RE: همسرم شبا پیشم نمیخوابه ، چیکار کنم؟؟؟؟
خواهرم باران
یه مرور کوچیک به متنی که نوشتی بکنی میبینی بیشتر نوشتی وقتی میاد تو رخت خواب بهم محبت میکنه نوازشم میکنه ....
به نظر خودت شما هم جواب محبتشو کامل دادی؟
با توجه به علاقه ای که همسرتون نسبت به نت دارن و حساسیت شما نیاز نیس شما بیشتر محبت کنید ؟؟؟؟؟؟لطفا رو حرفم فکر کنید منظورم این نیست ته محبت به با هم دوش گرفتن برسه دنبال راهی باشید همسرتون له له بزنه واسه خوابیدن پیشتون نه با زور و اجبار و تحدید با ابزار قدرت مند محبت عاشقانه.
بنظر من شما عاشق همسرتون هستید و همچنین همسرتون عاشق شماس یه لحظه به این فکر کن شما واسه به آرامش بیشتر رسیدن ناراحتید ، و این آرامش رو تو آغوش پر مهر همسرتون پیدا کردید ، میدونید چرا ؟؟؟چون هر وقت همسرتون شما رو در آغوش گرفته با عشق گرفته نه واسه رفع تکلیف ،؛ به این نکته توجه کنید.
آنچه که از دل بر آید بر دل نشیند.
تو رابطه عاشقانه مقدس هیچ وقت اجازه ندید فکر خیانت و امثال اینها به ذهنتون خطور کنه نذارید عشقتون پامال اوهام بشه هیچ کس به اندازه شما به همسرتون نزدیک نیست عجله نکنید به همسر وخودتون اجازه بدید.
راهشو پیدا کنید نه اینکه حمله کنید
یکی از دوستان حرف خوبی زد گفت: واسه کاراتون حد و حدود و جریمه بذارید
حالا من میگم بنظرتون اگه بیاید باهم بشینید ، مثلا به همسرتون بگید: عزیزم شما واسه زندگیمون واسه آسایشمون واسه ارامشمون بیرون از خونه از صب تا شب کار میکنی شبها رو کمتر کار کن به خودت زیاد فشار نیار ، من دوسندارم همسرم اینقد اذیت بشه ، اونچیزی که واسم ارزش داره خودتی نه کال دنیا .....
این اعتماد رو به ایشون بدید ، چند باری اینو بگید تا تو باورش بگنجه .ما مردا خیلی ساده ایم .
یواش یواش سعی کنید خودش رغبت کمتری به کار تو خونه پیدا کنه نمیشه همسرتون رو یه شبه گفت دیگه از ساعت 10 به بعد کامپیوترا خاموش باید بیای تو تخت....
قدم به قدم پیش برید
یواش یواش خودتون رو طوری نشون بدید که ازینکه اینقدکار میکنه ناراحتید وقتی پرسید با اون نازو کارایی که خودتون بهتر بلدید بش بگید فقط واسه خودت ناراحتم که زود خسته میشی از زندگی و پیر میشی.
بعد چند وقت که از کار دس کشید خودش میاد سراغ شما نه ااینکه شما منتظر باشید.
بازم میگم عاشق باشید عاشقا کارو واسه مزد و پاداش نمیکنن ، اگه کاری میکنن واسه ارامش خودشونه و ازین کار لذت میبرن.هیچ عاشقی به معشوقش خیانت نمیکنه شما که هر دوتا عاشقید.
نذارید فکرو خیال الکی ذهنتون رو پریشون کنه و به خدا توکل کنید. بازم میگم عجله نکنید زود فکروخیال ورتون نداره
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashkan.comp
شما واسه به آرامش بیشتر رسیدن ناراحتید ، و این آرامش رو تو آغوش پر مهر همسرتون پیدا کردید ، میدونید چرا ؟؟؟
چون هر وقت همسرتون شما رو در آغوش گرفته با عشق گرفته نه واسه رفع تکلیف ،؛ به این نکته توجه کنید.
آنچه که از دل بر آید بر دل نشیند.
هیچ کس به اندازه شما به همسرتون نزدیک نیست عجله نکنید به همسر وخودتون اجازه بدید.
راهشو پیدا کنید نه اینکه حمله کنید
بازم میگم عاشق باشید عاشقا کارو واسه مزد و پاداش نمیکنن ، اگه کاری میکنن واسه ارامش خودشونه و ازین کار لذت میبرن.
چه جمله ی زیبایی نوشتی اما افسوس که اکثر زنها ازش غافل هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashkan.comp
.ما مردا خیلی ساده ایم .
و ما زنها از چنان زبان و عاطفی بر خورداریم که اگر درست ازش استفاده کنیم مردمون کاری می کنه که حتی خورشید از غرب برامون طلوع کنه ... حیف که اکثرا نمی دونیم از چه قدرتی در وجودمون نهفته هست
اشکان عزیز ممنونم بابت صحبت های زیبات . چند شب بوود که من دیگه بی خیال شده بودم. چون دیدم واقعا شب ها عادت داره بیدار باشه. حتی به کتاب خوندن. مثلا دوران دانشجویی اش همه خواب بودن ولی همسر من دو سه ساعت کتاب میخونده.گفتم بازم میگم چند شب زود خوابید ساعت 2 نیمه شب بلند شد خوابش نبرد دیگه. فکر کردم چرا اذیتش کنم هر کسی یه طبعی داره. اما مثلا دیشب با خودم همین فکرار رو میکردم که باز خوابم نبردو بلند شدم و بهش گفتم یه ذره پیشم بخواب تا خوابم ببره .اونم کلی لا لایی خوند و این چیزا .اما این صحبت آقای اشکان به نظرم و با توجه به شناختی که از همسرم دارم باید جواب بده:
"همسرتون بگید: عزیزم شما واسه زندگیمون واسه آسایشمون واسه ارامشمون بیرون از خونه از صب تا شب کار میکنی شبها رو کمتر کار کن به خودت زیاد فشار نیار ، من دوسندارم همسرم اینقد اذیت بشه ، اونچیزی که واسم ارزش داره خودتی نه کار دنیا ....."
این راه رو امتحان میکنم. ایشاله موثر باشه.بازم ممنونم
خواهرم باران بی صبرانه منتظر شنیدن نتیجه خوب کارهای عاشقونتون هستم .
درسته من بی صبرانه منتظرم ولی شما اصلا عجله نکنید خیلی ارامتر از اونچیزی که فکرشو میکنید حرکت کنید.
خواهرم ای کاش ای کاش مشکل منم فقط در حد شما بود
برید خدایی خدا رو شکر کنید شما همسر دوسداشتنی دارید خدایی همچین همسری رو باید با چنگ و دندون چسبید
خودتون فرمایش کردید:
بش گفتم یه ذره پیشم بخواب تا خوابم ببره .اونم کلی لا لایی خوند
یه لحضه رو این دقت کنید همسرتون واقعا عاشقتونه شما فقط ازش خواستید پیشتون بخوابه ولی ایشون با عشق حتی براتون لالایی خوندن که با صدای دلنشینش شما با آرامش بیشتر بخوابید.
واقعا به شما بخاطر همچین همسری تبریک میگم
به این نکته هم توجه کنید همه ما انسان ها مشکلاتی داریم هیچ کدوم کامل نیستیم ،اصل اینه نذاریم مشکلات کوچیک باعث شن محسنات خوبمون نادیده بشن ،
پس باید به رفع عیبها پرداخت نه بزرگ کردنشون
یه جمله دیدم به دلم نشست :
هیچ گاه انسانها عوض نمیشن بلکه انسانها فقط تربیت میشن
سعی کنید با مهرو محبت همسرتون رو تربیت کنید که اخلاقی که به نظر شما ناپسنده و درست کنه.
بازم میگم خواهرم توکلت به خدا باشه
یاعلی