه اومد و با او دست دادم و احوالپرسی کردم تو اوج هیجانم گفت اینا هم دسته ! خانمها دستاشون را میگذارن روی میز کارم اینقدر سفید و چاقه ! من هم بروی خودم نیاوردم ولی وقتی به همچین دستهایی نگاه می کنه فکر می کنم دستهام براش غیر قابل تحمل است . حالا که جاق شدم اگه حتی یک دفعه هم شده بگه دستات فرق کرده خیلی خوشحال می شم با اینکه به او گفتم اگه این را بگی خوشم میاد ولی نمی گه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مريم صوفي
ديروز يه حرف بامزه زدبهم گفت بعضي وقتا تو انقدر ناز ميشي كه دوست دارم دخترم باشي:3عين دختراي 5 ساله ميشي كه ميخوام دستتو بگيرم ببرمت پاركتاب بازي كني:311:
همسر منم بعضی وقتها که کارهای منو انجام میده موهامو شونه میزنه میبافه تو لباس پوشیدن کمکم میکنه آرایشم میکنه میگه حس میکنم بچمی:311:
البته منم خیلی کمکش میکنم مثل یک مرد:227: دیروز از صبح ساعت 5.5 تا 7 عصر باهاش رفتم دانشگاه تو کارای پایان نامش کمکش کردم خیلی خسته شدم هر چی میگفت بسه ول کن نبودم چون واقعا به کمکم نیاز داشت:227: از 7.5 عصر تا 5 صبح امروز خوابیدم:316:
hamdam96 عزيز ما همسرامون چقدر شبيه همند:311: اون از دست فشار دادنشون اينم از اين :43:
با سلام به همه دوستان
بهترین حرف"نفسم به نفس تو بنده"
بدترین حرف : به لطف خدا تا حالا چیزی نگفته که ناراحت بشم یا بدم بیاد
من خيلي حرفا با لحن تند از همسرم شنيدم و بعضي وقتا مثل سگ ميشه و بلند جيغ ميزنه كه كلي ناراحت ميشم
اما بعضي وقتا خودشو لوس ميكنه و مثل لحن بچه ها باهام حرف ميزنه از كيف ديونه ميشم
بدترين حرف:
من خيلي حرفا با لحن تند از همسرم شنيدم و بعضي وقتا مثل سگ ميشه و بلند جيغ ميزنه كه كلي ناراحت ميشم
اوايل كه دستشو فشار ميدادم يا تو بغلم محكم فشارش ميدادم فهميدم خيلي دوست نداره كه حق داشت
من بدترين حرفاشو يادم نمياد اما يادمه يه بار بد دعوامون شد
بهش گفتم كاش من بهت گفته بودم با حجاب تر باش قبول ميكردي نه حالا براي به دست اوردن شغل رفتارتو عوض كني
اون موقع كم اورد با جيغ و داد و فرياد رفت تو حمام و در رو بست و كلي فحش به خونوادم داد منم موبايلمو برداشتم هرچي گفت از پست در ضبط كردم تا يادم بمونه چي گفته
بهترين حرف
اما بعضي وقتا خودشو لوس ميكنه و مثل لحن بچه ها باهام حرف ميزنه از كيف ديونه ميشم
-----
كلا من رفتاراي خوبشو بيشتر از حرفاش دوست دارم
مثلا جلو آدما با لفظ آقا صدام ميزنه اما تو خونه جيغ و فحش ميده
جلوي پدر و مادرم با احترام رفتار ميكنه اما تو خونه بد جور بدوبيراه ميگه